Bandana – Tipuri și tendințe de modă

Bandana - Tipuri și tendințe de modă

Mulți au auzit și știu ce este un bandana. Am decis să vorbim din nou despre acest accesoriu, ceea ce nu își pierde relevanța, extinderea frontierelor cererii.

Ce?

Bandana este o bucată de țesătură dreptunghiulară sau pătrată, pusă pe cap sau gât.

Se știe că Bundan a ieșit mai întâi din crescătorii spanioli de bovine și cowboy american ca pe gâtul ei. A făcut posibil ca ea să o pună pe față ca o mască pentru a proteja împotriva prafului, ridicată de bovine atunci când conduce.

Există o altă versiune a originii lui Bandana, conform căreia această direcție a apărut pentru prima dată de la țăranii olandezi și englezi cu mult înainte de spanioli și americani

Originea cuvântului „bandana” este, de asemenea, clasată cu rădăcini diferite – de la „trupa” germană sau din Bandhana Indian – să se supună.

Bandana a fost prezentă în alte culturi sub forma unei căi de conducere, cu modele și desene naționale tradiționale.

În mod modern, bandanii au apărut din cauza diferitelor subculturi care o utilizează ca o adăugare stilizată, accesoriu – Hippie, motocicliști, rockeri. Și a devenit, de asemenea, popular ca parte a echipamentului sportiv.

Pentru toți, purtând wiggles pe cap, ca o cămașă.

Bandana cucerește inimile lui Fashionista ca un accesoriu multifuncțional – poate fi purtat pe gât, ca o jantă pe cap sau cureaua originală, plâns în coafura, purtând un dressing pe mâna ta, picior, pe o pungă, combină cu neobișnuit lucruri.

Vizualizări și modele

Designerii moderni de la bandanii obișnuiți au făcut un accesoriu excelent, ea rămâne și ea. Multifuncționalitatea acestui lucru doar amazes.

În mod tradițional, bandana este o bucată de țesătură dreptunghiulară sau pătrată, cu ornament strălucitor, model, imprimare sau simbolism.

Bandacii disting bărbați, femei, copii.

Baby Bandans va deveni o opțiune excelentă de la soarele fierbinte în timpul verii. Astfel de modele de dimensiuni mici, culoare luminoasă pentru fete sau cu desene de cărți preferate pentru băieți.

Bandații bărbați se disting prin reținerea paletei și modelul sau desenul „brutal”, simbolismul sau monocromul. Pictate Punk Style Bandans, Rock, Hip-Hop, R’n’b Pirate și stil de cowboy.

Bandanii de femei sunt reprezentați de diferite variante de modele și pentru diferite ocazii. Utilizarea bandelor de sex feminin este distinsă doar de multifuncționalitate ca un accesoriu.

Bandana pentru femei va salva de la căldură și soarele în vară, va deveni o adăugare excelentă ca accesoriu de col uterin, pe o pungă, poate înlocui centura, brățăria, bandajul pe păr, va deveni indispensabil în sport.

De la bandana puteți face un costum de baie – Bandanni, purtând ca un handker. Modalități de a purta și de a lega o bandă pe cap este, de asemenea, un set imens.

Dacă sa crezut întotdeauna că Bandana este un accesoriu de vară sau o căptușeală, atunci stilistii pot oferi o opțiune pentru iarnă și pe offseason. Astfel de modele pot fi atât în ​​formă clasică, cât și cu un vizor care acoperă urechile.

Bandacii sportivi au devenit de mult parte din echipamentul în multe sporturi – schi, snowboard, alpinism și t.D. Bandele reflectorizante și bandanii cu sigle sportive celebre, trupele transformatoare au apărut în stilul sportiv .

Bandana-transformator a primit recunoaștere instantanee din întreaga lume datorită funcționalității, luminii și comodității sale. Descoperirea actuală a benzilor de oțel fabricate în tehnologie fără sudură.

Un astfel de model este realizat din microfibră, fire sintetice cu elastan și în versiunile de iarnă, sunt utilizate lână sau alte fire de încălzire și termostatice. Acest transformator arată ca o țeavă, îl poți purta pe cap, pe fața mea și închideți gâtul.

Datorită ușurinței și a lipsei de a fi o astfel de bandă este foarte compactă. De asemenea, bandana-transfirmer poate fi completat la vizor.

Material

Bandanii de vară sunt făcuți din bumbac, in, mătase, plămâni amestecați și țesături respirabile.

Opțiunile de iarnă pot fi tricotate, tricotate, multi-strat cu izolație, fleece.

Bandanii sportivi sunt cusute din polestra, microfibră, țesături sportive moderne cu elastan și nailon. Caracteristicile acestor materiale vă permit să vă antrenați în Bandan în orice vreme.

În funcție de sportul pentru care este destinat bandana, unul are termoregulare, absorbție de umiditate, rezistență aerienă / respirabilitate, proprietăți de încălzire și t.D.

O linie separată poate fi evidențiată cu banda de piele, piele de căprioară.

Culoare și imprimare

Soiul de culori al lui Bandana pur și simplu de opțiuni. Pornind de la tonuri monocrome, luminoase, întunecate și ușoare, terminând cu modele cu modele de motive originale, motive etnice, modele, logo-uri, modele de contrast și diverse imprimări.

Există preferințe culori stilistice – rocker sau bandanii pirați sunt reprezentați în culori negre, roșii, albastru închis, galben și verde, combinații negre și alb și roșu-negru și t.D.

Simbolismul stil acționează, de asemenea, ca o caracteristică caracteristică a unei astfel de bande. Apropo, bandana poate fi decorată cu cranii pirați, atributele Rocker, simboluri muzicale și chiar un slogan, care este branduri celebre.

Iubitorii de recreere activă vor veni la sufletul bandanilor în Camouflage Coloring.

Bandanii de femei cântă modele de legume și animaliste, motive etnice, modele geometrice și abstracte: imitație de culoare animal, motive florale, desen de lemn, paisley și ornamente.

Sport Bandana poate fi culorile întunecate, luminoase sau luminoase, cu aplicarea logo-urilor, simbolurilor, combinației de contrast, a modelelor abstracte și geometrice. Majoritatea bandanilor sportivi sunt cusute ca parte a întregului echipament al atletului și pot coincide pe ton sau repetând complet culoarea.

Branduri

  • Una dintre cele mai renumite branduri din lume angajate în Bandan este Buff. Fame-ul dvs. Brand original Buff S.A. Primit din cauza invenției doar un transformator fără sudură în 1992. De atunci, această marcă are aproximativ 20 de varietăți de astfel de modele de bandă. Ele sunt destinate nu numai pentru sporturi – curse de motociclete, ciclism, alpinism, schi, snowboard, dar și pentru activități în aer liber – pescuit, vânătoare etc.

Bundan Buff poate fi purtat în viața convențională de zi cu zi. Acest model protejează perfect de precipitații, praf, vânt, murdărie. Există o linie de sezon de model Buffan Buff, de vară și de iarnă.

Bandașul acestui brand sunt realizate pe echipament special în Spania, pe o tehnologie specială de țesuturi de țesut absolut fără cusături și margini. Outward Bundans Buff arată ca o țeavă, plămâni și confortabil, cu un nivel de protecție de la soare sau rece, luând în considerare sezonalitatea și climatul.

Bundans Buff au trei dimensiuni – pentru adulți, pentru copii de la 4 la 16 ani și pentru copiii de până la 4 ani. Un buff Bundan-transformator are cel puțin douăsprezece moduri de a purta.

Categoria de prețuri a Bandad Bandan este mai mare decât cea a altor mărci. În același timp, veți obține o calitate excelentă, confort, ușurință și protecție împotriva oricărui popsicule meteorologice.

  • Un alt brand faimos cu produsele Bandana din conducătorul său este firma norvegiană Swix, fondată în 1946. Această companie este specializată în producția de echipamente sportive și echipamente în principal pentru sporturile de iarnă. Nu excepții și benzi de transformare universale. Această marcă utilizează poliester, țesătură sport ca material pentru bandan. Există, de asemenea, variații pentru anumite sporturi în formă, material.

  • Cele mai renumite branduri sportive mondiale nu au rămas, de asemenea, de la boom-ul „Bandanova”. Un exemplu luminos este Nike. În colecțiile lor de echipament sportiv și stil sportiv, acest brand folosește în mod activ ambele trupe. Bandară de vară, benzile de iarnă și toate sezonul sunt produse sub formă de transformatoare.

Cum să purtați?

Pentru moda modernă și modnistii, nu există limită de limitare pentru purtarea unei benzi de bandane. Doamnelor drăguțe folosesc Bandanu ca o cămașă ca o batistă sau o modalitate clasică de bandaje de bandaj, sub formă de turbane, cremă, centură, jantă, decorațiuni într-o coafură, ca un pansament de col uterin, accesoriu de plajă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: