Cum de a împacheta un cadou rotund?

Cum de a împacheta un cadou rotund?

Surpriza nu poate fi neapărat formă pătrată sau dreptunghiulară, care a ajuns la multe. Puteți da și lucrul plasat inițial într-un ambalaj rotund, sau în cazul în care în sine este rotund.

selecţia hârtiei

Aici darul înveliș nu diferă în execuție de cel care este utilizat atunci când ambalarea surprize de formular standard. Lucioasă, hârtie kraft, de cusut, care se întinde, ondulat sau Malberry – totul depinde de gusturile atat persoana iubita fiind și donatorul însuși. Colorat este, de asemenea, selectat astfel încât cadou aspectul armonios, prezentabil și minunat.

Caracteristici de ambalare rotunde și ovale

Diferența dintre surpriza rotundă sau ovală și dreptunghiulară este. Pentru a înfășura un cadou rotund cu propriile mâini, faceți următoarele:

 1. Se măsoară lățimea și înălțimea de ambalare, se adaugă 2-3 cm la dimensiunile obținute+
 2. Extindeți blocul de ambalaje și scoateți capacul din acesta+
 3. Înveliți pachetul în piesa nou tăiat de hârtie – în timp ce alocația de mai sus și mai jos de 1-1,5 cm ramasite+
 4. Se taie cercul din hârtie, diametrul este mai mic decât în ​​partea inferioară a ambalajului, și lipiți-l în centru+
 5. Se repetă paragraful anterior al acestei instrucțiuni pentru capacul cutiei, dar făcând diametrul cercului de hârtie, dimpotrivă, mare+
 6. Se taie banda cu 1,5 cm mai mare decât înălțimea cutiei, înveliți-l în jurul valorii, de a genera margine în formă de pliuri elegante.

Surpriza este gata pentru decorarea și mai mult înainte de servire.

cutie Cylinder

Nu este întotdeauna un cadou poate fi rotund din toate părțile ca o minge, sau ovale ca un ou. Cel mai adesea, ambalajul pentru surprize rotunde este redactat după cum urmează:

 1. O foaie este tăiat în jos, puțin mai mare decât înălțimea și raza cilindrului+
 2. Hârtia este aplicată pe o parte și va fi elaborat cu formarea de pliuri în partea superioară și inferioară a cutiei, falduri care formează convers în centru.

În același timp, banda decorativă cu un arc poate fi absent, deoarece nu este posibil pentru a remedia problema, fără adeziv. Un arc din aceeași bandă poate fi făcută – dar fără ambalaj casetele pe laturile.

dimensiune mică surpriză

Dacă un cadou este de dimensiuni mici – de exemplu, o cutie cu un aur sau inel de argint, bijuterii, un lanț, având o formă ovală sau rotundă, – nu fac învelitoarea prea gros și cu mai multe straturi: A pierdut tot farmecul și farmecul unei astfel de surpriză va pierde.

Citește mai mult  Alege suveniruri din piatră

Puteți utiliza o cutie deschisă sau pe jumătate deschisă de orice formă – până la dreptunghiulară, dar în același timp, decora prezent, astfel încât al doilea ambalaj nu ascunde complet forma primul, și frumos a subliniat.

Ambalaj într-un plic sau sac

Mai puțin frecvente, dar, de asemenea, opțiunea găsite. Oval, ambalaje rotunde sau cilindrice, cu un cadou poate fi investit într-un plic. Dacă un cadou este destul de mare – un sac decorativ poate fi folosit.

Sub formă de bomboane

bomboane rotunde sunt asociate cu ciocolată rafinat de la producător de elită. ambalaje rotunde, ovale sau cilindrice, cu o surpriză este, de asemenea, decorat în „bomboane“ stil. Efectuați următoarele:

 1. Se taie banda de hârtie, înălțimea este semnificativ superioară înălțimea ambalajului (1,5-2 ori)+
 2. Înfășurați pachetul cu un cadou în această lucrare, aveți o indemnizație pentru fiecare din ambele părți+
 3. Chatul prin plasarea capetele ambalajului cu falduri elegante, capetele panglicii cadou de pe ambele părți+
 4. Poziționați finisajele plicului mai frumos: acesta poate fi atent și simetric pentru a le pune, astfel încât modelul de lux este în formă de coadă – această acțiune este determinată de fantezia și creativitatea donatorului și / sau proiectantul.

Cilindrice „Candy“ este similar, de exemplu, o adevărată bomboane de ciocolată „Jaco – Figura Barrel“. Runda amintește, spune, bomboane reale „Cenusareasa“ sau „Corkunov“. După fabricarea unei „Bomboană în formă de“ surpriză, acesta poate fi decorat suplimentar cu stropi de vopsea acrilică decorativa, vopsea cu markere speciale cu luminițe, plane secțiunile bandă de alte culori îndoite model fantezie și așa mai departe.

mod clasic

surpriză în formă de-rotund, nu ambalaje, ușor de pus în pachet pătrat standard, având garnituri speciale pentru păstrarea. cadou Oval este încorporat într-un ambalaj dreptunghiular care coincide cu înălțimea sa. Ambalajul are fie o fereastră transparentă, sau se formează sub forma unei case în care „pod“ din lateral nu este închis – destinatarul vede deja că surpriza în sine este rotund, dar performanța completă va primi numai prin deschiderea.

Citește mai mult  Ce să dai un bărbat timp de 45 de ani?

Exemple

Deserturi vin mai întâi în minte, deserturi vin – dacă este un ou de ciocolată mare sau un produs, decorat sub forma unui complet oval „Matryoshka“, Cake „cartofi“, „Rafaello“, prăjiturică sau tort rotund, ambalate la fabrica de cofetărie tort, cilindrice Candy Box.

Mai multe orice, surprize mai mici, inclusiv tipuri diferite, ambalate special (rotund, pătrat), poate fi dat într-un ambalaj cilindric. O astfel de abordare se confruntă cu spiritul misterului montat cadoul. Destinatarul a prezentat „Multipode“ va fi reapărut chiar mai mult, mai ales dacă aceste surprize sunt practice și de așteptat mult timp în urmă. Acesta oferă, de asemenea, o modalitate de a salva pe ambalaje scumpe și prezentabil, și ambalaje cilindrice – în cazul în care sunt mici cadouri – realizate din bucșe de carton, de exemplu, de la bandă, hârtie igienică, prosoape de unică folosință.

Următorul videoclip despre modul de a face o cutie pentru ouă de Paști.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: