Bag-termos

Bag-termos

Long Walk cu copilul, excursia într-o clinică, o călătorie sau o călătorie – cu siguranță, multe tinere mame au întâlnit astfel de situații. Pentru a face acest lucru, este necesar să colectați suficientă sac în vrac cu tot ceea ce este necesar pentru copil. Aici și scutece și haine de înlocuire, jucării și accesorii igienice, și, desigur, sticle cu alimente.

Lapte, amestec, terci lichid sau alte alimente se pot răci sau doar strică. Pentru a menține alimentația în condiții confortabile la o anumită temperatură și constantă, au fost create în mod specific pungile termice. Astăzi, ei facilitează în mare măsură nu numai viața tânără a mamei și a copilului ei, ci sunt un asistent de încredere în călătorii lungi, campanii, călătorii și alte situații.

Ce este?

Bagul Thermos este proiectat pentru stocarea și transportul produselor la o anumită temperatură. Există trei tipuri principale de astfel de pungi: pentru stocarea produselor fierbinți, reci și înghețate. În funcție de tip, fiecare sac efectuează o sarcină strict definită. De exemplu, se protejează conținutul transferului de căldură rapidă, al doilea – suportă temperatura specificată.

Există o serie de modele încărcate de la o mașină convențională „brichetă”, care poate acționa ca un element de răcire sau de încălzire.

În exterior, o astfel de pungă seamănă cu economie sau de drum. Modelele de tip vertical sunt mai potrivite ca un rucsac. Un astfel de termos este ideal pentru turiști sau cicliști.

Modelele orizontale sunt destinate transportului în mână sau transport în mașini.

Pungă specială – o alternativă excelentă la un termos convențional, care nu este întotdeauna potrivit pentru călătorii lungi și lungi. De exemplu, în timpul unei călătorii pe drum lung, trebuie să luați o cantitate mare de alimente cu dvs., pentru a nu petrece timp pe gustări în cafenelele de pe marginea drumului. Nu este întotdeauna convenabil și posibil. Mai mult, dacă vorbim despre un copil de sân. Un astfel de accesoriu găzduiește cu ușurință mai multe sticle cu un amestec finit sau lapte.

Și capacitatea acestor containere poate fi diferită. Mai mult, unele modele oferă depozitare și alte lucruri utile, cum ar fi șervețele umede, scutece, creme pentru copii, jucării, haine. Pentru aceasta, sunt furnizate compartimente speciale, iar mama nu trebuie să ia mai multe pungi și pachete diferite pe drum.

Citește mai mult  Capace la modă

Astfel de modele sunt realizate din materiale ecologice, practice și rezistente la uzură. Genți de mână pot avea diferite forme, design, dimensiuni. Completat de buzunare externe, curele de lipire, mânere.

Principiul de funcționare

Principiul funcționării sacului constă în utilizarea materialelor izolatoare de căldură speciale. Cel mai adesea acestea sunt țesături sintetice, ele sunt durabile, nepretențioase în îngrijire, impermeabile. Efectul termosului este creat prin utilizarea garniturii poliuretanice, polietilenă sau foliei între stratul intern și exterior al accesoriului. Nylon sau alte țesături impermeabile sunt utilizate ca materiale în aer liber. Modelul trebuie să fie echipat cu un capac strâns de închidere pentru a evita ridicarea suplimentară a căldurii.

Funcția principală de răcire a conținutului pungilor este realizată prin elemente de reflasare (brichete plastice umplute cu soluții brichete sau gheață uscată). De regulă, ele sunt folosite în scopuri medicale.

Unele modele sunt echipate cu elemente speciale care sunt capabile să mențină o temperatură constantă în interiorul sacului. Și pot fi acuzați de bateriile sau de mașina „brichetă”.

În funcție de cât timp este cheltuit pentru transportul produselor, unul sau un alt model este selectat. De exemplu, timp de 3-4 ore, opțiunea cea mai fiscală este destul de potrivită, unde orice element de răcire poate fi plasat pentru fiabilitate, de exemplu, gheață uscată.

Dacă este planificat un transport mai lung, este necesar un model cu reîncărcare. Un astfel de accesoriu este capabil să mențină o temperatură dată până la 2 zile și mai mult.

Când alegeți o geantă termică adecvată, este necesar să se țină seama de următorii factori:

  • grosimea peretelui. Ele trebuie să fie suficient de dens și gros pentru a proteja conținutul de expunerea mecanice externe și temperaturi prea scăzute sau ridicate.
  • Etanseitatea capacului. Supapa sau pungile de capac trebuie să se potrivească strâns la ea. Acest lucru va împiedica pierderea de căldură și va asigura siguranța conținutului.
  • Punga trebuie să le aibă pentru a se potrivi toate necesare dimensiuni suficiente. Materialul din care este făcut trebuie să fie impermeabil, practic, durabil.

Branduri și modele

Cele mai multe dintre producătorii de bunuri pentru copii, feluri de mâncare și biberoanelor includ în gama lor și accesorii auxiliare pentru transport sau depozitare.

oferte AVENT saci de stocare 1, 2, 4 sticle pentru copii. Toate produsele sunt realizate din material de izolație termică de înaltă calitate și au o formă de box, un container sau un rucsac dotat cu bretele confortabile pentru transport. Modelele sunt decorate cu imprimeuri luminoase, originale. Toate produsele sunt pe deplin compatibile cu sticle și alte societăți AVENT.

Citește mai mult  Lanț pe jos

Lubby termică Container Bag este ideal pentru stocarea și care transportă un flacon. Modelul este o formă cilindrică, realizat din luminoase, materiale contrastante. Ideal pentru sticle de diferiți producători. Foarte compact, ușor pentru a se potrivi în geanta mamei mele, pachet, cărucior.

Compania Thermos specializată în lansarea termodelor pentru diferite nevoi, oferă nouta zilnică a copiilor pentru copii. Modelul se face sub forma unui hexagon al unui material roz și decorat cu o imprimare amuzantă sub forma unei fețe de catelus. O astfel de sac este perfectă pentru plimbări zilnice de vară. Acesta deține modul de temperatură dorit până la 5 ore fără utilizarea încărcătorului.

Multe companii oferă pungi termos concepute nu numai pentru depozitarea alimentelor pentru copii. Sub numele de marcă „Arctic” a produs pungile cu un kit de picnic. Există un set de feluri de mâncare pentru mai mulți oameni. Un compartiment spațios va păstra perfect legumele, fructele, băuturile și alte produse proaspete și gustoase.

Sacul pentru alimente perfect iese nu numai pentru picnic, ci și pentru viața de zi cu zi. De exemplu, brandul Mylunchbag oferă cutii de prânz, adică pungi cu recipiente alimentare. O geantă mică, compactă este echipată cu o curea reglabilă de pancake și un mâner confortabil. Kitul include recipiente din plastic pentru alimente, apă, tacâmuri, șervețele pentru care sunt furnizate buzunare speciale. Un astfel de container poate fi luat cu dvs. pentru o plimbare, într-o călătorie, pe un picnic. Alimentele vor rămâne în ea cald la 4 ore.

Firma germana Ezetil ofera modele Extreme concepute pentru capacități diferite. Ei nu au un cadru dur, ușor de îndoit dacă este necesar și nu ocupă o mulțime de spațiu. Efectuate din țesuturi dense, completate cu o curea de pernă cu garnitură de silicon pentru ușurința de transport. Un astfel de box este în mod necesar util pentru stocarea și care transportă produse, băuturi, cosmetice și alte lucruri care au nevoie de o temperatură constantă.

Pagina isotermică Grossway Dometic va fi utilă pentru cei care iubesc să călătorească. Cazul este realizat din material durabil, ușor. Volumul modelului vă permite să plasați cu ușurință nu numai produsele necesare pe șosea, ci și sticle de două litri cu apă sau alte băuturi.

Citește mai mult  Eșarfă Aquascutum

Recenzii

Când cumpărați o astfel de sac nu trebuie să uitați că acesta este un depozit temporar pentru sticle sau recipiente cu alimente. Astfel de modele sunt proiectate pentru o anumită temperatură a aerului în afara ferestrei. Adică într-un îngheț de 20 de grade, conținutul geantului se va răci mai încet decât în ​​saci obișnuiți, dar va fi în continuare. Utilizare optimă – Toamna de primăvară. Prin urmare, observațiile unor cumpărători sunt nemulțumiți de faptul că laptele sau alimentele sunt răcite în frig, spun că au calculat incorect capabilitățile containerului termic.

În mare parte pe astfel de pungi, există feedback pozitiv. Unul dintre avantajele pe care părinții tineri sărbătoresc este greutatea redusă a accesoriilor. Ele sunt suficient de compacte și, în același timp, au rezista perfect la temperatura dorită.

Lăudările separate au fost atribuite modelelor care operează din mașină „brichete de țigări”. Această opțiune este deosebit de convenabilă, deoarece cu copii mici este necesar să efectuați excursii auto: la clinică, vizită, țară.

Unii cumpărători sărbătoresc confortul unor astfel de pungi de lungă distanță, de exemplu, în tren. Punga încălzită oferă o nutriție cu drepturi depline copilului în orice moment al zilei.

Cum să-l faci singur?

Faceți un termos elementar la domiciliu doar suficient. Acest lucru va necesita o pungă de dimensiune adecvată și material izolator termic. Poate fi spumă de polietilenă din folie (poliizol, branț termic), care este vândută în magazinele de construcții. Ei bine, dacă materialul este bilateral, iar grosimea sa ar trebui să fie de cel puțin 5 mm. Încă nevoie de bandă și foarfece.

Punga selectată este măsurată de la toate laturile pentru a face o căptușeală de folie pentru aceste dimensiuni. Modelul este tras pe folie și se taie. Este necesar să se țină seama de faptul că căptușeala trebuie să fie complet potrivită în pungă, astfel încât dimensiunile sale trebuie să fie mai mici de centimetri mai puțin decât real.

Apoi, căptușeala este fixată cu scotch în interior și în exterior și inserată în pungă. Capacul poate fi realizat separat sau cu modelul principal. Un astfel de termos primitiv va ajuta la păstrarea laptelui, apei și produselor timp de câteva ore la temperatura dorită.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: