Ce să dea la nașterea unui copil?

Ce să dea la nașterea unui copil?

Când familia întâi născut apare în familie, pentru toate acestea este un eveniment important și foarte important. părinți fericiți să încerce să împartă bucuria lor cu rudele apropiate, precum și colegii. Ei destul apar în mod logic întrebarea – ce să dea la nașterea unui copil?

Caracteristicile de alegere

Nu este ușor de a face o alegere – este necesar ca hotelul este inițial original și a placut bătute nou părinți. În unele familii, există o tradiție, atunci când o fată de așteptare pentru cel întâi născut se gândește la elaborarea de cadouri, și este minunat, deoarece rudele nu trebuie să „rupă capul“ de mai sus achiziționarea de lucruri pentru copil.

Surprizele nu ar trebui să fie destinate copiilor de peste 6 luni, în caz contrar darul tău va fi amânată pentru utilizarea „într-o cutie lungă“.

Să decidă cu privire la alegerea unui cadou pentru un copil de la rude și o echipă.

Așternut

Nu veți regreta dacă alegeți pături (de vară și de iarnă), lenjerie de pat, de cavalerie și părți laterale. Asigurați-vă că să ia în considerare faptul că Lucrurile legate de un copil ar trebui să fie făcută din bumbac și in.

Pat

Un astfel de cadou ca un pat de copii pot fi prezentate colegilor. Copilul ar trebui să doarmă la saltea ortopedică a copiilor, într-un pat confortabil, și este foarte important pentru sănătatea copilului, în plus, acesta este un sprijin financiar bun pentru copilul și copilul tatălui. Aruncă o privire la paturile care „cresc” împreună cu copilul, la design-uri care au dulapuri și corpuri de corp pentru a stabili un baldachin.

Haine de bebelusi

Când alegeți lucruri elegante pentru copil, acordați atenție următoarelor:

  • Nu cumpărați haine pentru viitor, în special sezonier: astfel încât jacheta de iarnă nu se potrivește copilului numai în vară+
  • Hainele pentru copii ar trebui să cuprindă numai materiale naturale+
  • Alegeți modele simple simple – astfel încât să puteți purta și trage cu ușurință+
  • Evitați să cumpărați haine cu detalii care pot fi înghițite accidental (butoane, margele).

Mașină de spălat

În cazul în care familia nu a primit acest dispozitiv, sau mașina de spălat este vechi și de multe ori se deteriorează, un astfel de cadou în comun de la rude sau colegi vor fi foarte utile. Multe mașini de spălat moderne sunt echipate cu moduri speciale de spălare delicată de îmbrăcăminte pentru copii – manualul de echipamente trebuie să conțină aceste informații.

Suveniruri

De multe ori, părinții tineri cu nașterea primului născut conduce albumul de momentele de momente ale copiilor lor și după mulți ani împreună, să se deplasează împreună și re-citit momentele minunate. albume pentru copii, „Jurnal pentru mama“, rame foto poate fi un suvenir excelent, care va servi pentru mai mulți ani.

Foarte interesant și înduioșător deschis cu copilul album pentru copii sau „jurnalul mamei“ și amintesc momentele din „Copilărie de Aur“.

Tort de la scutece

Tort de scutece originale, drăguț, dar nu uitați că scutecul este subiectul igienei personale, de exemplu, ca o periuță de dinți. Prin urmare, nu va fi greșit să-l folosească, dacă el pune, fără o cutie de protecție.

Dacă totuși a decis să dea un astfel de suvenir, apoi lăsați un astfel de cadou să fie pur simbolică, în plus față de aceasta, cumpara ambalaje-o singură bucată de scutece.

comunicații mobile și carusel

Carusel sunt jucării pentru copii care atârnă deasupra patului pentru copii: acesta poate fi un cerc de animale în mișcare sau de bărbați. Telefonul mobil funcționează pe baterii, iar caruselul începe manual. carusel mobil este adesea completat de funcția de a juca melodii muzicale cu jucării în mișcare, mini-proiectoare prezentând o vedere complexă a teatrului de umbre pe perete sau tavan.

Citește mai mult  Ce să dai o prietena la cea de-a 50-a aniversare?

Produse cosmetice pentru sugari

Pentru un copil, numai produse certificate de înaltă calitate ar trebui să fie ales, fără a „chimia“ și arome. șampoane pentru copii, de luare de baie, pudra, cremele trebuie să fie neutru și să aibă compoziția naturală.

șezlong pentru copii

Chaise Lounge – un scaun portabil pentru un copil pe care sunt centuri de siguranță. Unele modele sunt echipate cu un mâner de transport și o masă de alimentare detașabil, care vă permite să-l utilizați pentru călătorii copil în natură.

Dezvoltarea covorului

Covorul, o pătură caldă sau o saltea subțire confectionata din tesatura strans, decorat cu desene pentru copii Bright, va fi interesat de copil. Setul la covor include arcuri cu un strat de spumă – „poduri“, care sunt instalate pe covor pentru a se închide în mod convenabil jucării zuruitoare.

Jucarii pentru copii

Mamele tinere să-și cumpere rar jucării pentru copil viitor, chiar înainte de naștere, astfel încât acestea vor veni la îndemână. Cererea Mare pentru surori, frați și prietenele, jocuri pentru un copil dobândesc, nu efectuează experimente, și să ofere acest lucru la un consultant profesionist în departamentul de produse pentru copii, El vă va spune că trebuie să copiilor în primele luni de viață.

Leagăn electronic

Tânăra mamă va experimenta, probabil, încântare de la leagăne electronice. Ei imita ușor stoarcere în mâinile lor, la mama, copilul se calmeaza si adoarme. Desigur, copiii sunt toate diferite si nu oricine poate să se comporte la fel, cineva ca zguduire, și cineva nu, dar după cum arată practica, acest lucru este indispensabil. Piața oferă diferite modele, iar prețurile variază. Este mai bine de a alege un leagăn cu mai multe moduri de indicare și cu un panou de muzică în cazul în care sunetele naturii, muzica sau bătăi de inimă mame clasice vor fi auzite.

Citește mai mult  Ce pentru a da o fată de 11 ani?

Tabel pentru Pelennia

Se poate întâmpla ca părinții tineri nu au avut timp să cumpere un tabel pentru umflarea la naștere, încerca să ajute și să cumpere-l ca un cadou. Este mai bine să cumpere o masă specială de pliere, dar unii parinti cumpara seminte pentru scutecele, care este mai puțin practic, din moment ce copilul după 5-6 luni se comportă mai activ, și va fi problematică să-l swaded în costumier. Pe masă mult mai convenabil să poarte un copil, desigur, Tabelul trebuie să fie anunțate.

Când masa „va lucra“ propria sa, va fi posibil să-l ascundă în dulap sau de a da rudelor „prin moștenire“.

Ce pentru a da, în cazul în care sa născut un băiat?

Dacă aveți un băiat născut, toate rudele și prietenii au fost de așteptare pentru toate aceste 9 luni. El a fost născut, și toată lumea abia așteaptă întâlniri cu copii și tineri părinți. Deci, pe care tocmai l-ați dat doar naștere unui băiat, astfel încât este nevoie de surpriza? Mare cadou pentru un copil – haine. Când alegerea ei ia întotdeauna în greutate timp. Din moment ce băieții cresc foarte repede, nu trebuie să alegeți costumele „Doar corect”, deoarece lucrul va deveni rapid mic. Costumele selectate au nevoie de puțin mai mult, luând în considerare sezonul viitor.

De preferință pentru a da salopete din lână. Această îmbrăcăminte promoțională este bine la cerere. Ca dar, puteți lega papucile originale, un costum albastru frumos sau coaseți o pălărie de in. Pe produsul pentru băiatul puteți brotroizați un nume sau o emblemă inventată, iar darul dvs. creativ poate deveni haine iubite pentru copil. Trebuie să știți că este necesar să luați pentru muncă Material natural.

O surpriză veselă poate fi Tort sau buchet de haine. Haine înainte de utilizare vor avea în continuare să se spele, la fel despre lucruri de igienă nu este îngrijorat. Trandafiri frumoși de la șosete ar trebui să ridice starea de spirit pentru tinerii părinți. Darul va rămâne cu siguranță în istoria fotografiilor și va fi o memorie veselă în viitor. De asemenea, un cadou bun va fi un prosop mare de Terry, cu o capotă și o frumoasă aplică. Mare cadou, pentru că copilul ia baia în fiecare zi.

Original, dacă argintul va fi un cadou de naștere. Poate fi o lingură de argint frumoasă. După ceva timp va fi necesar pentru prunci. Material mai bine ca argintul, pentru linguri pentru copii.

Când alegeți un argint nu este necesar să se consulte cu părinții copilului, deoarece argintul în casă este întotdeauna binevenit.

Fete fete fete

Deoarece plimbările sunt una dintre cele mai importante părți din viața copilului, nu este întotdeauna convenabil să meargă cu un cărucior. Desigur, dacă părinții tineri nu au un lift în casă sau o mamă tânără trebuie să meargă la magazin, o idee neobișnuită de utilizare pe o plimbare poate fi un cadou „Eșarfă – pentru mama” și „mama – margele”. „Mama fular“ este o varietate tesatura tesatura densa, care este atașat la talie în mami, și „mama – margele“ – suvenir utile și necesare, realizate din silicon alimente de înaltă calitate sau copac tratate, fixate cu fir de nailon.

Citește mai mult  Data nasterii în stilul lui Mickey Mouse și Minnie Mouse

Cu un ciorap pe gâtul mamei în loc de autobuz, „Mama – margele“ juca rolul de jucării și de a facilita foarte mult timp erupția dinților copilului, și de a dezvolta, de asemenea, un motorcy mic și ajutor în flori de învățare și forme. Puteți da, de asemenea, un suport pentru individ o suzeta. Acesta poate fi realizat din aceleași materiale ca și „Mama – taloane“.

Și astfel încât plimbări în aer curat au fost colorate și mai luminos, vă poate oferi o intindere pe cărucior (în cazul în care mama ta merge cu un cărucior pe distanțe lungi), de asemenea, realizate din condiții de siguranță materiale pentru copil, de la anumite rase de un copac : ienupăr, fag, artico. Aceste rase sunt plăcute la atingere și mirosul.

Alte optiuni

Puteți lista o mulțime de diferite cadouri, care nu sunt mai puțin necesare și utile pentru copil și părinții nou-a făcut.

  • Air acceptă umidificator nu numai umiditatea necesară în cameră, dar, de asemenea, curăță aerul.
  • Pernă mare pentru hrănire sub formă de arc. Se întâmplă diferite culori, este foarte convenabil să vă relaxați pe ea.
  • Termometrul sub forma unei suzeta care măsoară temperatura copilului.
  • Rame foto care vor fi decorate și deliciul momente fericite.

De asemenea, ieftin și original cadou – acestea sunt margele nominale-cuburi pentru dentiție. Ei arata ca cuburi mici de silicon (sau granule), în cazul în care pe fiecare subiect este scris de litera a numelui copilului. Acest subiect indispensabil va ajuta fără probleme să apară dinții bebelușului mai dureros.

Cum sa faci un cadou cu propriile mâini?

Cel mai bun cadou ca un cadou este, desigur, lucrurile făcute de mâinile lor. Practic lucrurile calde de bun venit tricotate din lână pură, cum ar fi capace, șosete, salopete și pături. Și dacă copilul sa născut în toamna sau în timpul iernii, acesta va fi un cadou foarte necesar și plăcut făcut cu dragoste și din suflet.

Listă pentru copil prezent imens. Orice ai alege, nu contează dacă un cadou este achiziționat sau făcut cu propriile mâini, acesta trebuie să fie umplut cu individualitate. Puteți să-l împachetați în luminos, hârtie colorată, puteți lega un arc frumos albastru sau roz. Nu uita importantă regulă: salva pe lucruri pentru copil nu se poate.

Dacă te duci la vizită, în cazul în care există un copil, trebuie să aibă grijă de prezentare pentru a fi sigure, luminoase, individuale.

Despre ce să dea la nașterea unui copil, uite următor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: