Colier alb

Colier alb

White Choker este unul dintre accesoriile originale și non-standard. Nu iese din modă și este considerat un atribut luminos al ansamblului. Purta o astfel de decorare nu îndrăznește nici o fată. Astfel încât imaginea a fost elegantă, trebuie să știți ce este combinată și când este potrivit.

Particularități

Chokerul este un colier scurt și strâns de fixat pe gât. În același timp, acesta nu se potrivește în piele și reglementat de volum. Aceasta este principala diferență dintre accesoriul din alte decorațiuni.

Literally Choker este tradus ca „eliminați”, „scenariu”. Se consideră invenția indienilor și a fost destinată anterior protecției magice a unei persoane.

Choker purta persoane și știți. Astăzi el are succes la celebrități. Astfel de decorațiuni au Rihanna, Britney Spears, Taylor Swift. A plăcut colier și prințesă Diana.

Un astfel de accesoriu este potrivit pentru vârste diferite. Se caracterizează prin design și materiale de performanță diferite.

Colier pune pe gâtul gol. Nu poartă haine. Pentru a vă vedea decorarea, hainele ar trebui să fie deschise.

Chiocherul alb este capabil să prelungească vizual gâtul, subliniind frumusețea ei. Astăzi, el înlocuiește adesea lanțul de aur și este considerat rafinat până la sfârșitul imaginii.

Modelele diferă în mod diferit de stil. Ele pot fi rafinate, romantice, rebar și blânde.

Timbre

Dantelă

Accesoriile de zăpadă-alb sunt capabile să facă diferite nuanțe în imagine. Lace Choker este un accent al imaginii fermecătoare a unei tineri de moda și adesea înlocuiește colierul de nuntă. Modelul poate fi atât de aer și de licitație, care nu va da sofisticarea la accesorirea metalelor prețioase.

Citește mai mult  Revizuirea elveției Ryukzakov

Colierul poate fi realizat din cele mai fine, benzi de dantelă, panza tricotate. Lățimea variază de la foarte subțire la nivel larg. Adesea, Tjason seamănă cu cel mai subțire COB. Modelele de dantelă sunt decorate cu perle sub formă de margele sau picături. Stiluri separate sunt decorate cu culori de satin de nuanțe pastelate, pietre, cristale spumante sau piatră într-un cadru.

Nu există stive mai puțin atractive cu margele și lanțuri albe decorative.

Material și fitinguri metalice

Foarte romantic arată ca un sifon alb și un lanț de argint atârnând pe părțile laterale ale bijuteriilor. Lățimea modelului nu este mai mare de 3 cm, iar accentul devine un pandantiv în formă de inimă, în care puteți stoca o fotografie a celor dragi.

Stayson cu accesorii este foarte armonioasă și combinată cu haine diferite. El este ideal pentru ceapă romantică, date, evenimente seculare și arată aristocratic. Și dacă purtați o cercei similare de tonuri la acest accesoriu, imaginea va fi terminată și chic.

Din linia de pescuit, margele și paiete

Un astfel de accesoriu este mai aproape de coliere și este caracterizat printr-o gamă bogată de decor suplimentar. Margelele pot fi perle albe de zăpadă, cristal, cu o perlă. Astfel de modele devin o temă preferată de maeștri pricepuți și sunt adesea opere de artă. Ele pot fi puse pe o nuntă sau un eveniment solemn.

Rafinat pare un model sub forma unei benzi largi de paiete interconectate. Fiecare element spumant decorat cu margele albe de zăpadă. Un astfel de colier este plin de soare și este potrivit pentru imaginea de zi cu zi.

Citește mai mult  Descriere Rucsacuri Fendi

Clapetă

Fasteanul este de obicei situat în spatele și pot exista forme diferite. Vă permite să reglați colierul cu volum, astfel încât să nu provoace proprietarul disconfortului.

În plus față de opțiunile obișnuite cu un lanț, o opțiune de căutare foarte extraordinară cu o încuietoare cheie, decorată cu perle și coroană mică peste margele. De obicei, dacă colierul are o clapetă neobișnuită, se distinge printr-un design mai simplu și o lățime mică. Poate fi o bandă de culori mici sau un model de croșetat cu adăugarea de margele.

Benzile pot acționa în roluri. Ele sunt legate în spate sau laterale și de obicei sunt înguste cu capetele lungi. Uneori banda de două ori vânturile în jurul gâtului.

Făzătorul este foarte ciudat și adesea devine un accent de un model concis. De exemplu, un ciocan poate fi o bandă de piele albă de piele naturală și o închidere – elemente ale unui lanț mare, cu o clemă clapetă într-o jantă metalică. Atașat un astfel de castel pe CHALKS.

Ce sa porti?

Cherul alb este combinat cu haine diferite. În mod ideal, se uită cu lucruri albe.

Deoarece se concentrează asupra zonei de gât, hainele ar trebui să fie cu o gât adânc. Indiferent de stilul ei. Acestea pot fi produse cu umeri deschise, topuri pe curele, tricouri, rochii și bluze și chiar tricouri. Dacă doriți să puneți pe o cămașă, gulerul este mai bine să nu fixați.

CHERUL WHITE Decorează perfect un costum de afaceri. Poate fi un clasic strict compus din jachetă, bluze și pantaloni. Modelul sub formă de cablu subțire de la piele naturală este perfect pentru această imagine. Datorită curelelor subțiri, accesoriul poate fi acuzat în jurul gâtului de mai multe ori, iar capetele libere sunt coborâte. Aceste stiluri sunt recunoscute astăzi la un Pisk de modă.

Citește mai mult  Mănuși-mănuși

Printre tendințele actuale, combinația de bijuterii. Chokerul poate fi combinat cu lanțuri sau cabine. O astfel de combinație arată bine cu o rochie în podea sau tricou, pus pe vârful dantelă.

Doctorul subțire va da imaginea de nuanțe de rafinare și este mai potrivit pentru rochii de seară și cocktail, topuri, rochie și rochie de rezervor.

Modele largi pot fi puse pe tricou luminos, jachetă și pantaloni scurți denim.

Colier de dantelă completează perfect costumul de seară. Colierul Choker din perle va fi potrivit pentru a privi cu un costum clasic elegant, cu o fustă. Colierul volumetric va face o imagine incredibil de feminină și potrivită pentru o lungime de îmbrăcăminte adiacentă laconică deasupra genunchiului.

Satin Choker se va potrivi cu succes în stilul de lenjerie. Îl puteți purta cu o rochie scurtă pe curele subțiri.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: