De ce negru este argint și cum să prevenim acest lucru?

De ce negru este argint și cum să prevenim acest lucru?

Produsele de argint sunt foarte populare. Astfel de decorațiuni arată deosebit, adesea uimitoare cu formele sale complicate. Aproape fiecare persoană are decorațiuni din argint. Un inel subțire sau un inel elegant, precum și cercei eleganți sau o etanșare masivă pot fi văzute în cutia de bijuterii. În timp, aceste produse pot da vina. Acest lucru se întâmplă nu numai cu o datorie de stocare, ci și cu șosete. Mulți sunt interesați de întrebarea de ce se întâmplă acest lucru și nu este o consecință a problemelor de sănătate, care confirmă superstiția. În acest articol, luați în considerare o explicație științifică pentru acest proces și explicați de ce argintul poate schimba culoarea.

Semne și superstiții

Oamenii au fost de mult timp credeți în tot felul de semne și superstiții. Se credea că dacă crucea nativă de argint a început să-și piardă umbra, atunci a fost deteriorat pe un bărbat sau a netezit-o. Dacă decorarea a început să fie luminată, atunci impactul negativ asupra unei persoane a devenit mai puțin. Când produsul a returnat aspectul original, înseamnă că daunele pierdute. Potrivit legendelor, produsele de argint sunt capabile să protejeze împotriva ochilor răi, a puterii necurate, astfel încât acestea au fost folosite în diferite rituri. Plăcuța de decorațiuni a fost explicată în moduri diferite.

De asemenea, a fost luată în considerare ce parte a corpului a fost decorată și tipul de accesoriu și chiar vârsta omului.

 1. Se credea că inelul se spală, apoi fata se află jurământul celibatului, iar meciul era puțin probabil să cavadă.
 2. În cazul în care lanțul se întunecă pe gât sau cercei, atunci pe fata ochiului rău.
 3. Dacă crucea, situată pe corp, a schimbat culoarea, sa crezut că blestemul este foarte puternic.
 4. Când culoarea crucii a fost schimbată pe gâtul unui copil mic, decorarea trebuie atribuită bisericii și consacră încă o dată pentru a proteja copilul.
 5. Dacă ustensilele de la argint au întunecat, au spus că în casă o energie negativă, ceea ce indică prezența puterii necurate.

Există o convingere că argintul absoarbe toate energia săracă. Dacă astfel de decorațiuni sau feluri de mâncare au schimbat culoarea, atunci omul acesta era în pericol și a fost capabil să o evite, deoarece argintul a tras pericolul ei însăși.

Explicație științifică

  Se credea că produsele încep să le albă, Dacă o persoană sa îmbolnăvit. Este parțial adevărat. În încălcări hormonale, endocrine și altor încălcări, o persoană începe să transpire mai puternică, ceea ce duce la o interacțiune mai puternică a glandelor sebacee la. Interacțiunea compușilor care conțin sulf duce la o schimbare a umbra produselor. Oxidarea de argint are loc atunci când reacția de metal cu hidrogen sulfurat și oxigen.

  În formă de argint pur argint nu este folosit practic pentru fabricarea decorațiilor, deoarece acest metal este destul de moale. De obicei, este personalizat pentru a amesteca metale dure, de exemplu, cupru. Adesea, argintul începe să se întunece dacă o persoană adesea transpiră. Atunci când interacțiunea dintre cupru, care face parte din decorațiuni și sulful este conținut în sudoare, începe o reacție chimică, ca rezultat al căruia produsele încep să fie acoperite cu patina, adică, întunecată.

  Citește mai mult  Eșarfă cu kosyos

  În cazul în care o persoană nu are probleme de sănătate, atunci cantitatea de sudoare are o normală, iar reacția oxidativă nu are loc. Dar dacă sudoare începe să iasă în evidență mai intens, atunci produsul pe corp a început să se schimbe umbra. Astfel de situații pot spori.

  1. Stres.
  2. Exercitii fizice. Cu clasele active sport amplifică transpirație, ceea ce conduce la o creștere a concentrațiilor de sulfat. Acest lucru duce la o mai rapidă draga de bijuterii.
  3. Creșterea umidității. Apoi evaporarea sudoare incetineste, prin urmare, concentrația de săruri de sulf crește. Pe baza acestui fapt, oxidarea începe să aibă loc, ceea ce duce la o modificare a culorii produsului.
  4. Disponibilitatea în produse de un număr mare de diferite impurități. test de argint joacă, de asemenea, un rol important. Probele 925 sunt, de obicei mai puțin sensibile la oxidare. Cu cat mai mare de testare a produsului, cu atât mai puțin va fi supus coroziunii. Conținutul de impurități depinde de cât de mult produsul va fi purtat pentru o lungă perioadă de timp, fără a schimba culoarea.

  Argintul, având o probă scăzută, începe să se întunecă mai repede, în timp ce oxidarea începe să apară chiar și atunci când este în contact cu produsele alimentare sau când compușii de sulf sunt ținuți în aer.

  Interesant, interacțiunea de transpirație cu argint nu conduce numai la întunecarea ei, ci și la nerespectare.

  În compoziția transpirației, în plus față de sulfați, sunt prezente săruri de acid azotic. Atunci când interacționează cu nitrați, sulfura de argint începe să se prăbușească, iar produsul schimbă rapid culoarea întunecată la lumină.

  Cum să curățați decorațiile de argint?

  Dacă accesoriile de argint încep să se întunece, ar trebui curățate. Acum, oamenii care cred în superstiție ar trebui să meargă la biserică. În cazul în care o persoană sa simțit mai mult și mai respinsă, nu ar trebui să amâne vizita medicului. Produsele de argint pot fi curățate în atelierul de bijuterii sau pot face acasă. Folosit pentru curățenie Paste speciale, care pot fi achiziționate împreună cu achiziționarea de bijuterii. În plus, există și alte remedii care folosesc pentru a elimina întunecarea metalelor.

  Curățați argintul auriu sau negru poate fi curățat în moduri diferite. Principalul lucru este să știți cum să o faceți corect, astfel încât produsul să câștige stralucirea originală și nu a fost stricată, zgâriată.

  Sifon

  Bicarbonat de sodiu Găsiți în fiecare casă. Tocmai se utilizează cel mai adesea pentru curățarea accesoriilor. Pentru a face acest lucru, turnați o linguriță de sodiu într-un pahar și adăugați apă caldă la ea. În soluția de sodiu omiteți produsul și păstrați-l acolo 30 de minute. După ce elementul devine, spălat cu apă curentă și curățată cu o periuță de dinți.

  Citește mai mult  Wristwatches de producție rusească

  Există o altă metodă dovedită pentru curățarea produselor cu sifon.

  1. Trebuie să luați o mică cratiță de aluminiu și să se toarnă 100 ml de apă în ea.
  2. Apoi, în container, adormiți 1 h. L. sifon.
  3. În decorarea inferioară a cratiței, astfel încât să fie complet acoperită cu apă.
  4. Capacitatea pusă pe foc, după fierbere, țineți focul timp de 1-2 minute. În acest moment, produsul începe să-și schimbe umbra și devine mai ușoară.

  Puteți utiliza un mod similar. Pentru a curăța apa turnată a cratiței, adăugați sodă și coborâți decorarea în apa fiartă, este pre-învelită în folie de aluminiu. Este necesar să dați foliei un pic deranjant și după 1-2 minute opriți focul. După aceea, accesoriul de argint a fost spălat din sediment și ștergeți șervețele.

  Pastă de dinţi

  Pentru a elimina contaminarea și placa utilizează, de asemenea, pastă de dinți. Conține un număr mare de microparticule de lustruire abrazive care vor ajuta la scăparea patinei. Pasta de dinți este aplicată pe o periuță de dinți moale și utilizarea la bijuterii poloneze.

  Trebuie să alegeți o perie cu o grămadă moale pentru a nu zgâria în mod accidental subiectul atunci când curățați.

  Alcool de vară

  Tratamentul de argint Alcool de vară sau Soluția de amoniac vă va permite să curățați rapid accesoriul. Pentru a efectua procedura de care aveți nevoie pentru a lua recipientul și a turnați un pic de alcool amoniac în ea. Jar este pus un produs care a pierdut culoarea și pleacă timp de 10-12 minute. După ultima oară, decorarea este îndepărtată și spălată cu apă curgătoare, apoi uscată.

  Produsele curate pot fi curățate Pastă goe. Aceste fonduri sunt adesea folosite pentru argintul polonez. Pasta trebuie aplicată pe o bucată de țesut moale și tratați ușor suprafața.

  Rapid rapid de patina va ajuta de obicei ruj. Prezența dioxidului de titan și o cantitate mare de grăsimi vă permite să curățați rapid accesoriile de argint din placă. După procedură, produsul arată într-un mod nou, în timp ce apare strălucirea. Pentru curățarea trebuie să frămânți produsul cu ruj, apoi luați o periuță de dinți și lustruiți-o. Această metodă este mai potrivită pentru modelele fără pietre și pietre.

  Adesea de argint Rhodiu acoperit, Pentru a da durabilitatea produsului. Astfel de decorațiuni arată mai rafinat, au îmbunătățit stralucirea. Argint raduit curat cu lichide speciale, destinate. Pentru a curăța servetele sau cârpa de catifea, umezită în apă caldă.

  Ajutați la eliminarea unei patinei din produsele părinte Băi din săpun. Pentru a face acest lucru, în soluția SOAP se înmoaie produsul timp de 5-10 minute, apoi obțineți-l și frecați. Accesoriile cu pietre sunt spălate sub apă caldă, apoi lustruită cu un șervețel moale. Dacă raidul este destul de puternic, acesta trebuie plasat într-un container cu o soluție de săpun timp de 20-30 de minute, apoi clătiți și lustruiți-l.

  Citește mai mult  Brățară cu grenadă

  Pentru produsele părinte nu folosesc Curățarea cu utilizarea alcoolului amoniac, a sifonului sau a pastă de dinți, În caz contrar, ei pot pierde strălucirea. Puteți șterge accesoriile cu baghetele de bumbac, care sunt udate de glicerol.

  În cazul în care metodele specificate nu au dat rezultate ca urmare, este mai bine să decoratiuni de atribute pentru bijutieri pentru a restabili acoperirea placat cu o metoda de galvanizare.

  Placate cu aur elemente sunt periaj moduri similare. Pentru aceste scopuri se vor potrivi Utilizarea alcoolului ammonic, peroxid, pastă de dinți sau o soluție de săpun. În plus față de obicei, există, de asemenea, metode non-tradiționale de produse de curățare. Puteți lumina decoratiuni Coca Cola, La urma urmei, nu e de mirare băutura este considerat un bun absorbant și solvent. Pentru curățare, un recipient cu Coca-Cola a pus pe foc și a pus un lanț sau un alt obiect care necesită o curățare, și se lasă 5-10 minute. Coca-Cola rece este, de asemenea, folosit pentru aceste scopuri. Pentru a decora dobândit aspectul original, aveți nevoie pentru a arunca un accesoriu intr-un pahar cu o băutură și să reziste produsului acolo timp de 5-8 ore. După ultima oară, decorarea devine, spălată cu apă și ștergeți.

  Cum să preveniți întunericul?

  Produsele de argint pot servi de mult timp, mai ales dacă le pasă corect.

  1. Argintul este un metal moale, deci deformarea este expusă. În plus, își pierde culoarea și se întunecă sub influența umidității și a proceselor chimice.
  2. Decorațiile de argint sunt recomandate în mod regulat a lustrui și curat.
  3. Au urmat Trage în timpul unei vizite la suflet și saună. Inelele trebuie îndepărtate în timpul spălării vaselor.
  4. Nu purtați decorațiuni pe formarea sportivă.
  5. A pastra Accesoriile de argint sunt mai bune într-o cutie separată. Decorul este stocat separat, este mai bine să le păstrați astfel încât să nu intre în contact. Produsele care nu sunt uzate zilnic trebuie să fie stocate într-o cutie închisă. De asemenea, în acest scop, se utilizează folie, care va proteja împotriva factorilor externi negativi.
  6. Este important sa În cameră nu a existat o umiditate ridicată, În caz contrar, lanțurile și inelele vor întuneca în curând.

  Multe recomanda acoperirea accesorii lac special bijuterii. Datorită acestui fapt, ei încep să sclipească mai mult, îmbunătățește aspectul lor. Conservarea produselor de argint în forma originală le va permite mult mai mult.

  Albirea este o procedură simplă, care se recomandă să fie efectuate în mod regulat și nu ignora schimbarea culorii produselor, în caz contrar aceasta va duce la o deteriorare a aspectului și a efectelor nocive de metal.

  Despre cum să argint curat la domiciliu, a se vedea următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: