Cherestea de saci

Cherestea de saci

Cage este cea mai comună imprimare pentru pungile de femei. Am văzut astfel de accesorii în copilărie. Ei fulgeră în magazine, piețe și gări. Acest desen a fost elaborat produse casual, rutier și pungi de cumpărături.

printuri Chequered nu a pierdut relevanța lor de până acum.

Modele

Nu cred că pungi carouri uite de modă veche și plictisitoare. În prezent, gama de produse similare, este atât de diversă încât să puteți alege opțiunea corespunzătoare. Vom analiza în detaliu populare modele de pungi într-o cușcă.

 • Pentru o femeie perfectă ocupat sac de afaceri. Celula în astfel de exemplare este rareori saturate și mai luminoase și cele mai multe ori este format din două nuanțe de o singură culoare. De exemplu, aceasta poate fi o combinație armonioasă de culoare brună și caramel. Cel mai bun dintre toate, aceste printuri uita-te la saci de trapez sau serviete de afaceri cu mânere lungi și scurte. În astfel de modele, puteți purta documente, computere de tablete și papetărie.

 • Modelele casual nu sunt întotdeauna atât de stricte și restrânse. Celula poate conține multe culori și nuanțe diferite în sine într-un ansamblu frumos. Aceste pungi pot avea orice formă și dimensiune. Genți de mână recent populare recent alungite și rotunjite. De regulă, ele sunt echipate cu mânere contrastante moi.

 • Minunată cușcă se uită la Bande-coșuri. Aceste produse se disting printr-o formă interesantă. Se îngroașă spre vârf și seamănă cu un coș tradițional. Asemenea lucruri sunt potrivite pentru multe doamne, din zi de zi la afaceri.

 • Fiecare persoană din țara noastră este o saci familiară de transfer într-o cușcă. Cel puțin o dată în viață au văzut toate. Aceste Baulas au avut întotdeauna dimensiuni mari care au permis să transporte un număr mare de lucruri diferite în ele. Astăzi, acestea sunt realizate din polipropilenă. Ele sunt încă relevante datorită lor practic, capacitate și costuri reduse. Aceste pungi de multe ori dobândi pentru a muta. Pentru călătorii de călătorie sau de afaceri, acestea nu se vor potrivi, ca designul lor este foarte învechită. Cu un astfel de lucru într-un aeroport important riscati se pare amuzant.

 • Frumos arată o cușcă pe femeie Mânerele-ambreiaje și crossbody mici. Acesta poate fi un model dreptunghiular clasic sau un plic mare ambreiaj. Cell pe aceste modele pot avea culori foarte luminoase și contrastante la care puteți alege cu ușurință haine potrivite.
Citește mai mult  Capacele volumetrice

 • Celula este adesea decorat cu mare saci Shopper. Numele acestor produse vorbește de la sine. Ele sunt destinate pentru un număr mare de achiziții. Astfel de produse aspect elegant și original în imagini de zi cu zi.

Dimensiuni

Modele de pungi difera una de alta cu dimensiuni. Acest criteriu joacă un rol important în alegerea accesoriului perfect.

Ambreiajele doamnelor au cele mai multe dimensiuni miniaturale. Ele sunt mult mai mici decât Baula, coșuri sau produse casual. Ele pot găzdui numai cele mai de bază obiecte. Poate fi un smartphone, ruj și facturi de numerar.

Astăzi, brandurile oferă un spumă într-un număr mare de ambreiaje diferite. Unii dintre ei au un spațiu mai liber. Ele sunt ideale pentru ieșirile de zi cu zi. Cele mai populare modele de astfel de dimensiuni sunt plicuri.

Sacul casual poate fi atât mic, cât și mare. Alegerea acestor modele populare este foarte mare. Dacă doriți să alegeți o opțiune ușoară și discret, atunci vă veți întoarce mai bine la o geantă de mână mică sau medie, cu o curea alungită pentru șosete pe umăr.

Dacă intenționați să completați gardianul cu un model în vrac, uitați-vă la un cumpărător confortabil. Opțiunile similare sunt potrivite pentru drumeții de cumpărături sau plimbări de zi cu zi. Cage pe ele arată armonios.

Dimensiunile mijlocii au pungi și coșuri trapezoidale. Ele sunt destul de spațioase, dar extern nu par a fi mari și grele.

Cele mai mari sunt specimenele de transfer. Puteți pune cu ușurință o mulțime de lucruri diferite în aceste pungi. Forma lor moale îi face mai liberi.

Material

Pentru fabricarea de pungi elegante, sunt utilizate materiale precum piele de căpită, piele naturală, piele, textile, satin și catifea. Din această materie primă, se obțin produse foarte frumoase și feminine, în care este dificil să nu se îndrăgostească de doamnele tinere moderne. Este imposibil să nu rețineți calitatea perfectă a unor astfel de materiale.

Cele mai populare au fost întotdeauna pungi din piele. Ele sunt rezistente la uzură și durabile. Pielea nu necesită îngrijire specială și complexă. Este nevoie doar de timp la timp pentru a curăța de pe petele murdare, mai ales dacă sacul este ușor.

Citește mai mult  Mignon pălărie

Modelele din piele naturală sunt scumpe. Dacă nu sunteți gata să lăsați sume mari în magazinul din piele, puteți cumpăra o geantă de mână din piele mai ieftină. În exterior, acest material artificial este dificil de distins de natural. Dar el nu este atât de puternic și durabil. Piciorul nu-i plac temperaturile scăzute și crăpăturile apar repede.

Diferitele țesături sunt utilizate pentru producerea de pungi de înaltă calitate și durabile. Este recomandat să cumpărați lucruri similare de la branduri populare, deoarece sacul de textile ieftine nu vă va servi prea mult. Fabricul de calitate slabă este ușor și își pierde culoarea.

Utilizate în fabricarea accesoriilor și a unui astfel de material modern ca polipropilenă. Este folosit în multe industrii. Bagul de polipropilenă nu este frică de umiditate, diferențe de temperatură și scale mari. Toate acestea sunt concepute pentru încărcături grele și un număr mare de lucruri porcime. Modelele de transfer sunt fabricate din acest material.

Soluții color și tipuri de cușcă

Dacă mai devreme în saci de sac a fost prezentat în culoarea roșie-albă, alb-alb sau roșu-albastru, astăzi paleta acestei imprimări este foarte bogată. Alegerea de modă este prevăzută cu o cantitate imensă de modele la modă care combină următoarele culori:

 • Fistic cu burgundie și verde+
 • Caramel cu maro și alb+
 • Bej cu alb-negru+
 • Roșu cu bej și albastru+
 • Alb-negru+
 • Alb cu gri.

Accesoriu care conține multe culori diferite, combinate perfect cu multe haine de diferite culori.

Există mai multe tipuri de celule: Ariel, Cell Windsor, laba de pui, Madraskaya Cell, Vichy, Pita, Glenchek, Taterall, Gingum. Au fost dezvoltate acum 150 de ani în Scoția. Dar în acel moment au fost aplicați la îmbrăcămintea bărbaților.

Ce sa porti?

Dacă ați cumpărat o geantă de mână la modă, atunci nu ar trebui să supraîncărcați imaginea îmbrăcămintei cu aceeași imprimare. Puteți ridica încă un lucru într-o cușcă, cum ar fi o cămașă, dar nu mai mult de.

Accesorii arată frumos într-un ansamblu casual constând din blugi înguste, top, tricouri sau mâneci scurte. Pentru un astfel de kit, puteți ridica atât o geantă strălucitoare, cât și un model întunecat. Alegeți astfel de produse în care cel puțin o culoare se apropia de culoarea hainei.

Citește mai mult  Inel de mână și oferta de inima

Pungi frumoase feminine cu rochii sunt perfecte. Poate fi ca un costum montat și o rochie cu o fustă luxuriabilă. Astfel de kituri arată foarte ușor și elegant, mai ales dacă alegeți pantofi potriviți. Acestea pot fi cizme rafinate sau cizme ascuțite pe un încălzitor curat.

Dacă curtea costă vremea rece, atunci un accesoriu fermecător poate fi adăugat strat direct sau montat și cizme înalte. Puteți completa ansamblul folosind o eșarfă cartovă sau pălării frumoase.

Accesoriu elegant poate fi completat de un ansamblu de afaceri. Pentru a face acest lucru, este mai bine să alegeți o pungă de formă geometrică cu o celulă întunecată. Se va combina armonios cu un costum de pensulă, pantaloni drepți și o cămașă albă sau o rochie de afaceri cu un guler alb.

Imagini elegante

Luați în considerare în detaliu câteva imagini interesante completate de o geantă de geantă carcasă.

 • Pentru a crea o imagine simplă, dar elegantă de zi cu zi, ridică un blug albastru îngustat, o cămașă în dungi alb-negru și pantofi de balet bej. Puteți decora ansamblul cu ajutorul unor pungi întunecate și ceasuri de aur.

 • O pungă mică strălucitoare într-o cușcă va fi în mod armonios cu un tricou strălucitor, blugi albastru închis și windbreaks de khaki. Intrarea cu un astfel de set poate fi adidași, adidași, frunze sau mocasine.

 • Imaginea frumoasă poate fi creată cu o pungă de cumpărături pe roți. Ridicați modelul cu o celulă roșie și albă sau violet-albă. Dacă există o vreme rece pe curte, apoi purtați o fustă de genunchi roz, o jachetă ușoară sau un pulover cald și completați ansamblul cu cizme gri de piele de piele pe un călcâi și un ambreiaj alb prin umăr.

 • Cu o geantă de căprioară în sezonul de iarnă, acesta va fi perfect combinat cu o fustă într-o cușcă similară, un strat maro închis cu blană albă și cizme negre mari pe un călcâi mic.

 • Un rucsac elegant într-o celulă futuristă poate fi finalizat un set simplu de tricouri ușoare cu nou-asprint și pantaloni albi cu nituri negre. Puteți pune mai mulți adidași confortabili pe picioare sau pe adidași de lumină.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: