Ziua de naștere în stil inima rece

Ziua de naștere în stil inima rece

Call Heart Cartoon Film a câștigat inimile copiilor și adulților din întreaga lume. Nu este o coincidență atunci când organizați sărbătorile pentru copii, acest subiect este considerat unul dintre cele mai populare. În revizuirea noastră vom spune despre cum să pregătim o zi de naștere distractivă în stilul basmelor de iarnă. Vom încerca să luăm în considerare toate subtilitățile, variind de la pregătirea atributelor și terminând cu un program de divertisment și tratați.

Proiectarea spațiilor

Dacă vorbim despre paleta prin satelit a partidului, predominant aici, ar trebui să fie motivele iernii și gheață –zăpadă alb, albastru și albastru. Imaginea generală poate fi completată cu elemente de violet, lila și argintiu nuanțe.

Decorul folosește tot ceea ce oricum este asociat cu un viscol și în plină expansiune, poate fi folosit chiar seturi de Anul Nou de peisaj. Mai ales spectaculos se uita atunci când ia naștere loc în vara – peste tot soarele și căldura, iar în casa ta, oaspeții vor fi în basm reale de iarnă.

Ei bine, acum vom locui pe fiecare dintre aceste elemente.

Decorațiuni

La pregătirea sărbătorii, este foarte important ca oaspeții de la primii pași se încadrează în atmosfera de „inima rece“. Pentru aceasta Calea spre casa este de dorit pentru a decora fulgi de zăpadă, și direct pe ușă pentru a închide o imagine de amuzant Olaf. Crede-mă, zâmbetul lui rautacios va ridica starea de spirit copii chiar la începutul celebrării.

Fulgi de nea, oameni de zăpadă mici, precum și ghirlande din argint, alb și schema de culoare lumina albastra va fi util pentru decorarea camerei.

Pe pereți puteți petrece desene cu imagini de prințese și a altor eroi de desene animate dragi. Folosiți cât mai multe vopsele albe ca posibil – la urma urmei, este ninge peste tot! Acesta poate fi o față de masă albă ca zăpada, cape pentru mobilier tapițat. Încercați să facă pompe din carton ondulat. În cazul în care nu este la îndemână – servetele convenționale sau pachete de polietilenă chiar va crește. Din aceste bile, acesta va fi ghirlanda frumos, ea poate fi întins peste tot în camera. Și puteți suspenda aceste bile la tavan – acestea vor crea un sentiment de zăpadă care se încadrează și va aduce partidul la atmosfera de Magic și Magic.

Nu uita despre turturi. Aveți posibilitatea să le răsuciți de hârtie de ambalaj simplu, în care flori folie. Acest decor este fixat pe candelabre, cornise, rame foto și în alte locuri adecvate.

Modele de pe ferestre arata foarte eficient. Pentru a le da un aspect cu adevărat de iarnă, fixați pe sticla oriunde tematice șablon și se pulverizează în jurul unui amestec de apă și un pulverizator dentar. Nu vă faceți griji, după finalizarea vacanță, toate această frumusețe te repede și se spală doar apa simplu. În același mod, puteți decora și oglinzi.

Nu există costuri de vacanță, fără baloane, compozițiile tematice de figuri amuzante sunt deosebit de frumos cautati. Cel mai simplu mod de a face oameni de zăpadă, în combinație cu gheme hârtie pe care le vor arata foarte elegant.

Citește mai mult  Organizarea celebrarea Anului Nou în școli

Elementul necesar de decor în stilul Anna și Elzy sunt ghirlande. Le puteți construi din bumbac, fulgi de zăpadă din hârtie de argint, culorile alb sau albastru tăiate din cercuri de hârtie.

În cazul în care fiica ta are o bucată de Elsa sau Anna, ar trebui să aibă un loc de cinste în camera.

Photosone

Nu uitați să echipeze un photoosis festiv. Pentru a face acest lucru, una dintre colțurile camerei festive trebuie să fie drapată cu materie albă curgătoare. Dacă aveți timp și unele abilități, puteți coase o manta ca Elsa și pentru a construi o coroană de gheață elegantă. Foarte spectaculos arată ca o înghețată de fund.

Într-un cuvânt, orice detalii vor fi potrivite, care este într-un fel asociat cu iarna și frigul:

 • 100% în subiectul subiectului vor fi portrete pe fundalul ferestrelor rearanjate+
 • O idee bună va fi un fundal alb și albastru, decorat cu vergeturi de „zăpadă”+
 • Bucurați-vă de succesul figurii cu o gaură pentru față, în special ca băieții trolli și oameni de zăpadă+
 • Dacă există mai multe oglinzi în casă, puteți construi o labirint oglindă.

Ideea bună va fi cadre ezite, repetând parcelele desenului desenului. Pentru a face acest lucru, imprimați imaginile necesare în avans și faceți un colaj original al acestora.

Invitații oaspeți

Invită oaspeții la eveniment pe baza filmului de cartoon rece, trebuie să aveți cu exactitate în funcție de subiectul evenimentului. Puteți imprima șabloanele gata făcute de pe Internet și puteți arăta fantezia și le puteți crea cu propriile mâini. Dacă vă decideți să vă opriți la cea mai recentă opțiune, asigurați-vă că utilizați decorațiuni preluate, fulgi de zăpadă deschisă sau ploaie de Anul Nou.

Cea mai ușoară opțiune este o cartelă rectangulară sau pătrată, cu imaginea eroinei principale. În baza invitației puteți lua cărți poștale de Anul Nou, ele sunt întotdeauna prezente în vânzare într-o gamă largă.

De la carton moale puteți face Olaf, și dacă doriți ceva neobișnuit și creativ, încercați să faceți invitație sub formă de fulgi de zăpadă sau rochii. Primul poate fi decorat cu pietre mici, iar al doilea pentru a decora glictterul și fâșia.

Selectarea costurilor

Pentru a crea o dispoziție potrivită într-un vinicat tânăr al sărbătoarei și prietenilor ei, trebuie să vă gândiți la un costum festiv. Puteți cumpăra o rochie similară costumului principalelor basme de eroină. Costumul reginei de iarnă va arăta foarte elegant, neapărat în nuanțe albe și albastre. Și puteți face-o singură. Cea mai ușoară opțiune va fi magnifica fustă albastră albastră și jacheta cu imaginea eroilor „inimii reci”.

Luați fata ca Elsa și asigurați-vă că decorați capul coroanei. Dacă frumusețea tânără este mai mult ca Anna, adăugați un corset.

Oaspeții vor avea un element suficient de adecvat, de exemplu, eșarfă sau mănuși. Opțiunea Win-Win va fi capace cu imaginea personajelor principale ale desenului desenului. Aceasta poate fi, de exemplu, Elsa, Anna sau Olaf. Pentru fete, puteți găti un cerc cu o coroană mică de carton de culoare albastru deschis, în acest caz, fiecare dintre ele poate simti ca o printesa de gheață.

Tabelul festiv

O parte integrantă din orice zi de naștere este o masă festivă. Este demn de a merge la organizația lui cu ficțiune și fantezie.

Citește mai mult  Cum de a face o carte poștală-tricou pe 23 februarie, cu propriile mâini?

Servire

Albastru și alb, culorile sunt dominate în servire, deși, dacă sărbători de vacanță fetei, apoi fata de masa roz se va potrivi. Gătitul și șervețele pot fi selectate cu imaginea personajele principale ale desene animate sau de utilizare simplu Monophonic. Complementului imaginea de ansamblu a hârtiei fulgi de zăpadă stabilite pe întregul tabel. decoratiuni spectaculoase vor fi ramuri de copaci, decorate cu zăpadă artificială. Buchete de elegant arată de conifere și conuri lor.

Feluri principale

Tema de desene animate ar trebui să fie nu numai de servire, dar și principalele feluri de mâncare. Asigurați-vă că pentru a da nume originale pentru a trata. De exemplu, orice salata decorat în formă de bile pot fi numite „Snowball Elsa“. Multicoloră tocat jeleu de cuburi mici – „Ice de Christopa“. Sub tipul de „nasuri Olaf“, puteți servi orice fel de mâncare de legume, cum ar fi morcov bastoane.

Dacă oaspeții dvs., precum și toți copiii, preferă pizza sau cartofi, le puteți prezenta ca „de vară în Erendel“ sau „Visiting troli“.

kendy Bar

Mai mulți părinți în pregătirea sărbătorii pentru preferința sa da copilul la Candy Baru. Ideea lui este că tabelul este frumos plasat tot felul de dulciuri de o anumită schemă de culori.

Pentru meniul festiv în stylistry a „inima rece“, Madfins și bomboane sunt adecvate în învelișul tematic, Marshmallow într-un vas de sticlă, jeleu transparent, precum și o bezea albă ca zăpada.

băuturi

În poveste de iarnă zână, nu face fără un cocktail de lapte sau ciocolată caldă. Se știe că în orice zi de naștere, copiii beau multă apă – numele de zăpadă montată. Pentru un anturaj mai mare, executați-l în ochelari, decorați cu autocolante tipărite. Lemonada și sucurile vor dori, de asemenea, să guste copiii.

Tort

Pentru desert, trebuie să dați un tort de înghețată sau un tort obișnuit, decorat cu figurile principalelor personaje basme. Dacă masticul nu vă place, puneți-l pe orice hârtie de hârtie de tort cu imagine imprimată Elsa sau Anna.

Divertisment

Una dintre principalele divertisment poate fi un test. Iată o listă de întrebări pe care le puteți cere tinerilor iubiți de desen animat Disney.

 • La ce vârstă, a avut loc o coronare Elsa? (21).
 • Care este numele muntelui, unde Elsa și-a construit castelul Ice? (Munte de Nord).
 • Ce fel de mâncare a oferit Anna Trader Ocean mobilier? („Pește în bancă” sau lutefi).
 • Care a fost numele unui monstru de zăpadă aglomerat? (Marsht).
 • Ce titlul la atribuit Elsa Christofu și cerbul său credincios? (Maestru de gheață).

Copiii îmi plac cu adevărat căutările. Scenariul lor oferă solicitări consecvente, cu care băieții pot găsi comoara prețuită. La începutul vacanței, băieții găsesc o frunză decorată cu paiete și fulgi de zăpadă și în el un mesaj:

„Dragă fata noastră de ziua de naștere! Când am închis pieptul de comori, a fost atât de răsturnat încât cheia a fost încântată accidental. El a devenit o gheață și a fost împrăștiată pe o mulțime de fragmente. Trollii răi îi vânează, așa că trebuie să ne ajuți. Găsiți locurile secrete în care aceste fragmente sunt ascunse și le conectează. Anna și Elsa „.

După aceea, băieții trebuie să rezolve refuzările, să rezolve sarcini logice, să citească poezii, jucând în Pharatas și să efectueze sarcini amuzante – doar ca să se poată muta de la un prompt la altul și să avanseze în căutarea lor.

Citește mai mult  Cum de a organiza o petrecere internă?

Puteți petrece jocuri tematice.

 • Excavații. Înghețați jucăria în apă. Pentru un decor mai mare, se adaugă unele paiete în soluție, jucării mici si tinctura. Mâna cei de la jgheaburile și spatulele pe care le pot împărți un bloc și primul pentru a obține un premiu.
 • Haine călduroase. Veți avea nevoie de o cutie cu haine groase de o varietate de dimensiuni, cel mai bine este de a alege costumele amuzante și ridicole, pălării de epocă, golf cald și șosete. Sarcina este de a face copii legați la ochi pentru ei înșiși pe un drum de mai multe lucruri calde.
 • vânt de Nord. Mână bile de copii de bumbac sau bucăți mototolită de hârtie igienică. Ei trebuie să-i aruncat în aer cât mai curând posibil, de la începutul pistei până la capăt, se deplasează în mod exclusiv în patru labe
 • Pe Prival. Tot ceea ce va avea nevoie pentru acest concurs, foarfece și hârtie. În timpul unui anumit interval de timp, copiii trebuie să reducă cât mai mult fulgi de zăpadă posibil.
 • Cald rece. De plumb ascunde un fel de element asociat cu desene animate, și băieții ar trebui să-l găsească în sfaturi „cald-rece“.
 • Cu siguranță toți copiii vor dori un joc activ în bulgări de zăpadă. Aveți posibilitatea să le coase din tesatura, înțepare cu syntheps, sau doar hârtia mototolească. Participanții sunt împărțiți în două echipe și să distribuie un număr egal de bile. Copiii vor aranja cu plăcere o adevărată luptă de zăpadă. Echipa câștigă, care are mai puțini fulgi de zăpadă pe teren.
 • Castelul Elsa. Sarcina principală a jucătorilor este de a construi de la cupe cât mai mult posibil turn.
 • Îngheţ. Reprezentanții generației mai în vârstă cunosc mai mult decât jocul ca „marea este îngrijorat cu privire la o dată“. Toți participanții la vacanță danseaza pe muzica, dar de îndată ce ea se oprește, băieții trebuie să înfățișeze orice cifră de iarnă și de măsură.
 • Și, bineînțeles, în partea de jos a nașterii nu se poate face fără pinyat. Face foarte simplu. Pentru a face acest lucru, trebuie să înghiți ziarele, revistele sau orice altă hârtie inutilă în bucăți de dimensiune de 3-4 cm și să le salvați cu bilele de aer, este mai bine să utilizați un amestec de adeziv de plug și un hubber. Veți avea nevoie de cel puțin trei sau patru straturi, după care piesa de prelucrat ar trebui să fie uscată cu un mod natural. Dacă puneți o minge lângă baterie sau de orice alte dispozitive de încălzire, acesta poate fi suflat. Când hârtia se întărește, este necesar să tăiați o mică gaură deasupra și să scoateți reziduurile minge. Pinyati completează decorațiuni mici, scânteia, confetti și bomboane. În afara decorată sub omul de zăpadă. Băieții leagă ochii, bastonul și s-au oferit să spargă Pinyat. Crede-mă, ploaia de strălucire strălucitoare va deveni un capăt spectaculos al partidului.

Și, bineînțeles, nu uitați să faceți mici cadouri memorabile tuturor oaspeților de vacanță!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: