Ce să dai un ginere?

Ce să dai un ginere?

În ciuda tuturor miturilor și glumelor despre relația unei învățături și a unui ginere, totuși acești oameni pot obține foarte bine. Deseori, mama fiicelor începe să iubească ginerele ca fiind fiul lor, așa că vor să facă cel mai mulțumit de un om apropiat în nume. În articol, vom analiza opțiunile pentru cadouri originale de la soacra și dau sfaturi cu privire la alegerea „prezentului”.

Ce să acorde atenție la alegerea?

În primul rând, ar trebui să fie luate în considerare cât timp fiica într-o relație cu un iubit-o. În cazul în care un cuplu este căsătorit pentru o lungă perioadă de timp, ei au o familie durabilă, pentru a alege ceva demn și scump, pentru că o persoană care place fiica ta merită cele mai mari note și laudă. Dacă un tânăr în statutul viitorului ginere, el poate fi dat un cadou mai ușor. Asigurați-vă că să se consulte cu fiica mea despre „prezent“, pentru că ea cunoaște gusturile soțului ei și va fi capabil să determine ideea originală sau aprecia oferta.

Există o anumită listă de lucruri care nu sunt acceptate pentru a da un ginere. Eticheta este interzisă prezent instrumente de igienă personală și de îngrijire. O astfel de cadou o poate da o soție sau frate nativ, dar nici mama-in-law. În nici un caz nu poate da cadouri care poate sugera că, cel puțin parțial, la deficiențele.

Chiar dacă relația ta este întinsă, Încercați să puneți suflet în alegerea „Prezent“, La urma urmei, cea mai mare parte a relației proaste dintre cei mai apropiați oameni vor suferi fiica ta. Alege un cadou de la care va fi încântat ginere, desigur, concentrându-se pe capacitățile sale financiare.

Multe femei știu cum să tricot articole de îmbrăcăminte frumoase cu propriile lor mâini: pulovere, fără mâneci, șepci, șosete … Cu toate acestea, pulover asociat cu dragoste nu poate ca ginerele, iar apoi el va cădea într-o foarte delicată situatie. Pe de o parte, urât ofensa mama-in-lege, iar pe de altă parte, nu doresc să poarte un lucru incomod. Același lucru este valabil pentru orice fel de îmbrăcăminte Nu este recomandat să-i dea. În primul rând, puteți ghici cu dimensiunea, și în al doilea rând, pentru a alege un model nepotrivit. Dacă totuși doriți să vă rugăm să upgrade fiu, prezent Certificat Cadou într-unul din magazinele de haine.

Citește mai mult  Alegerea o rochie la aniversarea de 50 de ani

Nu este recomandat pentru a da ziua de naștere a darurilor ginere, care vor fi utilizate de o pereche împreună. Un om poate crede că „prezentul” este făcut pentru fiica ei și nu pentru el. Așa că lăsați astfel de cadouri la aniversarea nunții.

Adesea, ginerele, de asemenea, numește soțul soțului ei. În acest caz, ar trebui să aderați la aceleași reguli ca atunci când alegeți o „prezentă” a doua jumătate a fiicei.

cadouri clasice

Această categorie include universal „cadouri”, pentru a obține că va fi frumos cu orice om.

Eșarfă

Scarf clasic de lână sau cașmir se va încălzi pe soțul ei sora sau fiica în iarna. Puteți alege un accesoriu de marcă care face modă de imagine și modern. Încercați să alegeți o eșarfă într-un astfel de stil, astfel încât el a armonizat cu haine de top.

Pungă

Un portofel mare în cazul în care, în plus față de bani, puteți plia hărțile și documentele, va fi un cadou practic cu care un om nu va fi parte. Pursa din piele naturală cu un design elegant va încânta pe ginere. Asigurați-vă că puneți în interiorul monedei.

Dragă mâner

mâner personal de aur sau de culoare argintie într-un caz de mahon va fi adesea folosit de ginerele-. „Prezent“ este deosebit de util, care au de multe ori la hârtie semn.

Ceas

Buna ceas nebun cu carcasă din oțel și curea din piele – o alegere minunata pentru un om de afaceri. În magazine puteți găsi replici de înaltă calitate ale unor branduri renumite, care seamănă cu originalul exact.

Bijuterie

Este greșit să presupunem că decoratiunile purta numai femei. Mulți oameni nu va renunța frumos perversă de aur cu email și o pietricică mică. Un astfel de produs o arată frumos și scump. Puteți achiziționa o brățară de aur sau lanț pentru soțul fiicei mele. Originalul „Prezent“ va fi butonii cu numele gravarea sau un știft cravată.

În cazul în care copiii au fost căsătoriți pentru o lungă perioadă de timp, iar omul sa dovedit a fi un cap responsabil, de încredere și iubitor al familiei, o mare onoare pentru el va primi o relicvă de familie, care este transmis din generație în generație pe linie masculină. Cu siguranță tu sau soțul tău are un inel de aur, un pandantiv lanț sau o brățară, prezentată de părinții tăi. Gifting soțul soțul meu este un bun și important pentru familie „Prezent“, vă arată astfel încrederea și locația maximă pentru ao.

Citește mai mult  Ce să dea un om de 80 de ani?

Accesorii pentru mașină

Pentru șoferii, un nou navigator sau DVR va fi un cadou minunat. Acestea sunt lucruri foarte necesare, care nu va fi de prisos. Dacă există o oportunitate, prezenta ginere un set de pneuri noi, acesta va fi foarte recunoscător pentru acest lucru practic „Prezent“.

Set pentru kebab

Lover Sit Compania zgomotoasă de către focul în natură va trebui să facă cu un set Kebab, inclusiv un Brazier, un set de friști și o pereche de pungi de cărbune. Cu toate acestea, un astfel de „prezent” este potrivit numai dacă există o cabană.

Dacă ginerele adoră un kebab, îl prezintă la ziua de naștere a unui Brazier electric sau o electrospray.

Tehnică

Tinerii vor aprecia cu siguranță accesoriile de modă pentru telefon, cum ar fi căștile fără fir. Mouse-ul wireless și tastatura sunt potrivite pentru jocuri pe calculator. Dacă fiul de ginere lucrează pentru un laptop, dă-i un scaun ergonomic confortabil în care se poate relaxa. O optiune excelenta va deveni realitate ochelari virtuale care vor permite lumea jocului.

Dacă finanțele au permis, prezintă jocul de ziua de naștere al soțului meu. Un astfel de cadou va fi încântat de orice om.

Portofoliu de afaceri

servietă frumos moderne din piele naturala va fi o alegere excelentă pentru un ginere care lucrează în birou. Se recomandă de a alege un model cu mai multe secțiuni pentru a fi în măsură să împartă documente. buzunare interne pentru piese mici vor veni, de asemenea, de modul în care. Multe serviete au acum departamente speciale pentru pixuri și alte articole de papetărie. Buzunare pe exterior va fi, de asemenea, util.

Original „prezintă“

Nu dau neapărat lucruri clasice. Dacă știți dumneavoastră ginere bine, el poate fi dat surpriza inițială, care-l va aminti pentru o lungă perioadă de timp.

Extrem

Certificat pentru un salt cu parașuta – pentru amatorii de senzații acute. Barbatilor le place sa experimenteze rezistenta lor si dovedi curaj. În cazul în care fiul-in-lege nu se teme de înălțime, o astfel de „prezent“ va trebui să gust. O optiune excelenta va fi zborul pe un elicopter sau avion, mai ales dacă în copilărie soțul sau sora soțului visat de a deveni un pilot.

Citește mai mult  Ce pentru a da un băiat nou-născut?

O versiune la fel de original va fi un certificat pentru curse pe biciclete quad sau karting. Încercați-vă ca un călăreț este întotdeauna interesant, și senzații de la viraje ascuțite și de mare viteză va fi amintit pentru o lungă perioadă de timp. Puteți da, de asemenea, un certificat de la școala de conducere extremă, în cazul în care omul va învăța rece pentru a gestiona propria masina, cu toate acestea, despre acest „prezent“ se va consulta toate la fel cu fiica. Există o mare probabilitate ca soțul ei vrea să încerce abilitățile sale în afara platformei de curse pe care cel puțin una poate atrage după sine o amendă mare.

pentru turism

Un iubitor de activități în aer liber, drumeții și oameni peste noapte în aer liber se vor utiliza seturi turistice. Puteți da ginere pe un cort de ziua de înaltă calitate sau un rucsac nou excursie pe jos. O optiune excelenta va fi un set pentru un turist cu o lanternă, un cuțit, ustensile de bucătărie și alte nave necesare.

Munții Lover va dori certificatul pentru lecție alpinism.

Şah

O tablă de șah mare, cu figuri frumoase sculptate va fi o alegere excelentă pentru un amator al acestui sport. Puteți adăuga bord cu ceasuri de șah.

Numismatică

În cazul în care fiul-in-lege este interesat în colectarea de monede și bani de hârtie, o opțiune excelentă pentru un cadou va fi monede de argint rare sau bani. Acestea pot fi achiziționate în magazinele online numismatice.

Dacă există o oportunitate, reface colectarea fiul moneda de aur a Imperiului Rus cu profilul lui Nicolae al II-lea.

Sport se potrivesc bilet

Rareori atunci când un om nu este pasionat de sport. Cu siguranță soțul fiicei mele are propriile preferințe în fotbal, baschet sau hochei. Dă-i două bilete la jocul de echipa ta favorita, care va vizita cu plăcere. Puteți adăuga „Prezent“, cu accesorii, cu simboluri și stema echipei. Înainte de cumpărare bilete, Asigurați-vă că pentru a verifica cu fiica ta sau ca în cazul în care pur și simplu cere ginere despre preferințele sale, în caz contrar în loc de o surpriză de clasă, un incident neplăcut se poate dovedi.

Că poți da încă un fiu-in-lege pentru o zi de naștere, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: