Ambreiaj feminin

Ambreiaj feminin

Ce este și pentru ceea ce aveți nevoie?

Ambreiajul clasic este un plic dens din diverse materiale: Fii pielea, piele de căprioară sau velor.

Toate cele mai necesare elemente sunt plasate în acest sac mic: telefon, chei, card de credit, ruj și alte lucruri mici. Ambreiajul este necesar pentru aceste titluri necesare și, desigur, pentru a adăuga stil, este indispensabil în evenimente seculare și întâlniri de afaceri.

Din engleză, ambreiajul este tradus ca „apuca”, „apuca” sau „clemă”, astfel de genți de mână sunt de obicei numai la îndemână. Ambreiajul este sau portofel prea mare sau o geantă foarte mică.

Dulgarul cu adevărat de modă fără un ambreiaj nu va fi considerat un dulap cu drepturi depline, deci este important să știți cât mai mult posibil acest accesoriu necesar pentru a cunoaște ce iasă și ce să-l poarte.

Istorie

Istoria acestui accesoriu de sex feminin începe cu secolul al XVI-lea. Apoi au existat portofele, portofele specifice, care au fost folosite exclusiv pentru purtarea de bani.

A doua naștere a ambreiajului a avut loc după revoluția franceză de la sfârșitul secolului al XVIII-lea, când au apărut genți de mână – rediculi. Apoi, un ton bun a fost considerat o geantă mică în mâinile unei femei.

La începutul secolului al XX-lea, ambreiajul a fost accesoriu pentru femei nepopulare. Și-a arătat celebrul Coco Chanel și Christian Dior. Creatorul „rochiei negre” a fost un fan al genelor mici, doar le-a uitat mereu undeva. Datorită acestei probleme, ea a creat un model de genți de mână cu curele sau lanțuri subțiri, astfel de modele au fost numite Chanel 2.55.

În anii postbelici, Christian Dior a asigurat popularitatea unei mici geante, prezentând-o într-una din colecțiile sale. După aceea, nici o femeie nu a putut ieși din casă fără geanta lui mică.

Vizualizări

Anterior, ambreiajul a fost folosit doar ca un plus față de seara de-a lungul, în timpul nostru, ca atare, o geantă de mână numai nu folosiți: atât în ​​birou, și la absolvire, iar pentru fiecare zi și chiar ca o geantă de mână rutier. Ce tipuri de mufe există și pentru care fiecare dintre ele?

 • Ambreiaj pentru fiecare zi ar trebui, în primul rând, să fie incapator: Trebuie sa fii capabil de a pune în ea atât un jurnal și un laptop.
 • Ambreiaj pentru viața de zi cu zi trebuie să fie combinate cu un costum atât de afaceri și blugi. Și, desigur, o astfel de ambreiaj nu ar trebui să fie ieftin și de proastă calitate.

 • Road ambreiaj pur și simplu indispensabil pe drum. Acesta va fi convenabil de a păstra totul cu ea tot mai mare nevoie: bani, bilete, treci persoane. Așa că este întâmplător undeva să nu uităm mai bine să cumpere un ambreiaj cu o curea specială.

 • ambreiaj de teatru este purtat doar în mână și a creat pentru a se atașa o atenție. Dacă vedeți mai mult de o bucată pe ambreiaj, nu vă îndoiesc: aparține aspectului teatral. Ambreiajul teatral trebuie să fie acoperit cu elemente decorative diferite: pietre, margele, paiete și t.D. Cu un astfel de ambreiaj nu combinați multe accesorii, astfel încât să vă puteți supraîncărca și imaginea.

 • Ambreiația de seară sau festivă ar trebui să fie bine combinată cu restul costumului: fie completați-o, fie să fie accentul pe el. Această opțiune este potrivită pentru toate sărbătorile majore în viață: atât absolvenți în absolvire, cât și pentru mireasă.

Principalul lucru este că trebuie să vă amintiți când alegeți un astfel de ambreiaj: ar trebui să fie mic, dacă nu doriți să îl păstrați în mâinile mele – alegeți un lanț. Aici puteți include fantezia dvs. și puteți cumpăra cel mai strălucitor sau maxim accesoriu de culoare, care nu va fi atât de potrivit în viața de zi cu zi. Această opțiune va fi adecvată la orice vârstă, nu este doar un ambreiaj de tineret.

Modele și stiluri de modă 2021

 • Ambreiajul clasic este numit o geantă mică. Are o formă dreptunghiulară și efectuată pe un cadru solid. Opțiunea clasică a ambreiajului nu are nici o curea, buzunare externe, este strict în mână. Alegeți-l ca pe un plus pentru rochii de cocktail.
Citește mai mult  Clasamente pentru clasa întâi

 • Cutia de ambreiaj are un cadru dur, datorită acestui tip de ambreiaj este prezentat într-o mare varietate de opțiuni. Cel mai adesea se găsește în formă dreptunghiulară.

 • Geantă de mână pe curea, cu mânere sau pe lanț este pur și simplu indispensabilă. Acesta din urmă a apărut din tubul de tub, apropo, a iubit foarte mult Coco Chanel. Astfel de tipuri de ambreiaj sunt purtate sau peste umăr, la îndemână sau înfășurați lanțul în jurul mâinii.

 • Transformatorul ambreiajului este extrem de practic: în formă pliată, arată ca un plic, în desfășurarea – este o dimensiune decentă a unei geante. Acest tip de ambreiaj poate fi pe o curea lungă. Poate fi purtat la locul de muncă, iar seara – la o dată.

 • Ambreiajul cu Fermoir se referă la categoria de lucruri de epocă. La un moment dat nu a fost popular printre designeri, dar astăzi cele mai multe case la modă folosesc exact o astfel de geantă în spectacolele lor. Fermoire este o clapetă specială de epocă, care este cusută la ambreiajul finit. Seamănă cu două brațe curbate, care sunt legate între celelalte două margele, un astfel de ambreiaj este numit și închiderea sărut. Este perfect doar pentru o imagine de epocă.

 • Tendința nouă a tinerilor de astăzi – ambreiaj transparent. În plus, este combinat absolut cu toate costumele. Minus – acum oamenii înconjurători vor ști ce este stocat în geantă. Doar un ambreiaj plasat în interiorul transparent.

 • O opțiune excelentă pentru un costum de afaceri va fi un ambreiaj sac. Trebuie să fie aleasă sub culoarea costumului, așa că va dilua un stil de birou plictisitor, vă va pune accentul pe feminitatea dvs. și nu va fi prea mult. Ar trebui să se țină cont de faptul că, în cazul oricăror, ambreiajul nu este potrivit pentru documente.

 • Ambreiajul în stilul Boho este destul de spațios. Se caracterizează printr-o culoare varietată cu diferite modele etnice. Un astfel de ambreiaj trebuie purtat cu haine luminoase relevante.

 • Bag-ambreiaj Perfect pentru stilul sportiv. Loverul de fitness va aprecia o astfel de geantă de mână ca și altul, deoarece o astfel de geantă poate fi pusă într-o pungă de antrenament. Astfel încât toate lucrurile mici necesare nu vor pierde într-o pungă mare.

Dimensiune și formă

Astăzi în modă practic în orice, inclusiv în tipurile de geantă de mână. Dimensiunile mari ale ambreiajului vor ajuta să luați cu ei nu numai rujul, ci și o tabletă cu drepturi depline. Pentru astfel de ambreiaje, producătorii aleg țesături moi, care reduc vizual dimensiunea ambreiajului, permițând chiar și unui ambreiaj spațios să simtă o doamnă cu o geantă mică.

Există un ambreiaj mini-dimensional, care este plasat pe palmă. El seamănă cu un mic sicriu. O astfel de ambreiaj este folosit în principal ca accesoriu de seara.

pătrate la modă astăzi și ambreiaje rotunde alege o femeie care nu se teme de experimente. pungi feminine se disting prin formă geometrică strictă. Astfel de ambreiaje sunt ideale pentru excursii la expoziție sau muzeu. Dar ar trebui să fie purtate exclusiv cu lucruri slabe: o rochie neagră monotonă, de exemplu,.

Pentru iubitul gol, o serie de branduri au lansat ambreiaje în formă de inimă. O astfel de geantă de mână va aduce un element de noutate pentru orice imagine și subliniază individualitatea.

Material

Piele universal pentru ambreiaj. Ca un material, este potrivit pentru absolut orice haine: atât ziua cât și seara. Rămâne doar de a alege culoarea și dimensiunea dorită. ambreiaj piele poate fi din piele de piton, crocodil și chiar o patina. Acest lucru este, de obicei, materiale de ambreiaj de elită.

Catifea, satin, velur și mătase ambreiaje pot purta numai în rochii de seară. Cu restul de haine – ton de rău.

Blană ambreiaj combina numai cu haine de aceeași culoare ca și ambreiajul însuși. Este perfect pentru haine de iarnă, de la inserturi de blană sau de blană.

Citește mai mult  Inel cu onix

ambreiaj nu aveau tot timpul rămâne elegant și luminos. Produsele nu aveau sunt potrivite pentru stilul de afaceri și de zi cu zi. Cel mai adesea, din acest material de discuri de angrenaj au o mulțime de colorat.

Fisurarea ambreiaj, cum ar fi denim este cel mai potrivit pentru tinutele casual,. Trebuie amintit că ambreiajul denim este cel mai bine pentru a purta cu blugi sau pantofi din aceeasi tesatura.

Ambreiaj de dantelă este potrivit exclusiv pentru rochia de mireasa. Culoarea lui trebuie să fie armonizată cu o nuanță de rochii. Amintiți-vă că el este cel care se va atașa atentia oaspetilor, astfel încât este necesar să-l aleagă cu atenție ca. Dacă echipamentul de nuntă este decorat cu elemente decorative, atunci CLUT trebuie să fie decorațiuni adecvate.

Ambreiajul din lemn are o formă dreptunghiulară și un cadru dur. El pentru cei pentru care este natura naturală a materialului. Poate fi folosit pentru costumele casual, dar nu este nevoie să uitați că un astfel de ambreiaj nu este cel mai practic. Cele mai bune de o astfel de geantă va arăta cu îmbrăcăminte denim.

Suede ambreiajul va arăta perfect cu îmbrăcăminte din piele. Este de dorit să alegeți o astfel de geantă de mână în culoarea pantofilor de la Suede. Îngrijirea pentru că nu este la fel de pliată, așa cum se pare: suficient pentru a cumpăra o perie specială.

Stegan Coldch a creat Coco Chanel, este perfect pentru accesarea. Piele neagră, dreptunghiuri sigilate, pătrate și cercuri – un accesoriu real de modă, care este inclus în lista lucrurilor necesare pentru fiecare femeie.

Ambreiajul din ambreiajul de pâslă sau felincios poate fi cusut independent: există multe lecții pentru a crea acest tip de ambreiaj. Ele sunt mai potrivite pentru timpul de vară și în hainele de vară. Aceste materiale sunt durabile, astfel încât să nu puteți îndoi, astfel de ambreiaje vor rămâne mult timp.

Culoare și imprimare

Ambreiajul, ca orice alt accesoriu de sex feminin, trebuie să fie vizibil și colorat. În versiunea perfectă, ambreiajul contrastează culoarea cu îmbrăcăminte de bază.

Burgundia ambreiajul, se numește și – Marsala creat numai pentru femei elegante. Este ideal pentru dulapul de primăvară și de toamnă. Cel mai bun din toate aceste culori folosesc ambreiajul pentru șosete zilnice.

Culoarea albastră și negru sunt considerate universale. Este potrivit pentru orice stil și intră în lista de lucruri care ar trebui să fie fiecare fată. Astfel de ambreiaj este potrivit pentru întâlniri oficiale și în costum de seară.

Coral sau ambreiaj verde va ajuta la diluarea unui stil de birou plictisitor, principalul lucru este că se potrivește bine în imaginea dvs. în culoare și decor. Astfel de culori vă vor accentua imaginea strălucitoare. Ele sunt indispensabile seara.

Mugăcoanele cu desene sunt mai bune pentru a se combina cu îmbrăcăminte cu un singur foton sau cu anumite elemente în haine, lăsați cu o altă imprimare. Va exista o opțiune bună dacă, de exemplu, ambreiajul Leopard va fi combinată cu inserții de leopard pe haine. Ambreiajul cu un craniu este perfect pentru același tip de accesorii (cercei, brățară, inele sau lanțuri cu craniu). Dar imprimarea cu trandafiri nu se combină cu accesorii. Cu el trebuie să alegeți fie un inel cu un trandafir, fie un ambreiaj cu ea.

Ambreiajele de aur și de argint vor fi întotdeauna relevante. Dacă veți cumpăra un singur ambreiaj pentru a intra în lumină – alegeți ambreiajul acestor culori. Ei înșiși accesorii, cu un accent luminos, nu trebuie să sufere și să aleagă decoratiuni, va alege doar o rochie-un foton.

Roz și geantă de mână turcoaz este pur și simplu necesară în timpul verii. Acesta va fi perfect combinat cu ambele tricouri si cu o Yuko în podeaua de diferite culori și nuanțe. Mai ales ambreiaje bune de astfel de culori sunt combinate cu haine albe. Această opțiune este potrivită chiar și pentru stilul de afaceri.

Decor

Cei mai puțin ambreiajul decorat, cu atât mai mare probabilitatea de a ridica haine pentru ea. În caz contrar, pentru fiecare geantă de mână cu decor, ar trebui să alegeți haine cu același decor. Este mai bine să nu se amestece elementele decorative între ele.

Citește mai mult  Prezentare generală Rucsacuri off-alb

Pentru ambreiajul cu stras, cu paiete si pietre este cea mai potrivită o astfel de rochie în cazul în care acesta va fi unul mic, ci un element dintr-un astfel de material decorativ.

Cu perle totul este mult mai simplu: pune doar pe decorarea de perle și tot ceea ce, imaginea perfectă este gata.

Ambreiajul cu spikes și nitt va fi adecvat numai cu aceleași pantofi sau haine superioare ale aceluiași plan. În caz contrar, este mai bine să nu purtați, imaginea dvs. va arăta ca vulgar.

La ambreiajul cu pene și fringe, rochia este cea mai potrivită cu inserțiile corespunzătoare, dacă vine vorba de rochia de seară. Cu îmbrăcăminte de zi, totul este mult mai interesant. Fringe se referă adesea la stilul de retro, hippie și stil etnic, astfel încât un astfel de ambreiaj este cel mai adesea atribuit modelelor modelului de vară. Cum ar fi pene și fringe, ambreiaj cu broderie relevante pentru vară. Este prost să folosiți un astfel de decor în alte sezoane.

Branduri

Mai bine ambreiaje, desigur, cu branduri celebre: Louis Viton, Lucky Kraft, Fourla, Armani, Gucci, Bottega Venet, Alexander McQueen și Valentino. Astfel de genți de mână vor fi utile atunci când aveți nevoie pentru a crea o „imagine de vorbire”: accentuați starea dvs. socială, de exemplu.

Una dintre cele mai căutate colecții ale celebrului brand Louis Viton – Monogram. Aceasta este faimoasa canva maro cu o monogramă de marcă și finisaj din piele naturală. Mufele într-o cușcă albastră gri de la Louis Viton este o opțiune mai mare de primăvară sau de vară. Pentru versiunea de iarnă și toamnă, această companie are „șah” în tonuri maro. Această nonsens are culori strălucitoare de tot cu aceleași monograme celebre.

Kraft Lacquer Bags sunt o versiune bugetară a accesoriului pentru femei: cel mai ieftin ambreiaj poate fi achiziționat în doar 560 de ruble. În același timp, va arăta ca o geantă foarte scumpă. Cablu de teatru, Stegan, din piele crocodilă (analogul său), de la Suede – ce numai nu există opțiuni pentru acest producător.

Ambreiajul din Fourla este mai degrabă o versiune redusă a geantului de peste umăr. O varietate de culori și opțiuni de tipărire afectează imaginația: mai mult de 130 de modele. Chiar și cel mai arogant client va găsi printre toate aceste colectoare singurele lor geantă de mână.

Principiul de bază al companiei italiene Armani – o varietate de opțiuni. De asemenea, este luată în considerare în producția de ambreiaj. Caracteristica de brand este faptul că Armani produce atât genți de mână pentru femei, cât și pentru bărbați. Deci, vă puteți alege cu îndrăzneală aceleași ambreiajele la propriul partener.

Particularitatea ambreiaje italiene de la Gucci este că cele mai multe dintre modelele lor sunt echipate cu un looping special și din piele naturala de piton de culori diferite. Un astfel de ambreiaj reprezintă un domeniu de aplicare imens pentru experimente la modă și se va uita atat cu blugi si o rochie.

Bottega Venta este una dintre cele mai scumpe din întreaga listă a mărcilor descrise. Modelul ambreiajului acestei companii produse din piele moale, care tesut pe tehnica tesut vechi. Toate accesoriile acestei companii sunt produse în Italia.

Cele mai strălucitoare și neobișnuite cuplajele pot fi găsite pe rafturile de brand englezesc Alexander McQueen. Se pare că geanta acestui designer nu este combinată cu nici o îmbrăcăminte. Dimpotrivă. Aceste genți de mână pot fi purtate împreună cu un costum de afaceri. Apropo, mânerul ambreiajului sub formă de patru inele – ideea acestui lucru este marca.

Designul vizibil și marca Valentino: pe cele mai multe ambreiaje există nituri caracteristice sau materiale luminoase matlasate.

Cum de a alege?

În orice imagine, principalul lucru – accesorii. Ce scop sunteți bântuiți, alegeți ambreiajul? Veți lua cu dvs. pentru a lucra sau la o întâlnire?

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: