Bags Kipling

Bags Kipling

Într-o imagine feminină, fiecare detaliu trebuie să fie frumos. Acest lucru se aplică și genelor de mână. Marci de eminenti da domnișoarelor moderne gama superba de produse frumoase și la modă. Astăzi vom afla mai multe cu faimoasa firmă Kipling.

Particularități

Kipling este un renumit brand belgian specializat în lansarea pungilor de înaltă calitate, valize, rucsacuri și doamnelor.

Compania a fost înființată în distanța 1987. Cea mai faimoasă și mai recunoscută colecție a mărcii populare este de bază. Ea și-a dobândit faima datorită utilizării unui nailon în producția de genți de mână.

opt

Fotografii

Cartea de vizită Kipling a fost inițial o maimuță, care a fost plasată pe un alergător de fulgere. Acest animal a fost prezent într-o formă particulară pe toate produsele de brand. De-a lungul timpului, familia maimuțelor a crescut și, în curând, toată fața nouă a animalelor amuzante au început să apară pe fiecare produs nou.

Mulți cumpărători susțin că cumpără pungi de marcă frumoase nu numai din cauza calității și aspectului excelent, ci și din cauza celor mai mulți maimuțe. Acest articol a devenit foarte recunoscut și a permis să devină un brand din Belgia foarte faimos.

Compania a câștigat foarte repede popularitatea în rândul consumatorilor. Oamenii au plăcut calitatea excelentă a accesoriilor și designul lor grijuliu.

Astăzi, brandul belgian este încă relevant și în cerere. Sub numele acestui brand, există o mulțime de bunuri elegante și durabile pentru frumoasele doamnelor.

În prezent, produsele de marcă sunt alocate din fluxul total de accesorii pentru femei datorită culorilor suculente și luminoase. Ei atrag atenția asupra lor și decorează chiar și ansamblurile cele mai simple și plictisitoare.

Colecțiile companiei sunt actualizate periodic și completate cu produse noi. Acum, marca comercială produce, de asemenea, pungi foarte utile pentru laptopuri, saci cosmetice, modele de călătorie și alte accesorii necesare.

Modele

Gama de brand belgian este foarte bogată și variată. Fiecare Fashionista va putea alege o optiune ideala preferata pentru dumneavoastra. Luați în considerare câteva modele interesante și originale.

Citește mai mult  Capace la modă

Saci prin umăr

Kipling produce genți de mână foarte frumoase și la modă peste umăr. În arsenalul brandului există și astfel de modele care sunt completate de mânere scurte. Ele pot fi purtate atât pe umăr, cât și în mână.

Lucruri la modă din nylon de înaltă calitate și durabil și culori saturate din piele naturală.

Produsele confortabile și spațioase pot avea o formă complet diferită. Cele mai populare și cerute sunt pungi de pantofi de dimensiuni medii dreptunghiulare. Ei pot pune multe lucruri diferite în ele, dar în același timp nu par a fi mari și mari.

Multe copii prezintă dungi mari cu logo-ul de marcă.

Sacii de umăr luminos diferă nu numai pentru forme, ci și dimensiuni. Doamnelor se pot ridica pentru ei înșiși ca o geantă foarte mică pe o curea subțire și un model mare, mai asemănător cu un cumpărător spațios.

Multe pungi de umăr sunt echipate cu buzunare în aer liber care pot fi utilizate ca organizatori. Ele se pot potrivi cu o mulțime de lipsuri diferite, de la papetărie la gadget-uri mici.

Pungi de înaltă calitate și luminoase de la Kipling arată frumos în imaginile de zi cu zi. Multe copii sunt potrivite pentru ansambluri sportive. Cumpărătorii moderni pleacă cu accesorii de marcă în drumeții și călătorii.

Pungi mici

Produce branduri și genți foarte confortabile de dimensiuni mici. De regulă, ele sunt concepute să poarte în mâinile lor, dar există o marcă în Arsenal și astfel de opțiuni, incluse în care mânere lungi pentru șosete peste umăr.

Genți de mână compacte de la brandul belgian pot fi alese pentru Fashionista de orice vârstă. Ele sunt fabricate din textile de înaltă calitate și fiabile.

Majoritatea modelelor sunt făcute în stilul minimalismului. Ele nu au adăugări decorative sau o varietate de amprente. Acestea sunt echipate cu doar logo-ul de marcă pe partea din față și maimuța tradițională de pe blocare.

În plus față de compartimentul principal din aceste saci, există un buzunar interior și un buzunar spate pe fermoar. În interior, puteți pune un smartphone, cosmetice, chei, bani și alte trivia necesare.

Citește mai mult  Negru argint: cauze și metode de curățare

Pungi de seară

Celebrul brand oferă genți de mână de sex feminin, foarte elegante. Au dimensiuni mici și design rafinat. Saci de seară din piele strălucitoare autentică de culori diferite. Acesta este completat de inserții metalice cu numele mărcii și maimuțelor neschimbate pe alergător.

Lucrurile la modă au un design interesant. Sub fermoar principal există două departamente principale și unul mic, care se închide pe al doilea fermoar. Ei pot pune cât mai multe obiecte ca în ambreiajul mic.

Pungi cu amprente

Designul de neegalat și pozitiv se mândrește cu colectarea de brand de saci cu diferite amprente. Acestea sunt fabricate din țesături de înaltă calitate și sunt decorate cu compoziții colorate care descriu forme geometrice, flori, animale, păduri tropicale și alte lucruri interesante.

Aceste genți de mână adaugă adesea fete care iubesc să experimenteze cu imaginile lor și să le completeze ca lucruri originale.

Soluții de culoare

Brandul belgian a devenit faimos nu numai datorită maimuțelor, ci și în culori saturate, care sunt decorate cu saci:

  • Arsenalul de marcă are variante calme și neutre de negru, fistic, maro, albastru închis, burgundă și gri. Ei arata grozav cu hainele de sex feminin de zi cu zi nu numai clasic, ci și culori saturate.
  • Astăzi, produsele vii și saturate ale companiei sunt deosebit de populare. Arată foarte proaspătă. Cu ajutorul unor astfel de modele interesante, puteți reînvia imaginea și puteți aduce note calde de vară în ea. Doamnelor Lucc sunt disponibile în roz, albastru strălucitor, portocaliu, roșu, galben, mentă și purpuriu.

  • Saci de seară pentru doamnelor minunate sunt produse în culori unice imitarea diferitelor metale. De exemplu, scump și luxos în doamne va arăta o pungă mică de fulgere de fulgere de la pielea de argint. Toate aceste culori arată perfect atât pe țesătură, cât și pe piele.

Decor și fitinguri

Pe accesoriile de marcă de la Kipling nu veți găsi detalii decorative mari sau inserții strălucitoare. Ele sunt realizate într-o cheie minimalistă și au un design concis.

Citește mai mult  Caracteristicile rucsacurilor transparente

Principalele decorațiuni ale acestor pungi sunt lanțuri cu maimuțe și embleme de marcă cu numele mărcii. Ei nu distrag atenția din sacul în sine și de culoarea ei, este perfect diluat cu designul său discret.

Animalele sunt fabricate din metal de argint în culoarea fitingurilor. Multe copii prezintă maimuțe moi și mai vizibile de culori diferite.

Copiile sunt decorate inițial cu amprente diferite. Dar, cu astfel de opțiuni, nu este recomandat să purtați aceleași haine strălucitoare. Încercați să purtați lucruri monofonice și neutre, astfel încât să nu supraîncărcați imaginea cu culori luminoase.

În geantele originale, fiecare detaliu este gândit, astfel încât acesta poate fi dat peste un tipărit de contrast chiar și în interior. Poate fi o celulă monocromă care contrastează reciproc dungi sau mazăre multi-colorate.

Accesoriile din saci se distinge prin rezistența și durabilitatea acesteia. Niturile și fulgerul de înaltă calitate nu depășesc materialul și nu eșuează în ordine după câteva sezoane.

Recenzii

Pungile femeilor de la brandul belgian sunt renumite pentru cea mai înaltă calitate. Ele sunt fabricate din piele de înaltă calitate sau textile care nu pierd punctul de vedere al produsului chiar și după operarea pe termen lung.

Cumpărătorii au remarcat rezistența la uzură a acestor materiale. Ei nu jefuiesc, nu se întinde și ușor curățați de praf și murdărie. Ei nu au nevoie de îngrijire specială. Trebuie doar să aveți grijă de accesoriul dvs. preferat.

Doamnelor au sărbătorit vopsele uimitoare în care se produc genți de mână. Ei atrag atenția asupra străzii. Cu un astfel de lucru frumos și spectaculos, Fashionista nu rămâne niciodată la umbra! Nu s-au putut bucura și simbolul Kipling. Micul maimuțe atașate la geantele de marcă arată foarte interesant și original.

Consumatorii activi și energici au remarcat capacitatea excelentă a pungilor de umăr din brand. Ei pot merge nu numai la cumpărături sau de mers pe jos, dar și drumeții sau picnic. Partea interioară vă permite să luați multe lucruri utile.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: