optiuni pentru ziua de naștere a zile de naștere băiatului de 1 an

optiuni pentru ziua de naștere a zile de naștere băiatului de 1 an

În cele din urmă sa întâmplat. Familie sărbătorește prima zi de nastere a fiului ei. Cu mult timp înainte de această dată, părinții încep să se gândească la opțiuni de design de vacanță, de studiu cum este mai bine pentru a sărbători de vacanță, astfel încât el a placut copilul.

Elemente de bază ale decorului

Toți părinții doresc să sărbătorească prima zi de naștere în ziua de naștere a nașterii. Pentru vacanță pentru a obține vesel, este necesar să se organizeze totul corect, fără a pierde nici lucruri mici. Având în vedere că timpul liber în părinți tineri, la acel moment, practic, nu se întâmplă, ar trebui să fie pregătită cu mult înainte de celebrarea se apropie. Este necesar de a decide modul de a decora camera copiilor sau toată casa.

În primul rând, ar trebui să găsiți în cazul în care evenimentul va avea loc. Acesta poate avea loc la domiciliu, în cafeneaua pentru copii sau în natură. Dacă vara este în curte, atunci puteți organiza de vacanță pentru copii în afara orașului. În alte cazuri, evenimentul este mai bine să efectueze într-o cameră caldă închisă.

Ar trebui să se decidă cu privire la tema celebrării, deoarece decorul camerei depinde în mod direct.

De asemenea, nu uita despre baby-sitter. Părinții ar trebui să se gândească la modul în care masa va fi pe vacanță, comanda un tort.

Pentru a crea o atmosferă de sărbătoare în casă folosi diverse elemente de decor. Baietii sunt atribute mai potrivite caracteristice dintre ele, de exemplu, mașini, roboți, bile, constructor sau cuburi. Color gamma este de obicei menținută în tonuri de non-lass. Copii nu selectați în mod necesar decorul tradițional de culoare albastru. Puteți rămâne pe tonuri de verde, alb, albastru sau maro.

Ziua de naștere ziua de naștere a băiatului în 1 an ar trebui să fie interesant pentru copil. Decoreaza camera pentru o vacanță copiilor, puteți:

 • Baloane+
 • pompoane de hârtie+
 • Întinde cu felicitări pentru camera de zi de naștere+
 • artizanat din diverse materiale.
Citește mai mult  Ce cadou poate fi dat educatorului pentru noul an?

Baloanele sunt o opțiune excelentă pentru deconectarea camerei de naștere a copiilor. Nu ar trebui să le umflați prea mult, altfel Ball Burst sperie copiii.

În cazul în care sunt folosite flori pentru camera, este de dorit să aleagă aceia dintre ei care nu au un miros puternic. În acest scop, crini, mimoza sau orhidee nu sunt potrivite.

Alegerea temei

Prinderea camera pentru un copil de un an, este mai bine să decidă imediat pe tema evenimentului. Există o mulțime de idei care vă permit să transformați instantaneu camera unui băiat, făcându-l sub forma unui castel de basm, o navă de pirat sau OZN. Pentru ziua de naștere a unui copil, puteți alege alte, nu mai puțin interesante opțiuni.

 • Băiatul va aprecia decorarea camerei pe tema sportivă. Este avantajos să se bată pepinieră sub forma unui teren de fotbal sau sală de sport. Cuplu atlet este mai bine să poarte o formă de sport, atarna un fluier luminos pe gât, a pus pe cizme.

 • O optiune excelenta va fi proiectarea de vacanță în subiect marin. Aici vor fi relevante pentru decorații sub formă de scoici, stele marine și pește. Cifrele Toddler de desene animate din desene animate despre pește Nemo și bile cu o imagine a unui crab. Silenka este mai bine să te îmbraci într-un tricou cu dungi, boot-o pelerina sau bereta albastră.

 • Puteți plasa camera sub forma unui castel medieval. Micul cavaler va fi fericit să ia oaspeții săi în ea. Așa că decorul a fost mai convingătoare, este în valoare de pregătirea decor în avans. Le puteți face din cutii de carton, urcatul imaginile imprimate sau desenate. Decor pentru castel poate fi lipit în prealabil băiat pat. Trezirea dimineața, el va fi imediat într-o țară fabuloasă.

 • Toți băieții din copilărie de vis de a fi cosmonautii. rachetă spațială cu tânărul cosmonautul este deja gata pentru a merge la spațiu deschis. Creați un cer înstelat va ajuta la tăierea de la stele de folie, planete și comete. Stelele neonului au fluturat sub tavan, va arăta foarte impresionant pe timp de noapte.
Citește mai mult  Opțiuni de coș pentru bărbați pe 23 februarie

Cele mai bune idei de design

Prinderea camerei pentru ziua de naștere a Fiului, este recomandabil să se acorde atenție următoarelor puncte:

 • În cazul în care copiii vor fi invitați la vacanță, camera copiilor este mai bine împărțită în anumite zone, lăsând un loc pentru o masă festivă și jocuri+
 • Când faceți mai multe încăperi, trebuie să reziste la un singur concept+
 • Numărul de bijuterii ar trebui să fie normalizat, nu ar trebui să ia o mulțime de spațiu, împiedicând cei prezenți+
 • Elementele de decor sunt plasate în locuri reduse pentru copii, trebuie să excludeți prin articole exterioare sau de tăiere, precum și produse din materiale de calitate slabă, detalii foarte mici.

În cazul în care timpul pentru designul camerei rămâne destul de un pic, puteți utiliza baloane pentru decor, plasându-le unul câte unul, de grup, sub forma unor figuri sau compoziții sau de a face coloane sau arcade de la ei.

Vorbind aerobic, este important să nu exagerați cu flori, nu trebuie să utilizați mai mult de 3-4 nuanțe, în același timp, în caz contrar compoziția se va uita la Alapististo. Folosind o culoare este, de asemenea, nepotrivită, o astfel de înregistrare va părea plictisitoare. Accesoriile suplimentare ale nuanțelor contrastante vor contribui la diluarea unui timp.

Puteți decora camera cu propriile mâini folosind ghirlande achiziționate sau de casă, pompe de hârtie, postere de felicitare.

Tabelul pentru copii festivi este un obiect important la o astfel de vacanță, deci merită să se acorde o atenție deosebită.

 • La alegerea feluri de mâncare, este mai bine să se oprească atenția asupra modelelor de unică folosință. În acest caz, copiii nu vor putea rupe mâncărurile sau rănirea accidentală. Ar trebui să fie luminoasă și festivă. Este de dorit ca ea să se încadreze în conceptul general, în subiectul evenimentului.
 • Dacă vasele cu un model luminos și rotativ, este mai bine să alegeți o masă simplă de o singură fotografie.
 • Vasele de pe masă trebuie să fie nu numai proaspete și gustoase, ci și frumos decorate.
Citește mai mult  Cum și de ce să facă un fulg de zăpadă?

Înainte de începerea sărbătorii, toate cele prezente sunt capace distribuite, accesorii foto, mici cadouri.

La intrare a lăsat un loc pentru un ziar care descrie modul în care copilul a crescut peste toate cele 12 luni. Un astfel de poster poate fi emis sub forma unui tren de copii cu mașini sau rachete spațiale, unde fotografia este lipită de luni.

Slideshow va deveni darul perfect al băiatului și al adăugării zilei de naștere. Cu siguranță părinții au o mulțime de materiale video despre viața copilului în cursul anului.

Exemple frumoase

Frumos Decorat Photowon îmi va face fotografii comemorative despre prima zi de naștere a copilului.

 • Zona de joc pentru copii va fi un loc minunat pentru a vă relaxa un mic băiat băiat și prietenii săi. Aici există un loc pentru o casă de jucărie, diapozitiv gonflabil, scară sau construcție de cuburi mari luminoase.

 • Cifrele volumetrice rămân atributul principal al unei astfel de sărbători. Unitatea din design poate fi utilizată în zona fotoizonă, lângă scaunele de naștere sau chiar pe masa de vacanță.

 • Tortul de zi cu un număr unu și numele păcatelor vor deveni punctul final al designului interior.

 • Bomboane de bomboane cu băuturi și dulciuri vor aprecia plajele mici. Poate suporta diverse dulciuri sub formă de marmeladă, paste, marshmallows și cupcakes.

Un copil în 1 an este puțin probabil să aprecieze eforturile părinților pentru proiectarea camerei, o masă festivă, zone individuale, dar fotografiile de memorie îi va permite să o evalueze mai târziu.

Cum se pregătește pentru primul băiat de ziua de naștere, vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: