Toate script-uri despre pentru copii pentru noul an

Toate script-uri despre pentru copii pentru noul an

Pentru fiecare dintre noi, o nouă întâlnire an este momentul în care toți oamenii sunt în așteptare pentru surprize și o sărbătoare minunată. Wizards și magicieni devin mari și mici: cadouri pregătirea, decora casa si oaspetele verde din pădure. Cum de a face aceste zile de neuitat? vacanță de familie este o soluție excelentă: adulți și copii pot juca împreună, arată talentele lor, pentru a primi bucuria de comunicare și de formare.

Caracteristici de formare

Odată cu apariția copiilor, familia de viață se schimbă. În timpul săptămânii și la sfârșit de săptămână sunt construite, ținând cont de programul zilei a copilului și a celor care mai în vârstă. Acest lucru se aplică și la întâlnirea Anului Nou, care este acum a avut loc în atmosfera de origine.

La tinerii părinți, astfel de inovații provoacă adesea un sentiment de disconfort – după tot ceea ce va trebui să rămână acasă și să săriți impresiile luminoase, ocazia de a discuta cu prietenii.

Pentru a petrece în tăcere aceste zile într-un cerc de familie, vă sugerăm să organizăm ideea magică prin atașarea fanteziei, puțin timp și muncă.

Pregătirea vacanței pentru copii va încânta copiii și va ajuta adulții să treacă din afacerile de zi cu zi. Părinții își cunosc copiii mai buni decât oricine. Dacă oaspeții sunt programați, acest lucru ar trebui, de asemenea, luat în considerare.

De exemplu, nu se recomandă invitarea unui număr mare de vizitatori familiei, unde copilul este destul de mic, – un astfel de eveniment nu va aduce bucurie copilului. Să fie invitat doar rudele sau prietenii apropiați.

Unii sovietici.

 • Este mai bine să planificați și să scrieți un scenariu al ATHEX în avans. Un plan este întocmit într-un cerc de familie, iar sfatul celui mai tânăr este acceptat la un par cu bătrânii.
 • Scrieți o listă de oaspeți, printre care adulți, cât și copii.
 • Discutați decorarea la domiciliu, un meniu festiv, luând în considerare preferințele celor invitați. Aflați de la părinți în prealabil ce produse sunt sub interdicție și ceea ce vrea copilul să viziteze. Și, desigur, selectați și ambalați cadouri.
 • Asigurați-vă că eliminați timpul pentru jocurile pentru copii, ridicați-le astfel încât tipii de diferite vârste să fie interesante. Asigurați-vă că participați la adulți în acest proces. Concursurile festive, Quiz și chiar căutătorii obișnuiți vor ridica starea de spirit și vor șterge granițele între vârste.
 • Ajută-mă să aleg un costum preșcolar, cu școlii mai tineri discută despre opțiunile de îmbrăcăminte. Pentru Masquerade, dacă este programată, costumele se pregătesc în avans și păstrează secretul altor participanți.
 • Eliberați spațiul din jurul ATE, dansul este unul dintre tradițiile de Anul Nou. De ce nu aranja dans amuzant în jurul frumuseții forestiere!

  Planificarea de a organiza o vacanță de Anul Nou, este necesar să se decidă dacă vor fi invitați Santa Claus Claus și Snow. Este important să ne amintim că animatorii pentru băieți mici nu ar trebui să fie aceiași zgomotoși și clovni, ca și publicul mai în vârstă. Un străin într-un costum luminos cu o barbă albă poate provoca fiabilitate la copil și chiar sperie. Cât timp va comunica cu un oaspete fabulos, depinde de reacția copilului, dorința de a intra în contact și de interesul a ceea ce se întâmplă.

  În curs de pregătire, ar trebui, de asemenea, luată în considerare vârsta participanților, iar timpul alocat de act. Cel mai mic este recomandat să dea un rol mic, dar cel mai important. Dacă intenționați să invitați Santa Claus, atunci cadouri vor fi, desigur, de mână. Tata, bunicul, prietenul de familie din Tulup și cu o barbă nu va crea o atmosferă de basme – chiar și copiii vor recunoaște cu ușurință o față familiară. Misterul și acordă un farmec unic în ziua principală a anului.

  Puteți face fără bunicul de zăpadă, de exemplu, să spunem că Moș Crăciun a venit și a lăsat-o pungă cu cadouri. Pentru a face acest lucru, este necesar să se coase un sac mare de culoare potrivite tesatura, decora și ori în ea cadouri.

  Cu succes să organizeze și să efectueze un eveniment un plan atent și un scenariu de pre-pregătit pentru copii pentru noul an va ajuta. Există opțiuni pentru vârste diferite de pe rețea. Este interesant de a veni cu propunerea de propus. Rolurile și replici sunt distribuite, ținând cont de vârsta și de capacitatea fiecărui. Fie ca toți cei prezenți să fie pregătite și implicate.

  Citește mai mult  Quest pentru copii de 8 ani

  Pick up idei neașteptate pentru eveniment, astfel încât să nu arate ca un matineu la grădiniță sau un pom de Crăciun într-un teatru de păpuși. Pentru copil, este mai bine să facă o seară de cameră fără focuri de artificii și zgomotul de zgomot. Dintr-un număr mare de afișări, copii mici obține rapid obosit, puteți încerca să combinați clase active, și liniștite.

  Idei interesante

  Opțiunea optimă este de a pregăti un program flexibil în care sunt prescrise toate punctele principale ale celebrului viitoare și câteva fragmente suplimentare. Acțiunea principală, uneori, se termină rapid, apoi o listă de pre-pregătit de concursuri și jocuri vor veni la salvare.

  Obișnuit, Script-ul constă dintr-un complot care joacă 2 caractere de conducere și mai multe module, inclusiv turnee, competiții și concursuri. Pentru cea mai mică limită mai bună a unei vizualizări mici, cu un dans în jurul Ate și prezentând cadouri care merg fără probleme în jocuri familiare pentru ei. Pentru elevii, 8-12 ani vor avea nevoie de un eveniment mai activ și complex – Masque, Quest, Scene de teatru sau chiar o performanță mică.

  Dacă copiii de diferite vârste participă la acțiune, se recomandă selectarea instrucțiunilor și sarcinilor în funcție de vârstă. Pentru copii, se va citi poemul, ghicitul misterele, imitație muzica mișcărilor de personaje de poveste, de exemplu, modul în care bunicul trage sau iepuras în pădure salturi. Senior baieti da sarcinile logicii, întrebări cu privire la inteligența și orizonturile, se poate oferi în scenă independent celebrul basm în formatul militante, comedie, melodrame.

  Este important să se folosească pentru toată lumea, astfel încât o stare de spirit vesel umplut întreaga companie.

  Case

  Pentru vacanță, care va fi amenajat la domiciliu, pregătirea mai bine. Camerele Decora, fac din locul unde este planificată să organizeze un eveniment. Pentru un scurt concert sau de performanță a face o scenă improvizată, iar pentru mascarada a crea o atmosferă misterioasă. Oaspeții avertizează în avans, puteți face chiar invitații speciale.

  Pe minge costum, fiecare participant pregătește un costum, o poveste amuzantă de la caracterul sau numărul său. Pentru un concert, li se oferă să-și îndeplinească cântecul sau scena preferată din film, iar audiența trebuie să ghicească artistul sau filmul.

  Și vă puteți prăbuși la echipe și puteți aranja o competiție, care este mai bine tăiat fulgi de zăpadă, costumul unui om de zăpadă va pune mai repede, va spune istoria cea mai neobișnuită. Pentru victoria în concursuri înzestrate de un premiu dulce – marmeladă, cookie-uri.

  Citește mai mult  Quest-uri pentru copii de 7 ani

  Invitați copiii să treacă căutarea în căutarea unei pungi cu cadouri, care au plecat pentru ei Santa Claus. Decizia primei sarcini, băieții găsesc următoarele și deci până la 6 nivele. Acestea pot fi ghicitori verbale sau imagini și chiar fotografiile pe care este criptată următoarea sarcină.

  Masa festivă pentru copii – aceasta este, de asemenea, parte a celebrării. Trebuie să-l decoreze și să facă o neobișnuită și memorabilă.

  In afara

  Să se plimbe în companie pentru preșcolari și studenți mai tineri sunt o aventură, mai ales dacă mergeți la întreaga familie. în aer liber de mers pe jos de sănătate consolida, și de divertisment de Anul Nou în curte sau într-o cabana țară este o distracție mobil și vesel.

  copiii moderni petrec prea mult timp în lumea virtuală, și nu există nici un moment de comunicare în direct. Cum vă place să îndeplinească o vacanță fără televizor și internet, departe de tam-tam urban? Rochie pomul de Crăciun pe teren, decora veranda, răspândirea focului sau pot aranja focuri de artificii. Este important să se uite nimic, lăsând pentru o vacanță de la domiciliu.

  Aici, o discotecă în aer liber este posibilă în jurul bradului de Crăciun, în care totul dans. Sau poate fi împărțit în două echipe și aranja un concurs, care orbeste cel mai bun om de zăpadă sau de a construi o cetate, va cânta un cântec, va câștiga bulgări de zăpadă.

  O idee bună – să-și petreacă un joc de rol, numai ar trebui să distribuie roluri în prealabil și să discute regulile. Imaginați-vă cu astronauți care au căzut de pe o planetă necunoscută. Sky de noapte, ghirlande cu conduse, zăpadă albă creează înregistrare adecvată. Sau lăsați străinii cosmici să vină să cucerească planeta Pământ o zi când pământele pierd complet vigilența și vor rămâne pentru a sărbători noul an. Nu puteți pleca nicăieri, dar, de exemplu, du-te la patinoar, a condus din diapozitiv. Plimbările comune în parc sau în curte pentru a diversifica jocurile prin introducerea elementului de competitivitate. Vor fi concursuri amuzante sau fante.

  După distracție în frig, va fi frumos să ne întoarcem la confortul de acasă, să se încălzească și să se adune la masă. Apoi jucați întreaga familie în „Câmpul Miracole”, relaxați-vă și discutați. Toată lumea poate participa, dar întrebările, premiile și monedele de ciocolată vor distribui plumbul. Apoi să dormi copii și să aștepți ca bătălia de la kraist la masă într-un cerc de prieteni și rude.

  În alte locuri

  Puteți petrece pomul de Crăciun al copiilor și unde mulți copii merg adesea la:

  • În centrul pentru out-of-școală+
  • la școală (învățământ general, muzicale)+
  • la grădiniță+
  • în bibliotecă+
  • In sala de sport.

  Alege participanții care vor ajuta organizatorii să conducă. Acestea sunt date rolul, da cuvinte și să efectueze repetiții. Cu restul băieților învață un cântec vesel sau sugerează ruperea echipei: veni cu un nume, motto-ul, trage postere pentru un grup de suport.

  O idee excelentă va fi o călătorie sau test dedicat tradițiile sărbătorii. De exemplu, ca Anul Nou este îndeplinită în țările lumii: Franța, Spania, Danemarca, Polonia și altele.

  Oferta de a pregăti o reprezentare teatrală pentru copii, poate ca prieteni și colegi. Este posibil să se organizeze afișarea lui într-un spital sau un orfelinat.

  Script-ul pentru un spectacol de teatru este ușor de găsit pe Internet. Ridicați starea de spirit și încarcă performanța pozitivă „Silver Arrow“ – Pe aventurile eroilor fabuloase în realitățile moderne. nu va lasa programul de joc pentru copiii prescolari si elevi mai tineri „Fun de Anul Nou“. Printre numeroasele opțiuni existente sunt selectate și de a crea un eveniment potrivit pentru un anumit eveniment.

  Citește mai mult  Totul despre cerbii de Anul Nou

  Am venit cu programul

  Terenul de script-ul poate fi diferit, rămâne să-l umple cu programul de joc. Chiar dacă evenimentul planificat durează o perioadă scurtă de timp, umplându-l cu concursuri și jocuri mici vor fi o soluție excelentă.

  • „Cine are un pom de Crăciun“. De la tăiat hârtie albă din bradul de Crăciun și de a distribui pentru fiecare oaspete. Distribuiți blocuri, creioane si markere, lipici si paiete. Oferta pentru a decora pomul de Crăciun. Cel mai bun copac de Crăciun este acordat premiul întâi.
  • „Owl la vânătoare“. Alege un lider, acesta devine „bufnita“. Restul descriu diferite animale pe cont propriu de selecție. După cuvântul „zi!»Toți participanții se mișcă și se distrează. Plumb spune: „Noapte!”, Și toți tăcute. „Owl” zboară pe vânătoare, urmărind cu atenție fiecare. Pierde cel care se îndepărtează, râde – devine conducere.
  • „Donashi Snowball”. Doi reprezentanți din diferite comenzi ar trebui să crapate până la un loc. Toată lumea în mâinile o lingură cu zăpadă (un astfel de joc este un mare pentru strada). Care sa dovedit a fi mai rapid și nu a renunțat bulgăre de zăpadă, el a câștigat.
  • „bulgări de zăpadă fotografiere“. Pregătiți țintă. Pe strada de zăpadă reală, iar în cameră, cochilii sunt zdrobite din hârtie și aruncă, încercând să intre în coș. Care are mai multe hit-uri în țintă, el primește titlul de „metal”.
  • „Etichetarea Snowman“. Două persoane din plasticină trebuie să facă un om de zăpadă. Toată lumea folosește doar o singură mână, al doilea este legat în spatele spatelui: unul – drept și altul – stânga. Pe întregul proces este dat timp de aproximativ 5 minute, depinde de vârsta participanților. Au concurat mai multe par. Care sa confruntat repede mai bine, apoi a câștigat.
  • „Licitația de Anul Nou”. Acesta este propus la rândul său, pentru a apela elemente asociate cu vacanța de iarnă: zăpadă, molid, zăpadă, cadouri și așa mai departe. Care nu au putut veni cu următorul subiect finisajele jocului.
  • „Felicitări”. Sugerează să vină cu felicitări unul pentru celălalt. Textul trebuie să înceapă cu litera specificată de plumb. De exemplu: pe „P” – „Bucuria, succesul, sănătatea și fericirea dvs. și rudele voastre anul viitor”.

  Testele de divertisment pe tema celebrului venit va face posibilă învățarea și va învăța o mulțime de fapte interesante. Lista de răspunsuri de probă:

  1. Joulupukka, Per-Noel, Babbo Natal – Acest … (Santa Claus).
  2. Că iarna nu este niciodată aceeași? (Fulgi de nea).
  3. În ce țară a îmbrăcat mai întâi un brad? (În Germania).
  4. Ce face dacă un om de Anul Nou întâlnește unul? (Puneți un dispozitiv gol).
  5. Ce este Santa Claus? (Sani, valorificată de vârful caii).
  6. Padra de zăpadă fată? (Kostroma).
  7. Ce fel de mâncare favorit lângă Maiden de zăpadă și de Moș Crăciun? (Inghetata).
  8. În cazul în care noul an a început să Petru I? (Septembrie 1).
  9. Care este dansul tradițional rusesc aproape de mancat? (Dans).
  10. Ce truc comite teren de gimnastică la începutul anului viitor? (Cifra de afaceri).
  11. De ce în Rusia a fost luată pentru a lega picioarele mesei de Anul Nou cu o frânghie când s-au așezat pentru el? (Ei au făcut în ordine pentru anul viitor familia a fost prietenos și nu partiție).

  Despre ce jocuri să se joace cu copii pentru noul an, a se vedea în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: