Bratari naturale din pietre

Bratari naturale din pietre

Bratara, decorată cu pietre naturale, a fost considerată un cadou de bun venit pentru orice femeie – indiferent de vârsta și statutul social al doamnei. Pietre prețioase în cadrul aurului, argintului și a altor metale – este întotdeauna la modă, elegantă și scumpă (mai ales dacă nu este o opțiune tipică, ci decorarea autorului original). Astfel de brățări devin relicve familiale. Ele sunt moștenite și puse în ocazii speciale.

Designerii moderni oferă o abundență reală de diferite modele concepute pentru evenimente solemne și pentru fiecare zi. Produsele pot fi efectuate dintr-o varietate de materiale, diferă de la o altă formă, dimensiune, stil, culoare.

Caracteristici și proprietăți magice

Primele brățări cu pietre au apărut de foarte mult timp. A arheologice descoperiri datând aspectul unor astfel de decorațiuni ale epocii paleozoice. oase și fasole de animale au fost apoi folosite pentru a le crea.

Treptat, o varietate de materiale a început să creeze brățări, și pietre prețioase și semiprețioase au fost luate ca decoratiuni. În primul rând, astfel de accesorii își pot permite numai oameni bogați și nobili. Gama de modele de astăzi a devenit mult mai diversă, bijuteriile sunt acum mai accesibile, dar brățări mai puțin valoroase cu pietre naturale, desigur, nu au devenit.

frumoasă piatră a fost întotdeauna considerată una dintre cele mai bune opțiuni pentru decorarea bijuterii si bijuterii. Nu numai în atractivitatea sa estetică necondiționată, cea mai înaltă rezistență, rezistență la uzură și compatibilitate excelentă cu alte materiale. Magic și proprietăți de vindecare au fost întotdeauna atribuite pietre naturale. Dintre acestea au fost făcute de talismane și amulete care au avut de a aduce noroc, succes în afaceri, da de sănătate și pentru a proteja împotriva ochii răutăcioase.

Este cunoscut faptul că mineralele potrivite pentru un om pe semnul zodiacal sau alte caracteristici au o energie puternică. Ei normaliza de presiune, elimina durerile de cap, ajuta la relaxarea si regla la pozitiv. Nu este nimic surprinzător în faptul că Stoundarya a fost practicat în mod activ astăzi.

Modele pentru femei

Gama model de bijuterii cu pietre naturale este prezentat astăzi de diferite opțiuni. Acesta poate fi larg, subțire, cu un singur rând, cu mai multe straturi, de casă, bijuterii.

Una dintre cele mai comune, ieftine și practice opțiuni este o brățară pe o bandă de cauciuc. Acesta este un foarte ușor, decorare feminin, un minunat accesoriu casual, vara. Pentru a crea, utilizează pietricele transparente și matice de diferite forme și dimensiuni. Ele pot fi monofonice sau alternative cu pietre de culori contrastante.

Un astfel de accesoriu este ușor de asamblat cu propriile mâini. Mineralele naturale, pietrele, margelele, pietricele artificiale și alte produse sunt utilizate pentru decorare. Puteți purta o brățară sau mai multe bucăți la o dată (pe una sau ambele mâini). Aceste produse completează perfect rochii de vară scurtă și lungi de la Chiffon, Sundrese Motley, topuri albe, cămăși și bluze cu pantaloni, pantaloni scurți și fuste. Pentru fabricarea unor astfel de modele, nu sunt utilizate cele mai scumpe soiuri de minerale.

Brățări cu pandantive arata mai originale si mai sofisticate. De obicei, mai multe materiale diferite sunt folosite pentru a le crea (de exemplu, pietre și metal). Cifrele metalice, inimile, florile, literele și alte elemente sunt perfect combinate cu pietre transparente sau colorate de diferite forme. Ca bază, același cadru metalic de aur, argint și alte materiale poate fi.

Suspendarea poate atârna liber de la brățară. Există mai multe: de obicei, ele sunt amplasate simetric pe întreaga lățime a produsului.

Printre modelele cele mai la modă, mai multe modele pot fi distinse prin mai multe:

  1. Brățări de aur și argint.
  2. Accesorii cu pietre mari. Astfel de decorațiuni au fost întotdeauna deosebit de populare. Ele sunt atrăgătoare, vizibile, elegante.
  3. Textile, piele, modele de copac. Aceasta este bijuteriile lui Boho – fluxul de curent foarte la modă astăzi. O mare opțiune pentru fiecare zi.
  4. Fenugreek. Brățară de brățară originală, decorată cu mai multe pietricele rotunde ale uneia sau mai multor culori.

Pietre populare

Dacă vine vorba de o bijuterie frumoasă și scumpă, de obicei brățări de aur, argint și platină cu pietre prețioase. Cea mai mare și mai scumpă piatra, luxos și mai scump. Brățări cu safire, rubine, smaralde, diamante – este întotdeauna un design concis, elegant, permițând să dezvăluie pe deplin frumusețea fiecărei pietre. Ruby, rodie sau orice altă brățară arata grozav în cadrul aurului, argint, combinat cu diamante. Astfel de produse sunt cu adevărat luxoase și reprezintă nu numai materiale, ci și o valoare estetică.

Pietrele semiprețioase nu sunt mai puțin populare. Bratari de la Onyx, Jasper, Opala, Ametist, turmalina, Chrysoprase si alte pietre arata foarte frumos (in mare parte datorita structurii inhomogene, culoare interesante a mineralelor).

Pentru iubitorii de bijuterii blânde și romantice, o brățară de argint cu o cuarț roz, o turmalină pepene verde sau o piatră de lună este perfectă.

Femeile și fetele care preferă culorile marine și nuanțele primei verdeață ar trebui să-și îndrepte atenția asupra decorațiilor cu Topazami, Chrysoprases sau Aquamarine.

Decorațiuni universale – brățară din stras. Piatra curată și transparentă face excelent și completează orice imagine.

Brateletele de pietre semiprețioase și prețioase astăzi sunt prezentate în tot felul de forme și modele: subțire și largă, solidă și cu suspensie, deschidere și distribuție.

Decoratiuni cu pietre mari arata perfect pe încheieturi largi, pline. Cristalul luminos și mare arată armonios numai seara, dar aceasta nu este o condiție prealabilă.

Mineralele sunt folosite nu numai în bijuterii. Bijuterii cu pietre au fost întotdeauna și rămân la vârf de popularitate. Acest lucru este valabil mai ales cu produsele de înaltă calitate. Astfel de accesorii imită foarte precis lucruri scumpe cu pietre prețioase. Pentru fabricarea lor, Topases, Fianits, Chrysaprazive, citrine, cuarț, aventurin, grenade, sunt folosite ametist. Luxul arată decorațiuni din carnea roșie sângeroasă în încadrarea metalelor de argint. Brățări neobișnuite și originale din corali.

Multe dintre aceste modele sunt complet capabile să se asambleze. Acest lucru va necesita pietricele frumoase sau margele din minerale, fir, elemente metalice decorative și alte materiale infinți.

Brățara poate fi decorată cu o piatră mare sau cu stoarcere mică. În multe cazuri, produsul se efectuează într-o singură schemă de culori, dar pietricele multicolore se pot alterna. Survenos caută decorațiuni de argint cu pietre transparente delicate, roz, verde.

Culoare

Culoarea pietrelor naturale este atât de diversă încât nu este posibilă alegerea opțiunii potrivită în culoarea, gustul sau dorința dvs.

Brateletele negre sunt universale. Ele sunt perfect potrivite ca o adăugare frumoasă la imaginea de zi cu zi, pot fi puse pe și cu rochie de seară și cu un costum de afaceri strict. Astfel de produse sunt perfect combinate cu haine, accesorii de orice culoare și se potrivesc perfect fetelor și femeilor. În plus, brățările cu minerale negre sunt considerați cei mai puternici campioni din ochiul răul și impactul fizic. Astfel de minerale universale includ opal, perle, cuarț, onix, agate, obsidian, jasper, gagat, pat.

Pietrele albe sunt asociate cu deschiderea, lumina, încrederea și puritatea. Este, de asemenea, o opțiune universală, armonizând perfect cu orice haine și decorațiuni diferite. Astfel de minerale includ moonstone, cuarț de lapte, opal, onix alb, selenită.

Pietrele verzi au fost mult timp populare printre creatorii de bijuterii și bijuterii. Culoarea frumoasă, bogată, profundă este reprezentată de o mulțime de nuanțe. Toate contribuie la calm, normalizare de presiune, relaxare. Acest grup include smarald de lux, demantidoid verde-verde, turmalină magnifică, chrysolit blând, safir rafinat, yashma, șarpe, beril și alte pietre.

Minerale roz – pietre de sensibilitate, bunătate și romantism. Acest cuarț, kuncit, rodie, safir, turmalină, spinel, topaz, nefrită, morganite.

Pietrele albastre sunt asociate cu frumusețea cerului și a mării. Acest grup include safir, spinel, decalaj, turmalină, adanturină, zircon.

Există multe minerale galbene solare. O astfel de umbră plină de bucurie a fost întotdeauna asociată cu prosperitatea și energia vitală. Această categorie include topaz, spinel, turmalină, beryl, citrină, chihlimbar, jad, yashma.

În natură există minerale și alte culori: maro, violet, portocaliu, gri. Acestea pot fi pietre transparente sau mate. Multe minerale conțin mai multe nuanțe interesante în sine, unele sunt decorate cu desene naturale și ornamente. Aceste pietre sunt cel mai bine uita la cele mai simple si design laconică, care subliniază frumusețea naturală a mineralelor.

Ce mana poartă?

Nu există nici un conducător clar poartă brățară cu pietre pe un fel de mână definită. Toată lumea decide această întrebare pentru tine. Unele femei prefera sa poarte la decoratiuni o mână irevocabil (dreptaci – pe stânga, stângaci – pe partea dreaptă).

Există, de asemenea, oameni care preferă să decoreze mână de lucru. Acesta este cel mai adesea în centrul atenției, astfel încât ușor de reținut, decor frumos va fi de multe ori în vedere din jur. Uneori, o brățară este decorat cu un „fericit“ de mână (femei – stânga, dreapta) – bărbați.

Cum de a alege?

Alegerea unui produs adecvat poate depinde de mulți factori: gust, dorință, ocazie, bogăție materială, vârstă, fizic, culoare, 0. Acestea sunt semne generale. Cu toate acestea, trebuie amintit că piatra naturală are o energie specială, una sau un alt mineral poate fi abordat de toată lumea. Acest moment este necesar să se ia în considerare la cumpărare.

Unul dintre principalele criterii de selecție de astăzi – prin semnul zodiacului. O brățară cu malachit, perle sau rodonită va fi potrivită pentru elementul de incendiu. Capricornii trebuie să acorde atenție Jaspea, Carnelian și decoratiuni cu un ochi de tigru.

Un alt criteriu de alegere populară este forța magică a pietrei. Ochiul felinar protejează de ochiul rău, cuarț roz sau grenada va ajuta la rahatul unui iubit, ametist contribuie la afacerile financiare.

Brățară cu pietre (în special culoare) alegeți sub un anumit costum – de exemplu, rochie de seară sau cocktail. În acest caz, cel mai rezonabil lucru de a achiziționa un set complet de cercei, brățară, inele și suspendare, astfel încât decorațiile să fie combinate armonios între ele.

Uneori, atunci când alegeți o decorare este suficientă doar pentru ao lua în mână pentru a simți căldura provenind din minerale. Dacă senzațiile tactile sunt plăcute, atunci alegerea este făcută drept.

Și câteva sfaturi mai generale:

  1. Tânără fată din subtitrare fizică nu se va potrivi cu accesorii masive, mari.
  2. Blonde cu piele ușoară Este mai bine să alegeți pietre ușoare, fumători – mai intense.
  3. Pentru un costum casual, este mai bine să ridicați bijuterii sau decorațiuni clasice de argint și aur cu pietricele mici. Accesorii cu design complex și produse decorate cu cristale mari – exclusiv seara.
  4. Sub costumul Motley, este mai bine să alegeți o piatră, culoarea căreia este prezent în îmbrăcăminte sau o versiune universală (negru, alb, transparent). Dacă alegeți haine de culoare saturată, mineralul poate fi combinat cu un costum cu un costum sau creați contrastul.

Imagini frumoase

Decorațiuni elegante cu margele și pietre de diferite nuanțe (albastru, lapte) completează perfect orice costum casual.

Exemplu caracteristic – set de ciocan de nisip și blugi, fuste. Lucrurile trebuie să fie monofonice, deoarece decorațiile atrăgătoare atrage deja atenția.

Mai multe brățări albe de zăpadă de forme diferite transformă instantaneu chiar și cea mai comună imagine de birou. În primul rând, multi-strat – una dintre tendințele sezonului. În al doilea rând, brățările sunt puse pe broasca negru. Ele îmbunătățesc suplimentar contrastul dintre flori.

Brățară elegantă cu mai multe rânduri din margele verzi, albastre completează perfect orice haine – de exemplu, negru de sus cu broderie și blugi / pantaloni / fusta. Decorarea spectaculoasă face imaginea mai luminată și originală.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: