Botezul Cadouri: Caracteristici de alegere și lista de opțiuni

Botezul Cadouri: Caracteristici de alegere și lista de opțiuni

Botez – un ritual religios care nu este atât de mulți părinți petrec pe canoane, conform tradițiilor. De obicei, această sărbătoare urmează unele scenariu general al botezului, dar nu toată lumea este respectat în pregătirea pentru ritul. Alegerea godfares nu are loc întotdeauna cu accent pe bisericile de candidați, dorința lor de a deveni instructori spirituali ai sărutului. De multe ori, godfall devine rude apropiate și prieteni.

Cu toate acestea, în cazul în care sunt pentru tine botezuri – nu doar o tradiție, o regulă, pentru a evita care este oarecum incomod, merită luat în considerare toate lucrurile mici ale ritualului. Și, de asemenea, nasi ar trebui să ia în serios, cu atenție pentru rolul lor la fel ca la cadouri.

Reguli de alegere

Rolul de onoare pe nasul în această zi: ei sunt crescuți de părinții lor în înțelegerea bisericii a acestui cuvânt, ele iau misiunea educația spirituală a sărutul. Nimeni nu va elimina acest rol, deoarece este în valoare de gândire dacă sunteți gata pentru ea. În mod tradițional, sarutul „noi“ părinții săi da o centrare. Nicăieri să spunem că trebuie să fie prețios – o astfel de cerință este inadecvat, aceasta poate fi doar o decizie personală a părinților godfare.

Cumpara sau nu lanț pe botez? De obicei, nu este nevoie de acest lucru, pentru ritul aveți nevoie de un fir de robust și o cruce, un lanț este un detaliu decorativ. Ea nu este necesară, în principiu,. Nu și o singură soluție care dă o cruce, mamă sau tată (Nașul). Astăzi este din ce în ce un cadou comun. În cazul în care părinții nativi ai copil au deja o cruce, care se întâmplă, de asemenea, ei trebuie să notifice nasul cu privire la aceasta. Înainte de a începe ritualul, crucea trebuie să fie consacrat în Biserică, dacă ați cumpărat un produs în magazinul bisericii – nu există o astfel de necesitate.

Și dacă nu există reguli clare cu achiziționarea de cruci, atunci ritualul botezului plătește de obicei nașul. Desigur, nu ar trebui să stocați părinții la acordul nașului, în cazul în care au decis să împartă cheltuielile în jumătate. Aceasta este doar o tradiție, nu atât de necontestat, astfel încât plata ritului a avut o anumită importanță deosebită. Mai mult decât atât, se întâmplă că copilul nu are nici o armonie (există doar o mamă nașul), în acest caz, vom plăti ritualul uneori părinții nativi.

Plansul (de multe ori acesta înlocuiește prosopul de botez astăzi) copilul dă de obicei un naș provocat. După ce scade copilul înfășurat în el și apoi scadele este prescris pentru a stoca și a proteja. Uneori puteți auzi consiliul că prosopul baptismal merită să se aplice copilul în zilele bolii.

Era vorba despre cadouri tradiționale, fără de care ritualul nu trece de fapt. Costum pentru botez poate pregăti părinții nativi, poate fi, de asemenea, prezentat cu nașul – astăzi nu este atât de fundamental. Dar, după toate darurile din această zi, sunt prezentate nu numai copilului (sau mai multor copii adulți). De exemplu, un soț poate face un cadou soției sale (Papa Kick – Mama), pentru că pentru ea este o zi semnificativă.

Plăcirile vor fi flori albe care vor decora masa festivă. Batista elegantă sau șalul este, de asemenea, adecvată. Soția de bijuterii – la cererea soțului.

Prezintă copilul

Toți botezul invitați dă de obicei ceva copilului. Și acest lucru nu este necesar, lucrul asociat cu religia, tema bisericii. Deși de ce în ziua botezului, nu dau prima Biblie pentru copil? Dacă copilul crește într-o familie de biserică, un cadou este neapărat util.

Gândiți-vă că vă puteți da încă un copil.

 • Lingura argintie. Acesta este un cadou tradițional: în unele familii, îi dă naștere, dar cel mai adesea prezentul este prezentat botezului. Semnificația practică într-o astfel de lingură nu poate fi deloc, dar acest dar este simbolic.
 • Rochii. Este întotdeauna potrivit, puteți completa garderoba copilului, ce îi va aprecia părinții. Botezul – o vacanță luminos, pentru ca tinutele nu poate fi atât practic, cât de foarte solemnă. rochii ușoare, cămăși albe, pălării elegante – toate acestea vor sublinia solemnitatea evenimentului.
 • Jucării. Dezvoltatorii se vor potrivi copiilor, iar băieții mai în vârstă pot da ceva tradițional – un urs, o păpușă. Puteți comanda jucării de designer care fac cu o provocare de vintage. Orice copil frumos pentru a obține un urs de pluș / catifea într-o cutie frumoasă și cu un set de haine. Fetele vor multumi intotdeauna papusa clasic.
Citește mai mult  Cum de a sărbători aniversarea unei femei de 60 de ani?

Dar, vorbind de botez, noi nu înseamnă întotdeauna că preocupările copiilor de rit. Oamenii decid să se înece și adulți deja, această decizie este de obicei awared, grijuliu. goddes lui Dumnezeu nu mai sunt necesare, dar nu elimină necesitatea de a închide felicit un astfel de eveniment important. O fată adult poate da flori albe în această zi, în această zi, este întotdeauna frumos, și o zi, într-adevăr, un important, care merită un astfel de compliment. Adesea, adulții dau literatura spirituală, icoane, care este destul de în spiritul unui astfel de eveniment. Puteți da o fata o rochie sau fusta, în care puteți merge la biserică, șal și eșarfă.

Tinere care a acceptat botezul, vă poate da o pictogramă de neuitat, rugăciune, lanț pentru eco. Într-un cuvânt, merită să remarcăm un dar atât de important pentru o zi apropiată, în ceea ce ar ajunge la această decizie.

Creșterile proprii ale adulților sunt rareori remarcat, dar darul nu este legat de sărbătoare, este doar un semn al atenției dumneavoastră.

Cadouri cu părinți zei

Recuperarea cadoului mare – de asemenea, tradiția. Alegerea logică pare suveniruri cu teme creștine. Cifrele de îngeri, textile brodate – este o alegere tradițională în acest caz. De multe ori dă icoanele lui Dumnezeu părinților, adu-le din locurile sfinte.

Și câteva opțiuni mai multe pentru ceea ce poate fi dat zeilor.

 • Hotel. Nu știu ce cadou îl va mulțumi Kumov, da dulciuri. Obțineți două coșuri mici, completați-le cu hoteluri. Bomboane, ciocolată, special coapte pentru un astfel de cookie-uri de caz, nuci, miere, gem – toate acestea adecvate și cu înregistrare datorată arată destul de festiv. Dacă ați pus într-un coș de Cum și Kuma vin roșu, nu va fi excese. Deși se concentreze pe alcool, nu este cu siguranta merita.
 • prosoape albe. Acest lucru nu este ceva tradițional și original, ci mai degrabă un schimb mic între godmock și naș. Dacă cei care dau copilului un prosoape baptist, atunci părinții pot prezenta același dar și nașul. Culoare Alb – culoarea de curățenie, începe, și la urma urmei, pentru părinți contestat astăzi, o zi specială, la începutul sentimentul de sine în noul rol. Deoarece un prosop terry alb poate fi un simbol al unora de actualizare.
 • Rochii. Este destul de adecvat în cazul în care astfel de cadouri par să vă fără exces. Puteți da un nou tricou pe tatăl traversat (în care puteți vizita templul), iar nașul este o rochie. Dacă ați ales rude în Kumany, astfel de cadouri sunt binevenite.
 • Lumânări și sfeșnici. De multe ori, toate acestea pot fi cumpărate în magazinele bisericești.
 • Șervețele și fețe de masă făcute de propriile mâini. Dacă vă așteptați într-adevăr pentru botez, vei primi gata pentru ea în avans. Și un cadou bun al coumams va fi fețe de masă sau șervețele, piste pentru masa festivă care ne va conecta (distrugerea). Acesta este într-adevăr un cadou scump și unic.
Citește mai mult  Ce să dea la fata ta iubita?

Dar darul principal rămâne încă o invitație la un prânz festiv în onoarea creștinarea (dacă l-ați aranja, desigur). Opțional, puteți aranja invitații, să le dea în avans. Puteți aranja cina la domiciliu, puteți în restaurant, puteți merge în afara orașului – toate opțiunile merită luate în considerare, nu există reguli stricte aici, fie.

Dacă faceți o vacanță acasă, toți oaspeții, fără excepție, se pot prepara pre-plicuri mici (cutii, kules) cu dulciurile pe care le vor lua acasă. De regulă, există bomboane, cookie-uri, fructe, nuci, cutii de conserve, și jachete de miere și gem.

Pe pachet, cu ocazia masa festivă și, de fapt, tratează. Această regulă este opțională, dar executarea ei vorbește de atentie, grija pentru fiecare oaspete, despre dorința sinceră de a vă rog, și împărtăși bucuria mea.

Ce se poate face cu propriile mâini?

Dacă în familia ta, înconjurat de oferirea de daruri făcute de mână, este grozav – poți doar invidie. Și creștinarea este un motiv pentru a continua tradiția. Aceasta este o sărbătoare foarte intim, delicat, blând, pentru că bani în plicuri și certificate, în magazine specializate, cu toate că acestea nu vor fi de prisos, nu combina un pic cu starea de spirit de botez.

Cu propriile mâini ca un cadou puteți face o mulțime de lucruri utile.

 • Capace. În cazul în care copilul este încă mic, el are cel mai probabil un întreg set de pălării – pentru vreme diferite, și sub diferite tinuta. Astăzi pe babes pentru copii, întreaga modă: de multe ori este retommodel, în care copiii seamănă cu gnomii. Legați astfel de produse nu poate chiar experimentați tricotat. Dați un set întreg de pălării pentru copii – doi plămâni, doi mai calmi. Asemenea pălării nu vor cumpăra nicăieri! Nu un cadou rău pentru nepoata de la bunica. Apropo, cu o muncă bună poate fi moștenită.
 • Scaun pentru copii. Dacă bunicul este un adevărat maestru, atunci pentru a stăpâni un astfel de design ca un halter pentru hrănire, el va fi cu siguranță capabil. Acesta va fi un cadou foarte valoros de la bunic, nume. Apropo, proiectul poate fi familia: Bunicul face un design din lemn, bunica îi sufocă și decorează. Un cadou cu adevărat exclusiv va reuși!
 • Jucăriile memorabile. Dacă cineva din familie face păpuși de interior, jucării, este prost să nu profitați de astfel de talente și pentru un cadou unui copil. Nu toate aceste jucării sunt concepute pentru distracție, dar simbolic sunt frumoase. Urșii de textile, iepurele și chanterellele vor decora camera bebelușului și vor fi o amintire drăguță a Zilei căpitanului. Foarte adesea fac astfel de aromă: în burtă, un iepure sau urși coase o pungă, de exemplu, cu un lavandă sau un amestec de ierburi liniștitoare. Dacă jucăria este plasată lângă patul copilului, ea îl poate ajuta să adoarmă.
 • Dulciuri festive. Un cadou bun dacă pentru prânz cu ocazia botezului nu are un fel de desert special. Puteți să cereți direct rudelor sau prietenilor, să faceți față cu pricepere fabricării dulciurilor, vă dau un set de cupcakes festiv, turtă dulce, pregătiți un tort sau o plăcintă.
 • Decor al camerei. Un alt mod practic este un gând – dacă mama mamei îi numește prietenele la botez, ca dar, le poate cere să decoreze festiv camera în care va avea loc prânzul solemn. Că această zi a trecut fără o cățea, fără a ateriza, astfel încât totul să se potrivească cu solemnitatea evenimentului, decorul adecvat nu va fi cu siguranță inutil.
 • SESIUNE FOTO. Dacă unul dintre oaspeții pe botezuri, după cum știți, angajat în fotografie, cereți-i să vă dea o sesiune de fotografie. Mici, modeste, dar totuși va fi o memorie bună a unui eveniment important. Și nu vă veți îngrijora ideea că a avut loc sărbătoarea și nu ați avut timp să faceți „Fotografii normale”.
 • Seturi de lenjerie de pat. Astăzi, din ce în ce mai des o pătură, foi, perne de copil din rudele pricepute de critică se fac. Alegerea materialelor este imensă și puteți învăța întotdeauna cum să coaseți. Acesta este un cadou util, un copil frumos, unic necesar.
 • eco broderie Memorabil. Mulți meșteri de astăzi coaseți să comandați să lucreze cu o imagine frumoasă și o dată brodată cu pricepere a botezului și numele copilului. Apoi, broderia este plasată sub cadru și decorează unul dintre pereții casei. Efectuarea acestor lucrări poate cei care sunt bine versat în gherghef.
Citește mai mult  Cum să sărbătorim ziua de naștere a unui copil în 2 ani?

Ideile sunt o mulțime, totul depinde de direcția de creație în cazul în care sunteți cu adevărat puternic. Dacă decora suprafetele, puteți face un sicriu frumos unde buclele copil vor fi stocate, primul manechin și dintele prima fac obiectul unui dumping.

Sau puteți face o cutie pentru documente (astfel încât certificatul de naștere al copilului, despre botez, alte referințe nu au fost pierdute în voiajul generală a documentelor).

Ce oferă oaspeților?

Dacă oaspeții întrebați direct părinților pentru a da un copil, este de multe ori cel mai bun scenariu. Dar dacă nu au existat dorințe clare, va trebui să mă gândesc. Da bani cel mai simplu mod, dar trebuie să fie sigur că ei vor percepe în mod normal,. Faptul este că nu în toate familiile este considerat a fi normal pentru a da bani. Și în mod oficial, aceasta este opinia dreapta: la urma urmei este simplu, nu este nimic pentru a obține un cuplu de facturi din portofel și puse în plic. Mult mai dificil de a face cumpărături, pentru a alege un cadou, de ambalare. Și dacă faci cu propriile mâini – aceasta este, într-adevăr, locul de muncă, timp, efort.

Dar, în cazul în care convenția privind darul financiar de acolo, puteți răspunde la ea. Cantitatea de cadouri depinde de capacitățile și ideile tale despre cât de mult pentru a da o vacanță, în principiu,.

Unii oameni cred că botezul – este principala sărbătoare ziua de naștere este în creștere, iar valoarea unui cadou. Dar dacă părinții sunt oameni inteligenți, ei nu vor evalua darul la costuri.

Ceea ce, în afară de bani, pot da oaspeților:

 • jucării – primul lucru care vine în minte atunci când vorbim despre un copil mic+
 • Rochii pentru copii – vă recomandăm să dea lucrurile un pic de cameră pentru creștere economică+
 • cărți – un adevărat creștin pentru cunoaștere și educație, pentru că chiar și un copil foarte mic poate dona o carte (aprecia în viitor)+
 • echipamente, aparate, gadget-uri – de la cărucioare și rezonatoare și monitoare pentru copii la umidificator (foarte practice și cadouri convingătoare)+
 • certificate în magazine pentru copii – în întregime în spiritul de timp și bani, nu în forma sa naturală, și o alegere pentru părinți+
 • seturi pentru înot – acestea sunt atât de frumoase astăzi, un soi care nu este interesat doar copilul, este dificil să reziste și să nu cumpere.

Dacă aveți de gând să botez, să mențină starea de spirit festivă a celor dragi: pentru a da mama flori pentru copii, rochie elegant, chiar toată ziua sărbătorește evenimentul principal, chiar dacă este de a se apropia tine.

Este important ca, împreună cu darul ați dat atenție aproape – în cazul în care copilul este de gând să se ocupe, cu asistenta lui, da noi parinti o mica pauza.

Și nu uitați că este necesar să se concentreze nu numai familia pe o vacanță, și că botezul – este punctul de plecare, la începutul căii.

Asta da un copil la botez, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: