Ce culoare să te îmbraci?

Ce culoare să te îmbraci?

pom de Crăciun Anul Nou aduce întotdeauna o stare de spirit festiv. Prin ea însăși, se pare un contrast pe fundalul multor tonuri, astfel încât nu este necesar să-și alunge abundența de culori. Opțiunea ideală va fi limitată la una, două sau trei nuanțe. Spectrul de culoare de Crăciun jucării pentru pomul ar trebui să fie combinate între ele și cu un interior comun al camerei.

opţiuni de monofonice

pom de Crăciun Anul Nou pot fi aranjate într-o singură culoare. Paleta de culori Restrained arata minunat și foarte frumos. Elementele de aceeași colorare a da, de obicei, stilul concis de design. Culoarea roz creează o atmosferă de dragoste și voioșie. Este superb combinat cu mobilier de culoare pastel și interior nu prea luminos.

Pomul de Crăciun cu jucării roșii se potrivește armonios în stilul de decorare clasic. Surprinzător că în căutarea unui copac alb de Crăciun într-o rochie roșie. Poate fi diversificat de panglici Alami sau de o coroană de punt. Frumusețea de Anul Nou, decorată în ton maro, bine completează galben sau aur tinsel.

În același timp, interiorul poate fi decorat cu piulițe, bastoane de scorțișoară și boabe de cafea. În acest caz, culoarea de ciocolată este perfect combinată cu arome minunate.

Pomul de Crăciun în decorațiuni purpuriu sfătuit să completeze becurile corespunzătoare. De preferință, detalii mari loc în partea de jos și jucăriile mici se află la etaj. Mishuur stau într-un cerc sau spirală, ghirlande – de sus în jos. Purple bile sunt plasate între ele. Pentru a da o frumusețe de Anul Nou de un contrast mic, puteți adăuga jucării de zmeură sau de umbra metalică.

Adesea în decorarea de Anul Nou există un ton de argint. Ea simbolizează modele de îngheț, gheață și zăpadă. Situația în decor de argint este superb potrivit pentru a întâlni noul an. Paleta de argint contribuie la crearea o stare de spirit fabulos. umbra de oțel rece nu acceptă ușor de reținut și galben lumini. Soluția de stil corect este alegerea iluminare alb. Indezirabil de a utiliza un număr mare de jucării. În acest caz, concizie este necesar. O alegere bună va fi partea de sus a sloi de gheață de sus sau asterisc.

Citește mai mult  Ce să dai un tip în armată?

Culoarea albastră adaugă iluzia unui subiect acoperit de zăpadă. bile albastre și panglici de satin a crea o atmosferă rece. Ei seamănă cu apă înghețată, scânteind stele pe cer de iarnă. Culoarea albastră inspiră unele fior în inimă, dar în același timp, oferă oamenilor un sentiment de calm și pace. stea de mare și panglici Centenary, valuri simbolizând, de a crea o atmosferă de mare plaja. bile albastre și albastre aduc pace și confort.

decor de Crăciun în ton turcoaz este mare pentru interior, cu predominanța nuanțe marine. decoratiuni Emerald sunt plăcut armonizate cu brânză albăstruie. Ei arata, de asemenea, bine, în tandem cu mari bile de aur și argint. Jucării de brad din sticla transparentă alături de bile turcoaz consolida designul mâncat în stilist pădure. bule mici de aer în grosimea sticlei se aseamănă cu picături de apă.

Iubitorii stau la un cămin cald sau la lumina lumânărilor pentru a alege cele mai bune decoratiuni in ton de aur. Cel mai adesea, molid este decorat cu bile de aur, stele, arcuri și alte accesorii de diferite dimensiuni. Puteți atârna de ploaie și felinare cu becuri galbene. Aurul de bază este asociat cu un incendiu real. Aceasta contribuie la crearea imaginii unei seri de iarnă confortabilă.

A devenit la modă să te îmbraci un pom de Crăciun în alb. O persoană care se simte în pădure de iarnă în urma unei căderi masive de zăpadă recente. Puteți utiliza alte versiuni luminoase. Unii preferă să vadă frumusețea de Anul Nou în pulbere, cremă, bej, cenușă sau perle. Molidul alb în decorarea verde pare foarte eficient.

Un alt ton de plante este armonizat cu nuanțe de argint și de aur.

Combinație de flori

Coperul de Crăciun de Anul Nou trebuie să decoreze cu unele modele. Recomandăm să amestecați nuanțele care sunt similare în adâncimea și intensitatea lor. Tonurile pastelate arata mai bine cu nuantele lor legate de ele si scream – cu culoarea aruncatoare. Gama de culori selectată corect arată elegantă și amintită de mult timp.

Combinația de colorare albă cu nuanțe de argint și de aur este o opțiune de decorare excelentă. Un astfel de decor este armonios. Copac alb simbolizează zăpada, și felinarele de aur sau de argint, ploaia, bilele imită reflecția pe o suprafață de zăpadă. Argint sub formă de fulgi de zăpadă sau tinsel arată foarte frumos. O soluție neobișnuită va adăuga o paletă de ciocolată, simbolizând culoarea turtă dulce și conurilor.

Citește mai mult  Maslenitsa - Miercuri Gourmet

Tonul gri este bine combinat cu palete roz și albastre. Se uită speologic la jucăriile de colorate de măsline în combinație cu Sulf Spers. Vă puteți îmbrăca într-o culoare albastră gri. Grătarul rece sunt asociate cu pâlpâirea magică a zăpezii în frig. Frumusețea de Anul Nou ca zăpadă strălucitoare. Culoare roz în combinație cu plonjarea aurului în atmosfera basmei magice de iarnă. Pentru a da o culoare specială, puteți adăuga trandafiri delicate, arcuri și turtă dulce dulce cu glazură roz.

Un farmec special al decorului de Anul Nou oferă o combinație de nuanțe roșii și de aur. Luminile strălucitoare sunt, de asemenea, create din amestecarea vopselei roșii și argintului. O soluție ideală a paletei de culori pentru decorarea ATE a Anului Nou este combinația de ton albastru cu aur. Aur umbra ofera un design elegant, iar Sinya aduce un contrast. copac viu de Crăciun decorat cu aur și bile ultramarin, se pare foarte impresionant.

Surprinzător, arată brad de Anul Nou, în cazul în care este pentru decorarea ei pentru jucării și bile de diferite dimensiuni, utilizați în trei culori apropiate. De exemplu, culoarea violet curge lin într-o nuanță de liliac, care, la rândul său, este înlocuit elegant cu un colorant liliac. Culorile combinate de diferite de saturație sunt distribuite uniform de-a lungul arborelui. Puteți combina violet și albastru ton.

O aromă specială de decor oferă o combinație de culori verde, albastru și galben. Toate aceste nuanțe sunt aproape de tonuri naturale, astfel încât designul de copac în astfel de culori provoacă un număr maxim de emoții pozitive. Amestecarea roșu, nuanțe de verde, de aur și argint pot fi găsite pe majoritatea copaci de Anul Nou de Crăciun. De la o selecție de succes de culori depinde de atitudinea festivă a participanților la celebrare.

Gama de culori a decorului de Crăciun ar trebui să fie armonioasă, deci ar trebui să țină seama de principiile combinației de nuanțe.

Monocrom

Puteți alege o singură culoare de bază. Apoi selectați decorațiile corespunzătoare care pot avea oscilații mici din tonul primar selectat. Colorarea jucăriilor copacilor de Crăciun ar trebui să fie similară cu obiectele din jur. În acest caz, tranziții destul de netede, echilibrate de la un ton la altul.

Citește mai mult  Ce să dați un copil timp de 3 ani?

Legate de

Culoarea gamma poate consta din nuanțe apropiate. În spectrul curcubeu, adiacent, de exemplu, culori albastre și verzi, roșii și portocalii. Combinația de tonuri conexe extinde paleta cu un singur foton. Decorarea dobândește o anumită adâncime.

Contrast

Prin tradiție pentru a da compoziția picturii de contrast, este obișnuită să amestecați culorile roșii, verzi și de aur. ton roșu saturat completează perfect paleta verde de crengi. Contrastul de schema de culori ajută la crearea unei atmosfere de sărbătoare.

Sfat util

Atunci când decorarea pom de Crăciun Anul Nou, opțiunea optimă este alegerea de 2-3 culori. Secvența în decorul are, de asemenea, o semnificație importantă. Pentru a crea o senzație de haos, puteți face jucării rave. Întotdeauna ia în considerare proiectarea apartamentului, colorarea pereților și a plafonului.

Expertii recomanda utilizarea unui monocrom sau legate de combinații de nuanțe în cazul în care există mai multe elemente mici, de culoare închisă sau pereți colorați în interior. În acest caz, copacul nu se pierde pe un fond general de. Compozițiile monocrome nu pot fi limitate la 2-3 nuanțe. De exemplu, o paletă roșie poate consta dintr-o culoare de fucsie, cireșe, afine, rubin, precum zmeura, violet, roz, pumn și tonuri de visiniu.

În cazul în care un cadru luminos a fost creat inițial în apartament, atunci când decorarea copac, ar trebui să nu adăugați noi nuanțe, pentru a evita lipsă și pompozitate. Utilizați tonuri prezente în interior. Obiecte si decoratiuni de Craciun poate corespunde cu un subiect ales. Unii chiar și în camere diferite sunt urmărite același motiv. În camera spațioasă, cu pereți de cel mai bine este de a profita de o combinație de contrast de nuanțe. Colorat pom de Crăciun decora un interior minunat nonsens.

Trebuie remarcat faptul că nu toate culorile pot combina bine. Expertii recomanda pentru a evita amestecul galben și violet, albastru și roșu, verde și culori zmeură. Combinații ale acestor culori sunt considerate un simbol al unei cretă.

Prezența unor obiecte de astfel de colorare necesită plasarea lor la o distanță semnificativă unul față de celălalt.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: