Ce să dai o fată la o întâlnire?

Ce să dai o fată la o întâlnire?

Când întâlnești o fată, vreau să impresionez. Pentru aceasta, tinerii merg la diferite trucuri: ei dau surprize, sunt puse în locuri interesante și încearcă să vă rog în orice fel. Cu toate acestea, există anumite reguli pentru comportament și prezentând cadouri care respectă cel mai bine femeia vrea să vă vadă din nou. În acest articol vă vom spune să dați o fată la prima întâlnire, ce buchet de a alege și da câteva recomandări.

Sfaturi pentru alegerea

Fetele iubesc să repete acele flori și cadouri – nu principalul lucru, ele sunt importante pentru îngrijirea și atenția partenerului. Cu toate acestea, puteți fi siguri că chiar și un mic suvenir și un trandafir va fi acceptat cu mare bucurie, mai ales fără motiv. De aceea se recomandă să se ofere cadouri, indiferent dacă ați întâlnit pentru prima dată sau aceasta este a doua dată.

Principala regulă pentru alegerea unui cadou pentru prima întâlnire afirmă că Este imposibil să dobândiți nimic scump. La urma urmei, o astfel de prezent poate pune o fată într-o poziție dificilă. În plus, este posibil pentru a rula într-o persoană mercantyl care va aștepta de fiecare dată când acest lucru și apreciem doar banii, nu sunt calitățile personale.

Este important pentru a naviga și metoda de distracție ați ales.

În caz de drumeții în filme, cafenele sau parc Prezent un lucru compact, care este ușor de transportat în mâinile sau puse în geanta doamnei. cadouri în vrac sunt nepotrivite la prima întâlnire, dar ele pot fi predate 3 zile și numai dacă aveți posibilitatea să-l plimbare pe cont propriu masina la casa, În caz contrar, ea va trebui să meargă pe transportul public cu un cadou grele și incomode.

Pe primele date câteva, oamenii încep doar să învețe mai devreme reciproc, vorbesc despre relații, respectiv, Este recomandat să abandoneze bunurile personale. Nu ar trebui să dea o varietate de simboluri de dragoste în formă de inimă de pluș, parfum scump sau cosmetice, precum și elemente de dulap și lenjerie de corp. Astfel de cadouri sunt potrivite doar într-o relație serioasă atunci când oamenii sunt găsite pentru a crea o familie. Și puteți face în mod serios o greșeală cu un brand, culoare sau dimensiuni – cel mai bun caz, cadoul va fi rupt.

Nu există obiecte de uz casnic – Un cadou similar poate fi perceput în mod incorect, în caz contrar pentru a ofensa o femeie care a venit să-și petreacă un timp plăcut. În nici un caz nu poate fi prezentat la prima bijuterii date, în special scumpe. Astfel obligă un cadou pentru acțiuni serioase, fata va surprinde cu siguranță perseverenta ta și va fi într-o situație foarte incomodă. Cadourile de mai sus pot fi prezentate, în cazul unor relații lungi și durabile, de preferință, cu un sejur în comun, în scopul de a crea o familie.

Accentul Atenție ar trebui să fie pe comportamentul lor: este foarte important să nu întârzieți o întâlnire. Este ar trebui să așteptați și nu opusul, mai ales în vreme rea.

Un reprezentant al sexului fin apreciază nu numai lucrurile materiale, ci și punctualitatea, îngrijirea și senzațiile experimentate lângă dvs.

Ce flori sunt frumoase?

Desigur, cea mai populară opțiune pentru prima dată sunt flori. Mulți cred că este deja irelevant, dar nu o singură femeie a arătat o ignoranță pentru un buchet frumos. In cele din urma, Dați flori prescrise de regulile de etichetă, deoarece femeile înflorește imediat, de îndată ce aceste plante frumoase apar în mâini.

Florile ar trebui să fie selectate într-un mod special, în funcție de situație. Pentru prima întâlnire, este mai bine să cumpărați ceva blând și îngrijit, de exemplu, un buchet de margarete, gerbere, orhidee sau trandafiri mici de nuanțe pastelate. Încercați să luați opțiuni compacte, deoarece un buchet imens nu este pentru astfel de cazuri, să-l angajezi la o dată ulterioară dacă întâlnirile continuă. Dacă apare în primăvară, puteți lua lalele, crengi de liliac, bujori sau clopote.

Adesea în sezonul cald puteți întâlni hostessele care vând flori frumoase chiar pe stradă. O alegere excelentă va fi crizanteme de diferite nuanțe care nu vor avea nici măcar ambalaje, deoarece sunt absolut autonome externe. Potriviți listres sau uitați-mă – nu.

Dacă vrei să surprindeți o fată, cumpărați-i florile spontan. Aranjați traseul de mers pe jos, astfel încât calea pe care ați prins un magazin de flori, cred – doamna va fi încântată.

Previzualizați aspectul dvs. preferat pentru a ajunge la punct. În principiu, puteți aduce un trandafir ambalat. Acesta este un mic semn de atenție, care nu obligă nimic, dar îi dă partenerului tău să înțeleagă că ești atent la ea.

Prezent

În lumea modernă, de cele mai multe datarea are loc pe internet, tinerii vor recunoaște reciproc, nu numai în corespondența personală, ci și pe informațiile de pe pagina. Dacă-l examina cu atenție, puteți veni cu un cadou pentru interesele fetei. Acesta va fi foarte bucuros să știu că sunteți responsabil să vină la prima lor întâlnire, bine pregătită.

Dar se întâmplă ca oamenii familiarizați prieteni sau rude, oferind nu atât de multe informații, cu excepția unei cuvinte elogioase și încrederea pe care ați venit unul altuia. În acest caz, ridica cadouri pentru primele date sunt destul de dificil, pentru că știu puține lucruri despre partenerul viitor. Cu toate acestea, există idei neutre, care sunt potrivite în orice situație și va fi capabil de a aranja o fată pentru tine.

  • Ciocolată. Puteți aduce o cutie de bomboane de ciocolată sau de a alege o carte poștală dulce. Acest semn mic atenție este ieftin. O optiune excelenta va fi un buchet de ciocolată, în care două daruri vor fi combinate dintr-o dată.
  • Jucarie moale. Un mic urs de pluș sau catelus topi inima oricarui reprezentant al sexului frumos. Achiziționați o opțiune de compactă pentru a fi confortabil pentru a stoca și păstrați-l în mâinile tale în timpul unei întâlniri.
  • Baloane. Una sau mai multe – în funcție de situație – asigurați-vă că pentru a te fata cu un simț al umorului. Puteți comanda flori din bile, cadou original va ridica cu siguranță starea de spirit atât și vă dau proprietarul unui simț al umorului.

Mulți încă mai cred că nu este în valoare de a da cadouri, atunci când întâlnire, așa cum se poate confunda o fată. Cea mai bună surpriză pentru ei va fi un moment plăcut într-un loc interesant, unde puteți chat bine și să se cunoască mai bine, iar cadourile vor avea timp să prezenta mai târziu.

soluţie originală

Dacă ați reușit să învețe despre hobby-urile fata, puteți petrece timp cu beneficii și vizita-l. Crede-mă, va fi frumos să știi că se pregătesc în mod special pentru ea.

  • O vizită la teatru sau expoziții. natura romantica, pasionat de artă, vor fi încântați cu campania privind performanța sau muzeu. Încercați să obțineți bilete pentru locuri bune și de timp convenabil. Deci, puteți crește data data, iar după eveniment, stând în cafenea, va împărtăși mult timp impresiile tale de la ceea ce.
  • Quest. Acum puteți găsi o mulțime de quest-uri interesante pentru interese în cazul în care fiecare să se dovedească. Reprezentantul activ al sexului fin cu mare placere va avea loc toate testele și vor fi recunoscători pentru emoții pozitive.
  • Romantic în barcă. Dacă se întâmplă în timpul verii, puteți merge la natura și plimbare împreună pe barca. Există stații în multe parcuri urbane, precum și Homesteads. Natura, aer curat și un picnic mic pe iarba va crea starea de spirit perfect pentru datele în cazul în care puteți ajunge să se cunoască mai bine și vorbesc pentru a vorbi.

Desigur, o astfel de divertisment este mai bine să se organizeze pe 2 sau o a treia dată, atunci când va ști deja despre dorințele însoțitorul și să înțeleagă exact ceea ce va impresiona.

Ce pentru a da de iarnă?

În primăvara și vara, totul în jurul valorii de configurata pe un mod romantic, este mai dificil de a organiza o dată în ștuțurile reci de iarnă, dar totul poate fi dat într-un mod special. flori GIVE în timpul iernii nu este în valoare de ea, deoarece acestea vor fi înghețate și rapiță de vânt. Dacă doriți cu adevărat să prezinte un buchet, cumpăra de la jucării moi. Luați în considerare grijă și atenție la individ, prezintă o eșarfă caldă de o atenuare mare și mănuși cu un deget, va fi plăcut la acest semn.

distracție voioasă în timpul iernii pentru a organiza mult mai ușor decât în ​​timpul verii, pentru că vremea în sine a făcut deja totul pentru tine. Ia un om de zăpadă în parc sau joacă bulgări de zăpadă. Invitați o fată la plimbare cu gheață sau o plimbare împreună cu un tobogan pe o brânză mare. Râde și strălucire plină de bucurie în ochi vor face clar că n-ai pierdut cu divertisment.

Nu trebuie să ai un termos cu cafea fierbinte sau ceai și ceva dulce. După jocurile „la rece“, un ceai mic vă va aduce mai aproape.

De la opțiuni standard de iarnă este optimă, desigur, este un film. Aflați mai multe despre actorii preferate și genuri prin satelit și du-te la un film bun, după ce puteți sta într-o cafenea. O optiune excelenta va fi vizitat de parcul acvatic, în cazul în care ambele vor fi fericit cu sufletul. Opțiunea nu este pentru prima și nici măcar pentru cea de a doua întâlnire, din moment ce nu orice femeie va fi de acord să apară într-un costum de baie, imediat după întâlnire.

Există o mulțime de opțiuni interesante, fiecare dintre acestea este pur individuală. Luați în considerare caracterul și hobby-uri ale fetei, să fie distractiv și activ. Ea va răspunde cu siguranță la fel.

Despre ce să dea o fată la prima dată, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: