Cum pentru a sărbători ziua de naștere a fetelor de 5 ani?

Cum pentru a sărbători ziua de naștere a fetelor de 5 ani?

Baby a transformat 5 – este timpul să aranjăm prima aniversare, luminoasă și memorabilă. La această vârstă, copilul este deja gata să se distreze 2-3 ore la rând, să dețină atenția asupra scenariului de vacanță și de a menține comunicarea cu oaspeții. Deci este timpul pentru prima parte dreaptă. Poate fi aranjat acasă, într-o cafenea, pe stradă, să facă fără atracția animatorilor și va fi, de asemenea, minunată. Dar pregătirea va avea nevoie considerabilă.

Reguli de organizare a sărbătorii

Schimbarea de ori, iar ceea ce era în copilărie de către părinți înșiși ar putea fi cu ușurință. Nu vă fie frică să sprijiniți tradițiile țărilor occidentale, să adoptați cele mai interesante și memorabile.

8 puncte pentru organizatorii zilei de naștere ale copiilor.

 • lista de dorințe – o decizie rezonabilă și cu exactitate cu cadouri nu se întâmplă. Nu toți copiii iubesc surprize doar pentru că nu toate surprizele reușesc. Părinții moderni vin adesea așa – împreună cu copilul constituie o listă de cadouri pe care le visează. Apoi, în mesager, un chat cu părinții copiilor invitați, mama aruncă o listă de preferințe, iar alți adulți nu-și rupe capul care dau ziua de naștere. Și o fată de cinci ani în vacanța sa va primi exact ceea ce dorea.

 • Vacanța începe cu invitația. Prin urmare, ele trebuie să fie luminoase, nominale, fericire. Dacă se presupune codul de îmbrăcăminte sau alte condiții de vacanță, toate acestea sunt prescrise în invitație.

Mai bine dacă nu va fi corespondență electronică părinților, dar invitații de hârtie rece.

 • Timpul la Ziua Copilului – idee foarte bună. Iar părinții înșiși sunt mai ușor pentru organizatori, iar toți oaspeții (într-o măsură mai mare, părinții oaspeților tineri) pot înțelege ce se va întâmpla și cum merge ziua de naștere. Structurarea vacanței este întotdeauna utilă. Program, calendarul poate fi, de asemenea, luminoase și atârnă pe ușa de la intrare.

 • Codul vestimentar este interesant. Frecvent în vacanță pentru copii, puteți vedea pe cei care au venit pentru a rula-salt (adică, a pus pe tricouri, blugi, pantaloni scurți) și cei care sunt îmbrăcați prea solemn, iar cutele rochii de bal interfera cu copii să participe pe deplin la programul de joc. Prin urmare, prescris în codul de invitație controlează la maximum această problemă.

 • Gândiți-vă peste temele – primul. aniversari tematice sunt aproape o axiomă. Ce poate dori fata la 5 ani: Alice în Țara Minunilor, Fay Winx partid, aventură în regat floare, laborator de oameni de știință mici, aventuri în junglă și t. D. Dar, cadrul de gen nu are nevoie pentru a restrânge: multe fete ar dori o petrecere pirat cu caracter personal, precum și de vacanță de indieni curajoși.

 • Gândiți-vă peste locul și respinge. Dacă nu este posibil să se aranjeze o vacanță într-o cafenea sau un centru de joc, iar la domiciliu nu este destul de convenabil, ar trebui să nu pierde inima. Chiar și în curte, puteți veni cu o vacanță rece, care este, de asemenea, distractiv și trecătorilor va ridica starea de spirit.
Citește mai mult  Cum decora frumos pomul de Crăciun cu Misher?

 • Efectuarea unui raport în rețelele sociale. Dacă este, desigur, aproape de familie în sine. Acesta poate fi ghidat în mesager, astfel încât alți părinți, bunici pot observa nuanțele de vacanță.

 • Gândiți-vă peste un photoozone festiv. Ea trebuie să se potrivească cu nașterea ziua de naștere. Facuta cu propriile mâini – cel mai spiritual și cald. Opțional, petrec o mulțime de putere și de bani, solicitări pe un design interesant nu va face căutarea ei înșiși – la jumătate Internet.

Pregătiți-vă pentru vacanță, de obicei, începe timp de aproximativ o lună. Bine în cazul în care familia poate delega ordinele. Deci, tata se poate angaja în achiziționarea de produse, proiectare tehnică a photowons, imprimare invitații. Toate nuanțele creative, de obicei, pe mama.

Dar nu este atât de important cine și ce face, cel mai important, astfel că există o organizare clară, iar preparatul a fost efectuat în prealabil.

idei Celebration

Copilul este important să fie distractiv, a fost posibil să se joace și să se joace o șansă. Acesta nu este conștient de 5 ani, ce loc este prestigios, și cum să facă o zi de naștere „la nivelul“. Prin urmare, toți părinții ar trebui să fie respins de la aceasta: distractiv, plin de viata, prin mijloace, mental. Restul nu este atât de important.

Un loc

Café și centrul de joc – cele mai populare acum opțiuni. Puteți închiria o cameră specială decorate și dotate cu o celebrare timp de mai multe ore. Și mulți fac acest lucru: notă de vacanță într-un astfel de loc, aceasta înseamnă că nu îngrijorătoare pentru design frumos și curățare ulterioară. Dar, dacă vă place mai mult o vacanță acasă, nu ar trebui să se uite în jurul valorii de pe cum restul.

Unde altundeva poți sărbători ziua de naștere:

 • la domiciliu – totul este sub control, există o oportunitate de a relaxa un pic în condițiile obișnuite, copilul va fi frumos să se introducă prietenii cu camera ei+
 • La cabana, în afara orașului – în cazul în care în sezonul cald curte, partidul stradă va fi cel mai util (în termeni de spațiu, aer curat)+
 • în curtea de clădiri înalte – și acest lucru este real, cel mai important, de a organiza totul, și nu uitați să îndepărtați+
 • la un picnic – în cazul în care o companie mare nu este planificat, puteți invita cinci ani prieteni-un an la un picnic într-un parc de oraș sau un alt loc adecvat (trebuie să ia mingea, badminton și t. D.).

Case în multe cazuri – cea mai bună opțiune. Cu toate acestea, 5 ani – este nu atât de mult, baietii pot obține obosit, și se culcă pe canapea, plimbare prin camere mai ușor decât să se uite pentru al cincilea colț în cafenea.

Citește mai mult  Ce pentru a da mama-in-lege pentru noul an?

Subiect

Acesta este limitată doar de fantezia organizatorilor. Puteți trece prin toate desenele animate preferate ale sarbatoritei și să facă o petrecere în stilul uneia dintre ele. Puteți face un ghid pentru fetele hobby-urilor. De exemplu, este îndrăgită de desen. În onoarea sărbătorii casei, puteți organiza o expoziție personală a muncii ei și puteți petrece o clasă de masterat pe desenul cu băieții.

Desigur, părinții vor trebui să o considere în detaliu și să pregătească o fată în avans, astfel încât acesta este asistentul principal.

Ce alte subiecte pot fi utilizate:

 • Laboratorul de artă – Cu oaspeții mici puteți sculpta, adezivi, trageți, faceți diverse lucrări creative pe forțele și oportunitățile lor+

 • Pentru a vizita medicul Kazhkina – Oaspeții vor deveni, de asemenea, medici pentru o seară întreagă, vor inventa pastile magice, se familiarizează cu plante medicinale și vor învăța să „trateze” cărți, de exemplu+

 • Indienii caută o comoară – Oaspeții pot face coroane speciale din pene, veni cu un program de concursuri pentru cel mai îndrăzneț și curajos și să le dea la sfârșitul anului pentru a găsi comoara sub formă de pietre prețioase (de fapt, ea va fi bomboane în folie metalizată luminoase)+

 • filmul este eliminat – Puteți bate subiect pe bloggeri, de exemplu, și astfel în joc și forma accesibilă pentru a introduce copii într-o profesie interesantă+

 • Sport pentru copii – Toate la o astfel de petrecere este subordonat de sport, băieții vor participa la releu, la dans Zumba, încercați să străpungă pedeapsa și pentru a primi medalii (meritate poate, desigur, ciocolata)+

 • Seara de snowfai – Este grozav pentru ziua de iarnă nașterii, atunci când casa este încă decorat cu Ajunul Anului Nou: evenimentul principal al serii va fi fabricarea de fețe de hârtie în formă de zane de zăpadă, fiecare copil se va face el însuși și va lua Acasă.

Cu cât este mai unic temele, mai passionateness la copii. Și cel puțin cinci ani de copii au vizitat cu greu mai multe aniversari, unele scenarii standard au putut vedea deja.

Prezentare generală a concursurilor și a jocurilor

Enumerăm jocuri interesante și adecvate și de divertisment, care este ușor de a organiza la domiciliu.

7 jocuri și sarcini amuzante pentru ziua de naștere a casei.

 • Ghici cine este de prisos. Concurența are mai multe variante. Aveți posibilitatea de a imprima măști de animale, dintre care unul este fantastic. Dacă există o mulțime de adulți de pe vacanță, puteți cere tuturor să meargă în centrul camerei, punând sau au încercat o mască. Baieti ar trebui să ceară animalul și aplaude dacă există într-adevăr. Printre ascunde și ficțional, existente în prezent, băieții lui trebuie să se întâlnească cu un știft.

 • Confuzie. Două cutii înainte de baieti. Ei au fost amestecate cu imagini de carton cu o imagine de articole comestibile și necomestibile. Sarcina copiilor – distribuie articole pe cutii în conformitate cu „statutul alimentar“ lor.

 • pod periculos. Necesitatea de a imprima hârtie sau carton, căni pătrate, dreptunghiuri în avans. Acestea ar trebui să fie multicolora. Aceste cifre sunt prevăzute în pista că băieții trebuie să treacă. Dar există o condiție – de exemplu, este imposibil să calci pe forma roșu. Cine sa întors înapoi.
Citește mai mult  Opțiuni interesante de ziua de naștere

 • Cine trăiește în carte. Prezentatorul spune ca cei care citesc împreună cu părinții cărții, în aceste cele mai multe cărți trăiesc creaturi magice. Și în cărțile sarbatoritei – prea. Și astăzi o zi specială, iar aceste creaturi sunt în așteptare pentru ei atunci când sunt găsite. Copiii pot da un teanc de cărți pe care le vor deschide. Și găsi acolo imprimate pe hârtie densă (și mai bine – iluminate) eroi de basme celebre și lucrări pentru copii.

 • Găsiți flori. Dintr-un sac mare pentru adulți toarnă o cantitate foarte mare de beteala de hârtie. Sarcina pentru copii – hârtie găsi flori frumoase printre ei. Pe partea din spate a florii va fi scotch dublu față-verso. Adulții sunt gata făcute coli A-3, cu un coș sau o vaza încleiat, precum și culori Tulpinile. Copiii transporta florile găsite la adult, el le lipeste pe o foaie. Ca urmare, se dovedește un buchet colectiv frumos.

 • desen deget. Ai nevoie de un adult care dă lucrarea de baieti. Cei care trebuie să pună amprente luminoase care au fost în vopsea, iar adultul telesses marker subțire negru a detaliilor – ochi, picioare, mustăți și t. D. Ca urmare, fiecare copil va avea propriul său card cu un caracter desenat.

 • Atelier. tinerilor in varsta de cinci ani răspunde de bună voie la orice cursuri de master creative. Desigur, acestea necesită organizarea de spațiu, materiale de lucru și, în cele din urmă, prezența unui adult care poate gestiona procesul de. Context Puteți pune muzica festiv discret.

O mulțime de concursuri nu sunt necesare pentru planul: trebuie amintit cât de repede de cinci ani copiii sunt obosit, la fel de multă energie cheltuiesc pe reciclare informații noi.

opţiuni de Script

Iată doar câteva planuri de scenariu exemplar pentru care ziua de naștere a unei fete în vârstă de cinci ani, se poate dezvolta.

 • Numărul 1. Oaspeții de întâlnire, dans antrenament, competiție pentru atenție, pauză pentru tratează, concurență releu, sesiune foto, câteva concursuri cu orientare de creație, tort livrata acasa, distribuirea de tratează.
 • Numarul 2. Salutări Guest, invitație la o clasă de master festiv, dans pauză, invitație la masă, sesiune foto, jocuri și comunicare, tort takeaway, cântec amuzant pe pista.
 • Numărul 3. Salutări de oaspeți, trata, sesiune foto, concursuri mobile, concursuri pentru topirea, comunicare și joc, tort takeaway, adio muzical.

Asigurați-vă că să ia în considerare modul în care oaspeții vor primi o fotografie de vacanță decât birthdaynitsa lor împrumutat (festive „pătrate“). Și puteți aranja încă o despachetare comun de cadouri – aproape la sfârșitul serii, dar mai bine după tort.

În videoclipul următor veți găsi un exemplu de ziua de naștere a fetei 5 ani.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: