Ce pentru a da o fată de 19 ani?

Ce pentru a da o fată de 19 ani?

Nouăsprezece agricultura – o etapă importantă în viața oricărei fete. Pe de o parte, aceasta este o viață adultă, cu toate particularitățile sale, iar pe de altă parte, există încă o lumină de lumină și înțelegerea greșită a tineretului. Desigur, un cadou în această zi ar trebui să fie nu numai util, dar, de asemenea, provocând emoții luminoase.

Reguli de alegere

Pentru a da o fata de 19 ani, un cadou cu adevarat memorabil și de succes ar trebui să fie luate în considerare de mai multe puncte importante. Desigur, este necesar mai întâi să ne dăm seama ce este interesat de fata de ziua pe care-l atrage, și ceea ce nu-i place. Desigur, există unele daruri universale, de exemplu, un certificat în magazin de produse cosmetice și de parfumerie. Dar chiar și în acest caz, darul poate fi confundat dacă fata, practic, comenzi produse cosmetice în magazine online din străinătate sau numai brandurile hipoalergenice folosesc.

Dacă există o oportunitate, este mai bine să se clarifice gusturile camerei ziua de naștere de la părinții ei sau prieteni apropiați. În plus, este important să se ia în considerare faptul că 19 ani – vârsta este destul de gravă. Fata este puțin probabil să-i placă jucărie de pluș de obicei sau ceva extravagant din magazin glume. Pe de altă parte, unele daruri instructive, de exemplu, un fier de călcat sau un set de o cratiță sunt puțin probabil să vină la fata place care trăiesc cu părinții și nu prea interesați de uz casnic.

Pentru a aduce darul de a „în minte“, aceasta trebuie să fie în interesat. În magazin puteți achiziționa o cutie elegantă sau independent experimenta cu hârtii de ambalare, panglici și alte decor. Bani sau certificat este mai bine ambalate într-un plic elegant, și decorații sau produse cosmetice vor fi prezentate într-un sertar convenabil adecvat pentru depozitare ulterioară.

Nu încerca să facă un copac bani sau orice cifră de la facturi, deoarece va trebui să facă, nu ca orice fată.

Standard Lista de Cadouri

Există un număr de cadouri care vor fi potrivite ca un cadou pentru o fată de 19 ani, indiferent de proximitatea donatorului și apartenenței. Desigur, astfel de lucruri standard includ bijuteriile din aur sau argint, cu pietre prețioase sau fără ele. Alegerea aici este uriașă: lanțuri și brățări, inele și pandantive, cercei și broși elegante. În principiu, este adecvată o bijuterie efectuată calitativ. Nu trebuie să uităm de un astfel de articol ca un ceas interior elegant.

Un cadou clasic este considerat un buchet sau un set de dulciuri. Având preferate astfel de cadouri, este mai bine să evitați banalitățile, apucând primele cazuri din rafturile magazinului. Acum există un număr mare de maeștri care funcționează la comandă, precum și studiourile floristice mici care funcționează numai pe rețelele sociale. Un astfel de cadou urmează un certificat de cadouri care oferă astăzi aproape orice magazin de ac, nutriție sportivă și accesorii, lenjerie și îmbrăcăminte, gusturi vegetariene, cărți, cosmetice, mobilier și decor interior. Nu uitați de cartea poștală drăguță cu cuvinte bune. Este mai bine să nu copii în care textele dobândesc altor oameni sunt scrise, dar încearcă să scrie cel puțin 2-3 oferte pe cont propriu și din suflet.

Citește mai mult  Ce să dai un bărbat timp de 45 de ani?

Ce să alegeți pe cei dragi?

Sora, fiicele sau chiar un schelet pentru o zi de naștere pot fi prezentate cu produse cosmetice de înaltă calitate sau de a părăsi. Alegerea este din nou determinată în funcție de apropierea donatorului și de apartenența. Dacă sunt aproape, puteți alege elemente specifice ale anumitor producători – un set de umbre, rimel, pulbere sau ruj. În caz contrar, este mai bine să achiziționați un set de creme sau măști gata făcute sau să limitați certificatul de cadouri. Recent, cosmetice naturale foloseste extrem de popularitate, sigur, orice fată va fi încântat cu o creasta de lemn de înaltă calitate, balsamurilor organice sau killedane pentru spălare.

Un cadou pentru o persoană în vârstă de aproape nouăsprezece ani, de exemplu, fetele pot fi costisitoare. De la mama si tata ziua de naștere va fi frumos pentru a obține un laptop, tabletă, smartphone ultimul model sau e-book. Ca un cadou, puteți lua în considerare orice instrumente pentru frumusete: uscator de par, fier de indreptare de fier, stofa, epilator sau Massager. Desigur, cadouri de numerar sunt întotdeauna relevante de la părinți – o cantitate semnificativă în plic sau chiar un depozit care fata poate dispune de la alegerea sa.

În cazul în care un copil de nouăsprezece ani Lady visează la conducere, atunci puteți plăti pentru ea curs într-o școală de conducere sau chiar da o masina personala.

Desigur, întotdeauna „cu un bang“ este perceput de un cadou ales în conformitate cu interesele sarbatoritei. Dancer ar trebui să prezinte un certificat pentru achiziționarea de formulare pentru formare, rochie pentru spectacole sau pantofi noi. Handwriter va trebui să facă un sertar frumos umplut cu fire, panglici, nasturi, clape și cercuri. Dacă există interes, va fi necesar pentru a da o mașină de cusut, care vă permite să vă și de alții semeni. Cea mai buna oferta pentru un atlet va fi un abonament la un studio de fitness sau o clasă de master pe acest sport neobișnuit, un inventar nou sau accesorii pentru clasele. De exemplu, poate fi o sticlă de apă elegant, ochelari de protecție sau un prosop confortabil pentru o excursie pe jos în piscină. astăzi populare și tracker de fitness, care permite de a dormi normaliza și numărul de mișcări.

Citește mai mult  Idei ale partidului în stilul URSS

Stafide va fi abonamentul la plimbare călare, lecția de alpinism sau de conducere o motocicletă. Pentru o fată care urmează apariția lui, o soluție bună va dobândi un certificat de brand favorit magazin de îmbrăcăminte sau un abonament la salonul de înfrumusețare. Opțiunea win-win va fi un sac sau o backpaul de piele nativ, un cosmetice de calitate, un portofel concis sau chiar o blană caldă pălărie pentru iarna. În cazul în care limba ziua de nastere este interesat de muzica, atunci ea poate fi prezentat cu o geantă modernă, un set de plăci sau chiar un instrument muzical pe care ea a visat întotdeauna de Mastering. Apropo, ar fi frumos pentru a adăuga un cadou la posibilitatea de a vizita lecția de încercare a jocului de pe instrumentul selectat.

Desigur, un mare cadou rămâne întotdeauna o carte. Cunoscând interesele sarbatoritei, va fi posibil de a alege cea mai bună opțiune. Acest lucru, de altfel, poate fi nu numai ficțiune, dar, de asemenea, romane non-Fickshen, benzi desenate, de colorat pentru adulți sau tutoriale pentru orice tip de creativitate. Părinții pot pretinde că fiica ei e-carte sau un jurnal elegant sau notebook-uri de creație. Diferite cursuri de master sunt, de asemenea, populare. De exemplu, birthdaynica pot fi prezentate cu posibilitatea de a învăța cum să pregătească feluri de mâncare de anumite preparate din bucătăria națională, independent de a crea produse cosmetice și bucătar săpun, macrameuri țese, feluri de mâncare Sculpt din lut, desena schite, marca de machiaj sau împletituri tese.

Desigur, vă puteți prezenta biletele pentru orice eveniment: un concert sau de performanță, muzeu sau delfinariu. În cazul în care fata trebuie să înceapă o viață independentă în curând, atunci, desigur, alegerea de opțiuni devine extinse. Este mai bine să nu se ajungă la banalități și nu prezintă un set de tacâmuri sau scaune, dar aici sunt unele detalii utile și elegante vor fi utile.

De exemplu, acesta poate fi un filtru de cafea, un set frumos de lenjerie de pat, un televizor mic, un raft confortabil sau lumânări parfumate.

Cum să vă rog prietena?

Un cadou de fată favorit tip ar trebui să fie original, sau cel puțin să fie personală și iconic. De exemplu, în cazul în care un tânăr este familiarizat cu gusturile sale alese, el poate alege-o sticlă de băuturi spirtoase – fie cele pe care ea folosește deja sau unele noi. Va fi frumos pentru a obține ceva pentru o zi de naștere confortabil – pijamale moi calde pentru vreme rece, papuci elegant, halat sau carouri pufos. Un buchet de dulciuri sau jucării moi pentru a da toate același – astăzi nu este considerat un cadou original, ci o manifestare a unui prost gust. Dimpotrivă, oscila de culori vii rafinate, selectate si decorate cu florarul, va impresiona orice reprezentant al podelei slab.

Citește mai mult  Ce pentru a da un pilot?

Apropo, în aceleași magazine florale, cadouri foarte neobișnuite sunt acum vândute – cutii cu flori vii și dulciuri, seturi de lucruri mici plăcute pentru suflet și corp, precum și compoziții din plante în flurarums.

Frumos pentru a obține ca un cadou și obiecte de decor neobișnuit – lampă, panou pe perete, statuetă elegantă sau oglindă.

Implementarea multor idei este posibilă cu fotografii. De exemplu, acesta poate fi un portret fotografie ilustrat pe panza, un album foto neobișnuit umplut cu carduri imprimate, colaj foto în cadru. Pentru doamne avansate, un cadru foto digital este potrivit în care sunt încărcate momentele de fotografie cele mai bune.

Un cadou romantic va fi un zbor comun pe un balon sau un avion, cină într-un loc rafinat sau chiar un bilet la un alt oraș sau țară. Desigur, fiecare fată va fi frumos dacă va fi blocată de poezii sau de o melodie. Mai ales tinerii creativi pot lovi imaginația aleasă, creând un clip muzical la unul dintre melodiile ei preferate. Relațiile apropiate fac posibilă oferirea unor cadouri destul de intime. De exemplu, poate fi un set de lenjerie elegantă sau un cadou cu semnificația – decorarea-talisman din materiale naturale. Prezentați-l pe acesta din urmă într-o cutie de depozitare frumoasă. Orice decorațiuni sunt de obicei favorabil acceptate de tânăra doamnă în această zi de vacanță.

Orice fată va fi bucuros să obțină un dar de la persoana iubită, asemănătoare istoriei lor personale. De exemplu, tipul poate recrea prima dată, invitând iubitul în același loc în care a trecut, comandați o carte foto, în care nu numai fotografii vor fi răspândite, ci și o poveste personală a cuplurilor. De asemenea, puteți să scăpați într-un eveniment romantic. Cu toate acestea, surprizele sunt uneori nu fericit, dar supărat numai femeile de ziua de naștere, așa că este pre-încerca să afle ce anume o fată de nouăsprezece ani, ar dori să obțină de la cea mai importantă persoană.

Separat, menționarea de cadouri care sunt prezentate prieteni apropiați. În cazul în care se efectuează achiziția în mod colectiv, fata de ziua ar fi bine pentru a te jocul fascinant pentru desktop sau „Twister“, abilitatea de a vizita căutarea interesant sau toată lumea, împreună pentru a juca paintball. Nu va fi, de asemenea, un kit de picnic elegant, constând dintr-un coș cu mâncăruri și carouri.

Se pare amuzant cu mâneci – el și în mod corespunzător se descurcă cu sarcina de încălzire, și ridică starea de spirit.

Închide prietenii pot organiza o petrecere surpriză – să ia o prietenă într-o cafenea sau restaurant, toată lumea merge la o sesiune foto împreună sau la club.

În videoclipul următor vă așteaptă 17 idei de cadouri obișnuite cu propriile mâini.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: