Ce să dai o prietena la cea de-a 50-a aniversare?

Ce să dai o prietena la cea de-a 50-a aniversare?

Se pare că acum nu este o problemă să găsiți un prieten la cea de-a 50-a aniversare a unui cadou bun – magazine cu bunuri bune destul de mult. Dar, în realitate, se pare că nu este așa și doar. La urma urmei, cea mai recentă aniversare este o vârstă serioasă, cu privirea sa în lumea din întreaga lume și care au dezvoltat, înrădăcina credințe morale, când sunt deja practic toate realizările de viață și copiii adulți și trăiesc familiile lor. Prin urmare, această aniversare ar trebui să fie sarbatorită cu o companie distractivă și zgomotoasă într-o masă bogată.

Și că darurile au fost originale și memorabile, pentru ceea ce aveți nevoie pentru a arăta fantezia. Cu toate acestea, iar darul obișnuit poate fi prezentat original și în formă plină de umor.

Cadouri o fac singur

Nu veți fi dificil să dobândiți consumabile pentru fabricarea și proiectarea unui cadou care o face singur. Totul poate fi cumpărat în magazine speciale pentru lucrările de ac, puteți trece printr-o clasă de master la direcția selectată. Ei bine, dacă în apropiere nu există astfel de magazine, atunci toate acestea pot fi comandate și făcute prin Internet.

Una dintre cele mai memorabile cadouri va fi imaginea pe care o desenați. În plus, va fi posibil să se decoreze interiorul. Dacă aveți talentul artistului, arătați-l la maxim. Puteți desena o prietena înconjurată de flori. Desenați câmpuri florale sau vaze cu flori. Dar chiar dacă nu știi cum să desenezi, nu este o problemă deloc. Acum este foarte la modă să desenezi imagini prin numere. Pe hârtie de canvas cu linii subțiri, a fost deja aplicat un desen viitor. Acesta este împărțit în zone cu numere care corespund numărului vopselelor din setul aplicat. Vei rămâne doar vopsea imaginea și imaginea va fi gata.

În orice caz, capodopera rezultat al artelor plastice dau atelierul Baget și cere un frumos aranja în cadrul.

Există multe alte idei originale de cadouri care pot fi făcute cu propriile mâini.

  • Decorațiuni, realizată în tehnica beadwork, va fi cu siguranta lucrurile originale care nici un alt.
  • Caseta pentru stocarea diferitelor fleacuri si decoratiuni, pe care le puteți face propriile mâini în tehnica decoupage sau scrapbooking, de asemenea, se va multumi, probabil, jubilex. Acesta va fi un cadou frumos și util.
  • Comanda sau a face un perete montat pe calendar pentru o prietena, în cazul în care în loc de imagini vor fi cele mai multe fotografii sale memorabile. Ca o opțiune, puteți activa fotografiile familiei prietenului ei și prietenii apropiați. Sau, pentru a dezvolta o astfel de idee oarecum într-o altă direcție, și în care unul este de a visa la petrecere a timpului liber.
  • Tie propriile mâini carouri din fire luminoase sau cu model frumos și ornament. Sau se amestecă din baloanele de diferite țesături – astfel cadou o va încălzi prietena cu serile de iarnă. În plus, această carouri o va aminti de multe ori de prietenia ta.
Citește mai mult  Quest-uri bazate pe Harry Potter

Cadouri-emoții

Dacă doriți un cadou pentru a nu doar amintesc, dar a fost util să sarbatoritei, apoi o gamă largă. Puteți da orice lucruri materiale și funcționale, de exemplu, pentru bucătărie. De asemenea, da acum foarte la modă așa-numitele daruri emoționale, pe care noi, din păcate, nu sunt întotdeauna bani sau timp. Aici sunt potrivite:

  • Picnic pe natură+
  • călărie+
  • Mersul pe apă, o mică călătorie+
  • Biletele la teatru, concert, pentru seara de umor+
  • SPA.

Dacă o prietena are o mare familie în care ea încearcă să acorde o atenție pentru toată lumea, uneori uitând de sine, da-i Procesul-verbal de bucurie și calm. Darul emoțional la care va fi surprins va fi ei plăcut și îi va aminti de mult timp.

Articole de bucătărie

Bucataria este fata de gazda la domiciliu, locul pentru care ea urmărește cu atenție specială și zel. Ca un cadou de ziua de nastere, ea va fi mulțumit pentru a obține nu numai frumoase, dar, de asemenea, un subiect funcțional. Și aici alegerea cadourilor este mare – de la bucătărie simple și feluri de mâncare pentru aparate de uz casnic. Dacă prietena ta îi place să gătească și petrece mult timp în bucătărie, atunci un astfel de cadou va trebui să facă.

Multe opțiuni: set de șorțuri și benzi de bucătărie, set frumos de cratiță, vase de lut pentru coacere, containere pentru cereale și produse vrac, tăvi picate frumoase, feluri de mâncare cu desene în Gzhel și Khokhloma.

Dacă un prieten îi place să-și spună familia, prietenii și oaspeții cu produse de patiserie și prăjituri proaspete, formele de silicon vor fi potrivite pentru cadou, seturi pentru decorațiuni, cuțite, mâncăruri și alte lucruri.

Un cadou bun pentru orice amantă va fi Carte culinară cu noi rețete interesante și imagini sau fotografii pas cu pas. Sau să-i dea un jurnal frumos tematic, în care va fi posibil nu numai să scrieți rețete, ci și să faceți notele dvs.

Citește mai mult  Ce să dea un copil la șase luni?

Aparatele de uz casnic din bucătărie vor fi întotdeauna asistenții necesari și fiabili în fermă. Dar aici puteți arăta o abordare non-standard, În loc de combinații de bucătărie, puteți da un iaurtnress și, în loc de un mixer obișnuit – un blender sau un juicer.

Cadouri de benzi desenate

Dar dacă da, nu a putut veni cu o idee originală sau nu aveți tendința de a lucra, atunci Orice dar poate fi bătut în formă de benzi desenate. Chiar și atunci când dați doar bani în plic. Cereți lui Tamada să vă ajute sau în avans utilizarea serviciilor de Massov. Oferă un cadou cu un număr de cântec sau dans.

Dacă sunteți prieteni ai întregii companii nu în primul an, utilizați toți prietenii dvs. Puteți pune un mini-performanță cu un tur al trecutului dvs., probabil în anii tinereții voastre.

Spuneți-vă, ce fel de prietena este inteligentă, frumusețea și amanta minunată. Invitați împreună muzicienii să cânte la masă Dragi cântece și dans pentru muzică frumoasă.

Ce n-ai rezolva să dai, În vacanța de care aveți nevoie pentru a vă pregăti în avans. Ar trebui să aveți suficient timp pentru a alege un cadou, faceți-l cu propriile mâini sau ordine.

Dacă încă nu au decis, asigurați-vă că pentru a verifica următoarele video despre versiunile atingând și originale ale prezintă pe aniversare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: