Toate photocons despre rotunde

Toate photocons despre rotunde

Dupa ce a citit articolul, puteți afla totul despre photocons rotunde. Opțiuni cu bile și rame de metal, plante foto cu un banner pentru o nunta și opțiuni pentru copii. Programat, cum să facă o vedere fotografie rotundă cu propriul pas cu pas mâini.

Particularități

Bună rundă photowon – cel care ia în considerare subiectele de fotografie și nuanțele ei. Desigur, ar trebui să alegeți cu atenție un loc unde fotografierea va fi. Soluția cea mai practică a fost mult timp recunoscută prin utilizarea de rame pliabile din metal. Ele sunt ușor de montat oriunde, și apoi se transferă, dacă nevoia dispare brusc. Alegerea unui anumit loc este determinată de zonă liberă suficientă și nivelul de iluminare + ar trebui să fie, de asemenea, acordată siguranța proiectului.

Încă în valoare de vedere care intenționa să fotografia. Deci, photowons copii sunt încadrate de bile aproape întotdeauna. Pentru adulți de fotografiere este practicată mai puțin.

Singura excepție este să se pregătească pentru sedinta foto de nunta. Va trebui să ia în considerare modul în care solemnă evenimentul este, și cât de mulți oameni vor fi fotografiate în același timp.

Idei interesante

Compoziție foarte bună și original compoziție cu bile. adăugarea lor le face imediat avantajul de a câștiga vizual. Este foarte posibil, de exemplu, încadrarea platforma centrală, cu detalii decorative – calcul complex. Plantele intr-o vaza cilindrică și mai multe bile de aur luxuriante arata destul de atractiv. Este foarte important să ne gândim în mod competent despre iluminarea compoziției.

Puteți face și altfel. De exemplu, de stabilire afară bilele cerc aproape plin în apropierea centrului photowons. Roz, argintiu și ușoare bile galbene se completează reciproc în mod perfect. O inscripție de salut elegant este aplicata pe perete. În general, compoziția arată original și atractiv.

Și, de asemenea, destul de bine uita-te:

 • Photosons cu bile si ursi panda albe, cu figuri simbolice (în cazul în care este vorba de celebrarea ziua de nastere)+

 • Compoziție minge simplă incadrand+

 • Aici este o astfel de compoziție în două culori de o formă neobișnuită.

Dar toate opțiunile de mai sus, indiferent de cât de bine acestea sunt prin ele însele, sunt în mare parte potrivite pentru petreceri pentru copii și aceleași sărbători. Cu toate acestea, nu numai copiii doresc să fie fotografiate în condiții decente. Prin urmare, bannere sunt de multe ori decor excelent. Ele pot fi chiar negru, care nu reduce avantajele lor estetice. Fotografia următoare este o confirmare luminoasă.

Puteți bate, de asemenea, ideea folosind combinat cu un banner al unui lanț alb-albastru de bile. Inscripția de pe perete este relativ simplu și fără a îndeplinit toate fonturile.

Cu toate acestea, acest lucru este complet laconicity plătit prin harul general și decorul original al zonei în aer liber.

Photosone poate fi realizată sub forma unui arc simplu. În acest caz, nu mai este necesar pentru orice inscripții – pur și simplu decorate cu un cerc cu bile, și a pus un fundal roșu închis.

locuri fotografie rotunde sunt destul de potrivite pentru nunta. O idee excelentă poate fi utilizarea de lumanari decorative si decoratiuni florale. Fundalul trebuie să fie susținut și alimentat cu inscripții elegante – numele eroilor zilei.

Scaune de nuntă pentru sesiunile foto sunt echipate în restaurante. Profesioniștii folosesc, de asemenea, de bună voie tehnici convenționale – „Renuits“ de lumânări, inscripții, culori + ei cred cu atenție peste iluminat, se poate adăuga chiar și un tabel, care este în mod clar vizibile în fotografie.

O sărbătoare de nunta de lux permite, de asemenea, utilizarea soluțiilor „pentru copii“ – bile de tonuri diferite. Adevărat, ei vor trebui să aleagă cu gust și foarte atent. Fotografia de asemenea văzut în mod clar cât de importantă adăugarea de flori la compoziția alege în mod competent.

Structuri rotunde decorate în mai multe locuri cu flori, de asemenea, arata excelent. Arcul arată chiar mai frumos mulțumiri:

 • Lumânări+

 • iluminare punct ghicitul în spatele+

 • petale împrăștiate.

zilele de naștere pentru copii sunt frumos să-și petreacă cu ajutorul Candidi Bara. Culorile acestei compoziții sunt alese luându-se în considerare caracteristicile abordarea generală a sărbătorii. De obicei, baloanele nu iau în jurul cercului, ci pe una dintre părți. Standurile mici, adesea închiriate, vor deveni o decorare bună și vor reprezenta obiecte mici. Cercul poate fi eliberat cu o imagine originală, și, uneori, – inscripția.

Cum să-l faci singur?

photowon rotund, ca și alte tipuri de sale, sunt cel mai adesea elaborate cu o risipire. Este posibil să mergeți fără spate numai în cazuri complet unice atunci când iluminarea însăși este perfectă și vă permite să faceți fotografii excelente. Dar mult mai des există probleme serioase, inclusiv strălucirea tot felul. În orice caz, trebuie să acordați atenție decorului suplimentar. Mai mult, el este în multe privințe și creează o dispoziție dominantă.

Decorarea postului posibil:

 • Fantomă+

 • ghirlande+

 • Svagami+

 • Culori artificiale+

 • Lambrequins+

 • Kulisami.

Din culorile decorative, bujorii și trandafirii sunt cele mai bune. Astfel încât spatele stătea strâns și stabil, trebuie să fie pus pe „labele” fiabile „. Când instalați pe sol în loc de ele, minimul de „cinci” de 45×45 cm. Grosimea placajului trebuie să fie de cel puțin 1,2 cm. Puteți adăposti fundalul fotoconilor rotunde:

 • Curățați Web White care nu strălucește, ci strălucește+

 • Placaj, lemn-cip sau flacoane fibroase din lemn+

 • Ambalarea cartonului ondulat+

 • polistiren expandat+

 • tapet sau hârtie laminată (dar aceste materiale sunt vizibile numai pentru partea din spate a compoziției și asta doar ca erzats).

Pentru a exclude erorile, trebuie să elaborați un desen sau orientat către schemele finite. Locurile de fotografii mari se fac pe baza cadrelor sau a bobilor dintr-un bar. În interiorul lor întinde panza, urmărind că este livrat fără probleme și netede.

Plăci de cretă foarte populare și stilistică, care vă permit să creați inscripții excelente și să vă uitați uimitoare. Altfel, vă puteți concentra pe fanteziile dvs. și ideile originale.

Exemple frumoase

Arată originalul cu bile albe și albastre. Diferența de dimensiune a bilelor permite atingerea efectului original.

Cercul care devine fundal pentru standuri cilindrice metalice strălucitoare, poate fi decorat cu flori.

Fundalul rotund poate fi, de asemenea, împărțit în benzi verticale – aceasta este o soluție foarte originală.

Rotunjite fotowon lucios cu mâinile în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: