Jocuri și concursuri pentru aniversarea

Jocuri și concursuri pentru aniversarea

Nu numai o masă bogată și o bună companie sunt importante pentru memorabila aniversare, dar, de asemenea, concursuri distractive. Mulți dintre ei nu au nevoie de elemente de recuzită speciale și de a organiza cu ușurință chiar și fără participarea conducere profesională.

Funny concursuri mobile

La aniversarea, în cazul în care tinerii merg în vârstă de 20-30 de ani, nu face fără concursuri în mișcare. De exemplu, oaspeții vor dori, probabil, cursa de benzi desenate de Vinolrepiev – oameni care aduc băuturi pe febra. Două persoane pot lua parte la joc. Pentru toți pregătite în prealabil de-a lungul scaun, o lingura de lemn și un pahar.

In plus, nu se va face fără un recipient umplut cu apa colorata (volum de aproape litri), vin imitarea.

Scaune sunt plasate la o distanță de câțiva metri unul de altul. Pe unul dintre ei, ochelarii sunt așezați unul lângă celălalt, lingurile sunt puse, iar castronul de vin este instalat pe altul. Fiecare joc va fi nevoie de timp de un minut pentru a transfera de la un dispozitiv de lemn „vin“ din vasul total din sticla ta. Participantul va câștiga, care va scădea mai mult lichid.

Un alt joc distractiv, cunoscut sub numele de „meci”, face posibilă să participe simultan la 5 persoane. La piciorul fiecărei legături un fir de 50 de centimetri lungime, pe el, la rândul său, cutiile de meciuri sunt fixate. Participanții sunt în cerc în așa fel încât șosetele lor vin în contact, iar cutiile expuse mai departe. Pe coechipier, conducătorul pe care îl fac un salt înapoi, apoi începeți simultan sărituri într-un cerc, încercând să zdrobească cutiile rivale, dar să vă salvați propria.

Dans

Un concurs de rece numit „coregraful“ face posibilă pentru a termina salata și să se pregătească pentru următorul fel de mâncare. Toți participanții sunt construite cu un cerc, iar unul dintre ei se duce în centru, se pregătește să îndeplinească rolul de coregraf. Imediat ce muzica este inclus, centrul începe să demonstreze mișcări diferite, iar restul trebuie să le repete. Odată cu schimbarea compoziției coregrafului alege un succesor pentru el însuși, care, la rândul său, devine în centru. Jocul continuă până când toată lumea se încearcă ca regizor.

Apropo, este posibil să se complice dans de divertisment folosind un văl de col uterin: cuiva care merge în centru, primul va fi conic cu o eșarfă.

Miscellaneously trece competiția cu mop. Oaspeții sunt împărțite în două echipe, după care acestea sunt construite în „om – femeie“ secvență. O persoană ar trebui să rămână fără o pereche de inventar și de a lua de curățare în loc. În timp ce 2-3 minute redând muzică, participanții dansau, dar când se oprește, vor trebui să schimbe rapid un cuplu. În mod firesc, jucatorul cu un mop va mai rapid ei aruncă și prinde primul dansator care minunat, și cineva, la rândul său, rămâne singur cu un mop.

Punctul culminant al competiției este posibilitatea de a dansa cu bărbați și femei.

Cu îmbrăcămintea în sus

Concursul de sărbătoare este potrivit pentru compania apropiată de oameni eliberați. Toți participanții sunt împărțiți într-un cuplu „om-femeie”. De îndată ce muzica începe să joace, participanții sunt expuși rapid și deghizați în îmbrăcămintea partenerului lor. Câștigă cazul care va fi comutat mai repede.

Citește mai mult  Pregătirea și desfășurarea unui nou an de la grădiniță

Cu livrarea de premii

Ce vârstă ar fi invitată, puțini oameni refuză să participe la concurs cu premii. Adaptați zilele tradiționale de distracție a copilului pot fi atât adulți. Chiar înainte de vacanță, proprietarii pregătesc mici cadouri: săpunuri de o formă interesantă, măști de față, mânere, bomboane de ciocolată, brichete și alte lucruri mici. Toate acestea sunt ambalate în hârtie opacă și sunt legate pe siruri de caractere, care, la rândul lor, sunt atașate la o funie întinsă între două scaune. Sarcina participanților devine legat la ochi să taie unul dintre premiile cu foarfeca.

Cele mai bune concursuri cu bile

Cele mai multe competiții interesante pe zile de naștere necesită cel mai simplu inventar – baloane. De exemplu, În jocul „fulger“, participanții împart în mod egal pentru două echipe, pentru a primi bile de culori diferite, de exemplu: roșu și galben. Apoi, jucătorii sunt depărtați pe haotic podea. De îndată ce sunetele muzicale, participanții vor trebui să izbucnească cu mâinile bile de rivali și în același timp să protejeze lor. Echipa câștigă echipa care va face față cu sarcina mai repede.

Într-o altă competiție, doar doi oameni pot lua parte. Fiecare are un cuc pe un mâner lung și un balon de aer. La începutul jocului, ambii participanți își aruncă bilele. În timp ce nu vor fi devastate la podea, bărbații trebuie să se prindă reciproc un sacc. Câștigătorul va fi participantul care va face față sarcinii mai repede.

Sarcini vocale și creative

Toți cei prezenți în vacanță vor putea participa la concursul „Portret al Jubileului”. Participanții trebuie să împărtășească două echipe, după care fiecare va fi prevăzut cu Molbert cu Watman și Flomaster. Alternativ, jucătorii sunt potriviți pentru „viței” și trageți acea parte a corpului de ziua de naștere, pe care îl solicită apelurile.

Al cărui portret va ajunge mai bine, decide deja făptuitorul celebrării.

Un alt joc vă va permite să vă mulțumiți fata de naștere cu mai multe felicitări muzicale. La început, fiecare participant primește pe un card, pe care mai multe linii ale cântecului vechi: fie corul, fie un verset. Provocarea jucătorului – cu ajutorul ciocănitorilor sale pentru a găsi un cuplu și apoi împreună pentru a prezenta cântecul colectat la jubileu.

Opțiuni pentru jocuri de ambalare

Punning Jocuri vă permit să scăpați de dezamorcare veniți din primele minute și să creați o atmosferă prietenoasă.

Pentru cunoștință

Pentru a introduce oameni care anterior care nu s-au cunoscut reciproc, le puteți oferi să joace un joc care nu necesită nici o necesitate – „Adevărat, cu toate acestea, o minciună”. Fiecare dintre cei prezenți va trebui să spună despre ei înșiși două adevăruri și o minciună, iar restul poate ghici care a exprimat faptul că este ireală.

Citește mai mult  Idei pentru surprize din baloane

Un alt simplu, dar jocul fascinant este numit „Ce aveți”. Toți cei prezenți sunt împărțiți în două echipe, de exemplu: pe jumătatea dreaptă și stângă a mesei. Prezentatorul pronunță expresia: „și care are …” și numele subiectului: Fotografia unui copil, ochelari de soare, piper, șurubelniță. Fiecare echipă ca răspuns trebuie să arate lucrul numit și a obține acest punct.

„Crocodil”

Jocul pe care este potrivit nu numai pentru varsta de 25 de ani Yentsov, dar, de asemenea, pentru compania de adulți în vârstă de 35-45 de ani, este „crocodil“. Esența ei este că o persoană este faciale și gesturi descrie cuvântul, fraza sau un concept, iar alții încearcă să o rezolve. Joacă în „crocodil“ la masă poate fi în mai multe moduri. În primul caz, toate invitaților sunt împărțite în echipe, iar fiecare crede peste mai multe cuvinte care vă vor arăta concurenții lor. Cartele ori în containere separate și sarcinile de schimb pentru redare.

O soluție bună va stabili inițial tema de joc, de exemplu: „filme sovietice preferate“, „Înapoi la școală“ sau „pofta de mâncare plăcută“.

După amestecare înregistrările, primul membru al primei echipe trage pliant și merge la centrul sălii. Sarcina lui va fi transmis asociații săi cuvânt sau o expresie scrise pentru o perioadă limitată de timp. Mai mult, un membru al unei alte echipe vine la joc, care va interacționa cu camarazii lor. Ca rezultat, echipa va câștiga, membrii care vor fi în măsură să ghicească toate cuvintele date pentru a le.

În cea de a doua versiune a „crocodil“, toată lumea vorbește de la sine. Primul participant vine la lider sau numele copilului cuvântul, iar apoi el însuși va inventa fraza pentru următorul participant.

Câștigătorul nu poate fi într-un astfel de joc-o, dar ea continuă până când participanții decide să-l completeze.

„Ei bine, nu”

Pentru jocul în „Da Nu“, vă va pregăti pentru plăci cu titlu preliminar aceste cuvinte pentru toți participanții, inclusiv o cameră de zi de naștere. Prezentatorul începe să citească întrebări amuzante sau dificile în ceea ce privește gazdă sau amanta seara. Oaspeții ridica cardul cu răspunsul selectat (da / nu), după care sunetele jubiliare dreapta. Cei care au reușit să facă față întrebarea merge la runda următoare. Ca rezultat, un câștigător ar trebui să rămână, care poate fi acordat o recompensă de benzi desenate: „Principalul fan al ziua de naștere“.

Mafia

Cele mai populare „Mafia“ se va face perfect cu sarcina de a uni oameni la masa. Pentru ea, va fi posibil să se pregătească carduri speciale de joc sau limitat la foile albe pe care va fi indicat litere: „G“ – un cetățean, el este un rezident pașnic, „P“ – un polițist și „M“ – Mafia. În cazul în care 15 oaspeții vor fi la masă, este suficient să prescrie 4 mafie și 9 civili. Cardurile primite trebuie să se ascundă conținutul lor de la alții.

Jocul începe cu faptul că orașul adoarme, iar mafia se trezește. Acest lucru înseamnă că toată lumea închide ochii, și după ei doar persoanele cu un card „M“. Mafia își alege victimele, indică conducerea și „adormirea”. După comenzile prezentatorului, orașul se trezește și declară victimele. „Supraviețuitorii“ cetățenii trebuie să afle care dintre ele este un trădător. Omul selectat de majoritatea voturilor ar trebui să-și dezvăluie cărțile. Jocul continuă până când fie mafie stânga sau numai rezidenți pașnice rămân.

Citește mai mult  Ce să dea un tip de 19 ani?

Interactiv

Prezența unui proiector cu ecranul va permite o serie de concursuri fascinante, să participe la care vor fi capabili, fără a părăsi tabelul. De exemplu, cadrele pot fi afișate din filme și seriale bine cunoscute, pe care personajele principale sunt închise cu imagini de pisici simpatice sau ratoni. Sarcina participanților devine cât mai curând posibil pentru a ghici picturile demonstrate.

Foarte dulce va fi ghicitul oaspeții de fotografie pentru copii, gazdele de celebrarea pre-asamblate.

Alte

Pentru persoanele în vârstă, atunci în vârstă de 65 de ani, jocul tascent numit „forță majoră“ va părea interesant. Alternativ, fiecare oaspete primește o carte pe care o situație neașteptată este scris, de exemplu: „Ei au reținut salariul“, „case oprit de energie electrică“, „Paznicul blocat la locul de muncă“, „toate cerealele sa încheiat în magazin. Din înălțimea anilor și experiența acumulată, participantul trebuie să sune la numărul maxim de avantaje ale situației actuale.

Nu există emoții mai puțin luminoase în bunici se vor manifesta în timpul jocului „Ce să fac cu el?”. Fiecare jucător va trebui să se retragă din obiectul „Tineret“: Cuarț facial Massager, Spinner, „inteligent“ de ceas și altele asemenea, și apoi își asume mai multe opțiuni pentru utilizarea sa.

întrebări universale sunt considerate a răspunde la care trebuie să fie necesare folosind numere de carton, pre-distribuit participanților. Oaspeții sunt împărțite în două echipe, iar fiecare primește setul său. Seturile prezentator întrebări legate de identitatea evenimentelor lingvistice ziua de nastere sau de bine-cunoscute sau care necesită, pește retropina și participanții răspund la ele, numere creșterea. O echipă care dă un răspuns rapid și corect, câștigă un punct.

Ce altceva să ia oaspeții fără tomada?

Scoateți oaspeții de așteptare pentru următorul fel de mâncare cu ajutorul o pălărie de lectură gânduri. Pentru această inserție distractiv va trebui să pregătească o selecție muzicală în cazul în care se găsesc dorințe sau declarații amuzante în cântece. Celebrarea de conducere va trebui să meargă de la oaspete la oaspete și-au pus o pălărie, în același timp, inclusiv cântece, și, astfel, toți cei prezenți vor putea auzi „gânduri“ unul față de celălalt.

Mai multe cupluri de la soțul și soția ei vor fi în măsură să ia parte la concursul „repriză“. Toți oamenii vor trebui să pună pe scaune într-un rând și cravată. Femeile expun partea inferioară a picioarelor împreună cu picioarele și au pus-o alternativ pe genunchi de oameni. Sarcina celor din urmă – a atins piciorul, a afla favoritul tău.

La domiciliu, în absența unor detalii suplimentare, jocul „Tsarevna Nesmeyana“ vine perfect. Oaspeții sunt împărțiți în două echipe. Sarcina membrilor primului este de a sta cu duritate și de a nu arăta nici o emoție, dar sarcina membrilor al doilea este de a râde de glumele sau glumele lor pentru o anumită perioadă de timp.

Puteți juca în astfel de jocuri moderne de bord, cum ar fi „echivale” sau „aragaz”, Sau aranjați un „creier” intelectual.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: