Cât de frumos să se plieze un tricou ca un cadou?

Cât de frumos să se plieze un tricou ca un cadou?

Un cadou dedicat unui anumit eveniment este un exemplu de realizare nu numai atenție și devotament, dar, de asemenea, acuratețea, completitudinea, simbolism, ceva bun și luminos. Și un astfel de cadou ar trebui să rămână. Nici o excepție și tricouri, prezentat ca o surpriză. Dimensiuni T-shirt nu sunt pe deplin potrivite sub dimensiunea eșantionului și forma de pachete mici. Chiar și fiind pliat corect, un tricou sau camasa nu se va potrivi, de exemplu, în ambalaje de sub telefonul inteligent, din care au fost scoase din căptușelile și care aceeași hârtie kraft a fost plasat.

Ce este potrivit pentru ambalare?

hârtie specială sau film va ajuta aici, pliante în mai multe straturi si asemanator cu tesatura matasoasa. Este produs ca o mata sau un material strălucitor, potrivit pentru simplu ambalaje și mici surprize. Alternativa la tubul – se aplică nu numai pentru realizarea desenelor pe WATMAN, dar, de asemenea, pentru transportul de haine.

Tube va proteja hainele adaptate de la re-mototoli – elemente de îmbrăcăminte, cum ar fi orice produs din industria textilă, este, și trebuie să-l prezinte ca un lucru de elită și noi, și nu ca o cârpă. Pentru tuburi, un tricou este pliat cu o rolă.

În cazul unei reticențe complete de a petrece timp personal pe designul de selecție și ambalare, pachetul de hârtie decorativă este adecvat – astfel de complicații pe orice culoare și design.

Figura, inscripțiile și imaginile sunt selectate strict tematic – în conformitate cu evenimentul la care această surpriză este limitată. Oamenii de afaceri preferă un stil riguros, pentru a se grăbi în mod constant undeva, ei nu sunt până la flori care sunt potrivite numai pentru familia sau persoanele iubite.

Citește mai mult  Cum și când sărbătorim noul an în India?

Ambalaj rotund universal pentru lucruri ușoare

Ambalaj rotund Potrivit pentru tricou, cămașă, pulovere, eșarfă, mănuși sau vergeri. În plus față de produsul preparat, hârtie decorativă, bandă (ham, bip, fire groase), segment de frânghie, broșă și de la unelte – foarfece. Pentru a plia frumos un tricou ca un cadou, folosind un pachet rotund, face următoarele.

 1. Măsurați și tăiați banda din dreapta a hârtiei.
 2. Împărțiți-l în mai multe benzi – mai bine atunci când sunt mai mult decât planificate conform planului. În acest caz, ceva care ajută la fixarea produsului ambalat este format din benzi suplimentare.
 3. Observați desenul tăietorilor de hârtie – ar trebui să fie același după ambalajul cadou, așa cum este conceput inițial.
 4. Asigurați toate benzile conectate folosind broșe, pre-puncție în ele găuri (în toate benzile imediat într-o singură recepție, plierea lor) dacă utilizați firul. Puteți utiliza o bandă decorativă lipicioasă.
 5. Legați produsul cu fire și puneți în centru – acolo, unde toate benzile sunt fixate.
 6. Două capete libere ale benzilor – este recomandabil să le conectați partea de 5-6, sfaturile unul pentru celălalt.
 7. Repetați aceeași mișcare pentru restul loturilor dungi.
 8. După asamblarea unui castron de benzi strângeți baza designului cu ajutorul unei rampe.
 9. Decora un arc decorativ al benzii.
 10. Se aplică elementele de decor rămase pe ambalaj.

Nu folosiți același semnal sonor pentru prova, benzi de legătură de hârtie pentru înfășurare.

Sub forma unui tricou pliat

Tricouri, tricouri, specialiști și hanorace cu un guler pliat ca un cadou, vorbesc de la sine. Noi facem următoarele.

 1. Achiziționat „cu umerașe“ în același „Austin“ sau „Sportmaster“ T-shirt sau un element similar de haine sunt pliate și o cămașă, sigilate inițial în polietilenă – un guler exterior și de sus.
 2. Cutate „tricou“ T-shirt se rotește în jurul cu un carton dens – pentru a da o formă de cadou.
 3. decorațiuni interioare selectate. Fie prin instrucțiunile anterioare, cu dungi sau tăiate pe forma și cartonul este plasat pe toate laturile.
Citește mai mult  Organizarea unei petreceri pirat pentru copii și adulți

Ambalajul rezultat cu un cadou este decorat cu o panglică legată în formă de arc.

Metode non-standard

Soluții alternative pot fi după cum urmează.

 • Pentru compactare, puteți utiliza o carte sau o imagine, care face parte dintr-o surpriză. Hârtia original sau ambalajul din plastic este folosit ca înfășurare.
 • T-shirt este bine fixat în dantelă sau cadou panglică. Pune-l pe o bucată de hârtie înveliș decorat, matura capetele și fixate cu ajutorul Scotch bilateral. Transpirația rezultată nu pierde forma nu.
 • În tăierea hârtiei ondulat taie cercul, apoi ori tricoul și l-au în centrul cercului, punând un plan solid de mărimea potrivită sub ea. învelitoare din hârtie ondulat pe margini este fixat cu ajutorul unei benzi sau scotch speciale decorate.
 • Un pachet de carton colorat implică o imprimare preliminară pe același carton a circuitului pe care este tăiat, lipici detaliile acestui ambalaj. Folosind o găuri de perforare pentru dantelă.

opţiuni speciale

T-shirt este permis să împacheteze după cum urmează.

 1. Imprastie proaspete t-shirt sub forma unui plic în centrul foii.
 2. Se caută marginile din interiorul plicului și fixați cu o bandă.
 3. înfășurați condițional pachetul rezultat folosind coarda decorativa.
 4. Plasați un buton de pe o cameră pentru fumători. Credit prin găurile ei de capete la sol și cravată un arc.

Pentru decoratiuni speciale, dantelă, flori, margele si t. D.

Deci, pentru fata însăși, T-shirt trebuie să fie nu doar în culori romantice și luminoase, dar același model este de dorit să se utilizeze pentru ambalajul propriu-zis, din care s-ar fi făcut.

T-shirt pentru bărbați necesită un minim de decoratiuni – Practic, darul este realizat într-un stil clar și strict, folosind materialul de textura grosier, iar hârtia înveliș este aranjat sub harta geografică, articole din ziare sau de imprimare de birou.

Citește mai mult  Cum sa faci flori la 8 martie o faci singur?

T-shirt, oferind un om, este redactat într-un pătrat sau dreptunghiulară formă de cadou + Prezent pentru un om de afaceri pur necesită neapărat ambalare cadouri. Exemplul – T-shirt de tricouri în cadă și decor în „bomboane“ stil. Un sac decorativ este potrivit aici.

Despre cât de frumos pentru a împacheta un tricou ca un cadou, aspect în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: