Cum să faci o carte poștală pe 8 martie o faci singur?

Cum să faci o carte poștală pe 8 martie o faci singur?

Făcând felicitări pe toată lumea învățată în școală și chiar și în grădiniță. Dar astăzi, se pare că este o chestiune simplă dobândită un tip complet diferit – diversitatea materialelor, ideile pline de Internet și popularitatea forțelor Hend-Maida de a lua pentru muncă și adulți. Mai ales când a apărut o ocazie vrednică, cum ar fi, de exemplu, 8 martie.

Ce se poate face?

Dacă o persoană din când în când face ceva cu propriile sale mâini, el va avea un mini-atelier de lucru cu materiale, instrumente, exemple de muncă de creație. Și dacă un astfel de stoc este deja acolo, pentru a alege materialul adecvat este ușor.

Un alt lucru, în cazul în care fac cărți poștale de la zero a decis: trebuie să cumpere o mulțime sau căuta la domiciliu ceea ce ar putea lua forme noi.

Ce se poate face cărți poștale se răcească face singur.

 • hârtie colorată și carton. Acesta este un bun vechi clasic, dar dacă te uiți în magazin de mărfuri pentru creativitate, vă mirați că o hârtie de culoare este de cel puțin o duzină de specii. Gofrate, cu inserții metalizate, cu suprafață lucioasă, cu mată, cu modele. Și este de obicei ieftin.

 • hîrtie de designer. Vandut mai des de seturi (de la 4 la 20 de coli în medie), dar se întâmplă că. Acestea sunt foi texturale cu o anumită imprimare. Imprimare poate fi tematic, de exemplu, de Anul Nou sau sezonier.

Până la 08 martie, probabil, motive florale sunt mai potrivite, cu toate că nu este necesar.

 • Hârtie de catifea. perioada sovietică a fost considerată un deficit, astăzi este produs mai activ, prezentat în aspect bun, de culoare formate diferite.

 • hârtie colorată de imprimantă. De multe ori mai convenabil decât hârtia colorată obișnuită. Un set de astfel de foi este util să aibă acasă.

 • hârtie acuarelă. Nisa pentru textura pe care este convenabil și trage, și lipici, și ei tentă.

 • materiale decorative diferite pentru scrapbooking. Acesta este un tip distinct de creativitate, care este deosebit de resurse pentru a face cărți poștale ca un cadou, inclusiv al optulea din martie.

Puteți achiziționa seturi gata făcute sau să colecteze cu atenție arsenalul creativ al autorului.

 • servetele decorative. De multe ori folosite pentru decor, pentru decupaj și nu numai.

Și acestea sunt doar acele idei care se afla pe suprafata. Puteți merge mai departe folosind hârtie de ambarcațiuni pentru lucrări festive, foi speciale intunecate din albume pentru schițe și alte.

Master Classes detaliate

Deci, sa decis să facă o carte poștală prietena lui, de exemplu,. cursuri de master propuse mai jos sunt concepute pentru cei care nu au nici o experiență permanentă în această afacere, dar nu și împotriva a face un mic (poate, și mare), un pas înainte.

De la hârtie și carton

Dacă doriți ca eroul principal al cărții poștale pentru a fi un buchet de flori sau doar frumos împrăștiate, acestea vor sublinia grila de fundal.

Pentru fabricarea unui astfel de carte poștală veți avea nevoie de:

 • Strâns hârtie cu două fețe de culoarea piersicii cald (sau carton)+
 • Creion, conducător confortabil, foarfece+
 • lipici+
 • Dublu-verso de hârtie de roz blând+
 • Verde față-verso hârtie+
 • Margele.

  Principiul de a crea o carte poștală.

  1. Foaie de hârtie sau de carton piersica sau un ton bej ar trebui să fie resetată în jumătate. Pe partea din față, cu fiecare parte pentru a face o liniuță centimetru. Aceste mărci sunt de 1 cm, conectate prin linii, fereastra se taie.
  2. Din a doua foaie de aceeași culoare pentru a fi tăiate într-o mulțime de dungi identice, o jumătate de lățime de o sută de metri. Ei stick la capătul din interior, cu respectarea diagonală. Apoi, în direcția opusă, astfel încât împletirea benzilor create zăbrele.
  3. Din foaia roz este necesar să se pătratele tăiate și de a face flori în șabloane. petalele lor ar trebui să fie răsucită cu foarfeca. Două flori lipite în jos (una peste alta), un șirag de mărgele este fixat în miez.
  4. tăiate Leafs din hârtie verde. De asemenea, ei trebuie să se răsucească pentru formarea de curbe. Frunze și flori sunt lipite la baza.

  Ca urmare, se dovedește o carte poștală care seamănă cu un foișor frumos, acoperit cu flori. In loc de flori roz pot exista alte camomiles, de exemplu,.

  În tehnica de scrapbooking

  Și acesta este un exemplu de carte poștală foarte simplă în această tehnică cu care copilul va face față. om adult poate îmbunătăți MK prin adăugarea unei cărți poștale și mai decoratii.

  Citește mai mult  Efectuarea de tancuri pe 23 februarie cu propriile mâini

  Pentru munca veți avea nevoie de:

  • țesătură+
  • Fragment mic de hârtie roz sau carton în Polka Dot+
  • Fragment de carton de designer+
  • Semobusin+
  • Curly foarfece+
  • Panglica de satin roz+
  • dantelă+
  • Bandă cu două fețe+
  • Carton roșu.

   Progresul.

   1. Baza este fabricat din carton rosu, foaia este pliată în jumătate. Cadrul este tăiat pe alb – pentru că avem nevoie de foarfece curat.
   2. Din materialul carouri, este necesar să se taie o bandă, de hârtie roz – un dreptunghi. Luând mijlocul cadrului, faceți eticheta.
   3. Banda carouri este lipit de partea de jos a cartonului.
   4. Eticheta trebuie să fie tonifiat cu roz, face o gaură în ea, semn ( „mama“, „Granny“, „Prietena“).
   5. Lace este fixată pe scotch bilateral.
   6. Dreptunghiul de hârtie cu o mazăre este lipită în colțul din stânga sus, cadrul este lipit pe partea de sus.
   7. Margele, flori și arcul de la locul de muncă completează panglica de satin.

   Această carte poștală se face foarte repede, de culoare poate fi schimbat la gustul tau.

   Volumeful

   Cărți poștale Volum (format 3D) arată întotdeauna foarte impresionant, aceasta este o adevărată surpriză, dinamica.

   Pentru a face una dintre aceste opțiuni, veți avea nevoie de:

   • hârtie neagră (catifea)+
   • Creion, riglă, foarfece ascuțite+
   • Hârtie cu modele adecvate frumoase+
   • foi albe+
   • lipici+
   • Roz, piersica sau bej deschis și verde față-verso hârtie.

    Fabricarea de etape.

    1. hârtie neagră se pliază peste jumătatea. Down din măsura superioară 8 cm și 19 cm, marcare. Din prima la dreapta trage o linie de 6,5 cm, din a doua prea – 2 cm. tăieturi de hârtie pe notație.
    2. Dintr-o fracțiune mică în sus, trebuie să pas cu 3 cm în sus, a pus un semn, să-i – hârtie ușor îndoiți. Viitorul carte poștală pot fi deschise și aliniate pe liniile subliniate.
    3. Închis de lucru trebuie să fie atașat la hârtia cu model, cerc conturul elementului volumetric. Apoi, trebuie să taie două triunghiuri mici și mari, și să le consolideze pe elementul care a fost tăiat.
    4. hârtie neagră este lipită pe alb. Și, astfel încât părțile sunt voluminoase, acestea nu trebuie să lipici.
    5. Din Cartea verde trebuie să taie mai multe dungi de 10 cm. Ele sunt fixate în interiorul părții volumetrice.
    6. pătrate 3 centimetri sunt tăiate de roz, roșu și piersici / foi bej. Acestea sunt o jumătate de jumătate, de colț este tăiat și desfăcută.
    7. Florile sunt lipite de tulpină verde pentru o cifră în vrac. dungi suplimentare sunt tăiate. Un arc este desenată pe hârtie roz, taie, bastoane buchetului între elementele volumetrice. Munca este gata.

    În tehnica quilling

    Paperoplasty este aproape de bijuterii. Dar aspectul mai elegant ca o astfel de cărți poștale, iar primirea lor va ajunge la pachetul de fapt, opera de artă. Pentru incepatori, va poate oferi un simplu, dar compoziția salut frumos.

    Pentru a lucra, trebuie să luați:

    • Multe dungi de hârtie colorată (roșu, verde, galben) de 30 cm lungime, lățime de 5 mm+
    • Foarfece și lipici PVA+
    • Orice carton frumos pentru baza poate fi texturate, piele de căprioară, metalizată+
    • Rod din pix.

    Felicitare in tehnica Quilling etapa.

    1. Cu o tijă de benzi roșii, role sunt făcute pentru petale de flori.
    2. Modulele au nevoie de un pic pentru a dizolva pentru a crea forma finală a elementelor. adeziv securizat Sfat.
    3. Pentru a obține o picurare sau rhombick, marginile răsucire sunt comprimate.
    4. Frunze răsucită din dungi verzi. Unii vor fi închise, și, prin urmare, marginile sunt fixate pe lipici. Alții vor fi sub formă de bucle, fie tulpini.
    5. Benzile galben răsucite în role înguste, deoarece acestea vor deveni miezurile de flori.
    6. În primul rând, floarea merge pe masă, fără lipire. Adică o imagine este formată în forma în care va rămâne pe hârtie. Puteți face o fotografie de calcul preliminar, astfel încât să nu fie confundate în viitor.
    7. Rămâne doar să pierdeți fiecare modul cu adeziv de-a lungul marginilor și fixați pe hârtie. Acest arc de cadouri poate deveni un accident vascular cerebral final.
    Citește mai mult  Că poți da un tip de 25 de ani?

    Sfat: În aceeași tehnică, folosind doar rulouri galbene, puteți efectua un buchet de Mimosa pe cartea poștală. Și dacă vă trageți petalele pentru a comprima margini, puteți face un buchet de lalele.

    Idei simple pentru cărțile poștale ale copiilor

    Dacă cartea poștală va face un copil, munca nu ar trebui să fie lipsită de experiență pentru el. Chiar și ideile cele mai inconfortabile pot fi fermecătoare – cum ar fi în selecția de mai jos.

    cărți poștale realizate cu copii – ușor și rapid.

    • Fluture. Baza poate fi simplu – o foaie densă sau carton. Elemente sunt mari, fără tăiere de bijuterii, în mod ideal din carton de design cu amprente. Dar principalul punct culminant al produsului va fi fundul. De la ea puteți face orice, flori, ochi și ciocuri de păsări, vestigi, case, baloane. Butoanele pot fi fixate pe scotch bilateral.

    • Miniatură. Este luată o foaie frumoasă frumoasă (de exemplu, carton de catifea sau metalizat). Este tăiată la dimensiunile viitoarei cărți poștale. Următorul tăie o foaie de hârtie de acuarelă, de asemenea dens. Este lipită astfel încât foaia anterioară să fie un cadru. Fragmentul de acuarelă poate fi tăiat cu foarfece curbate. Iar elementul principal al unei astfel de lucrări va fi o floare, o vază modestă cu o floare, un câine drăguț sau altceva care nu are nevoie de un add-on.

    Poate fi chiar primul desen al copiilor, care taie cu îndemânare mama și ia pe bază – cel mai drăguț dar pentru bunica.

    • Într-o formă neobișnuită – rochii, fete, balerina, vase cu flori. În acest caz, obiectul nu este lipit pe fundal și devine baza.

    De la o astfel de carte poștală se dovedește o suspensie frumoasă, adică un cadou poate deveni un decor interior.

    • Scenă. Aceste cărți poștale par a fi jucate de un scenariu, scenă sau motiv. Poate fi o fată cu un buchet, oferind flori la mama, tutore, profesor. Sau o anumită scenă din munca literară.

    În esență, cartea poștală poate fi o poveste, care este convertită la o formă convenabilă pentru felicitări.

    Dintre cărțile simple făcute de copii, pot fi aduse următoarele exemple:

    • Acesta este același scrapbooking, numai pentru începători – cu ajutorul unui adult, chiar și un prescolitor se va descurca cu o astfel de deschisă+

    • Versiune drăguță și simplă cu butoanele de bază+

    • O aplicație simplă poate fi un motiv pentru o carte poștală mică – nu este nimic dificil aici, dar elementele cele mai standard sunt compoziția festivă fermecătoare+

    • O altă opțiune care nu are nevoie de o mulțime de timp și efort – pe eticheta puteți scrie urări de bine cu mama+

    • totul este atât de simplu, încât este dificil să nu facă față, dar punctul este în hârtie, ar trebui să fie dens, texturate.

    Puteți face toate acestea, chiar și fără cursuri de master detaliate – algoritmul este clar fără clarificare lung.

    De asemenea, puteți schimba, de asemenea, cartea poștală, se completează cu elemente, efectuați în alte culori si dimensiuni – pot iesi chiar mai bine.

    Opțiuni originale

    Dacă doriți ceva neobișnuit, vă puteți gândi la ideea de a crea un fel de felicitare în mișcare. Sau cărți poștale cu focalizare. Acest design va necesita o mai mare de calificare, dar totul este destul de setat.

    Pentru fabricarea unei astfel de lucrări va fi necesară:

    • foi albe+
    • carton+
    • Feltolsters marker+
    • Creion și conducător+
    • film transparent (destul de strâns)+
    • PVA Glue+
    • lipici fierbinte+
    • panglică.

     Cum de a face o carte poștală de creație.

     1. Mai întâi trebuie să atragă un trandafir. Poate fi înlocuit cu orice altă floare adecvată (de exemplu, de snowdrops, de exemplu), dar un trandafir este folosit în acest MK. Desenul ar trebui să fie luminos, prin urmare, este mai bine să lucreze cu un marker. Desenul este pictat de markeri.
     2. Imaginea de care aveți nevoie pentru a măsura conducătorul. Filmul este exact aceeași dimensiune.
     3. De la carton de culoare, banda este tăiată, lățimea din care 4 cm. Se dezvoltă în jumătate. Desenul este lipit în interiorul acestei benzi, atunci filmul este suprapus pe ea. Partea superioară a benzii este blocat. O panglică este fixată pe carton.
     4. Acum, trebuie să luați pentru crearea accentul în sine – nu este nimic deosebit de dificil aici. Un marker pe film trebuie să tragă contururi de trandafir.
     5. Este timpul pentru a face un cadru – Culoare carton nevoie să fie ajustate, inserați o imagine și îndoiți bucata rămasă din carton. Excesul de hârtie se taie.
     6. Deci, din carton va acoperi. Pe partea în cazul în care nu există nici o margine ascuns, fereastra este tăiată. De fiecare parte, este necesar să se retragă 1 cm și delicat, se taie fereastra de contur.
     7. Acum puteți lua o foaie albă, a pus un model de floare, taie un exces, ori laturile. Cleiul este aplicat pe liniile îndoite, acest fragment este lipit de cadrul interior. Puteți lipici cadrul.
     8. După ce procesul de lipire în cadru este format doua buzunare, unul – ascunse. Imaginea merge la cadru. În primul buzunar va fi un desen pe film, al doilea merge la partea deschisă.
     Citește mai mult  meserii creative 14 februarie, cu propriile lor mâini

     Totul este gata. Dacă trageți bucla, puteți împinge imaginea. Din exterior va fi vopsit, imaginea rămasă în cadru – nr.

     Un experiment creativ interesant pentru copiii care iubesc se concentrează mici și doresc să surprindă părinții lor sau prieteni, profesor sau educatori.

     O altă opțiune neobișnuită – plic carte poștală. În acest caz, acesta va fi folosit nu de hârtie, dar a simțit. Avem nevoie de o pâslă durabil de mai multe culori, lipici fierbinte, foarfece, toate tipurile de decoratiuni pentru gustul tau.

     Cum de a face o carte poștală de la simțit în plic.

     1. Din materialul este necesar să se taie un dreptunghi, de 20 de 10 cm – dimensiuni excelent. Este necesar să se plieze de-a lungul, taie colțurile de sus. Materialul este pliat, astfel încât convertorul a ieșit. Top Corners sunt convertite pentru a obține un triunghi.
     2. închide plicuri. Este necesar să se determine locul în care vârful său se va încheia, efectua o incizie acolo. convertor Ready va fi închis. Acum poate fi lipit.
     3. Este timpul pentru a face o carte poștală: un triunghi de dimensiunea dorită este decupat din pâslă roșu. Partea este lipit, astfel încât se pare un buzunar.
     4. Acum opt taie din pâslă. Ar trebui să fie mai puțin convertit. Numărului decorează arbitrare.
     5. Pentru triunghiul roșu trebuie să adăugați o bandă cu o strălucitoare. Opt merge în buzunare.
     6. Dintr-o altă bandă sculptate, se face un arc, se lipeste in spatele plicului. Mijlocul arcului poate fi, de asemenea, decorat.
     7. Rămâne pentru a adăuga cuvântul „martie“ pe partea din față. Potrivit pentru acest scop, contur pe tesatura. Și puteți imprima doar cuvântul și lipici.

     carte poștală plic neobișnuită. opțiune foarte convenabil dacă un certificat sau de bani este ales ca un cadou.

     Exemple frumoase

     Iar la sfârșitul încă 10 exemple de cele mai bune cărți poștale pentru 8 martie, care sunt efectuate de fiecare.

     Idei pentru inspirație.

     • Atât de simplu, dar atât de minunat – aceasta este o adevărată lucrare magică într-o tehnica Quilling. Puteți face mai multe copii și să ofere tuturor favorit.

     • Frumoasa carte poștală care se va încălzi sufletul. Și dacă încercați să vizualizați casa ta nativă pentru o casă talentat, un cadou va asigura să vă asigurați.

     • Butoane, carton (sau foamiran) – totul este simplu, dar în același timp nimic de prisos.

     • Carte poștală-rochie – compliment bun pentru fashioniste. Și fashionista de orice vârstă.

     • Floare într-o oală – un simbol de confort si caldura casei native. Puteți lua în considerare această carte poștală cu cele mai bune urări de vacanță.

     • Mama si copilul – subiect care provoacă întotdeauna lunizing sentimental.

     În cazul în care un copil dă mama o astfel de carte poștală, încântare este securizat.

     • Inima de trandafiri – în loc de cuvinte inutile, așa cum se spune.

     • Elefant cu bile de inima – nimic complicat, dar chiar și o astfel de primitiv poate fi atins.

     • Foarte misto opțiune la care puteți adăuga chiar cele mai mici copii.

     • Perimitles la 8 martie – întotdeauna relevante. Mai mult decât atât, o astfel blând, sărind direct de carte poștală.

     Despre modul de a face o carte poștală la 8 martie, cu propriile mâini, consultați următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: