Ce pentru a da o adolescentă?

Ce pentru a da o adolescentă?

Cadou alegere pentru Teenage Girl – Sarcina este foarte dificil. Acest lucru nu mai nu este un copil, dar, de asemenea, un om adult. Este deja puțin probabil să se bucure într-o jucărie moale, dar nu a fost încă în măsură să aprecieze „adulții“ cadouri, cum ar fi un telescop sau microscop. Face dificilă sarcina și faptul că, de obicei, la astfel de fete de vârstă într-adevăr nu știu ce vor. Și aici trebuie să faci fantezia maximă pentru a te tineri individuale.

Cadouri tradiționale

Primul lucru care vine la donator – cadouri tradiționale. Acestea includ dulciuri, gadget-uri, haine sau pantofi. Este important să luăm în considerare și să raționați – un cadou pentru Anul Nou are propriile sale caracteristici simbolice, iar un cadou de naștere este o chestiune complet diferită, trebuie să sublinieze individualitatea fetei. Când alegeți, asigurați-vă că luați în considerare un sfat de psihologi. Specialiști în domeniul psihologiei de vârstă susțin acest lucru Pentru fete în vârstă de 12-15 ani, apariția proprie devine foarte importantă și pentru decorarea ei, de obicei nu regret nici forțele sau timpul.

Fata adolescentă dorește cu adevărat să-i placă pe alții, în special – reprezentanți ai sexului opus, și aceasta este o etapă complet normală de creștere.

Prin urmare, alegerea unui cadou unui prieten, fiică, Este important să nu vă opriți ceea ce considerați cel mai bine pentru dvs., dar pe ce ar trebui să apreciem cel care se înțelege prezentul. Dacă este dificil de alegere, discutați cu prietena fiicei mele, cu prietenii dvs., dacă sunt în adolescență, pentru a afla, și ce, de fapt, este la modă. După aceea, puteți merge în siguranță pentru a alege ceva tradițional din lista de mai jos.

Cosmetice și parfumuri

Nu este un secret că multe fete la 13-15 încep să folosească cosmetice. În mod natural, rujurile strălucitoare și culorile acide ale lustrurilor de unghii cu persoane mici nu sunt încă necesare și, prin urmare Încercați să oferiți un astfel de set că va fi capabil să utilizeze fără probleme în viața de zi cu zi. Acestea includ rujul igienic cu un miros de fructe blând (nu ajută la abaterea buzelor în timpul străzilor de educație fizică pe stradă, pe drumul spre școală, în timpul plimbărilor), cremă de mână, apă de toaletă cu prospețime sau fructe de aromă neobișnuită.

Puteți adăuga la setul cadou de cosmetice lac de unghii pentru un cui sau nuanță pastel se blând, un set de manichiura, astfel încât fata poate sprijini galbenelele lui într-o stare de bine păstrate, câteva agrafe de păr frumos, dacă ea are parul lung.

Este avantajos să completați setul de gel de duș cadou, șampon (dacă știți tipul de păr al celui care este proiectat un cadou).

Nu vă opriți accentul pe produsele cosmetice pentru adulți, compoziția sa poate dăuna pielii adolescente problematice. Există lentile speciale de produse cosmetice adolescente, cum ar fi „Biobuti”, Mac, Covergirl.

Puteți da un set de produse cosmetice, adolescenții ei sunt întotdeauna fericiți, deoarece problema acnee în timpul pubertății este ascuțită. fi atent la Linii create special pentru adolescenți: Clinique, Neutrogena, La Roche-Posay, Vichy.

Citește mai mult  Ce poți da sora pentru noul an?

Decorațiuni

În funcție de situația financiară a donatorului, puteți opri alegerea pe bijuterii sau bijuterii. Și la celălalt fashionista tânăr va fi fericit în cazul în care decorarea va corespunde stilului, caracterul, tendințele modei sale comune. Camera seturi clasice (cercei – colier) pentru o adolescentă care nu sunt potrivite. Necesitatea de a atașa o mulțime de răbdare pentru a vedea ce decoratiuni ca ea.

Pentru a face acest lucru, ia în considerare stilul de fata in sine – Dacă ea purta blugi și jachete hooding, ea este puțin probabil să folosească margele de flori, în cazul în care ea iubește rochii subtiri blând, nu ar trebui să-i dea o astfel la modă în brățara sezonul curent cu broască țestoasă. Ea pur și simplu nimic cu nimic și nicăieri va purta.

Puteți cere a cărui imagine și decorațiuni, ii place cel mai mult. Dacă ea spune că este Rihanna, trebuie să-și reconsidere maxim de fotografii ale cântărețului pentru a prinde sensul global și subiectul decorațiunilor ei, și apoi ridica ceva de genul asta. Dar poți merge la un alt mod – Cumpărați un certificat de cadouri în magazin sau salon, care prezintă o mare selecție de decorațiuni adolescente. Și ce să aleagă pentru el, tânăra frumusețe se va decide. În plus, procesul de cumpărare (deși chiar părinți preplătiți) adolescenți duce la o încântare completă.

Singurul lucru care merită evitată este cumpărarea ca un cadou pentru bijuterii foarte scumpe. Adolescenții sunt mobili, activi și, din păcate, destul de împrăștiați. Fata poate pierde un cercei, inel, brățară care va fi un eveniment foarte tragic.

îmbrăcăminte

Un astfel de cadou pentru o fată adolescentă este mai bine să cumperi în prezența ei. Chiar și cea mai mică observație la tricoul sau fusta aleasă poate face un lucru complet neatractiv pentru tânăr și nu o vom purta. Chiar dacă știți exact ce dorește fata și dimensiunile sale, un lucru poate fi rău să stea pe figura ei și este mai bine să împiedice astfel de fecioare amare.

Îmbrăcăminte – nu cel mai bun mod de a face o surpriza. Mult mai mult plăcerea de la un cadou de frumusete tineri vor primi, dacă pur și simplu o invit să mergeți la cumpărături și să aleagă ceva frumos pentru ea ca un cadou.

gadget-uri de moda

Adolescentul gadget va fi bucuros dacă această valoare prezintă gadget pentru ea, ea are nevoie. Este clar că ultimul model de smartphone fata rece va fi foarte fericit, dar nu întotdeauna acest model stă la fel de mult ca și părinții își pot permite. În plus, telefoanele și smartphone-uri la adolescenți, de obicei, au deja.

Citește mai mult  Cadouri Mama o face singur

Dacă doriți să vă rugăm să o adolescentă, Atenție la gadget-uri, cum ar fi ceasuri inteligente echipate cu Navigator, acces la internet, pași de numărare, caloriile consumate. Fata le poate conecta la smartphone-ul său și de a folosi ceasul pentru a trimite mesaje, precum și să decidă, să accepte sau nu apel.

Dacă fata iubește să asculte muzică (și îi place să facă toate adolescenții), puteți da o coloană de muzică portabilă. Fetele creative pot folosi o tabletă grafică pentru desen, care este echipată cu un stilou electronic. Adolescenții patului etern – un telefon descărcat va ajuta o dată și pentru totdeauna să elimine bateria externă (Powerbank). Cu el, fata va fi întotdeauna un telefon încărcat, indiferent dacă există o sursă de rețea sau nu.

Romanticienii vor trebui să guste lumina de noapte care va proiecta pe plafonul și pereții cerului Star, Iar fetele împrăștiate pot da un taste electronice de căutare – un lanț cheie care va răspunde la bumbac sau hostess de fluier pentru a desemna locul unde a pus cheile.

Cărți

Un astfel de cadou va trebui să fie apropo de faptul că adolescentul iubește să citească. Este demn de întrebat ce cărți citește de obicei – obișnuite sau electronice. În cazul în care al doilea, atunci puteți achiziționa o carte electronică și, la acesta, un certificat de cadouri „Litles” sau altă bibliotecă electronică, unde fata poate alege pe cont propriu că îi place.

În mod similar, puteți face cu cărțile de hârtie. Certificat de cadouri într-o librărie mare, de exemplu, în „City-City”, vă va ajuta să vă salvați de la făină de alegere și să oferiți o adevărată plăcere adevărată. Citirea oamenilor, indiferent de vârsta lor, dragostea doar pentru a fi în librării, urmăriți cărți. Și dacă va exista un certificat de cadou plătit în mâini, plăcerea va fi nelimitată.

Nu dați cărți dacă fata nu citește sau nu o face exclusiv pentru constrângere în cadrul programului școlar. Dragostea pentru citire nu poate fi instilată.

Idei interesante

Dacă doriți să loviți un adolescent, surprinde un cadou, atunci merită să luați în considerare ideile non-tradiționale, neobișnuite. Iată câteva opțiuni.

Bilet pentru un concert sau un film

Cumpărarea unui bilet la film la film sau un concert, este în valoare de a învăța cum să învețe despre preferințele sale. Acest dar nu tolerează inexactități. În cazul în care acest lucru este un bilet pentru un film pe care ea nu este interesat inițial, sau un bilet la concertul cântăreței, pe care ea nu ascultă, nu-i place, atunci un cadou de bucurie nu va aduce. Aflați, la un concert al cărui artist ar dori să meargă, ce film din repertoriul de astăzi cinematografelor ar dori să vadă.

Important: nu dau un bilet. Cu siguranta fetele in timpul adolescentei au un prieten sau o prietenă, cu care o vizita la un concert sau la teatru va fi de două ori mai interesant și incitant. Dă două bilete. Și cu cine să meargă la film, tinerii imperii tale se va decide.

Vizita la SPA-Salon

În cazul în care fata ta sa interesat de mult în ceea ce fac în saloanele de înfrumusețare și spa-uri, este timpul să o introducă la acestea. Oferă certificat cadou plătit la spa. Se determină în prealabil că un adolescent are nevoie de un adolescent – Tratamente spa pentru procedurile de piele sau integrate.

Citește mai mult  Cum pentru a sărbători aniversarea a 18 de tip?

Dă un astfel de certificat de care nu ar trebui să fie în cazul în care fata nu exprimă dorința de a merge la o astfel de instituție. Acesta va fi îndeplinite în nedumerire.

Set pentru creativitate

Aceasta este o opțiune excelentă pentru fetele care iubesc ceva pentru a face propriile mâini. Există kituri care vor ajuta găti un săpun frumos și parfumat pentru ei înșiși și prietenele lor, kituri care vor ajuta la bijuterii, decoratiuni pentru collect diferite ocazii, există seturi pentru producția lor de lumânări cadou, magneți pentru frigider, vitralii. În general, alegerea este nelimitată. Totul depinde de natura și sfera de interese ale unui anumit adolescent.

SESIUNE FOTO

De la un astfel de cadou nu va fi refuzat de orice fashionista tânăr. Bune fotografii din portofoliu va ajuta pentru a decora propriile lor pagini din rețelele sociale, și va rămâne, de asemenea, pentru o memorie de lungă în albumul de familie. Ca parte a sedinta foto, fata va fi capabil să se dezvăluie, caracterul său, și chiar și pentru părinți, imaginea sa poate fi foarte neașteptat.

Pentru un cadou va trebui să alegeți un bun fotograf cu echipamente profesionale (sau de ieșire cu propriul studio foto), numește ziua și ora sesiunii și vă rugăm tineri oportunitatea de printesa de a fi un model.

Certificat de sport

În cazul în care fata este implicat în sport, dans, sau vrea să participe la sala de sport, da-i un certificat plătit într-un club sportiv. Puteți alege o pereche de pantofi sport sau un costum de sport.

Noi facem cu propriile mâini

Hit adolescent cu un cadou făcut cu propriile mâini, este destul de dificil. Dar dacă este un rucsac sau geantă de mână rece, portofel sau decorațiuni interioare, o fată va aprecia cu siguranta eforturile tale. Puteți face un sicriu pentru decoratiile sale, coase geanta de cosmetice originale, face un ac de păr sau RIM.

opţiuni de nereușite

Alegerea unui cadou pentru o fată adolescentă, merită să evitați cumpărăturile:

  • Păpuși, cârlige și urși+
  • Jucării colective scumpe+
  • Lucruri folosite+
  • Puii vii, pisoi, hamsteri, pește, dacă acest lucru nu a fost întrebat în prealabil și întrebarea nu a fost de acord+
  • feluri de mâncare și tacâmuri+
  • Suporturi școlare și papetărie+
  • lucruri plictisitoare.

Chiar mai multe idei văd următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: