Cum frumos cravată o curea pe rochie?

Cum frumos cravată o curea pe rochie?

Fashionul modern știe că astfel de accesorii, cum ar fi o centură sau centură, au încetat mult să fie un element extrem de funcțional al costumului. Astăzi sunt capabili să sublinieze unicitatea stilului, alocă spectaculos o femeie din mulțime. Pentru a lega frumos o centură pe rochie, trebuie să stăpânești câteva tehnici simple și să ia în considerare tipul de formă.

Caracteristici și avantaje

Curelele moderne sunt diverse, ele sunt efectuate din materiale diferite, diferă într-o selecție bogată de stil și culori. Datorită designului modelului, puteți alege o versiune universală, care va fi combinată cu succes nu numai cu rochia, ci și cu o tunică, fustă sau pantaloni.

Un astfel de accesoriu accentuează talia. Acesta este un detaliu important al dulapului de sex feminin, datorită căruia puteți face solemnitate în orice, chiar și o rochie laconică. Fiecare model este subordonat unui anumit caz și ia în considerare nu numai locul, ci și timpul zilei. Prin urmare, pentru a alege o centură pentru a trata cu atenție.

În plus față de funcția decorativă, centura este capabilă să corecteze vizual cifra, ascunzând deficiențele sale și accentuând în mod avantajos avantajele. El creează un orizontal ascuțit, distins printr-o figură, eliminând dezechilibrul cifrei, distrage atenția de la ei. Crearea focalizării dorite, puteți prelungi vizual picioarele sau trunchiul.

În plus, centura poate netezi burta făcându-l mai puțin vizibil.

Particularitatea legăturii curelelor este moderarea de potrivire. Strâns legat, adaugă kilograme suplimentare, creează impresia că este timpul să stați pe o dietă. Prea liber pe accesoriul taliei spune că trebuie să examinați garderoba sau greutatea pierdută. Pentru a evita acest efect, este mai bine să reduceți acest element pe șolduri.

Cureaua este, de asemenea, unică în faptul că, în funcție de stil și culoare, este capabil să schimbe nu numai silueta, ci și stilul femeilor.

Cine ar trebui să sublinieze talia?

Orice centură este capabil să formeze vizual o figură, indiferent de tipul de figură feminină. Este important să nu purtați doar ceea ce îmi place: Există anumite reguli pentru selectarea unui model al tipului de centură.

Frumos și la modă pentru a lega o centură de rochie fiecare femeie. Cu toate acestea, nu ar trebui să deranjeze armonia combinațiilor:

 • Dacă trunchiul de sex feminin este scurt și plin, soluția ideală va fi o curea de lățime radicală. Va crea iluzia optică dorită, prelungirea corpului și reducerea plinătății sale.

 • Natura subțire și înaltă va costa absolut toate modelele curelelor. În acest caz, nu contează ce stilul va fi sau culoarea.

 • Dacă trunchiul este alungit, merită să alegeți centuri de model largi. Cu toate acestea, nu ar trebui să cadă în extreme, deoarece stilul prea larg este capabil să scurteze vizual lungimea picioarelor.

 • Natura care nu posedă o talie subțire, nu se recomandă centurile. Dar dacă nu doriți să renunțați, este mai bine să purtați accesorii, acoperind părțile laterale cu un cardigan sau o jachetă neîngrădită (aceasta este o mai scurtă de orizontală în față, făcând deja talia).

Ca bază, puteți lua regula: Cu cât este mai mare femeia, cu atât este mai mare lățimea centurii.

Înainte de a lega centura, trebuie să vă asigurați că modelul este potrivit pentru tipul de formă și rochia selectată. În plus față de tipul de figură, merită luarea în considerare a altor aspecte:

 • Culoarea de contrast a centurii este bună pe fete de burtă plană+

 • Modelul din tonul rochiei simulează silueta, fără a-l rupe în părți+

 • Un accesoriu îngust cu un decor este mai potrivit pentru rochia din materialul curge+

 • Alegerea unei rochii de lungime franceză (MIDI), curea curea puțin mai mare decât talia naturală+

 • Dacă rochia de stil grecesc, singura locație a centurii este opțiunea de sân+

 • Rochia-caz este o opțiune excelentă pentru cravată la centura de pe șolduri (este inacceptabil pentru a lega accesoriul de pe șolduri, în cazul în care există o burtă).

Modele

Micul frumos cravată o curea pe rochie, trebuie să știți ce modele astăzi la moda. În acest sezon, una dintre cele mai populare sunt curelele Cannis:

 • centuri Superman ale Planului Corset (Kushaki)+

 • Produsele subțiri în stilul clasic (fara decor sau cu arcuri fluture)+

 • Curele largi+

 • Bastoane cu catarama mare și accesorii cu imitație de piele de reptile

 • Opțiuni de ajurata realizate din piele subțire+

 • Accesorii crosetate+

 • Modelele combinate cu decor.

Belt nu este doar un accesoriu modest. Acesta poate avea un decor divers, datorită căruia devine unic. În plus față de liniile de finisare, centura este decorat cu o varietate de fitinguri din lemn, metal, blana, textile, pietre semiprețioase, cristale, materiale plastice și pahare.

Adesea modelele decorate cu broderie marină, colorată, pictura pe țesătură, panglici, butoane, margele, dantelă și fire de perle.

Astfel încât acestea contribuie la stilul unicității și originalității, legați nu numai în mod tradițional, cu accent pe față sau în spatele, dar și, de exemplu, pe partea sau șoldurile (indian).

Material

Deoarece centura nu funcționează numai, dar și o sarcină decorativă, se utilizează diferite materiale pentru fabricarea acesteia. Materialul mai neobișnuit, cu atât mai interesant produsul.

Vinatorii adoranilor clasici, designeri oferă modele din piele naturală de diferite texturi. Centura de piele este practică, subliniază starea unei femei și combinată perfect cu rochii de stil diferit.

În plus față de piele, o piele de catifea de catifea catifea este folosita, reptile de piele, saffyan, plastic si chiar metal.

Din cele mai simple în lucrarea materialelor de astăzi sunt textile populare. Astfel de accesorii nu limitează metodele de legare, permițând nu numai noduri simple, ci și complexe.

Produsele deosebit de populare în Fashionistas sunt curele din satin, mătase, sifon, precum și panglici noi, fire strălucitoare, produse de răchită și tricotate.

Grupul special constă din modele combinate constând din două materiale diferite (piele + textile, piele + plastic etc. ).

Soluții de culoare

Alegerea culorii este mai des asociată cu o umbră de rochii. Cureaua poate fi selectată într-un singur ton cu o rochie sau poate fi un contrast moale.

Tendințele de modă părăsesc întotdeauna locul clasic: nuanțele albe, negre și bej ale accesoriilor sunt considerate favorite ale sezonului.

Brandurile care sugerează spectacole la modă sunt oferite pentru a acorda atenție vopselelor moi și dezactivate: în modă, nisip, maro, corali, precum și modele cu metal și culoare metalică metalică.

Într-o paletă strălucitoare, galben, portocaliu, albastru, roșu și verde senzual.

În plus față de modelele monofonice, amprentele multiple sunt populare.

Așa cum poate fi legat?

Cureaua poate fi purtată pe talie, sub piept și pe șolduri. Pentru a lega în mod corespunzător și frumos accesoriul pe rochie, trebuie să decideți cu privire la modul de legare și să efectuați pas cu pas fiecare etapă. Stilul curelei va depinde nu numai de lățimea produsului: lungimea și textura nu sunt mai mici.

Moduri simple

Există multe metode de legătură de legătură pe rochie. Cele mai simple exemple de realizare ale accesoriului includ:

 • Nodul simplu – Cureaua de lungime mijlocie este zdrobită pe partea din spate și legați nodul obișnuit, îndreptarea liberelor+
 • Dublu Nod – Metoda repetă cea anterioară cu diferența care legată de nod de două ori+
 • Înregistrări – centura răsucite de mai multe ori, apoi acoperiți talia din spate și cravată în față+
 • Loop-ul gratuit – accesoriul este de două ori în lungime, acoperă talia din spate, au libertatea de a face capete libere pe o parte în bucla rezultată pe cealaltă+
 • Buclă pe două părți – un analog de o buclă liberă, diferența dintre care este produsul alternativ al capetelor libere unul față de celălalt+

Aceste metode sunt ideale pentru accesorii din piele subțiri, înlocuitori sintetici, soiuri de piele de căprioară și non-alunecare textile.

Opțiuni cu o curea din piele arată într-un mod nou și diferă de accesoriu clasic de purtare:

 • Clasic cu o curea subțire. Curea îngustă îngustă în jurul taliei, sunt într-o cataramă, fac două se întoarce în jurul centurii spre jos. Coada rămasă se face în bucla rezultată de lângă cataramă, o cifră de afaceri este efectuată în jurul centurii spre catarame și ascunde capătul liber înăuntru. Dacă lungimea cureaua permite, marginea liberă poate fi lăsată în față.
 • Lumini cu o curea neîntreruptă. Cureaua este aruncată în mod standard, sunt într-o cataramă, capătul liber este coborât în ​​jos, făcând o întoarcere în jurul centurii, apoi capătul rămas este din nou în cataramă, dar pe cealaltă parte (cu nevalidul). Front Se pare că bucla eliberată de catarame.
 • Opțiune cu centură de răchită și cataramă largă. Curea înfășurată în jurul taliei, capătul liber se face în cataramă și îl întoarce pe partea din față a celor opt, închizând catarama (pentru a face marginea în buclă în față după ce împachetați și ascundeți capătul spatelui).

Pe această bază, este posibilă legarea nu numai a pielii, ci și curele textile înguste (de exemplu, sub formă de hamuri) din materiale dense.

Legați centura din țesături ușoare

Accesorii textile cravată mai ușor. Țesătură de combustibil mai mare la draperii, trecerea și formarea arcurilor.

Port

Pentru această metodă, accesoriile textile de lungime mare și medie vor fi cele mai bune. Pentru a face centura pentru toate regulile, respectați instrucțiunile:

 • Accesorii este setat pe talie de pasaj, capetele libere traversează spatele și aduc înainte+
 • Alinierea lungimii capetelor, ele sunt legate de un singur nod și se răspândesc.

Această metodă este bună pentru materialele de texturi anti-alunecare. Dacă curge țesătura, este mai bine să fixați centura cu un nod dublu.

Pentru cei care nu-i plac capetele agățate, puteți îmbunătăți designul: după ce scopele libere sunt îndepărtate și încrucișate atunci când nodul este îndeplinit, unul dintre ele ascunde o parte largă pe o parte, alta – cu al doilea. Va rămâne pentru a îndrepta accesoriul – și stilul la modă sub formă de semiconă este gata.

Arc

Legați o centură pe o rochie în stil japonez este ușoară. Există mai multe modalități de a proiecta un astfel de accesoriu bazat pe designul arcului. Cu toate acestea, cele mai populare tradiționale, bazate pe o lungime lungă:

 • Cureaua lungă este aplicată de partea transferului și se întoarce în jurul taliei, traversând capetele libere și tragându-le înainte+
 • Apoi, un capăt este aplicat la altul, coborâș și se întoarce, formând un nod+
 • Avionul liber se termină și făcând două bucle pe ambele părți, legați un arc.

Dacă lungimea centurii este puțin mai mică, puteți modifica arcul:

 • Accesoriu se învârte în jurul taliei, aplicându-și mijlocul în față+
 • traversate se termină din spate, ele sunt îndepărtate înainte, legați un nod dublu, astfel încât să nu fie răsucite și puternic strânse+
 • Rularea capetelor libere, au simțit alternativ în fața nodului, formând o buclă și cozile identice+
 • Alinierea lungimii buclelor și a capetelor, nodul este strâns, pune arcul.

Corrug

Pentru a face un arc ondulat, veți avea nevoie de o centură largă din țesătura aerului. Cel mai dificil lucru este să pliați centura armonică de mai multe ori. Apoi acoperă talia, aplicând mijlocul spatelui. Trebuie să încercați astfel încât produsul să nu răsucească și să rămână direct. În fața ei legați un nod dublu, fără a permite să se deformeze mijlocul. Va rămâne direct – și un arc elegant va decora orice rochie.

Este demn de remarcat faptul că centura textilă de pe talie arată mai bine decât pe șolduri. Piele și analogii densi nu pierd forma, nu răsuciți pe șolduri, deci dacă doriți să subliniați linia lor, este mai bine să o faceți un accesoriu din piele. Accesoriile textile în șosete pot fi ridicate, astfel încât acestea sunt corectate constant, în timp ce pielea nu creează o agitație suplimentară.

Există mai multe moduri de a lega frumos o centură pe rochie. Următorul videoclip va spune despre ele în detaliu:

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: