Cum sa faci o aniversare originală?

Cum sa faci o aniversare originală?

Civilizația modernă a atins nivelul de dezvoltare atunci când oamenii nu mai trebuie să lucreze șapte zile pe săptămână dimineața într-o noapte adâncă pentru a se oferi mese elementare – dimpotrivă, ne putem permite să organizăm o vacanță bună, dedicând-o chiar și un întreg zi și am stăpânit bugetul considerabil. Așa cum se întâmplă în cântecul celebru, ziua de naștere este doar o dată pe an, dar aniversarea se întâmplă chiar mai puțin de cele mai multe ori de cinci ani, deci este un motiv ideal pentru a rula o adevărată pirush cu o varietate și de program interesant. În acest articol, luați în considerare modul în care puteți proveni aniversarea.

Caracteristicile organizației

Organizarea unei aniversări bune nu este atât de dificilă dacă respectați regulile elementare.

  • În primul rând, o astfel de vacanță este în handicap în tăcere și singurătate tocmai din cauza raritatii sale. Este clar că vor exista o angrenor care vor spune că nu-i plac companiile zgomotoase și, în general, ar dori să sărbătorească numai în cercul familiei. În acest caz, este necesar să ascultați parțial dorința și să nu invităm prieteni și colegi, ci să extindem lista celor invitați în detrimentul acestor rude, care, de obicei, pentru zilele de naștere „obișnuite” nu ajung.

În unele cazuri, posibilitatea de a vedea pe cei care au sosit în mod special din Afar poate fi considerată ca un cadou separat.

  • Un alt punct important al căruia este încă uitat este un anumit program cultural. Vacanța, desigur, își asumă în mod inevitabil prezența unei mese bune, dar să fim obiectivi – astăzi majoritatea oamenilor își pot permite să mănânce cel puțin periodic, așa că nu credeți că un meniu impresionant este deja o vacanță complet finalizată.

Astăzi, chiar și pentru o zi de naștere, este obișnuit să inventezi scenarii, iar pentru aniversare – este doar un program obligatoriu. Este mai probabil să „deranjeze” tinerii „și nu bătrânii, prin tradiție, bazându-se pe” Massienii-Clautters „de la propria noastră companie, dar este mai frumos pentru persoanele în vârstă pentru a vedea că ați încercat mai ales pentru ei.

Și, la urma urmei, să invite Tamada este opțional – seara de conducere poate fi unul dintre organizatorii festivalului.

  • Cel de-al treilea criteriu trebuie respectat deosebit de strict dacă există o diferență semnificativă în vârsta dintre organizator și vinovat al celebrării. Mai sus am spus că organizarea scenariului pentru o persoană în vârstă va fi plăcută, dar este adevărat numai dacă atunci când alegeți teme, ați fost respinși din interesele jubileului. Nu uitați niciodată că festivalul este făcut pentru această persoană, este obligat să se potrivească gusturilor sale.

Chiar dacă majoritatea invitațiilor nu împărtășesc gusturile camerei ziua de nastere, este necesar să se aleagă scenarii neutre, dar în nici un caz, cei care sunt aleși de majoritatea intereselor făptuitorului Celebration – aceasta este ziua lui, ar trebui să să o distreze, și nu invers!

Chiar dacă tema preferată a jubileului vă pare a fi plictisitoare sau neinteresantă, într-o zi semnificativă responsabilitatea organizatorilor și invitați este să jucați.

Selectați subiectul

Deasupra am ajuns la sugestia că o mare vacanță modernă nu ar trebui să se limiteze la o simplă absorbție a alimentelor și băuturilor cu toasturi periodice. Puteți mânca pe o mână de ambulanță, o jumătate de oră, dar vreau să vorbesc și să mă distrez, să petrec timpul distractiv – să vă amintiți. Pentru a rezolva această problemă pe internet există numeroase opțiuni pentru sărbătorile amuzante aniversare.

Pentru acasa

Marcarea sărbătorilor serioase la domiciliu, într-un cerc de familie și fără Tamada, de obicei, doresc oamenii de mai în vârstă – adesea nu-i place să iasă undeva, nu înțeleg sensul de a cheltui bani pentru a invita unii de conducere și în principiu orice Korter. Ca urmare,Mulți organizatori mai tineri, în cazul a 90 de ani doar lăsă mâinile în jos, și timp de 65 de ani, aniversările predat după prima încercare, după ce a auzit că o persoană care dorește să sărbătorească la domiciliu. Cu toate acestea, de fapt, chiar și în aceste cazuri, nimeni nu interferează cu realizarea oricărui scenariu interesant, care va fi pur și simplu jucat toate temele și puțini invitați.

Nici o activitate nu poate fi impusă în mod deosebit, fie strict să coincidă cu el la hobby-urile avid ale celebrării.

Doriți un exemplu luminos – vă rugăm să luați în considerare aniversarea aniversării pescarilor. În multe cazuri, acestea sunt oameni care sunt foarte pasionați de hobby-ul lor, dar de cele mai multe gospodării astfel de fanaticity, de obicei, nu împărtășesc. De data aceasta se poate face totul exact pe dimpotrivă – pe lac, desigur, nici unul dintre masa va merge, dar, să spunem, toată lumea va veni în haine tipice ale unui pescar, și chiar și cu atribute indispensabile, cum ar fi filare, de exemplu,.

Citește mai mult  Ce să-i dai Halloween?

În cazul meniului, va trebui să arate fantezie, astfel încât să rămână diversă, dar găsi o modalitate de a face roti în jurul temei de pește. Aceleași Dulciurile pot fi alese în așa fel încât să repete forma de pește. În programul competitiv, este necesar să se prevadă jocuri și divertisment, care implică supraviețuirea de cadouri, cu o tijă de pescuit improvizat.

Desigur, toate acestea va fi adecvată numai dacă vinovatul celebrarea este într-adevăr îndrăgostit de pescuit. Imaginează-ți cum va fi frumos că, fără a împărți hobby-urile sale, astfel încât în ​​mod clar a mers să se întâlnească.

Un sistem similar funcționează în toate celelalte situații – este necesar doar pentru a înțelege ce locul de nastere se trage, care atmosfera va fi plăcută și nativ. În cazul în care o persoană care are o vechime de cel puțin 45 de ani, tema nostalgie în trecut pot fi relevante, în cazul în care numai autorul adevărului triumf se confruntă cu. Conform acestui principiu, este organizat ca aniversările în Sovietul sau stilul de pionier și părți pe tema stiluri sau chiar „noi ruși“.

Un alt punct este crearea unei anumite atmosfere, în care nici unul dintre cei prezenți nu au într-adevăr avea, dar în același timp, ea a trage și manit. Punctul cheie aici este o anumită implicare în întreaga listă de persoane, pur și simplu pentru că cineva nu vine, având în vedere că respectarea de vacanță este imposibilă, sau pur și simplu fără costum corespunzătoare.

Din acest motiv, astfel de aniversări sunt de obicei organizate în tradițiile unor zone bine recunoscute, cum ar fi un stil abstract și general oriental, un partid de gangster sau o parte a unui Rock și Roll.

Organizarea celebrării aniversării este complicată dacă sărbătoarea este dublă. Acest lucru nu este atât de rar, deoarece gemenii și gemenii sunt destul de comune, în majoritatea cazurilor susțin relații calde și ziua lor de naștere, în mod natural, într-o singură zi. Ar fi extrem de rezonabil să se facă două sărbători distincte, având în vedere că un om apropiat el însuși este un băiat ziua de naștere și nu va fi în măsură să vină la aniversarea ta, deoarece acestea sunt de obicei unite, dar oamenii adulți trăiesc separat și pot avea un alt cerc de comunicare. Aici trebuie să negociezi cu privire la locul comun, mai convenabil pentru oaspeții de ambele părți, în timp ce oamenii sunt foarte probabil să fie probabil, necunoscuți unul cu celălalt.

Crearea de programe competitive, în special pentru vârsta de tineret nu mai mari de 35 de ani, Inventează astfel de opțiuni care ar permite oamenilor să se familiarizeze și să interacționeze intensiv între ele.

Fii atent cu jocurile în care se pot participa zilele de naștere – nu ar trebui să existe un astfel de lucru pe care unul dintre ei a câștigat clar, iar celălalt – evident pierdut.

Dacă este necesar (și dorința de yubilet), celebrarea poate fi în continuare din mediul de origine, deoarece, în multe cazuri, va fi mai ușor în ceea ce privește organizarea. După ce ați ales o cafenea sau un restaurant adecvat, sunteți o lovitură de cădere cu nutriție, designul camerei și plasarea unui număr mare de oaspeți la masă. instituții cu respectarea auto-câștiga o mulțime de sărbători de acest tip, astfel încât atunci când pre-rezervare va merge la satisface cele mai multe întrebări și ajuta să vă asigurați că organizația nu a trebuit să blush. Organizatorii vor trebui doar să decidă cine va efectua un program de divertisment – ei înșiși sau animator invitat.

Pentru evenimente la scară largă

Apropo, aniversarea poate sărbători nu numai o persoană, ci orice instituție. Aici detaliile organizației depind foarte mult de specificul întreprinderii Yubilert, și cât de mulți oameni pot fi invitați.

Ar trebui remarcat faptul că imediat Instituțiile de stat și mici care deservesc un număr mare de persoane sunt, probabil, de așteptare pentru un număr mare de vizitatori, dar în ceea ce privește economia în care pur și simplu nu poate oferi o sărbătoare completă. Dacă te duci la aniversarea echipei vocale, corul sau casa de cultură, este puțin probabil să se aștepte pentru a ajunge la bufet – nu este faptul că intrarea la eveniment este plătit, iar organizatorii vor aloca o parte din bani colectate pentru unele cookie-uri și ceai.

În cele mai multe cazuri, pentru oaspeții, vacanță aici este numai în prezentarea, demonstrată de vinovații înșiși. Pentru echipa vocale, soluția cea mai rulare este de a cânta majoritatea pieselor sale de recunoscut, pentru orice alte instituții – în forma tradițională este interesant să-și prezinte propria istorie lungă. Cadouri sunt prezentate nu organizația anniversarized, ci dimpotrivă, publicul, care, cu toate acestea, ele ar trebui să câștige în continuare în diverse concursuri.

Ultimele informații despre ele însele sunt, de obicei legate de obiectul activităților Jubileului, iar premiile sunt simbolice, sau nu toată lumea se acordă.

Aniversarea colegiului sau a oricărei alte instituții de învățământ este o clasă separată de evenimente, Deoarece cercul invitați, deși foarte mare, este definit în avans – numai echipa și studenții sunt așteptați. De fapt, organizația se felicită, astfel încât prezentarea cadourilor materiale către cineva aici nu este luată aici – cu excepția tuturor acestor competiții, pentru că ați participat la care puteți obține ceva foarte simbolic. Programul de divertisment va consta întotdeauna numai din amatori, chiar liderii de la terți nu sunt, de obicei, invitați – profesorii și studenții trebuie să se organizeze toți.

Citește mai mult  Ce să-i oferi unui prieten pe 14 februarie?

Felicitări

Pentru o zi de naștere, o petrecere de aniversare doresc întotdeauna ceva deși bun, dar banal – fericire, sănătate, uneori și bani (sau orice alte bunuri materiale) și sănătate membrilor familiei sale. Aceasta, desigur, este frumos, dar până când nu celebra prima aniversare a noastră, toate acestea nu este mai mult decât percepută doar o formă de exprimare.

Din aniversare vă sunt întotdeauna de așteptare pentru mai multe. În cazul în care ziua de naștere este încă într-un fel a permis să scape de fraze standard, atunci trebuie să vină cu mai multe forme creative de felicitări pentru această vacanță de.

De fapt, fericirea și sănătatea menționată mai sus ar fi, de asemenea, merită menționat, dar apoi le da un fel de uniformă, care se dovedește: nu ai doar blapted primul lucru care a venit în minte. Chiar și cele mai multe cuvinte banale pot fi exprimate într-o formă poetică – nu este necesar să le inventa, de asemenea, puteți găsi pe Internet, La urma urmei, este încă văzut că ați fost căutați și memorat pe de rost.

În plus, poezii tematice afectează adesea diferite dorințe reci, care, în cele mai multe cazuri rămân în spatele scenei. Dacă există o mulțime de oaspeți, iar evenimentul are un organizator, acesta din urmă ar trebui să se gândească la aruncarea ideilor la felicitări și va ieși că jubileul zeci de ori vor asculta aceeași „fericire, sănătate”.

Invenționând propriile sale felicitări, din nou, învață la persoana făptuitorului celebrării. Poate că ți-a spus despre un fel de vis – dacă ea nu este în mod clar secretă, doresc performanța în mod specific, și nu abstract „, astfel încât visele tale să devină realitate”. Dacă jubileul are un simț al umorului și ați luat pentru a podkach reciproc, aveți posibilitatea să inserați o febră, numai deorder. Ar trebui să fie doar una dintre masa dorințelor grave și prezente.

Dacă dintr-o dată toată lumea își amintește că ați dorit ultima dată și sa întâmplat în acest timp, asigurați-vă că ați menționat că am dorit ultima dată – sa întâmplat și acum, în consecință, doresc să dezvolt succesul.

Opțiuni de divertisment

Deci, oaspeții că nimeni nu este plictisit, iar seara nu sa transformat într-o cină obișnuită, ar trebui să amuz periodic concursuri și jocuri de benzi desenate și amuzante. Iată câteva exemple bune.

Jocuri

Primul joc este numit destul de simplu – „Da, sau nu“. Face știind un om cu adevarat jubileului. El scrie pe fapte Phanti despre vinovatul celebrărilor, care trebuie să fie confirmată sau infirmată, în timp ce unele dintre ele sunt considerate în mod clar în sus.Jucătorii participanți pe rând a se potrivi pălăria și trăgând phantas, încercând să ghicească, este adevărat scris sau fals. Numărul de participanți depinde de numărul de fantomă, câștigătorul va fi cel care ghicește mai mult.

Al doilea joc se numește „Terem-Teremok“ și implică participarea tinerilor vizitatori numai. Echipele sunt acumulate de mare – cel puțin patru persoane, dar poți și mai mult. Fiecare echipă este emis WATMAN mare sau o bucată de tapet, numărul de jucători depinde de dimensiunea sa. Regulile sunt explicate numai după ce comenzile sunt tastate – gazda citește basmul „Teremok“, iar participanții ocupă în mod constant locuri pe suport de hârtie, astfel încât toate.

Puteți păstra alți jucători în brațe, urca pe partea din spate, pentru a primi lateral – doar pentru intreaga echipa a urcat, fără a atinge podeaua.

In cele din urma, Un alt joc curios, ceva care seamănă cu celebrul „cifra mare“, este cunoscut sub numele de „actualizare dulap“. Pentru a începe cu, articole de îmbrăcăminte distractive vor sac – peruci clovn, sutiene, cursoare pentru copii, pelerină de menajeră și așa mai departe. Sub sac de muzică viguroasă se transmite de la mână la mână până la tăcere dintr-o dată. Participantul care la acel moment ținea un sac în mâinile sale, trebuie să tragă orbește orice obiect de îmbrăcăminte de la ea și a pus imediat pe el însuși în partea de sus a tot restul.

După aceasta, el nu poate fi implicat în continuare, dar jucătorii trebuie fie să facă o fotografie de grup la capăt, fie să stea de ceva timp la masă în „haine noi”.

Concursuri

O competiție interesantă se numește „două în același timp”, deși poate avea alte nume. Semnificația este simplă: câștigă participanți la două, fără a explica regulile și apoi și-au pus înapoi înapoi și asociază în apropiere. Se dovedește, aproape și stângă apropiată, dar aparțin unor oameni diferiți, și nici nu le vor vedea cu adevărat. În această poziție, trebuie să efectuați diferite sarcini, cel mai adesea – legați un arc pe un cadou. Câștigătorul este determinat de diferite moduri: poate fi administrat tuturor în timp util cunoscut (minut sau 30 de secunde) și apoi evaluează rezultatele sau organizează o competiție de viteză – care va face față primului.

Citește mai mult  Cele mai bune cadouri adolescente 14 ani pentru Anul Nou

O altă distracție în care puteți juca cu jucători individuali și echipe – ghicitând cântecele preferate ale jubileului. Prezentatorul este citit în avans în texte și oferă o scurtă descriere scurtă.

Jocul este mai relevant în cercul persoanelor în vârstă care au un set de hit-uri de tineret nu a fost atât de mare ca astăzi, în caz contrar oaspeții pur și simplu nu cred lista de redare jubiliară cu arome exotice sau texte străine.

Un alt concurs extrem de amuzant este cunoscut sub numele de „Verificare de mână”. Participanți – două echipe și jubilee. Acesta din urmă ar trebui să se ridice și să scoată mâinile pe laturi, iar echipele după rezoluția plumbului se află pe mâna „ei” tot ceea ce este potrivit pentru acest lucru. Scopul este de ao face astfel încât una dintre mâinile jubileului să poată rezista și a fost forțat să o coboare.

Acest lucru, desigur, nu este sincer, deoarece majoritatea oamenilor au o mână mai slabă decât cealaltă, dar în orice caz este foarte distractiv.

Ready scenarii

Adesea organizatorii sugerează că este mai bine să nu inventezi nimic, ci să luați scriptul de pe Internet. În principiu, aceasta nu este cea mai gravă opțiune, doar nu luați prea norocoși, dar asta și aspect, se pare că cineva pe o astfel de vacanță a fost deja mai devreme, iar magia va dispărea.

Unul dintre cele mai populare scenarii pentru aniversarea unei femei vârstnice este un „curcubeu al vieții”, Dar am primit doar mai mult pentru un exemplu de vacanță și nu de copiere – prea trite. În colțurile camerei atârnă bilele de culori galbene, roșii, albastre și verzi. La început, oaspeții sunt oferiți să se împartă, astfel încât fiecare să vină la acele bile, a căror culoare clipește mai mult decât altele și îți amintești de culoarea ta. Mai mult lanț anunță că roșu – pentru distracție, albastru – pentru dans, galben – de a mânca, și băutură verde.

Deci, în timp, oaspeții sunt împărțiți în echipe viitoare. Pentru o cunoștință mai largă, oamenii oferte prezentator „o anumită culoare“, la rândul său, să se prezinte, și apoi dansează cu un anumit gest al întregii echipe. De obicei, gestul este asociat cu acele caracteristici pe care avantajul de mai sus atribuită fiecare culoare, și trebuie să dansezi, nu pentru orice melodie, ci numai sub cea în care culoarea dorită este menționată în mod clar în cor, ca un hit celebru „Blue Inay“.

Script-ul este format din plin numeroase felicitări de la rude și rude cu un cântec de limbă rusă potrivit pentru fiecare ieșire.

Din motive evidente, scenariul condițională va arata fundamental pentru majoratul tânărului. Aceasta este vârsta perfectă pentru părți, astfel încât acest lucru nu se petrece acasă, dar numai într-o cafenea, și este obligatorie în modernă, fără naftalin, și un ring de dans. Acest scenariu este foarte tineret, în scopul de a vă rugăm să vinovatul sărbătorii, astfel încât părinții și alte rude în vârstă, precum și copii mici, nu va fi deosebit de interesant pe această vacanță – este mai bine pentru a sărbători cu ei separat.

La festival, trebuie să existe un di gaița, dar cel mai bun prieten sau profesional este de obicei ales pentru rolul de plumb, care încă nu au uitat că un astfel de tineret – el ar trebui să fie nu mai mult de treizeci de ani. Tabelul este acoperit într-un astfel de mod de a mânca în întreruperi între dans fără centură – nimeni nu va fi capabil să stea în special.

Nu vor exista concursuri speciale, pentru că de divertisment principal este dans, iar lider doar „comportamente“ felicitări, organizează interpretare a muzicii corale a cântecului La mulți ani și oferă pentru a face o dorință.

Cu privire la modul de a organiza o aniversare, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
  1. Adriana

    Personalizează evenimentul și fă-l cât mai unic. Poți organiza o petrecere tematică, în care invitații trebuie să se costumeze sau să joace anumite roluri. Poți face un video montaj cu amintiri frumoase, pe care să-l proiectezi la petrecere. Chiar și o excursie surpriză poate fi o modalitate originală de a sărbători. Cât de creativ te simți? Ce alte idei ai pentru o aniversare originală?

    Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: