Eșarfă făcută din mohair

Eșarfă făcută din mohair

Caracteristicile materialului

Mohler este fabricat din lână de angoras. Dar în forma sa pură nu este utilizată, deoarece este imposibil să se creeze un fir durabil. Se produce în combinație cu fibre naturale sau artificiale. Folosit frecvent de mătase sau acrilic.

Mohirul este caracterizat de o industrie soft, aeriană și de asemenea, de asemenea, deține căldură. Acest fir este hipoalergenia, care este foarte important pentru persoanele care au piele sensibilă, predispuși la iritație. Este adesea folosit pentru a tricota lucrurile copiilor. Fetele preferă eșarfe de mohair, shalms sau palatine.

Mochar fire este cald în comparație cu alte fire.Un alt avantaj este ușurința în colorare. Mohairul este reprezentat de nuanțe naturale frumoase, dar pentru a crea un accesoriu luminos, puteți găsi fire de culoare potrivită.

Avantaje

Mohair eșarfă astăzi se bucură de o mare cerere. A devenit un accesoriu indispensabil al unei ceapi elegante și irezistibile.

Mulți gardieni de modă nu reprezintă imaginea de iarnă fără o eșarfă confortabilă și moale a lui Mohair, deoarece are multe avantaje:

  • Se încălzește în vreme rece. Chiar și cu îngheț severă, sentimentul de căldură nu vă va lăsa.
  • O astfel de esarfa se distinge prin eleganță și feminitate.
  • Acest accesoriu va crea o ceapa la modă, adăugați imaginea de originalitate sau va deveni un accent luminos.
  • Esarfe din mohair este reprezentat de o gamă largă de modele și stiluri.
  • Varietatea modelelor vă va permite să alegeți accesoriul perfect pentru iarna rece.
Citește mai mult  Polish Kamea și Willi Hats

Modele

Snud

Stern tricotate este adesea găsit în garderoba fetei moderne. Este universal, deoarece acesta poate fi folosit ca o eșarfă sau cap. Mocrice Scarf Stern combină armonios cu un strat strict de stil sau cu o jachetă de stil sportiv confortabil.

Shepul Mohair este foarte cald, și atrage, de asemenea, fete cu ușurință și sofisticare. Îi lipsește bine aerul, așa că nu vei fi niciodată fierbinte.

Deschidere

Fashioniștii aleg o eșarfă deschisă a lui Mohair de multe ori pentru vremea de primăvară când vrei deja să scapi de lucruri grele și calde. Eșarfă ușoară dau imaginea aerului și a sensibilității. Modelele din mohair subțire efectuează adesea un supliment irezistibil de rochii sau bluze.

Modelul deschis arată spectaculos și frumos. ANSLEWomen Utilizați cârlig pentru a crea modele de lux și originale. Modele foarte elegant caută dintr-un web. Deși sunt foarte subtile, dar sunt caracterizate de durabilitate.

Eșarfă cu un model de deschidere poate fi pus pe un accesoriu frumos la o rochie strictă, un costum de modă sau un strat într-un stil clasic. Eșarfe subțiri pot fi pur și simplu schițate pe umeri și o fixează cu o broșă spectaculoasă sau doar dădu din cap la nodul. Ultima opțiune este perfectă pentru adăugarea de sporturi.

De la Kid Mochar

Acest model este pentru fiecare vis de la Fashionista. O astfel de eșarfă este foarte moale și ușoară, deoarece firele sunt făcute din caprine tinere, nu mai vechi de șase luni. Desigur, lîna copiilor tinerilor Angora nu are o strălucire care este inerentă indivizilor adulți. Dar această deficiență este foarte ușor de corectat datorită procesului de colorare.

Citește mai mult  Eșarfă pe cap

Eșarfă de la copil Mochar va deveni un accesoriu indispensabil și favorit al multor fete care apreciază confortul, luxul și frumusețea.

scoţian

În acest sezon la vârful popularității există eșarfe scoțiene, care se disting printr-o culoare strălucitoare, precum și cu întreaga celulă cunoscută. Eșarfă într-o bandă sau cușcă este o marcă a anului.

Scoția este locul de naștere al modelului scoțian, care a fost folosit inițial atunci când creează placi. Alegerea culorilor a fost foarte importantă deoarece a demonstrat că aparține unui clan particular.

Astăzi, alegerea de combinatii de culori este complet dependentă de preferințe. eșarfe mohair de lux într-o cușcă a devenit o alegere a multor fashionmen pentru acest sezon.

Banda de cauciuc engleza

Modelul prezentat în stilul de guma limba engleză este de obicei folosit pentru ierni reci. Acestea diferă cald și puf. Acest model vă permite să creați o densă simultană și eșarfă de lumină, care se va strânge în mod fiabil de un vânt puternic și va încălzi cu geruri puternice.

Pautinc

Esarfe, fitil de un web, este de obicei făcută din fire Kid Mochhar. Acest accesoriu este adesea alegerea fetelor pentru primăvara devreme sau toamna târziu. Atunci când tricotat o cușcă, sunt formate balamale mari, care, în aparență seamănă cu un web.

De obicei, astfel de modele sunt suficient de largi. Pentru perioada caldă a anului pot pur și simplu schița pe umeri. În zilele reci, o astfel de eșarfă poate fi pliat de mai multe ori pentru a crea un accesoriu cald.

indian

Fetele preferând eșarfe subtile, modele ideale potrivite indian. Ele se disting prin culori strălucitoare. De obicei, acest tip este reprezentat de dungi sau celule.

Citește mai mult  Totul despre rucsacuri pentru băieții adolescenți

O astfel de eșarfă va fi o soluție excelentă pentru iarna rece, precum și completarea perfect a arcului irezistibil. Poate fi purtat în tandem nu numai cu haine deasupra capului, ci și cu un bluer sau pulover în zilele de primăvară caldă.

Caracteristicile de alegere

Un rol imens atunci când alegi o eșarfă de mohair joacă aspectul, culoarea căștilor sau îmbrăcămintei exterioare și, desigur, stil.

Dacă alegeți modelul și culoarea potrivită, puteți ascunde dezavantajele și puteți acorda atenție plusesului cifrei. Deci, frumusețile subțiri vor fi perfecte pentru o eșarfă cu un model mare. Pentru doamne complete, o soluție excelentă va fi un model mic. Fetele cu forme magnifice care merită să ia eșarfe mohair în culori calme și să renunțe la modele de volum.

Eșarfele luminoase vor accentua frumusețea bruneturilor întunecate. Pentru fetele cu piele târzie cu păr brun sau roșu modele perfect potrivite de negru, albastru sau gri. Blonde cu piele ușoară care merită să acorde o atenție la un fistic, bej sau albastru eșarfă de umbră. Frumusețea rusă este mai bine să oprească alegerea pe culori reci (verde, albastru, albastru sau gri).

Vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: