Ce să-i dați tatălui pentru Anul Nou?

Ce să-i dați tatălui pentru Anul Nou?

Indiferent de vârstă, majoritatea locuitorilor globului așteaptă cu nerăbdare sărbătorile de Anul Nou. Și chiar o parte groasă, serioasă a populației așteaptă un miracol de iarnă. De dificil acest lucru – pentru a alege un cadou pentru Anul Nou. Prezentul poate fi neobișnuit și probabil interesant, cu umor. Donatorii sunt deosebit de îngrijorați, când este necesar să o dați celui mai apropiat persoană – tată. Sarcina execută dacă știți unde și ce să căutați. Principalul lucru este de a face alegerea potrivită.

Idei de top utile și originale

Ciudat destul de mult, bărbații sunt femei selective. Au nevoie de un cadou care se va asemăna cu un donorit, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie util și practic. Dar în nici un caz nu este elegant și nu moynyko. Nu face neapărat un caracter obligatoriu pentru sărbători de Anul Nou cadou.

Întotdeauna, de altfel, vor fi jucării, și nu doar electronice, pentru că oamenii din suflet va rămâne pentru totdeauna băieți obraznic.

Dându-un tata cadou, ia în considerare întotdeauna un număr de nuanțe.

 1. Varsta lui. Sunt de acord, ridicol si enervant va arata ca un skateboard prezentat pentru un tată în vârstă, dar bicicleta va trebui să facă un om de orice vârstă.
 2. Interese si pasiuni. Nelogic pescar pentru a da bețe de schi, este mai corect să predea în prezent, corespunzător părinților tăi. Prin urmare, muniție de schi da un iubitor de schi, iar pescarul – atributele vânătorii de apă: scaune din oțel și mese, corturi și a uneltelor de pescuit.
 3. Ocupaţie. Există întotdeauna daruri populare care vor indica statutul și natura claselor tatălui. Șeful departamentului de birou trebuie să fie cu siguranță, un mâner și un caiet al celebrului firma. Alege-le mai bine într-un singur stil. Pe mâner puteți aplica gravura cu inscripția.

Dar voi fi amintit și pentru totdeauna „va rămâne” în memoria dvs. original și un cadou neobișnuit.

Pot fi împărțite în mai multe categorii.

 • Temporar, istoric. Surprinde o persoană care a trăit cea mai mare parte a vieții sale în Uniunea Sovietică, puteți ziarul personal „adevărat”. Puteți să-l ordonați în orice tipografie. Mai multe articole dedicate tatălui pot fi coincidente de sărbătorile de Anul Nou. Numele și stilul articolelor ar trebui să corespundă acestei perioade. Categoriile rămase trebuie depozitate în formă originală pentru fiabilitate. DAT ediție mai bună decât decembrie. Asigurați-vă că ați comandat un cadru sculptat cu elemente de fixare pe perete și o cutie cadou.
 • Cald. Nu cald nu prin proprietăți, ci sentimente și impresii. Cumpărați un halat de baie Terry și dați-l la atelierul de cusut pentru aplicarea inscripțiilor. Poate fi cusut cu fire de aur sau de argint. Ridica aceste cuvinte din care părintele dvs. va fi cald în suflet. De exemplu, cu sinceritate „tată – tu ești cel mai bun!”, Cu umor” țar, doar rege!”, Majestly” Regele inimii mele „.
 • Extrem. Tatăl tău a fost angajat în sporturi periculoase, cum ar fi alpinismul. Apoi dă-i un alt „SIP” de risc și pericol. De asemenea, puteți achiziționa un certificat de certificat „Paraglider”. La o sută de metri de deasupra pământului se va bucura de tipurile uimitoare de păduri, câmpuri și râuri. Pentru funcții, se poate face sub supravegherea unui instructor. Pentru a captura emoția incredibilă, puteți comanda un operator video.

Cazarea în comun în trecut sau prezenți oferă un avantaj indiscutabil atunci când alegeți un cadou de la un fiu sau fiică.

Gift – Amintiri de zi cu zi. Toată omenirea este împărțită în 2 categorii: iubitori de ceai și cafea de cafea.

Alegeți un cadou VIP-set cu o băutură costisitoare preferată într-o cutie de lemn valoros, în interior care sunt varietăți exclusive de cafea sau ceai.

Astfel, de regulă, nu vinde în magazine obișnuite. Se dovedește în trecere și de neuitat.

Tatăl nu se așteaptă de la stele fii sau fiice de pe cer. Mai jos este o listă de cadouri care se vor bucura de orice părinte.

 • Mănuși din piele sau mănuși de blană. Foarte simbolic în ajunul noului an.
 • Ultima tendință de modă – ochelari de dans sau ochelari de baie.
 • Carte buna, Este posibil într-o veche versiune imprimată veche și puteți în modern – electronic.
 • Alcool. Dar doar un bun, exclusiv, într-un ambalaj festiv frumos, care poate fi achiziționat numai în magazine specializate. Nu gândiți să oferiți băuturi alcoolice obișnuite din cel mai apropiat supermarket (ele sunt prezentate doar „la masă”).
 • Dă-i tatălui termosului de Anul Nou. Bine bine. Vino la îndemână atunci când călătoresc în natură, pescuit și, eventual, la locul de muncă.
 • Termocroup. Zilnic, amintiri calde de fiu sau fiică.
 • Relevante pentru o vacanță va fi un cadou de serviciu. Apelați o brigadă la mamă, care va decora apartamentul lui pentru noul an, și după vacanță ușor „demontează“ toate acestea decor.
 • Ceas. Nu este chiar un memento de zi cu zi și oră. Dă ceasul, vârsta corespunzătoare papei. Dacă este o vârstă în vârstă, apoi clasic, cu o instalație mecanică, vârsta mijlocie va dori ceasul cu o umplutură electronică bun, al cărui mecanism este doar o umplute cu caracteristici moderne.
Citește mai mult  Cum sa faci un fulg de zăpadă în tehnica Origami și ceea ce este necesar pentru acest lucru?

Tata nu poate fi decât sânge, dar, de asemenea, nașul. Acest lucru este în primul rând mentorul spiritual, care concurează și vă ajută pe tot parcursul vieții. Dă-i un cadou înțelept. De exemplu, jocul de table, dame sau șah. Și vei juca și să dezvolte împreună.

Conducătorul auto a trecut va plac ochelarii de conducere, care pot fi utilizate atât pe timp de noapte și în timpul zilei soare strălucitor. Setul pentru gratar va trebui să fie în țară și cu privire la natura WILKEN. Și frigaruile poate fi dat în ambalaj-șorț cu o varietate de buzunare de diferite dimensiuni.

cadouri tematice

Este cel mai ușor de a alege cadouri tata, știind hobby-urile sale.

Vanatorul sună cu mândrie, pentru că prinderea fiara este un stil de viață cu imersiune completă în acest subiect.

Orice accesorii pentru vanatoare va aduce părinții încânta.

O persoană obișnuită nu poate alege un cadou pentru el, deoarece ideile despre vânătoarea sunt înguste și incomplete. Cuțit, pușcă, cartușe sunt limita de prezența animalelor. Cu toate acestea, gama de cadouri pentru vanatori este imens.

Luați în considerare unele dintre cele mai bune și cele mai relevante astăzi.

 • Dispozitiv de noapte viziune. Fără să meargă noaptea pe fiara pur și simplu lipsit de sens.
 • Tip telemetru laser. Acest dispozitiv este capabil să măsoare distanța dintre două obiecte. Precizia dispozitivului la un nivel ridicat și este de 1 milimetru. Cu el, vanatoarea va trece mai productiv, atât pe o fiară mare și o pasăre mică, inclusiv prepeliță.
 • Vânătoare video recorder. Spre deosebire de vânătoare obișnuit – capabil să reziste la condiții climatice complexe, care funcționează autonom. Cu un astfel de cadou de vânătoare va avea loc în orice vreme.
 • Balanță electronică va fi utilă pentru o astfel de etapă importantă ca pregătire pentru vânătoare. Numai raportul în greutate din dreapta a fracțiunilor și pulbere va permite să obțină o plăcere completă de la capturare animale și păsări.
 • Thermites. Un astfel de obiect gadget electronic, va fi bucuros orice vânător. S-ar părea că unele tălpi interioare – și cât de mult beneficii. La urma urmei, vanatorii au fost roaming peste păduri, câmpuri și mlaștini, cu un astfel de „încălzire independentă“ sănătatea lor va fi în ordine în toate condițiile meteorologice.
 • guler electronice câine. Găsire excelentă pentru iubitori să prindă extracția pentru un cuplu cu prietenul lor cu patru picioare. Beaconul montat în gulerul GPS, care vă permite să urmăriți locația câinelui de vânătoare în orice moment al zilei.
 • Momeală. Nu este simplu și electronic. Mimes Sunete de păsări și voci de animale. Fiarele sunt ușor îndoite și nu există șanse să rămână neobservate.
 • Bateria de tip solar. Nici în pădure, nici mai mult în mlaștinile prizelor electrice nu este, dar pentru a încărca telefonul mobil este necesar destul de des. Bateria însorită poate fi încărcată cu energie nu numai de la soare, ci și iluminatul natural.

Un alt fel de a cunoaște surprizele Hunter de Anul Nou – articolele de uz casnic.

În condiții de viață sălbatică, multe lucruri vor fi întotdeauna utile.

 • Costum anti-țquito. Insectele de mlaștină se caracterizează printr-un apetit brutal, cu o astfel de rochie la vânător va rămâne o șansă de a fi neselectată și țânțarii.
 • Vânătoare de vânătoare. Se poate plasa în mod compact o mare cantitate de maruntisuri utile. Buzunarele din vesta sunt cusute în așa fel încât sarcina să fie distribuită uniform pe tot corpul.
 • aragaz portabil. La câteva zile, fără a face acest subiect nu va funcționa. Există mai multe opțiuni pentru astfel de „gadget-uri“ utile, asa ca alege modelul bazat pe capacitățile financiare.
Citește mai mult  Scenariu bărbați aniversari 80 de ani

Papa Pescarii – acești părinți oameni nu mai puțin entuziaști. Cu muniție de pește bune de capturare va fi întotdeauna de succes. Prezintă un pescar pentru noul an va veni cu siguranță până pentru a merge la un pescuit patruzeci în lungi sărbătorilor de iarnă. Va oferim o listă cu cele mai bune cadouri de Crăciun pentru pescari.

 1. Termos. Va fi pe calea spre tatăl tău în vreme geroasă. Cu un corp încălzit și suflet, fără prinderea acasă nu se va întoarce.
 2. Thermosum. În sarcina de a termos, va permite să ia masa borș fierbinte sau piure cu un cotlet.
 3. Set de feluri de mâncare pentru pescari. Masa de prânz în feluri de mâncare dintr-un material special, va rămâne fierbinte. În setul de ea, nu există mai puțin reale cuțit, furculiță și lingura.

Astfel de cadouri sunt practice și utile, dar vă pot oferi un pescar cadouri neobișnuit, de Anul Nou, cu „Pescar“ temă.

 • „Pescuit în stare de ebrietate“. Un set de barca de lemn cu compartimente pentru pahare de vin și de pescuit. Se combină util cu plăcut – acesta este sensul acestui cadou.
 • Set de tricouri și Căpăcele Cu inscripția „Cel mai bun pescar“.
 • Album foto „Cum m-am dus de pescuit“. La momentele, atunci când nu există nici o posibilitate de a merge pe un iaz și pentru a merge la pescuit, un astfel de album va spori amintiri placute de capturi mari.
 • Thermostan, Pe pereții care sunt reprezentate toate tipurile de pește din cele mai apropiate rezervoare cu numele lor în limba latină. Acesta este exact cazul în care teoria completează practica.
 • Uscător. În cazul în care iubirile pescarul să se angajeze în piesa de lucru de pește, dispozitivul special va ajuta să pună în aplicare planurile sale.

Pad-uri sunt în vârstă de o categorie separată. Pentru ei, se apropie de alegerea de cadouri este nevoie cu grijă deosebită. Un bărbat în vârstă în ajunul Anului Nou poate fi, de asemenea, dat o mulțime de lucruri interesante.

 1. Tatăl tău nu este atât de vesel ca înainte. Deci, înainte de sărbători el poate provoca firma de curatenie care va duce acasă în perfectă ordine.
 2. Buna băutură alcoolică într-o sticlă sub forma unui glob va dori să gust la gust. Pentru serile lungi de iarnă, el se va arunca în amintiri ale evenimentelor din ultimele zile.
 3. Album cu fotografii ale familiei numeroase dvs – atingând la lacrimi cadou, pentru că toate taticii de varsta devin foarte sentimental.
 4. Stație de ore. Ea are o funcție de a informa persoana cu privire la toți parametrii meteo: vant, presiune, precipitații în timpul plimbări lungi în cel mai apropiat parc.

Scopul principal al copiilor lui tatăl în vârstă devine păstrarea sănătății sale timp de mai mulți ani.

Prin urmare, darurile care se extind viața lui și care sprijină forma fizică necesară va fi întotdeauna relevante.

 • Massager. Este mai bine pentru a da o opțiune de portabil, portabile. Apoi oriunde, părinte poate face fata cu dureri musculare si oboseala.
 • fotoliu de masaj. Dragă, cadou impresionant, cu o varietate de funcționalitate. Dispozitivele moderne au mai multe programe cu toate tipurile de masaj: role, vibratoare, compresie.
 • Perne și saltele cu umplutură ortopedică și memoria formei corpului și a capului, care îndepărtează cu ușurință tensiunea musculară.
 • Tensiometru. Instrumentele moderne ca presiunea de măsură nu sunt ieftine. Nu orice persoană în vârstă va fi capabil de a obține un astfel de dispozitiv a. Deci, el va deveni în mare măsură atât de atent din partea ta.

Cadou-distracție. Mulți tați în vârstă se află deja într-o vacanță bine-meritata, care au o grămadă de timp liber, uneori, să nu știe cum să se. Prin urmare, să le dea afișări.

 • coș de răchită frumos, cuțit și navigator pentru excursie pe jos în pădure ciuperci. Atașați o nouă ediție „Manualul de ciuperca“.
 • Set pentru activități în aer liber: busola, încărcare solară compact – pentru plimbări lungi de iarnă.
 • În cazul sejururilor părinte în afara orașului într-o casă privată și este pasionat de culturi de grădină, da-i gradina gadget-uri. De exemplu, foarfece de baterii pentru montarea arbuști ornamentali, secateur de înaltă calitate și de carte „Îngrijire pentru grădinărit culturi“.
 • Fost atlet pentru restaurarea o formă fizică bună Dă simulator, o bandă de alergare sau un set de gantere. Și că tatăl tău privește în lumină – un abonament la un complex sportiv, care include o vizită la sala de fitness, piscină și saună.
Citește mai mult  Organizați o petrecere petrecere cowboy

Homemade cadou

Dacă sunteți o persoană creativă și tatăl tău adoratoare de mână, apoi să-i facă un cadou de Anul Nou o face singur.

 1. Pictura ca un cadou Permiteți-vă să vă înveliți locuința cu magia și bunătatea. Imaginea este transmisă prin imagine, care va permite să participe invizibil la domiciliul părinte. Una dintre cele mai recente locuri de muncă – picturi de hârtie făcute în tehnica târâtoare. Pentru prima expoziție, este mai bine să cumpărați un set gata: există deja benzi speciale de hârtie dorite de lățimi dorite, care sunt apoi răsucite și pliate într-o anumită ordine. Puteți descrie flori, modele și chiar figuri ale oamenilor, animalelor și copacilor. Se pare că este o imagine volumetrică, foarte colorată.
 2. Puteți da un desen realizat manual în subiectele de iarnă. Și puteți înmâna certificatul tata pentru doi, care dau dreptul de a vizita clasa de master pe desen. Un profesor special instruit vă va ajuta literalmente pentru o lecție pentru a face cunoștință cu o anumită tehnică de pictură și trage prima capodoperă.
 3. Să știe cum să coase, apoi vrăjitoare, de exemplu, fețe de pernă pe perne canapea în stilul de Anul Nou. În plus, ele pot fi decorate cu broderie ajurata.
 4. Dacă, prin natura naturii, ești culinar, și dintele tatălui tău, atunci Coaceți-l un tort festiv de miere cu decorațiuni sub formă de fulgi de zăpadă de la cremă meringue.
 5. Îl poți întreba pe tată să plece pentru o vreme și tu Decora Fluffy Pomul de Crăciun de Anul Nou a adus și ascunse.

Opțiuni bugetare

Uneori există astfel de momente în viața noastră când sunt sume în cadouri limitate doar, apoi cadouri simple și simbolice vor veni la salvare. Câteva exemple de cadouri pe care le va costa ieftin: Numele cane, un capac pașaport frumos, o ciocolată bună într-un ambalaj de salut, un suport de telefon de pe roata masinii, un jurnal nominal, un mini-colectie de ceai sau cafea, un pom de Crăciun jucărie cu o fotografie de tatăl tău, un model mic de mașini reale dragă, unitate suvenir mic Flash, set de produse de patiserie dulci, Bestseller carte.

Pe de renume mondial site-urile de Internet din China o selectie foarte mare de cadouri buget, trebuie doar să le comandați în avans, deoarece acestea nu sunt suficient de livrare, aproximativ 1-1.5 luni.

Cadouri de până la 100 de ruble:

 • Negru inox Inel de oțel cu pietre – 21 Rublă+
 • Bratara din piele artificiala cu semnul infinit – 28 ruble+
 • Brățară pentru conservarea energiei din piatră vulcanică – 26 ruble+
 • clemă cravată elegantă cu imitație sub metale prețioase 19 ruble+
 • brosa bărbați Vintage lui – 20 ruble+
 • Butterfly Tie – 21 Rublă.

Cadouri în termen de 200 de ruble:

 • Ore, imitând branduri scumpe – 188 ruble+
 • Motociclete de frână din aliaj 3D – 103 ruble+
 • Breloc pentru cheile unei mașini de diferite mărci – 140 ruble+
 • Butoni, imitație de aur și platină, -190 ruble+
 • Amulet privind suspendarea în stilul „Viking“ – 116 ruble.

Cadouri de până la 300 de ruble:

 • Breloc în formă de sabie de samurai – 209 ruble+
 • Cuarț ceasuri de buzunar „de Crăciun“ – 299 ruble+
 • Lanț cu un pandantiv în formă de chitară – 269 ruble+
 • Împletită din piele naturala – 289 ruble+
 • Strălucind în orele militare întuneric – 225 ruble+
 • Tie – 259 ruble+
 • Inel pe un deget cu un ceas – 208 ruble+
 • Reproduceri de monede de colecție – 289 ruble.

A se vedea opțiuni pentru tata cadouri originale pentru noul an în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: