Eșarfă cu kosyos

Eșarfă cu kosyos

Eșarfe volumetrice tricotate

Eșarfe tricotate în modă nu mai este primul sezon. Tendința actuală astăzi este eșarfele în vrac de împerechere mare sau cu modelele reliefate. Astfel de eșarfe includ mulți designeri de modă în colecțiile lor, și modă și la modă – suntem bucuroși să purtăm. Interesant eșarfe tricotate și imagini de modă cu ei au introdus Donna Karan (DKNY), Burberry Prsum și Rodarte.

Eșarfe mari tricotate sunt create de la fire groase și cu ajutorul unor spițe sau cârlige cu diametru ridicat, se obțin modele volumetrice prin aplicarea unor metode speciale și tehnici de tricotat.

Când tricotat pe spițe în astfel de moduri:

 • Engleză cauciuc+
 • Scuipat+
 • Arana.

Guma engleză este cea mai ușoară dintre aceste moduri de a tricota eșarfe de volum, chiar și un tricotat începător îl poate stăpâni. Eșarfe legate de limba engleză, întotdeauna relevante.

Modelele cu panglice arată foarte spectaculos, dar pentru execuția lor, este necesară o anumită abilitate și utilizarea unor ace suplimentare, speciale.

Arana sunt modele volumetrice tricotate care și-au primit numele în onoarea insulelor Aran la coasta de vest a Irlandei. Inițial, astfel de modele au fost deșurubate pe pulovere de lână calde care purta pescari locali. Prin natura modelului, era posibil să se determine, în ce sat a trăit persoana, care poartă astfel de haine.

Maeștrii experimentați sunt luați pentru tricotat Aran.

Trend de modă

Eșarfele cu panglici au devenit un adevărat sezon de trend toamna / iarna. Gama de astfel de accesorii este pur și simplu inepuizabilă: varietatea modelelor din CBS, o selecție largă de tipuri și flori de fire, precum și o varietate de stiluri le permite tuturor să aleagă o versiune țipătă cu panglică la preferințele tale.

Citește mai mult  Dior Ochelari de soare

Eșarfe cu panglici vor fi o alegere bună atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Acest accesoriu este potrivit pentru persoanele de orice vârstă. Punerea pe o astfel de eșarfă cu lucruri simple, puteți crea o imagine elegantă și elegantă.

Timbre

Eșarfele cu panglică sunt prezentate într-o varietate de stiluri și opțiuni:

 • Eșarfă volumetrică cu două fețe. Modelul cu panglici pe o astfel de eșarfă nu este diferit de ambele părți, datorită căruia poate fi purtată, fără a se ascunde în greșeală, și înfășurați, răsuciți+

 • Eșarfă cu margine. Eșarfa de fringe poate fi decorată nu numai în lățime, ci și în lungime+

 • Cu pomponami+

 • Cu o margine netedă+

 • Eșarfă palatină, eșarfă largă. El își va încălzi umerii și înapoi, puteți arunca o astfel de eșarfă și pe cap+

 • În stilul „Oversiiz”. Astfel de eșarfe pot ascunde complet figura, dar atenția celor din jurul vostru în orice caz este garantată și, de asemenea, pentru a îngheța un astfel de accesoriu nu va da+

 • cu buzunare. Buzunare aici – aceasta nu este o parte decorativă, dar destul de funcțională: puteți încălzi mâinile, iar playerul sau telefonul puneți+

 • Eșarfă-brazie sau ouă, cu panglici. Brazerele tricotate eșarfele pot fi diferite dimensiuni și decorate cu diferite moduri, deci există multe modalități de a lega și de a purta ouă+

 • Eșarfe de transformare. Ei pot efectua funcțiile nu numai eșarfă, ci și o vesta, bluze, hote, capse… Totul depinde de fantezia maestrului sau de designer.

Modele de inel

 • Eșarfă-furidă sau clemă eșarfă. Aceasta este o eșarfă având inele. Poate fi solidă și poate fi formată folosind elemente de fixare sau butoane. Această eșarfă poate acoperi și capul, mergând fără o pălărie. Unul dintre tipurile de cleme de eșarfă – soluție sub forma unei benzi Moebius. „Panglica Mebius” (Sharf Infinity, Sha eșarfă) Se pare că conectați capetele eșarfei, înfășurați unul dintre ele+
Citește mai mult  Amber alb: Descriere și proprietăți

 • Eșarfă-hoods cu panglici – acest lucru nu este numai originalul, ci și un accesoriu foarte practic: se închide nu numai gâtul, ci și capul+

 • Eșarfă-capor. Acest model este similar cu o scară de eșarfă și o capotă eșarfă, dar marginea superioară a unei astfel de eșarfă este, de obicei, fixată sub bărbie cu legături. O astfel de eșarfă poate înlocui complet capacul. Adesea, toate aceste nume (Sind, tub fular, fular-capota, fular-Kapor) sunt enumerate ca sinonime în numele unui lucru+

 • Esarfe Manica. Strâns adiacente la gât, iar partea sa largă se închide întotdeauna umeri. lungimi diferite Poate.

Ce sa porti?

Esarfa vrac cu impletituri este întotdeauna un detaliu vizibil și luminos al imaginii modei.

Puteți combina un astfel de accesoriu cu lucruri strict, laconic, tăiat simplu. Acesta poate fi un strat sau Brinker. eșarfe Volumetric cu trese majore arata foarte confortabil și familiar, oarecum neglijent, datorită căreia întreaga imagine nu va fi atât de stricte. Eșarfe poate fi ales în tonul de haine superioare sau, pe contradicția, culori contrastante. Numărul de lucruri cu care se poate purta eșarfe volumetrice tricotate cu șnururi și stiluri în care acestea sunt potrivite – un număr mare. Astfel de eșarfe poate fi purtat atat pe haine de sus și sub ea.

eșarfe de tricotaj cu impletituri perfect combinate cu jachete și haine de blană. Cu un parc sau sacou, de obicei, recomandat să poarte o eșarfă cu argilă sau o eșarfă lungă, care este înfășurat în jurul gâtului de mai multe ori.

În sezoanele de primăvară / toamnă, aceste accesorii du-te asociat cu jachete si jachete rustice din piele, cu rochii calde de lână și jachete, pulovere în vrac și articole de îmbrăcăminte din denim.

Citește mai mult  Hairpins de nunta

Esarfa vrac cu impletituri este una dintre componentele stilului de Casual, aici se pare familiar și natural. imagine spectaculoase pot fi create prin combinarea acest lucru cu haine de stil Militari, de exemplu, cu o mantie de culoare. Volumetric tricotate eșarfe cleme sunt adecvate în stil sport.

eșarfe de tricotaj cu impletituri sau Arana sunt bune în stiluri cu motive populare.

Cum să purtați?

Moduri de a purta o esarfa mult Predic, iar unele dintre ele sunt asociate cu o capsa.

Capetele de eșarfă poate îngheța în față, dacă pur și simplu atârnă pe gât sau de a face o pre-mai multe revoluții. Capetele eșarfă pot fi legate cu un nod sau scutură prin buclă, care formează mijlocul eșarfei.

Puteți arunca capetele eșarfei din spatele spatelui, iar eșarfa însăși în jurul gâtului sau bâine, dacă vă permite să o faceți lățime.

Înapoi poate arunca doar una din capetele eșarfei. Eșarfe largi uneori legături cu broșă sau butoane pe umăr sau pe piept. Combinați frecvent capetele eșarfelor-plăcile. Acest lucru se face dacă dimensiunea răzuitoare este mică și nu poate fi tricotată unul cu celălalt. Dimensiuni mari, răzuire spart, puteți transforma într-un fel de poncho.

Puteți purta schițe în diferite moduri. Dacă diametrul inelului și lățimea eșarfa în sine este mică, este purtată pe gât ca un guler. Scarf larg vă puteți acoperi capul.

Eșarfele cu un diametru mare de inel sunt două se întoarce în jurul gâtului și dacă permite lățimii, ca un fel de capote aruncate pe cap.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: