Ce să dea la prietena ta pentru noul an?

Ce să dea la prietena ta pentru noul an?

Alege un cadou pentru noul an pentru fata ta iubita – sarcina nu este ușor. Fiecare tip vrea să fie prezentat ca prezenta ceva special de Anul Nou pentru a plăcut surprinde și impresiona sufletul pereche. Cele mai multe idei originale și neobișnuite de cadouri sunt deja în așteptare pentru tine în materialul nostru.

Alege prezent originală

Anul Nou este o sărbătoare specială pentru toată lumea. Totul cu anticipare mare este în așteptare pentru această zi, pentru că sărbătorile de Anul Nou de la toată lumea din copilărie este asociată cu minuni și magie. Prin urmare, nu vreau să dau ceva banal și obișnuit pentru noul an. Un cadou pentru fata ta iubita ar trebui să fie original și neobișnuit. Vom da seama ce fel de cadou creativ sa dau doua jumatate a doua la vacanta de Anul Nou.

De fapt, alegeți un cadou pentru că fată iubită nu este atât de dificilă. Fiecare tip știe deja despre gusturile și preferințele a doua jumătate. Dar este, de asemenea, important să luăm în considerare hobby-urile ei. Puteți afla cu ușurință despre hobby-uri, este suficient doar pentru a explora pagina sa pe rețelele sociale.

Și, de asemenea, atunci când alegeți un cadou, caracterul fetei și emoționalitatea acesteia ar trebui luate în considerare.

Amintiți-vă că un dar nu ar trebui doar să surprindă, ci și să-i ofere o sarcină de emoții pozitive.

În cazul în care fata ta preferată pur și simplu iubește dulciuri și ea îi place să gătească, o poți da un foarte original de Anul Nou prezent. De exemplu, poate fi un set de gem unic sau un set de miere cu aur. Ca un supliment la astfel de cadou o, puteți mână un buchet delicios de bomboane ei preferat. Și vă poate oferi, de asemenea, o carte culinară sau certificat pentru vizita cursuri culinare. O fată practică, care a fost mult timp visează să învețe prăjituri aragaz sau găti mâncăruri italiene, va fi destul de bucuros la un astfel de cadou.

În cazul în care fata ta este pasionat de brodată, atunci o poți da un set foarte original. De exemplu, un set pentru a crea săpun sau lumânări realizate manual. Sau un set pentru fabricarea de lucruri în tehnica de scrapbooking.

Puteți da, de asemenea, un certificat de preferat pentru a vizita orice clasă de master creativ sau abonarea la cursuri pe care ea a visat mult timp de.

O plimbare neobișnuită poate fi un cadou foarte original de Anul Nou. De exemplu, poate fi o plimbare pe o sanie cu cerb sau sania trasă de câini. Puteți pregăti un certificat în avans pentru o astfel de plimbare și să se distreze împreună în ajunul Anului Nou.

Plin de cadou original poate fi mănuși. Doar nu suntem despre mănuși obișnuite. Caracteristica lor este că într-un astfel de cald și mănuși confortabile, va fi ușor de utilizat ecranul tactil. Și preferatul tău va mâinile nu mai congela, ea nu trebuie să mănuși trage pentru a răspunde la apel sau SMS.

Citește mai mult  Jocuri și concursuri, Corporate

cadouri romantice

cadou de Anul Nou poate fi bine romantic. Apropo, nu este necesar pentru a da doar valori materiale, vă pot da o impresie de neuitat. Fetele iubesc diverse surprize. În special, în cazul în care nu este doar o surpriză, dar ceva special, ceea ce a visat mult timp de.

Poate cel mai romantic cadou tradițional – este cina într-un restaurant scump. Dar ea a devenit deja atât de banal și previzibil că este puțin probabil ca fata pentru a surprinde astfel de cadou un. Este mai bine să alegeți o altă opțiune, de exemplu, o excursie la casa internat țară pentru un weekend sau o mică călătorie la cel mai apropiat oraș, care este renumit pentru atracțiile sale.

Dacă totuși doriți să conducă o fată într-un restaurant, să fie un loc special. De exemplu, puteți invita la unitatea unde interpret ei preferat va fi. Sau puteți merge la restaurant, unde va avea loc petrecerea tematică bazată pe parcela filmului ei favorit.

Apoi, călătoria de obicei la restaurant se va transforma într-o aventură romantică de neuitat, care va avea cu siguranta iubita ta în suflet.

În plus, vă puteți da o prietena o sesiune comună fotografie romantică. Mulți tipi nu le place să fie fotografiat, care nu îmi place fetelor. Deci, iubitul tau va fi bucuros să dea un astfel de cadou de la tine. Ca supliment, asigurați-vă că pentru a da un album de mare, care va fi capabil să umple cu fotografiile comune.

Alegeți opțiunile album neobișnuite. De exemplu, poate fi o singură copie făcută în tehnica scrapbooking.

Cele mai multe fete sunt siguri că bijuterii este cel mai cadouri romantice. Prin urmare, puteți preveni bine preferat bratara original sau pandantiv. Alege decoratiuni de metale prețioase, și să acorde atenție opțiunile romantice, cum ar fi brățară cu farmec ca inima sau un pandantiv înger.

Cu siguranță ați observat că fetele place să dea baieti cadouri pereche. Acesta poate fi un tricou „pentru ea“ și „pentru el“. De asemenea, puteți preveni un cadou romantic, care va fi proiectat pentru voi doi ei. Acesta poate fi pulovere făcute într-un singur stil, poate fi asociat brățări de metale prețioase și așa mai departe. Fata va fi încântată să obțină un astfel de cadou.

La urma urmei, acest lucru înseamnă că tipul nu este doar romantic, dar, de asemenea, grijuliu.

„Eu vă voi da o stea,“ – de multe ori promit baieti in timpul datele romantice. Anul Nou este momentul potrivit pentru a da o stea reală prietenei mele. Dă-i o stea care va fi înregistrată cu numele ei si da-i un certificat care să confirme acest lucru pentru o vacanță.

Un cadou romantic placut pentru ea poate fi o carte de fotografie cu istoria relației dvs. Despre astfel de cadou un ar trebui să aibă grijă în avans, pentru a prinde-l să-l facă pentru vacanță. O astfel de carte o fotografie poate fi făcută în mod independent, pur și simplu nu poate fi decât în ​​măsură să lucreze în diverse programe de grafică pe calculator, dar puteți contacta profesioniști.

În cartea trebuie să introduceți povestea dvs. dragostea dvs., cele mai vii amintiri, povestiri despre prima lor dată, o declarație de iubire, primul sărut etc.

Idei practice de cadouri

Nu toate fetele sunt fixate exclusiv pe romantism. Există o categorie de oameni pragmatici, care sunt mai mândru de prezenty practice și utile. În cazul în care dvs. preferate se potrivește această descriere, ia în considerare diferite opțiuni pentru cadouri practice de.

Citește mai mult  Când vine Anul Nou Chinezesc și cum este sărbătorită?

Desigur, în primul rând – este dispozitivele electronice moderne. Fata practică va fi bucuros să primească ca un cadou unui nou telefon, un comprimat elegant sau o carte electronică.

Alegerea acestor gadget-uri, țineți cont întotdeauna de gusturile celei de-a doua jumătăți. De exemplu, dacă o fată este indiferentă față de cărți, „cititorul” electronic pentru că ar fi un cadou inutil.

Dar, de asemenea, nu uitați să cumpărați un caz modern pentru gadget și împachetați-o frumos.

Ca un cadou practic și util, vă pot da sticla de băuturi spirtoase ei preferate. Dacă doriți să dea parfumul ei, dar nu știu ce-l folosește, atunci trebuie să fie curat. Neștiind gusturile fata ta, puteți obține într-o situație dificilă, ca urmare, alegând o opțiune complet nepotrivit. Prin urmare, este mai bine să nu risc și de a face altfel. De exemplu, puteți prezenta ca un certificat de cadou prezent al unui magazin de parfum bun pentru o anumită sumă. Ca urmare, ea va fi capabil de a alege o aromă potrivită pe cont propriu. Și puteți, de asemenea, da-i Magazin de cosmetice Certificat. Doar amintiți-vă că suma nu ar trebui să fie prea mică, în caz contrar fata va trebui să plătească în mod independent, în plus pentru darul selectat.

certificat de cadou poate fi nu numai un magazin de cosmetice sau parfum. Puteți înmâna certificatul preferat pentru a vizita centrul spa. surpriza Un astfel de Anul Nou va fi bucuros orice fată. Puteți alege un certificat pentru o anumită sumă, dar îl puteți mână cu un certificat pentru a vizita anumite proceduri. Dar este mai bine să se oprească alegerea în prima opțiune, astfel încât fata se poate face alegerea.

Aproape toate fetele, fără excepție iubesc diverse accesorii. De exemplu, eșarfe, Belants, mănuși și așa mai departe. Puteți alege complet pentru o fata ta iubita din aceste opțiuni.

Dar, amintiți-vă pentru a impresiona fata, trebuie să alegeți ceva non-standard. Este puțin probabil ca ea va fi bucuros să esarfa, pe care ați cumpărat într-un magazin din apropiere.

Este mai bine sa ma uit la accesorii la expoziții și târguri de meșteri populari de Anul Nou, acolo puteți găsi opțiuni exclusive și neobișnuite.

Și puteți preveni, de asemenea, ei căști cu blană frumoase. Un astfel de accesoriu va veni într-o fată la îndemână, dacă ea este folosită pentru a merge la timp la rece, fără o pălărie. Favoritul va aprecia cu siguranță atenția și îngrijirea părții dvs.

Citește mai mult  Cum de a sărbători Anul Nou în țară?

Cozy și moale Plaid – Opțiune destul de practică pentru cadoul de Anul Nou. Alegerea unui cadou similar, acordați atenție culorii sale, materialului din care este fabricat și design. Există un astfel de stereotip ca toate fetele iubesc culoarea roz. Dar nu este. Alegeți o astfel de nuanță, astfel încât carouri în cele din urmă a armonizat cu alte obiecte și interiorul general al camerei ei. Alegeți materiale naturale. În ceea ce privește designul, aici puteți alege cele mai neobișnuite opțiuni.

De exemplu, puteți alege o placă de o rochie mare sau o rochie plină.

Cele mai bune opțiuni bugetare

Cadoul de Anul Nou poate fi buget, dar în același timp foarte original. cadou ieftin – aceasta nu înseamnă că ar trebui să fie de calitate scăzută. Refuz imediat să cumpere un suvenir ieftin de Anul Nou. Este posibil să alegeți ceva mai interesant și, în același timp, pus într-o cantitate mică.

Nu este un secret că majoritatea fetelor sunt foarte pozitive despre aromoterapie. Prin urmare, îl puteți da un aromalam și un set de uleiuri aromatice diferite. Puteți alege un produs ceramic. Apoi, trebuie să cumpărați un set de lumânări mici pentru Aromalamps. Și puteți alege o opțiune mai modernă – electrice.

Ca un cadou original și ieftin, puteți preda fetița un set de jucării de Crăciun. Alegeți opțiuni neobișnuite, de exemplu, minge de Crăciun realizată manual sau jucărie de pom de Crăciun cu fotografia dvs. comună.

O calendar de masă sau perete poate fi un cadou destul de bugetar. Dar el trebuie să fie unic. Comandați un calendar, fiecare pagină din care va fi decorată cu fotografia dvs. comună. Fetele iubesc surprize similare de la băieții lor.

În plus, vă puteți da câteva perne canapea. Comandați o imprimare foto pe ele, iar în cele din urmă se va dovedi un cadou unic. Alegeți fotografiile comune pe care sunt capturate cele mai strălucitoare și de neuitat momente ale relatiei voastre. Nu uitați să adăugați o inscripție în formă de dorințe romantice și calde. Fata ta preferată va fi mulțumit pentru a obține astfel un cadou de care va fi un decor decent din interiorul camerei ei.

În cazul în care fata lucreaza la un calculator sau de a studia la institut, atunci este util cu exactitate la unitatea flash. Complet opțiune de buget. Alegeți o unitate flash care este decorat în stil de Anul Nou și să fie sigur de a comanda salut gravura pe ea.

O altă opțiune de buget este un caz gadget, care este, de asemenea, făcută în tema de Anul Nou.

Rama foto este una dintre cele mai populare cadouri pentru orice vacanță. Dar nu alegeți opțiunea obișnuită. să acorde o atenție mai bine la rama foto electronice. Dați imagini romantice acolo, fotografiile dvs. comune. Un astfel de cadru va decora, fără îndoială, desktop-ul sau va lua un loc demnă pe masa de noptieră.

Mai multe idei pentru un aspect favorit cadou în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: