Idei de cadouri memorabile pentru foștii angajați

Idei de cadouri memorabile pentru foștii angajați

Lucrul în echipă, oamenii devin de multe ori nu doar colegi, ci și prieteni. Ei știu despre fiecare alte obiecte personale, chiar și concedierea unuia dintre angajați devine de multe ori o pierdere reală pentru colegi. Nu contează ce motiv a avut loc îngrijirea angajatului, echipa în cele mai multe cazuri, vrea să ridice colegul său, l-au prezentat cu un cadou memorabil. Acesta poate fi atât un cadou general și diverse suveniruri de la fiecare coleg. Principalul lucru este că un cadou de rămas bun din partea de jos a inimii mele și a reamintit cele mai bune momente organizate într-o echipă prietenoasă.

Particularități

Îngrijirea cu locul obișnuit de muncă poate fi dictată de o varietate de condiții. Luați în considerare cele mai frecvente cauze de concediere.

 • Factori personali. Aceasta include totul legat de circumstanțele vieții angajatului. De exemplu, o nuntă, în mișcare, nașterea viitoare a unui copil, o stare de sănătate și alte situații care nu sunt legate de mediul de lucru și de politica unei anumite societăți. Se întâmplă că angajatul de concediere însuși dă cadouri memorabile de etanșare de la noi.
 • Concedierea de către șeful. Este asociată cu cea mai stresantă opțiune, este legată de faptul că angajatul nu a făcut față responsabilităților încredințate lui sau a avut un conflict nerezolvat cu capul. În acest caz, concedierea de la locul de muncă se întâmplă mai degrabă într-o cheie negativă, iar sarcina echipei este de a sprijini coleg, netezi impresia de ansamblu a acestei situații.
 • Schimbarea de muncă. De multe ori un angajat cu frunze locul anterior atunci când constată ceva mai potrivit și adecvat nevoilor sale. De exemplu, un nou loc de muncă este mai aproape de casa sau de a oferi cele mai bune condiții de lucru acolo. Și cel mai frecvent argument – salariilor noua companie mai mare. Dar, chiar și de îngrijire pentru propria ta dorinta este de stres, deoarece echipa de obicei se schimbă. Prin urmare, este atât de important să spunem la revedere în mod adecvat cu un coleg, oferindu-i ceva de memorie.
 • Pensionare. Un astfel de argument este important atât pentru un angajat a respins și pentru întreaga echipă. Prin urmare, în acest caz, un cadou comemorativ unui coleg trebuie să fie solidă, reflectând o contribuție pe termen lung, care a introdus un angajat la această companie.

Când alegeți un cadou de la colectiv, este important să vă respingeți de cauza îngrijirii. De exemplu, atunci când concediați în legătură cu un conflict nesoluabil cu șeful, firele solemne vor fi inadecvate.

Dar cuvintele de sprijin și suveniruri memorabile se vor ridica la fel. Ieșirea la pensiile onorate de pensie implică deja onorarea meritului și un cadou solid comun. Principalul lucru este că persoana de concediere și-a adus aminte de colegii săi cu căldură spirituală și bucurie.

Citește mai mult  Ce cadouri nu pot fi date?

Prezentări personale

Dacă colegul are timp să devină pentru angajați într-un tovarăși, îl puteți prezenta un cadou individual pentru rămas bun. Totul depinde de colegiu de podea și de vârstă.

Puteți da o tânără când concedierea:

 • Accesorii telefonice – de la capacul pentru căști la modă+
 • Pungă cosmetică, oglindă, portofel frumos+
 • Bijuterii sau certificat pentru cumpărături+
 • Selfie stick.

Tânărul va veni la îndemână:

 • Accesorii auto (în cazul în care conduce masina) – din blocul de la navigatorul+
 • cadouri haioase, cum ar fi rularea ceas cu alarmă sau o bancă cu șosete inviolabile+
 • Accesorii de calculator – de la card de memorie la mouse-ul fără fir+
 • halbă cu inscripție amuzant+
 • Accesorii pentru Greutate (pentru fumători)+
 • Certificat pentru vizita Karting sau anvelope.

Femeia va fi mulțumit pentru a obține următoarele cadouri drăguț și utile.

 • Cos de fructe. Nu poate fi pus nu numai fructe, dar și dulciuri. adăugare în Armonioasă la acest simplu, dar buchet de flori cadou placut.
 • Accesorii textile: Serviete, față de masă, prosoape, pături. Acestea sunt întotdeauna lucruri necesare în viața de zi cu zi.
 • articole de interior: Vaze, tablouri, ceas. O astfel de prezent va fi adecvat din partea angajatului, care a fost coleg de a vizita și știe că el se va potrivi armonios în interior.

Oamenii vor fi fericit cu distracție și în același timp prezintă utile: vă poate da o umbrelă, titularii de carte de vizită, accesorii pentru calculator, cani, tricouri cu o inscripție amuzant.

Pentru ca în prezent pentru a obține statutul chiar mai personal și prietenos, puteți pune o inscripție memorabilă pe cadou, marca gravarea sau adăuga fotografii comune (de exemplu, să le imprimați pe un cerc).

În cazul în care liderul este concediat

Se întâmplă că echipa dintr-un motiv sau altul frunze seful. De exemplu, se duce la un alt departament din cauza unei creșteri, se retrage sau destituit pentru circumstanțele personale, familiale. În cazul în care colectivul a format o relație caldă cu liderul, apoi un cadou memorabil va deveni o consolidare excelentă de mulți ani de prietenie. Prezentul, în acest caz, ar trebui să-și exprime respectul față de angajații și subliniază statutul de șef. Luați în considerare opțiunile cele mai relevante.

 • Dragă alcool. Pentru un om este mai bine să cumpere o băutură alcoolică tare, de exemplu, whisky, pentru o femeie este potrivit pentru vin de colecție, lichior.
 • obiecte din piele. Astfel de cadouri arată întotdeauna solide – variind de la un portofel din piele sau o pungă, și se termină cu o servietă sau chiar un scaun confortabil din piele. Totul depinde de preferințele bugetare și personale ale capului.
 • Elemente cu numele gravura. Nici seful va renunța la ore, mânere sau jurnale cu numele său. O astfel de cadou poate fi considerat un clasic și solide.
 • Excelenta prezentare va fi certificat In SPA-salon, Sauna, concert sau meci de fotbal.
 • Dacă angajații cunosc hobby-urile seful lor, atunci o decizie interesantă se va da un cadou, asociată cu hobby-ul său. De exemplu, puteți oferi un set de jocuri pe calculator sau chiar ochelari de realitate virtuală, tablă de șah sau mașină de cusut.

Astfel de cadouri vor fi cu siguranță ca șeful, iar el va fi cu căldura își va aminti fosții subordonați.

În legătură cu pensionarea

Când un coleg se retrage, înseamnă că el va fi capabil să se dedice familiei, îngrijorărilor familiei și hobby-ului său. Echipa trebuie să împiedice un cadou solid colegului corespunzător cazului.

 • Gazdă Este mai bine să alegeți o carte culinară cu rețete, unde există o secțiune pentru note proprii. Puteți, de asemenea, să vă rog cu bucătărie, cum ar fi coacerea sau patch-urile. Dacă bugetul vă permite să cumpere chiar și un procesor de alimente, prăjitor de pâine, storcător de fructe sau mașină de tocat carne.
 • Pentru aculwoman Carte adecvată cu set de tricotat (tricotat, cârlige).
 • Dacă femeia pensionată a femeii are plante interioare, atunci poți să-i dai produse de îngrijire. Sau alegeți o frumoasă floare vie.
 • Samovar va fi prezentarea originală pentru angajatul care are o familie mare. Ce poate fi mai confortabil decât consumul de ceai delicios de la un samovar frumos scump, împreună cu copiii și nepoții tăi!
 • În cazul în care angajatul nu a fost încă decis clase de pensionare, atunci echipa poate arunca idei, oferind, de exemplu, un abonament la cursuri de gătit sau de modelare artistică. Principalul lucru este de a încerca ceva nou, și numai astfel încât să puteți găsi o lecție interesantă.
Citește mai mult  Cum de a decora și de a da clătite carnaval?

Pentru un om care a adunat să se pensioneze, următoarele cadouri sunt potrivite.

 • Pescar Accesorii pentru pescuit, cum ar fi tije de pescuit, costum special, rucsac, semnale de decupare, seturi pentru pescuit de iarna. Dacă bugetul vă permite să dea chiar și o barcă.
 • pentru dacnikov inventar Sondaje, cum ar fi fantani decorative, iaz artificial sau figuri de gips. Un cadou mare va fi hammak (chiar dublu), doar aveți nevoie pentru a alege de la modele realizate manual, cu care nu vor exista probleme la instalarea. Astfel încât colegul va fi capabil să se relaxeze în grădina sa, să se relaxeze și chiar să doarmă în pauza dintre preocupările de vară. Dacă bugetul permite, atunci puteți chiar vă puteți bucura de o leagă de grădină a colegului de pensionare. Principalul lucru este că materialul este de înaltă calitate, altfel există riscul de a obține răniri. Copilul interior de la fostul angajat va sări de la încântare de la un astfel de cadou.
 • Pentru cei care preferă odihnă intelectuală, Poate fi dat jocuri de masă – de la sah la table sau domino.
 • Nu este un cunoscator de alcool de înaltă calitate nu va refuza să se pregătească acasă. Un astfel de cadou nu numai că arată doar solid, ci și pentru a păstra gustul vinului.

Cadouri memorabile pentru colegi

Se întâmplă adesea, astfel încât persoana de concediere dorește să-și lase colegii pe cadouri de atelier de la ei înșiși. Aici vor fi potrivite mai multe opțiuni.

 • Cercuri. Acest cadou modest și drăguț nu va pierde niciodată relevanța. Puteți imprima pe cercuri numele angajaților sau fotografiilor lor și puteți ridica mâncăruri cu inscripții simbolice sau imagini potrivite individual pentru fiecare membru al echipei.
 • Papetărie. Acesta este întotdeauna darul necesar în orice companie. În plus, în magazine acum o selecție imensă de o varietate de mânere sau notebook-uri cu un design interesant.
 • Antistress de colorat. Lucrul dorit la locul de muncă. Ele sunt vândute în librării. Puteți însoți aceste cadouri cu câteva inscripții memorabile pentru fiecare angajat.
 • O altă opțiune – de a organiza un bufet de rămas bun cu foștii colegi. Acoperiți masa și aveți un moment bun pentru comunicare.
Citește mai mult  Cum de a alege un brichetă ca un cadou un om?

Indiferent dacă va fi un cadou de la echipa scump sau va fi suveniruri drăguțe, în orice caz pentru un angajat de concediere, va fi o inimă scumpă de atenție.

El va simți un membru important al echipei și va ține cont de toate momentele cele mai bune, ținute împreună cu foștii colegi.

Despre cum să faci un cadou cu propriile mâini, să te uiți în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: