Idei de cadouri originale soț pentru ziua de nastere

Idei de cadouri originale soț pentru ziua de nastere

Soțul cadou pentru ziua de naștere – o problema pentru multe femei. Vreau să dau ceva care ar face o impresie de neșters și amintit pentru o lungă perioadă de timp. prezintă mai mult sau mai puțin tradiționale, cum ar fi un nou parfum sau un nou da pulover pentru Anul Nou sau de Ziua Îndrăgostiților. Ziua de naștere este o vacanță de personal pentru care vreau să dau ceva personal, cu individuale, ca să spunem așa, abordare. Să încercați să dau seama ce să dea soțul ei cu ocazia numelui său.

Cadouri-surprize

Orice cadou este o surpriză, cu condiția ca supradotati nu știe că el va fi prezentat. Prin urmare, vorbim despre o categorie separată de cadou surpriză este dificil.

Colector va multumi o copie nouă a colecției, Dar trebuie să știți exact ce el visează. De regulă, este ceva greu accesibil și foarte scump, astfel încât să-l găsească și să cumpere, va trebui să muncească din greu. Cu toate acestea, lucrările vor plăti însutit când vezi ochii soțului tău, dându-i un „trofeu“.

Dacă soțul tău are un hobby, acesta va avea, probabil, tot ce trebuie să se angajeze în acest foarte hobby.

pescar rare nu are tije de pescuit, și un vânător rare, are o armă. Prin urmare, este vorba de cât de bun atunci când soțul are un hobby, poți să dai pur și simplu totul pe acest subiect, nu numai cei care nu au căutat un cadou pentru soțul unui vânător, care are absolut toate pentru vânătoare.

Cu toate acestea, există un randament. Mai ales dacă soțul / soția iubește ore întregi să dispară în magazine specializate, unde totul pentru hobby-ul său este vândut. Dați-i un certificat pentru o sumă decentă într-unul din magazinele sale preferate și lăsați-l să aleagă ceea ce va trebui să facă. Avea nevoie întotdeauna de un astfel de cadou ca Plăci portabile calde, plierea într-un pătrat mic. Pescarul rar nu vă va plăcea Cort frumos și de înaltă calitate Sau scaun încălzit pentru pescuitul de noapte sau dimineața.

Economic și, așa cum doresc să spună acum, „grabă” un om va dori un cadou practic. De regulă, astfel de oameni au un număr suficient de instrumente diferite, deci trebuie să dați ceva pe care nu îl au încă, dar aveți nevoie. Poate ceva cu care se confruntă sau necesită actualizare. Learn este, de preferință, în avans și cu acuratețe. Atunci vei fi sigur că cadoul va veni la îndemână și va fi utilizat pentru numire.

Chiar dacă nu ești om prea superstive și nu văd nimic greșit pentru a da un fular, un cuțit, un ceas, un prosop sau papuci, dar soțul tău crede în aceste lucruri – nu-i fac o surpriză de ziua lui. Doar acceptă că este important pentru el și alege ceva care nu va fi în ochii lui asociate cu superstiții.

Idei creative

Daca sotul tau este de natură romantică, în cazul în care aveți de fript. Nu merită să vorbim cât de rar este calitatea unui om, mai ales în timpul nostru, umplut cu scepticism și urmărirea profitului. Prin urmare, în cazul în care soțul tău este un reprezentant rar al tribului romantic, avea grijă de această calitate în ea.

Citește mai mult  Scenariu corporativ la 23 februarie

Ce pot da dragoste? Desigur, rama foto electronice, unde trebuie să încărcați fotografia tuturor momentelor memorabile ca familii. Punerea pe masa la birou, soțul tău va crea o insulă de dragoste la locul de muncă. Un alt cadou excelent – Ziua de naștere. Acesta poate fi efectuat independent în tehnica de scrapbooking sau publicare.

popularitate recent câștig Basme sau povestiri despre o persoană compilată pe baza unui chestionar detaliat finalizat și a fotografiilor personale ale apartenenței. Cu cât este mai detaliat chestionarul, cu atât mai multă poveste personală.

O persoană rară nu va fi încântată de o carte despre el însuși, și chiar și cu o inscripție de la femeia iubită!

Aveți grijă de baloane frumoase și poster „ziua de naștere fericită, preferată!”, pe care o va vedea când se trezește. Dacă aveți copii, lăsați-i să facă o mână pentru a proiecta un poster pentru un tată preferat. El va aprecia acest dar, poate chiar mai puternic decât materialul. Dimineața întreaga familie l aducă cafea și o bucată de tort delicios în pat și pradă „La mulți ani!”. Acest lucru l (și pe tine) va oferi sarcină pozitivă de emoții pentru întreaga zi.

Țara excursie la casa de vacanță pentru week-end – De asemenea, un mare cadou, mai ales pentru cei care nu au putut ieși oriunde. Acest prezent este conectat toate: și romantism, așa cum veți petrece toate weekend-uri împreună, și de a folosi, din moment ce va fi în aer curat, vă puteți bucura de vara / iarna / toamna / natura primăvară și cum să meargă, și să se odihnească, pentru că Cum poți să dormi.

Poza trase de fotografie, – O alta idee mare pentru un cadou. Puteți alege o fotografie în cazul în care soțul este singur, și poate, în cazul în care sunteți împreună.

Principalul lucru este de a avea grijă de darul în avans, ca imagine nu aveți nevoie doar de a scrie, dar, de asemenea, la acoperirea cu lac, și uscat, și să facă unele mai multe manipulări concepute pentru a prelungi durata de viață a vieții.

Impresii nu sunt mai puțin populare acum. Ei, desigur, ca orice alt dar, ar trebui să fie date, concentrându-se asupra intereselor cine sunt abordate. Dacă soțul / soția dvs. este o senzație extremă amator, atunci Flying în Aerotrub, un salt cu un parașut sau căutare în genul gorror – Asta este exact ceea ce medicul prescris „ca un cadou.

Lecții de conducere extreme sau Patinaj pe biciclete quad sau snowmobile (în funcție de ora anului). Puteți oferi o excursie la gama de fotografiere – una sau în companie cu dvs. Excursia la peșteră, lecția de alpinism sau scufundări va dori, de asemenea, să facă, dacă soțul are interese adecvate.

Fanii fac o plimbare gubată Petrecere pentru a invita colegii săi, prieteni. Acest lucru este valabil mai ales dacă nu și-a văzut de mult timp colegii săi. Dacă soțul dvs. este un amator de o anumită direcție muzicală sau dans, partidul de retragere cu un cod de îmbrăcăminte în stilul corespunzător va fi darul original.

Pentru dragostea muzicală și muzician, va fi o prezentare mare Bilete pentru un grup de concerte pe care îl iubește. Mai ales dacă acest grup se îndreaptă rar la turnee sau vizitează rar țara noastră. Dacă este posibil să dați și să săriți scena după un concert cu posibilitatea de a vorbi cu idoli, este și mai valoroasă. Credeți că soțul / soția va fi încântată de un cadou.

Citește mai mult  Ce pentru a da o fată pe 08 martie?

Pentru cineva care iubește și știe cum să-și dețină, foarte „pe casier” va fi predarea instrumentului muzical corespunzător. El va fi capabil să-și îmbunătățească abilitățile de joc și să vă rog.

Sufletul culinar masculin va avea Master Class În funcție de mintea lui, sunteți interesat de: friptură, cofetărie sau preparate din bucătăria națională. Mai ales bine dacă deține un profesionist cu care iubitul tău visat să se întâlnească și să vadă în direct, așa cum lucrează.

Ordin Felicitări personale pe radioul favorit, astfel încât la ora stabilită la el la ascultat. Face unele cupoane frumoase, cu dorințe pe care le va trebui să faceți la prezentarea: Masaj senzual, plimbare, excursie într-un restaurant, plecare la natură, o seară romantică – fantezia ta vă va spune fața admisibilă. Va fi un cadou foarte personal și neobișnuit, ceea ce vă va oferi atât câteva minute plăcute.

Fetele îndrăznețe care sunt în formă fizică bună pot da un om lor Fotografii candide luate de la un fotograf profesionist. Singurul lucru care ar trebui clarificat în această situație este cât de calm, soțul va reacționa la faptul că cineva la fotografiat soțului cu trupuri îndrăznețe sau deloc fără ei.

Pentru a evita o conversație neplăcută, aveți grijă de fotograf să fie o femeie, va elimina multe probleme.

Dragi cadouri

Dacă aveți o sumă decentă pentru achiziționarea unui cadou, nu-l pierdeți pe legături sau serviete din piele. Acestea sunt cadouri prea impersonale, mai ales că un om de afaceri sau un bărbat „sub post” are de obicei un număr suficient de parteneri de afaceri care predau cadouri similare.

Dacă soțul dvs. iubește să călătorească, dă-i Harta lumii în care steagurile vor fi marcate de țările pe care le-a vizitat deja. Steagurile ar trebui să fie multe, deoarece veți continua să puneți mărci. Și ca supliment, dă-i bilete în țara în care nu a fost încă, dar visează să viziteze.

Automat de cafea (de exemplu, capsulă) cu un set de capsule cu arome diferite – un cadou minunat pentru cunoscătorul acestei băuturi. Mai ales acest prezent este bun pentru că vă puteți bucura de o ceașcă de cafea aromată, în orice moment.

Scaun de masaj Cei care obosesc in timpul zilei de lucru, dar nu-i place să admită acest lucru (adică, cei mai mulți bărbați). Alege un scaun, complet la care căștile sunt difuzate cu muzica de relaxare, si partenerul tau va sta acolo ore.

Un om care petrece pe munca pentru o lungă perioadă de timp, în mașină se va folosi tot ceea ce ușurează călătoria lui: cabină de duș auto, auto tronc, huse masaj fotolii, autoslasp, guler perna pentru a lua off în pauze scurte.

În cazul în care partenerul tau este un fan avid de sport, să-i dea Biletele pentru echipa de joc, ventilatorul de care el este. Și dacă el însuși iubește activ și petrecere a timpului liber în week-end preferă să-și petreacă afară din casă, în natură – da un inventar de sport! Biciclete, Scooter, snowboard, Skateboard, schi – Totul depinde de ceea ce preferă soțul.

Dacă îi place să atragă atenția asupra lui, da-i un monociclu – o bicicletă cu o roată sau monocoles (singur gyroscutor).

Sigway (Segway) – De asemenea, destul de rar găsit în instrument țara noastră, acesta este un mijloc electric de auto-echilibrare de deplasare cu două roți de pe părțile laterale și footboard.La astfel de vehicule, soțul dumneavoastră va sta cu siguranță afară din mulțime. Acestea sunt, desigur, notabile, dar eco-friendly, și în timpul nostru este un factor important.

Citește mai mult  Cadouri utile pentru Anul Nou

Opțiuni bugetare

În cazul în care o cantitate mare, în scopul de a face un cadou Nu, nu dispera.Există o mulțime de cadouri de buget, cu toate acestea, este mai bine să aibă grijă de cumpărare în avans. De exemplu, pliabil portabil tastatură Bluetooth, pe care el se poate conecta cel puțin la telefon, cel puțin pentru tableta. Acest cadou este relevant pentru cei care sunt în mod constant în mișcare și nu poate transporta un laptop cu ei. Interesant și receptor Wi-Fi este un lucru care vă permite să fotografii și clipuri video de difuzare de la un smartphone pe teleexer.

Ieftin Ceas inteligent De asemenea, poate veni de altfel, și un automobilist avid va dori manometrul exact, în câteva secunde, presiunea în pneuri determinarea. De alt fel dispozitive cu multe funcții, Combinând o unitate flash, un voltmetru, un ampermetru, deși este destul de bugetar, cu toate acestea, va fi mult mai util pentru o persoană decât mai multe dispozitive diferite.

Mănuși senzoriale de degete, permițându-vă să utilizați telefonul fără a le șterge – un cadou util pentru cei care sunt în mod constant în contact – vara și iarna, în orice moment și în orice loc. Calendar cu fotografii de familie sau o fotografie a camerei ziua de nastere (Tort, masă) – de asemenea, prezente ieftin și plăcut.

Dacă soțul dvs. este un fan al jocurilor de bord în prieteni, dă-i Noua „Top“, pe care el visează. Acesta poate fi un joc rar de bord sau un joc care nu este vândut în Rusia, de exemplu, și va trebui să fie comandate pe portalul internet. Atunci trebuie să aveți grijă de căutarea în avans.

Dacă jucați jocuri cu soțul meu, atunci știți sigur de dependența sa, precum și ceea ce îi lipsește în colecția de jocuri pentru fericire completă.

Amintindu că bărbații sunt mai practice decât femeile trece de la ceea ce Un cadou pentru ei ar trebui să fie mai întâi funcțional. Adică, căștile noi sau coloana portabilă vor fi acceptate mai favorabil decât o statuetă cu o față credească. Prin urmare, mai bine cumpara Suport magnetic ieftin pentru smartphone pe tabloul de bord al mașinilor, decât o cutie de bomboane. Cu toate că, probabil, este partenerul tau va fi mai fericit să fie dulce, dar este mai bine să știu despre ea numai pentru tine.

Despre cadouri originale pentru barbati o zi de naștere va spune următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
  1. Ioana

    Ce idei de cadouri originale ai pentru soțul meu în ziua lui de naștere? Vreau să-i ofer un cadou inedit și special care să-i aducă bucurie și să îl surprindă plăcut. Aștept cu nerăbdare propunerile și sugestiile voastre!

    Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: