Ce să dați gospodăriei?

Ce să dați gospodăriei?

Nu este acceptat inaugurare a unei case pentru a oferi cadouri scumpe. Adesea alegeți ceva pentru viață, design interior, suveniruri ieftine sau doar farmec pentru protecție și abundență. Vă rog, trebuie să cunoașteți gusturile proprietarilor, așa că la feluri de mâncare, textile și decorațiuni trebuie să se potrivească cu mintea. Fermecător și suveniruri – o opțiune mai versatilă, dar, de asemenea, să le alegeți drept.

Ceea ce trebuie să ia în considerare?

Atunci când alegeți un cadou, este important să se ia în considerare statutul de vârstă și de familie a gazdelor, gradul de proximitate sau de rudenie, gusturi, nivelul de finalizare de reparare și de design interior, un suvenir este cumpărat într-un apartament sau o casă. Complotul este de obicei atașat casei private. Prin urmare, un cadou pentru housewarming poate fi ales în grădină grădinărit, de exemplu, figuri decorative sau garduri pentru paturi de flori. Poate că există o baie, atunci va fi necesar pentru a oferi un set de baie.

Scump la cost un cadou este mai bine să prezent doar oameni foarte apropiați, pentru că altele pot pune într-o poziție dificilă. În același timp, darul în sine este mai bine să fie de acord cu proprietarii, dacă este necesar, poate au nevoie de ceva concret.

Acesta poate fi aparate de uz casnic sau mobilier.

Atunci când alegeți un cadou, puteți face referire la tradiții. De exemplu, lână prezentate în zilele vechi, care a fost considerat un simbol al bogăției. În prezent, acesta poate fi produse din lână sau cald textile, cum ar fi paturi. De asemenea, în casă a fost făcută în mod necesar foc. Acesta poate fi înlocuită cu dispozitive de iluminat. lămpile de masă și lămpi sunt relativ ieftine, în timp ce puteți alege atât de original, luminoase sau design vesel și mai stricte, potrivite pentru multe interioare.

Există cadouri care pot fi percepute negativ. De exemplu, alcoolul, cuțite, furculițe, ceasuri sau solzi de podea. Se crede că un cadou pentru o casă nouă are un impact asupra energiei casei, deci nu ar trebui să fie nimic negativ. De exemplu, cuțite aduce discordie de familie, și alcool ia sănătate. Durata ceasului este considerată o admitere rău – la despărțire, și cântarul poate fi privit ca un indiciu al excesului de greutate.

Este extrem de dorit pentru a da boluri de animale, chiar dacă proprietarii locuiesc într-o casă privată. Interesul exprimat și lunization nu înseamnă întotdeauna dorința de a avea grijă de animalele de companie, păstrați-l în casă, cineva de la chiriași poate fi alergic. Un alt lucru, în cazul în care această întrebare a fost convenită în prealabil.

De asemenea, nedorite pentru a oferi cadouri concentrat doar pe unul dintre proprietarii. Cel puțin acesta este nepoliticos.

Listă de cadouri utile

Perfect dacă un cadou pentru casa va fi nu numai un tribut adus tradiție și respect, dar va fi util. Este foarte important să se ia în considerare gusturile proprietarilor, interesele, ritmul de viață, a spațiilor interioare.

Cadouri utile includ:

 • Aparate de uz casnic+
 • bucate+
 • textile+
 • Elemente de decor+
 • Mobilier, în T. C. rafturi suspendate+
 • Set de instrumente.

În același timp, orice cadou util poate transforma brusc într-un lucru inutil angajarea în dulap. De exemplu, Vafelnitsa este puțin probabil să aibă la curtea gazdei, care nu este deloc Bakes, sau o față de masă frumoasă se va transforma într-o cârpă inutil, în cazul în care o astfel de utilizare în mod fundamental. În cazul în care carcasa este în stadiul de reparații, vă pot oferi instrumente de construcție, cum ar fi o șurubelniță sau un set șurubelniță.

Setul de instrumente va fi întotdeauna potrivit ca un dar pentru un bărbat.

Aparate și mobilier de uz casnic

Astfel de cadouri pentru housewarming sunt cel mai bine realizate aproape de rude, de exemplu, de la părinții unei familii tinere. În același timp, costul cadou variază foarte mult, acesta poate fi atât de scump soba de bucătărie sau o mașină de spălat și un mixer ieftin.

Citește mai mult  Ce să dea la fata ta iubita?

La ieftin și util, în termen de 1000-2000 de ruble, pot fi atribuite:

 • Blender+
 • Cântare de bucătărie+
 • ceainic electric+
 • umidificator Desktop+
 • fier+
 • Baltă.

alege foarte atent aparate de păr. Dacă uscătorul de păr se poate bucura de toate în familie, atunci buclele și fier sunt doar jumătate de sex feminin. Un astfel de cadou va fi potrivit pentru o fată sau o soră singuratică.

De asemenea, cu precauție trebuie luate cu o râșniță de cafea, storcător, gustare, waffelnice și prăjitor de pâine. Pentru o anumită familie, acest lucru poate fi un obiect gadget inutil.

Este posibil să atribuiți originalului și practicului. El se descurcă bine cu gunoi mic, puteți încredința în siguranță curățarea copilului. Pentru gazda extrem de util va fi temporizator automat sau electronic pentru bucătărie. Acest instrument poate fi găsit într-un design interesant, de exemplu, sub formă de tomate. Nu este departe de fiecare bucatarie, asa ca e greu de ghicit acest cadou. Dacă există copii mici în casă, ar trebui să dea o lumină de noapte frumoasă. Părinții copii vor defini. Mobila, de asemenea, se referă la cadouri scumpe. Este mai potrivit pentru a da rudelor apropiate, mai des tinerii căsătoriți, care nu au avut timp pentru a trage propriile lor de proprietate.

Feluri de mâncare și seturi

Un cuplu căsătorit în vârstă sau stabilit poate fi dat un serviciu. Cel mai bine este să-l împiedice cu rudele sau persoanele în vârstă. Pentru tineri casatoriti astfel de cadou poate fi reprezentat de o relicvă de familie. Din mai multe opțiuni de buget – Căni. Pentru bunici poate fi cupe cu fotografii ale nepoților. Pentru frate, prieteni sau prietena – cu poze și inscripții amuzante, în t. C. Cu imaginea idolilor, personajele de la jocuri și filme pe calculator.

Pentru soți vor fi potriviți.

În același timp, mâncărurile pot fi realizate manual. Un astfel de lucru va fi nu numai util, dar, de asemenea, unic, și, prin urmare, – memorabil. În plus față de cani, poate fi plăci, boluri de salată, seturi de cratițe sau ochelari.

Textile

Este foarte important să se țină seama de interiorul spațiilor, precum și starea sănătății locuitorilor, deoarece unele materiale provoacă alergii, de exemplu, lână. Textilele includ toate obiectele din țesături:

 • Pături, pături, paturi+
 • Perne de canapea+
 • lenjerie de pat+
 • Perdele+
 • Fețe de masă, prosoape, serviete+
 • Șorț, faptele+
 • Halate de baie+
 • Covoare.

Perdelele pe housewarming ar trebui să fie date numai după acordul cu proprietarii. Absența țesăturii pe ferestre nu înseamnă că trebuie achiziționate. Poate chiriașii preferă obloanele sau perdelele laminate. De asemenea, ar trebui să fie clarificat dacă utilizați fețe de masă și șervețele, puteți obține numai în vacanță. Apoi, dați o masă frumoasă va fi potrivită.

În caz contrar, textilele se bucură de toate. Se acordă ambelor burlaci și cuplurilor căsătorite. Fabricul cu timpul de uzură și necesită înlocuire, astfel încât păturile, prosoapele și lenjeria de pat vor fi întotdeauna adecvate.

Elemente de decor

Opțiunea universală. Producătorii oferă o mulțime de lucruri interesante din cele mai neobișnuite modele, în T. C. Activitatea autorului. Acesta din urmă sunt un ordin de mărime mai mare, dar exclusiv. În plus, astfel de decorațiuni pentru interior pot fi făcute în mod independent. Un cadou similar pentru Housewarming va fi deosebit de plăcut și memorabil.

Este important să aflați în prealabil, în care culorile și stilul sunt decorate. Cu decorul interior puteți ajunge să fi acceptat atunci când proprietarii nu vor mai putea să o determine.

Pe de o parte, un astfel de cadou poate da interiorului un aspect finit, fie de folos practic, dar, în același timp, și nu pentru a te. Fii atent cu minimaliștii. Oamenii nu acceptă premisele diverse colectori de praf. Prin urmare, figurine, suveniruri și alte mărunțișuri nu mai bine să cumpere.

Pentru porțiunea de baie și

Dacă este o casă privată cu un teren sau o baie, este posibil pentru a ridica un cadou pentru ei. De exemplu, pentru baie sunt capace corespunzătoare din pâslă, arome, mături, prosoape speciale cu Velcro sau seturi de elemente menționate.

Citește mai mult  Ce să dea fetelor părinților de Anul Nou?

Pentru a se potrivi complot:

 • hamac+
 • BBQ sau un set de frigarui+
 • bazin gonflabil+
 • gradina set+
 • Magazin+
 • mobilier de răchită+
 • scaune pliante+
 • Lampe de baterii solare+
 • flori și răsaduri de pomi fructiferi.

În cazul în care coloniștii sunt dependenti de design peisagistic, este necesar să se prezinte elemente de decor gradina.

Prezintă cu umor

Cadou cu umor – întotdeauna un câștig-câștig. Astfel de cadouri cu precauție trebuie acordată persoanelor în vârstă, vă puteți confrunta cu neînțelegere. Prin urmare, ar trebui să fie luate în considerare centrele de vârstă. Ceea ce este relevant și la modă pentru tânăra generație va fi neinteresante pentru persoane de vârstă 30-40 de ani, și vice-versa.

Printre cadouri creative pot fi alocate:

 • perne canapea neobișnuite – sub formă de animale desene animate, forme neobișnuite, cu paiete cu două fețe+
 • Cani și plăci cu demotivanti, glume și imagini amuzante+
 • Golf pentru WC – Acum nu puteți doar citi și să se joace telefon+
 • Postere – se potrivesc perfect în interiorul unui tânăr sau fată+
 • Keystone forme neobișnuite – de exemplu, sub formă de prize+
 • ustensile de bucătărie Creative+
 • Set de șorțuri Cu imprimare amuzant+
 • Medalie sau de atribuire „Helding în mișcare“ cu felicitări de benzi desenate.

Un cadou neobișnuit va fi ciocolata sau branza fondust. Noii proprietari vor fi în măsură să vă rog, și surprinde oaspeții în viitor. Tabelul de tavă este, de asemenea, neobișnuit și, în același timp, practic – pentru iubitorii de mic dejun în pat sau la televizor frontal. Dacă există copii în casă, lampa de sare poate fi găsită și la cadouri neobișnuite și utile. Iubitorii de rulare pot oferi o mașină de scris specială pentru fabricarea lor.

Există întotdeauna meșteșuguri neobișnuite de bani. În același timp, nu este necesar să se colecteze origami din facturile reale. Puteți face sau imprima copii pe imprimanta color. Întotdeauna frumos arată flori din bani. Dacă decorează o vază cadou, atunci un astfel de hrană va face prezentul originalului. Arată bine, văzând meșteșuguri de monedele de demnitate mică. Dintre acestea, puteți crea colaje și mozaicuri.

Cât de bine să felicitați?

Dragi daruri nu sunt întotdeauna relevante pentru housewac, mai ales când invitați doar familiari sau colegi. Există mai multe opțiuni bugetare, unde accentul principal este pe simbolism. De exemplu, suvenirurile se încarcă. Acestea sunt tot felul de bucșe de acasă, Beregini, potcoave, monede fericit, râioase din China și alte pietoni, care simbolizează prosperitate și protecție. Acesta va fi, de asemenea, adecvat pentru a da o floare într-o oală, mai ales în cazul în care gazda este de reproducție. În același timp, floarea pot fi cultivate în mod independent, a cumparat doar o oală frumos.

În cazul în care o persoană care merge de multe ori pe călătorii de afaceri, atunci un astfel de cadou, dimpotrivă, va deveni împovărătoare, deoarece necesită îngrijire regulată și irigare.

Dacă nu doriți să rupă capul peste cadou de la toate, puteți cumpăra o carte poștală frumoasă, cu versuri și atașați un proiect de lege simbolic la achiziționarea de feluri de mâncare sau alte fleacuri pentru casa. În mod alternativ, în loc de bani, aveți posibilitatea să atașați un certificat de cadou de la un magazin de cumpărături.

Ce se poate face cu propriile mâini?

cadou personalizat este valoros în mână, pentru că este un lucru original și chiar amintirea evenimentului. Puteți face o ambarcațiune de bani, pusculita, în cazul în care rama foto pentru a insera o imagine cu un eveniment de la mutarea sau repararea, coase sau lega o perna canapea sau cuvertură mozaic.

Pusculita

Darul original va fi o pusculita. Este perfect potrivit pentru ambele newsnels singuratice și de familie. Persoanele în vârstă trebuie administrat cu precauție. Ei colectează bani de multe ori înmormântare, chiar și în secret de la rude, iar un astfel de prezent poate fi înțeleasă greșit. Pentru fabricarea de pușculițe va fi nevoie de:

 • Banca cu un capac de aproximativ 1 l+
 • lipici+
 • marcator Insome sau vopsele acrilice+
 • Elemente pentru decorare.

Borcanul poate fi luat atât sticlă și plastic, dar transparent și de preferință, cu un capac de răsucire. Banca in sine este plasat de diverse elemente decorative, asigurați-vă că pentru a decora capacul. În acest din urmă face o gaură suficient pentru trecerea liberă a banilor.

Citește mai mult  Ce să dea mama timp de 65 de ani?

Apoi, trebuie să se aplice. Acest lucru poate fi ceva comemorativ sau glumind, de exemplu, „Banca de familie al familiei …“, „Spațiu pentru o extindere“, „Banca sběr“ și DR. Inscripția se poate face pe hârtie prin markeri convenționale, și apoi stick la banca.

Cash Money Tree

Puteți face o imagine de monede, simbolizând bani.

Pentru a lucra, veți avea nevoie de:

 • simplu cadru de lemn pentru dimensiunea A4 fotografie, puteți mai mult+
 • vopsea de aur în cilindru+
 • monede mici+
 • Leg-Split+
 • lipici.

Pe peretele din spate al cadrului este necesar să se facă un fundal întunecat pentru lemn, pe ea monede de aur va fi cea mai avantajoasă. Acesta poate fi vopsit cu vopsea de culoare închisă, băț texturate tesatura. De asemenea, trebuie să desemneze conturul copacului viitorului. Impletirea sine vopsea vopsea de aur din balon. Acestea vor fi ramuri și trunchi. Impletirea are o textură excelentă, ceea ce face un copac mai credibil. Apoi, trebuie să taie sfoara și lipici la fundal de contur. De îndată ce s-a uscat piesa de lucru, puteți începe lipire monede.

Apoi, face o imagine terminat în cadru, sticla nu are nevoie de a utiliza.

Magnet pentru frigider

Există mai multe opțiuni pentru a face magneți. Poate fi simțit, ipsos, argilă polimerică. Cea mai simplă opțiune este făcută din boabe de cafea. Pentru meșteșuguri, veți avea nevoie de:

 • carton subțire+
 • magnet
 • boabe de cafea întregi+
 • lipici+
 • bandă subțire pentru un arc+
 • decoratiuni pentru decor la voință (margele, scrisori, monede și t. Ns..).

În primul rând, formularul se taie din carton, de exemplu, inima. boabe de cafea Apoi, strâns unul de altul sunt lipite pe carton. Direcția de boabe determină viitorul desen, deci este mai bine să se gândească în avans modul în care cele mai bune pentru a atașa. După ce se usucă lipici, cravată un arc de bandă și lipici la ambarcațiunile. La marginile benzii nu înfloresc, foc mâner. În plus, puteți decora diverse margele si alte elemente. Pasul final pentru lipici un magnet pentru partea din spate. Acesta trebuie să reziste la greutatea de meserii. Magnetul în sine este posibil să se uite la magazinele de hardware, sau de a folosi vechi cu frigider.

rama foto

Pentru fabricarea nevoie de un cadru de lemn obișnuit cu sticla, adeziv, fotografie și ornamente decorative. Decorarea cadru poate fi orice: margele, nasturi, margele, scoici, pietre, monede, etc. Ns..

Pentru a oferi un cadru mai bun cu o fotografie, care pot fi luate înainte de coloniști din rețele sociale, asista sau cere rude sau prieteni în comun.

Poate fi opțiune mai interesant din carton colorat. Pentru a face o casa sau palat, cu o fereastră mare, și din partea din spate pentru a insera o fotografie coloniști. Acest artefact este original. utilizați în mod opțional conturul casei, acesta poate fi flori, animale și alte idei. De asemenea, puteți decora cu panglici, margele si alte elemente.

tort prosop

Dacă doriți să faceți un cadou cu propriile lor mâini, dar absolut nu doresc să se încurce cu lipici și foarfece, puteți face un tort de prosoape de bucătărie sau șervețelele. De fapt, nu trebuie să coase nimic. Trebuie să cumpere diferite prosoape în culori, panglici, ambalarea celofan adecvat.

Prosoape suflecate și legat cu panglici subțiri sau fir de culoare că acestea nu sunt desfiintat. Apoi, din rolele verticale pentru a face un cerc și legat cu o funda panglică. Deoarece nivelul inferior este gata. In mod similar se produce un alt nivel 2.

Apoi ambala tort în celofan și cravată un arc în partea de sus a unui luxuriant.

În loc de gătit, puteți folosi prosoape sau role de hârtie igienică colorate. Principiul de a construi un tort similare. Vă puteți gândi la alte opțiuni pentru cadouri. Principalul lucru este că acestea sunt pentru acasă îmbunătățiri sau decantările de uz casnic.

Faptul că este imposibil să se dea o casă nouă, a se vedea mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: