Cadouri nominale de top

Cadouri nominale de top

Noi toți dragostea nu numai obtinerea, dar da, de asemenea, cadouri. Surprizele sunt diferite, dar cele mai neașteptate și interesante dintre ele sunt nominalizate. În acest articol, să vorbim despre speciile de astfel de cadouri.

Particularități

Opțiunile de cele mai multe cadouri nominale populare sunt destul de multe. Astfel de cadouri sunt decorate Diferite inscripții și gravura. În acest fel, vom acorda o atenție specială destinatarului surpriză. Ne exprimăm respectul și atitudinea bună față de făptuitorul celebrării.

Acum, să rămânem în detaliu în cele mai comune opțiuni.

Tacâmuri și articole de bucătărie

Darul personal atrage întotdeauna atenția. Adesea, ca astfel de scopuri folosiți feluri de mâncare.

 • Halbă. Cel mai comun cadou este o cană de ceai. Un astfel de cadou va fi excelent la locul de muncă: lucru cu numele inscripției este puțin probabil să ia pe altcineva decât proprietarul. Cu toate acestea, pentru că o astfel de surpriză este excelentă.

Bea cafea sau ceai, cu siguranță vă veți aminti și vă mulțumesc.

 • Placă decorativă. La un alt dispozitiv de bucătărie puteți atribui o placă decorativă. Poate fi decorat cu literele numelui sau imaginii viitorului proprietar. Foarte multe opțiuni. Și, cel mai probabil, un astfel de element va servi ca ornament, și nu va feluri de mâncare.

Această placă va deveni un plus elegant pentru orice interior. În plus, acesta poate fi bine încadrată într-un gen de benzi desenate.

 • Set de bucătărie. O astfel de trusă poate include o lingura nominal, placa de tăiere, fier, prosop, șorț. Aceasta este o surpriză specială. Acest cadou poate fi făcută cu propriile mâini, de exemplu, se taie placa de copac și coase un prosop.

Pe șorțul puteți broda desenul original sau inscripția. Broderie cu o cruce este foarte apreciat și acum este considerată la modă. În general, acest lucru va fi prezent foarte necesar și util.

 • pahare de vin și șampanie. cadou excelent, este perfect pentru livrare la aniversarea de nunta sau de pe această sărbătoare în sine. pahare de vin cu numele ei înșiși sunt foarte scumpe. O astfel de surpriză poate fi stocată toată viața și utilizarea mea numai în timpul aniversările ulterioare.

Și dacă este, de asemenea, un cristal, atunci acest suvenir nu va fi doar util, dar, de asemenea, foarte solid.

suveniruri de birou

Numele pot fi mici cadouri pentru biroul.

 • Jurnalul și mânerul. Acest cadou tradițional pentru birou poate fi strict sau amuzant. Totul depinde de natura destinatarului. Un astfel de set va, vă rog pe oricine, variind de la un coleg și terminând cu șeful.

 • Calendar. Cadou practic și destul de comun. Cel mai bine este să dați pentru Anul Nou. Numele destinatarului poate fi specificat pe fiecare pagină a lunii, iar dacă adăugați și o fotografie, veți obține un cadou foarte interesant și de neuitat. O astfel de surpriză angajatul dvs. va folosi pe tot parcursul anului și vă mulțumesc pentru asta.

 • Unitate flash. Obiectul care dispare adesea. Un lucru inconspicuos este adesea luat pentru a fi folosit din greșeală. Dacă o faceți desemnați, posibilitatea de a păstra acest lucru va crește semnificativ. Unitatea flash nominală va returna cu siguranță proprietarul și nu o va lăsa să dispară.

Prezentări utile

Cadouri practice cu o inscripție nominală arată întotdeauna originale și neobișnuite.

 • Mai usoara. Desigur, pe un ieftin brichetă, o inscripție înregistrată va arata amuzant sau chiar ciudat, asa ca prima nevoie, pentru a cumpăra un excelent marcă brichetă. Apoi, un astfel de cadou decorat cu numele inscripției, puteți în condiții de siguranță prezent. Acesta va fi bogat și gustos.

 • caz țigară. subiect stilat și elegant. Acum, devine tot mai mult de distribuție și devine din nou la modă. Gravura cu numele sau inițialele va arata doar superb. O astfel de cadou de care nu va fi rușine să fie prezentate pentru orice motiv.

 • Album foto. În lumea modernă, un astfel de cadou se face treptat. Toate folosesc mai des unități flash și alte medii de stocare. Cu toate acestea, un luminos și album foto nominală interesant este încă un cadou excelent. Ea poate deveni nu numai un depozit util pentru fotografii, dar, de asemenea, un plus de interior excelent.

Dulciuri

Aceste daruri pot fi atribuite Ciocolata, bomboane, dulciuri de suveniruri, tort cu numele destinatarului. Exquisite și frumos decorate surpriză dulce va fi cu siguranță ca toată lumea. Puteți tipări cuvintele cu felicitări pe imprimanta color și faceți ambalajele originale pentru bomboane.

La tortul festiv, numele fetei de naștere, o poezie frumoasă, dorință decorată cu fructe de padure, bucăți de fructe sau crema dulce va fi perfect. Va fi frumos nu numai să mâncați un astfel de cadou, ci și să admirați designul.

Surprize de benzi desenate

În fiecare vacanță există momente comice, amuzante. Pentru astfel de cazuri, următoarele Cadouri nominale amuzante.

 • Medalie. Inscripția poate fi orice: „Cel mai bun prieten”, „șef de clasă” și altele asemenea. Principalul lucru este că numele sărbătorii celebrării.

 • Oscar sau nume de la Hollywood Star. Recompensa emisă este individuală pentru făptuitorul celebrării. O astfel de cadou poate fi reprezentat de un motiv serios de mândrie. Nu toată lumea se compara cu steaua și să emită un Oscar. Chiar dacă este în formă de benzi desenate.

 • monede personale. Un astfel de suvenir este perfect pentru un colector. Moneda se poate face cu propriile mâini, de exemplu, decupate din hârtie sau plastic, ridica și de a efectua o inscripție adecvată. Și puteți cere vrăjitorii să knock out numele și pe o monedă reală. O astfel de cadou o va aprecia cu siguranță meritele.

Tribleuri plăcute

 • Jucarii de plus. Se răcește și cadou vesel. În special, în cazul în care jucăria are o similitudine externă cu proprietarul viitorului. Un astfel de cadou poate fi dat la noul an. Foarte original și frumos se va uita la pomul de Crăciun, ca un decor.

 • Autocolante. Decorative Frigider Stickere, Birou, Mobilier & T.D. Toate aceste lucruri pot fi emise ca o surpriză personală. Atașați fantezie minimă pentru a obține un cadou de benzi desenate. Puteți să-l utilizați atât acasă, cât și la birou.

 • Pernă. Un cadou extraordinar care dă farmec la interior și vine la orice vacanță. O astfel prezentă poate fi prezentată atât cu un bărbat și o femeie.

Pe perna în sine puteți broda numele celor dragi, de exemplu, soț și soție, acesta va fi foarte emotionant. Vintage cadou care va dori ca acasă.

Pentru cei dragi

Alege cadourile nominale pentru persoanele preferate este foarte dificil. Pentru această problemă care aveți nevoie să se apropie tot sufletul. Puteți dona Nume pictograma. Acesta va proteja dragi, și puteți alege cu ușurință numele care aveți nevoie.

Puteți dona pandantiv neobișnuit, medalion, inel sau alt decor cu gravura. Indiferent dacă un om este fie o femeie, o astfel de cadou va fi entuziast în orice caz,. Purtând o astfel de decor persoana preferată va fi cu plăcere specială.

Mai multe cadou de sex masculin sunt Backgammon de îngrijire medicală, șah, dame. Un cadou nu este doar plăcut, ci și util. Persoana preferată va dezvolta intelectual. Și vă puteți petrece timpul în seara, împreună cu o persoană apropiată, vă va aduce mai aproape.

notebook-uri în scris – o mare surpriză. Omul apropiat va fi fericit să dea un astfel de cadou. Profitând de prezentul, el vă va aminti.

După cum puteți vedea, opțiunile pentru cadouri nominale sunt mult. Ele pot fi originale, amuzante, practice. Unele cadouri sunt destul de valoroase, unele foarte simple și nu necesită investiții mari.

Indiferent de ce ați venit sau ați înmânat, Principalul lucru este atenția, nu un cadou. Deci, surprizele, suvenirurile și cadourile de mână. Fă-o dintr-o inimă curată. Și apoi obțineți rezultatul dorit din partea făcută.

În următorul videoclip veți aștepta și mai multe idei de cadouri nominale.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: