Cine întâlnește Anul Nou pentru prima dată în Rusia și în lume?

Cine întâlnește Anul Nou pentru prima dată în Rusia și în lume?

După cum știți, în zilele de 24 de ore, în acest timp planeta face o întoarcere completă în jurul axei proprii. Teritoriul globului este zone uriașe de oră. Cu siguranță veți ști cum să aflați în ce colț al lumii se întâlnește cu cea mai recentă sărbătoare a anului, iar unde – cele mai recente și de câte ori această vacanță este copiată în țara noastră.

În cazul în care vacanța vine înainte în Rusia?

Chiar primul pahare cu sampanie spumante ridica locuitorii Ciukotka – acesta este locul de est a țării noastre. Ei începe este insula Ratmanova. Acesta este un mic bloc de suprafata sushi de numai 29 de metri patrati, amplasat în strâmtoarea Bering. Este numit în diferite moduri: pe Ciukotka – Imalin, și eschimoșii – IMAKLIK.

Există multe frontiere în acest loc. Eurasia și continentul american, Rusia și Statele Unite, de Est și emisfera vestică sunt convergente aici, acțiunile insulare Arctic de Nord și Oceanul Pacific.

O linie de schimbare de date trece destul de apropiate, astfel încât există o limită de timp aici. Apropo, era tocmai acest lucru a dus la apariția unui alt numelui său neoficial – insulă mâine. Gândește-te: la doar 4 km și întreaga zi, acesta se împarte la cel mai apropiat teren în America de Nord Insula Kruzenshtern.

Populația permanentă pe insula Ratmanova nu este – doar de căutare de frontieră de pe teritoriul fostei soluționare a Kung. Este polițiștilor de frontieră și să îndeplinească noul an pentru prima dată în întreaga Federația Rusă. Cu toate acestea, ei nu ridică ochelari de vin, deoarece cele mai stricte legi uscate acționează aici.

Aceasta este o stâncă aspră, suflă vânturile din toate părțile. Nu există nici un dig aici, astfel încât nava să poată fi anchetă, – doar două sau trei ori un elicopter ajunge într-un an, care livrează provizoriu necesar. 300 de zile pe an este insula înconjurată de gheață, vară durează doar câteva luni. Dar în acest moment, teritoriul este acoperit cu ceață densă.

Cu toate acestea, nu este necesar să se ajungă la un loc pustiu la distanță, pentru a sărbători anul următor pe teritoriul Federației Ruse. Fusul orar trece prin alte țări ale Kamceatka și Ciukotka. Cea mai mare est printre toate așezările uitate este Cape Weelle, se ridică deasupra mării Chukotka. Acesta este situat pe el același sat, care este recunoscut ca decontare estică în întreaga Eurasia.

Pe de o parte, pelerinei este inconjurata de o laguna cu apă cu gheață, pe de altă parte – zona de apă din Marea Chukchi. Clima de aici este aspru, subarctice. Chiar și în timpul verii, temperatura să nu crească peste +7 grade. În satul doar trei străzi: terasamentului, Lenin și Dezhnev, toate întinse de-a lungul impletituri prundiș înguste. În prezent, aproximativ 600 de locuitori trăiesc în loc. clasele lor sunt pescuitul și mineritul fiarei marin. Ambarcațiunea cosstile a fost în mare măsură distribuit – articolele Welen din balene osoase si mare morsa sunt cunoscute mult dincolo de țara noastră.

Teritoriu cu infrastructură dezvoltată. Există o grădiniță, școală, facilități medicale, oficiu postal si chiar casa de creativitate.

Energia electrică și gazele conectate. din 2011. Există o comunicare celulară.

Citește mai mult  Ce poti oferi unui prieten?

Cele mai multe condiții confortabile pentru cei care doresc să sărbătorească sosirea Anului Nou înaintea tuturor, sugerează Anadyr – orașul cel mai estic din țară. Acesta este situat pe teritoriul Chukotka AO în zona Etern Merzlot. Populația sa este de peste 15 mii. uman. Acestea sunt deținute în principal de pescuit, vânătoare, minerit, aur, precum și creșterea renilor. infrastructura de comunicații mobile și sunt evidențiate aici.

În Anadyr, există o foarte frumoasă tradiție de Anul Nou – toate orășeni în ajunul Anului Nou se duce la piața centrală a bradului de Crăciun. Pentru a face acest lucru, sunt de 10 metri artificial de brad.

Acum câțiva ani, sub acțiunea vântului, design-ul a fost deteriorat, iar înainte de vacanță, copacul a fost puternic domesticit, asa ca acum este fixat cu ajutorul unor cabluri.

Ghirlande de copaci cu LED-uri decora. Dar, din utilizarea jucăriilor sa decis să refuze, pentru că acestea sunt de cracare în frig.

În cazul în care ia act de prima din lume?

Dacă vorbim despre întreaga noastră planetă în ansamblul său, cel mai întâi cel mai întâi la anul următor sunt rezidenți ai insulei mici de Crăciun, aparținând Republicii Kiribati. Populația sa este de numai 5,5 mii. uman. Turiștii numesc Kiribati „Edge of Pamant”. În această regiune, timpul coincide cu Hawaiian, dar este mutat pentru o zi. Și diferența cu cele mici insule din Oceania ajunge la 25 de ore.

Apoi, procesul de vizionare a noului an cade pe insula Chatham (+0.15), apoi „merge” la punctul cel mai sudic al planetei pe Antarctica (+1) și pe țărmurile din Noua Zeelandă. După o oră, vacanța vine la locuitorii unei mici insule Fiji (+2), unde sărbătoarea este simplă „pași” pentru australienii (+3).

Locuitorii acestei țări sunt foarte iubiți de Anul Nou, își îndeplinesc spectacolul de concert la scară largă și saluturile magnifice. În această țară, un climat moale și cald, evenimente solemn sunt ținute pe stradă.

Exact la miezul nopții în toate așezările Australiei, sunetele de muzică dispare și un buzunar puternic al sirenelor auto sunt auzite, și strigătele pline de bucurie și fluierele vesele – Astfel, australienii întâmpină anul următor și își exprimă credința în ceea ce va aduce multe bune.

Când săgețile ceasului din capitala rusească vor fi demonstrate pentru ora 6 dimineața pe 1 ianuarie, cu siguranță spuneți-vă familiei „Akhamacite Omadto!”, care tradus din limba japoneză înseamnă „Anul Nou Fericit”. Nu uitați să le prezentați greble simbolice, astfel încât să poată obține o nouă parte a fericirii. În acest moment, în care locuiesc locuitorii soarelui în creștere.

+6 ani înlocuiește în China. Dar acolo această dată nu este diferită de oricare alta în cursul anului. Potrivit tradițiilor, sărbătoarea este sărbătorită în propriul lor calendar, celebrarea scade acolo pentru ultimele numere din ianuarie – prima jumătate a lunii februarie. În acest moment, este obișnuit să ierte fostele insulte și să se ridice cu înconjurarea.

Citește mai mult  Efectuarea corporative pe 8 martie

De obicei, familia chineză merge împreună pentru o masă festivă mare. Procesele solemne ale carnivalilor sunt ținute pe străzile orașelor mari și mici. Oamenii păstrează în mâinile lor torțe, iar mii de felinare chinezești sunt lansate în cer – chinezii cred că, în acest fel, ei luminează drumul spre Anul Nou.

+7 – Releul festiv ia locuitorii din Indonezia. + 8 – Anul Nou trece prin Sri Lanka. Potrivit tradițiilor locale, locuitorii acestei insule vor organiza evenimente de Anul Nou în primăvară, însă, în noaptea de 31 decembrie, pe 1 ianuarie, petrec petreceri de plajă distractive și produc saluturi colorate pentru numeroși turiști. Pentru cină, este obișnuit să gătești creveți și distanți.

Mai mult, sărbătoarea merge în Pakistan (+9) și de acolo direct în Armenia și Azerbaidjan (+10). Apropo, în Armenia, această sărbătoare este sărbătorită de trei ori: 1 ianuarie și apoi pe 21 martie (Amanor) și ultima dată – 11 august (Navasard). Aceste zile, se obișnuiește să se prezintă prezenta rudelor și prietenilor lor. Întreaga familie merge la masa mare împreună, părțile sunt aranjate cu avere.

În zona +12, noul an „oră martie” traversează orașele din România, Finlanda, precum și Grecia. În acest moment, sunt făcute dorințele prețuite ale locuitorilor din Israel și Turcia. O oră mai târziu, el intră în Suedia și Italia, de acolo – în Belgia și Franța. + 14 – Salute festive produse în Portugalia și Regatul Unit. După încă 2 ore, celebrarea începe pe teritoriul Braziliei. În perioada +17.00-20.30 Reuniunea anului următor se desfășoară în diferite orașe ale Statelor Unite și Canada. + 23 – Ora de sărbătoare în Alaska.

Cu siguranță ați auzit că în multe țări sărbătoare de Anul Nou nu are loc la miezul nopții, la 31 decembrie la 1 ianuarie, dar în conformitate cu ciclul lunar, și mai precis, cu solar lunarly. Aceste date includ:

  • Tet este Anul Nou vietnamez+
  • Rosh Ha Shana – pe teritoriul Israelului+
  • Tsagar Sar – în Coreea+
  • Losar – în Tibet.

Vacanța de primăvară sărbători în corpurile de iluminat cerești.

Apropo, acest nou an este recunoscut ca sărbătoarea cea mai prelungită și sărbătorită în toate statele din Asia de Est.

de vacanță musulman nu este, de asemenea, marcat de calendar, și nu este considerată o zi solemnă în majoritatea covârșitoare a statelor islamice.

În cazul în care acestea din urmă îndeplinesc?

Toți iubitorii de film „Treets“ bine înțeles pentru ei înșiși că, dacă aveți posibilitatea de a muta rapid de la oraș la oraș, atunci puteți sărbători sosirea Anului Nou în mod repetat. În conformitate cu Legea federală a Rusiei „Cu privire la calcularea timpului“ pe teritoriul statului nostru, au fost înregistrate 11 zone temporare, pe internațional de numerotare corespunde 2-12 curele. Prin urmare, dacă doriți în țara noastră, puteți auzi chemarea de Anul Nou al președintelui mai mult de 10 de ori.

Citește mai mult  Ce să dea timp de 60 de ani?

Așa cum am spus, Primul care a câștigat cel vechi și să îndeplinească așezările de Anul Nou Kamciatka. Acest lucru se întâmplă la 15 ore de la Moscova.

O oră mai târziu – la ora 16 – celebrarea vine la Yuzhno-Sakhalinsk. În același timp, el este în așteptare pentru el în Magadan.

La ora 17 am arde o notă cu o dorință și băutură secrete cenușă, împreună cu un pahar de vin spumant de locuitori poate de Khabarovsk. Locuitorii din Vladivostok și Ussuriysk felicitări de schimb, de asemenea, la această oră.

La 18 ore, felicitări sunt acceptate în Blagoveshchensk și Amursk. În același timp, Spiritul iernii Sf Haan începe să-și îndeplinească dorințele îndrăgite de copii în Yakutia și Transbaikalia. Așa că el le-a dat un cadou, ai nevoie doar de a atinge mâinile tale la un personal fabulos și șoaptă.

La 19 ore, artificii produs în Buriatia Irkutsk. În același timp, celebrarea începe în Ulan-Ude.

La ora 20, locuitorii din Kemerovo, Novosibirsk și Tomsk începe să schimb de cadouri. În acest moment, discursuri solemne din teritoriile Krasnoyarsk și Altai sunt pronunțate, precum și pe teritoriul Tuva.

La 21 de ani, puteți sărbători lupta tare de clopotei, împreună cu locuitorii din Omsk și Sverdlovsk.

La ora 22, paharele crească în Perm, Tyumen și Chelyabinsk. În aceeași oră, oamenii de la Bashkortostan încep să sărbătorească.

La ora 23 noul an se apropie de aproape Samara și Udmurtia. Un pic mai mult – și el va fi la Moscova.

În 24 de ore, începe celebrarea capitala Patriei noastre. În acest moment, sunt lansate focuri de artificii si clopotei sunt lovit în Piața Roșie, walkings în masă începe. Cu toate acestea, de vacanță nu se oprește – el continuă procesiune victorie în țară.

La 1:00 noaptea, el vine la Kaliningrad. Acesta este ultimul punct din țara noastră, unde vă puteți întâlni noul an. Adevărat, aceasta nu va fi atât de ușor să ajungi la ea – Kaliningrad este separată din punct de vedere geografic Rusia. Regiunea este spălată de apele Mării Baltice, precum și cadrele sale. Frontiere cu Lituania și Polonia. Este cea mai vestică a locația Federației Ruse.

În ceea ce privește întregul glob, atunci penulties felicit reciproc cu noii locuitori fericirea statelor occidentale ale Americii, precum și Canada și Mexic. Concomitent cu ei, festivitățile începe la secerători și Tahiti. În cele din urmă, mai târziu, restul de vacanță sărbători rezidenți pe teritoriul unei țări mică insulă din Samoa. Apropo, pe insula de Crăciun, această oră este de mers pe jos deja anul viitor – există o a doua zi a anului în calendarul.

Toate statele lumii sărbătoresc o vacanță în diferite momente și în diferite tradiții. Cu toate acestea, pentru toți, fără excepție, aceasta este o zi specială și magică. El poartă speranța că atunci când vine anul nou, totul rău va rămâne în trecut, iar viitorul va fi plin de fericire și speranțe strălucitoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: