gheară

gheară

Amulet Wolf Klyk – pandantiv, atragerea de oameni în jurul valorii de. Contribuie la realizarea obiectivului în indiferent. Vă permite să se calculeze în mod corect în cazul în care pentru a demonstra puterea, dexteritate, înțelepciunea, și în cazul în care să rămână calm și încrezător.

Particularități

Talisman Fang Wolf pe bună dreptate a câștigat popularitate în întreaga lume. Strămoșii noștri folosit pentru a proteja casa lor de cel necurat. Ei au crezut, în capacitatea sa de a de locuințe surround, cu o astfel de barieră puternică, prin care nu puteau pătrunde răul.

Trăiește convingerea că o astfel de depășire permite cine face parte dintr-o să fie sigură și să păstreze oricum calmul.

Dacă nu aveți auto-disciplină, dar există o mare dorință de a vă construi în mod independent viața, ascultând vocea voastră interioară, trebuie să cumpărați o suprapunere – Wolf Fang.

Wolf Wolf Fang înseamnă:

  • Este important pentru sensul acestui farmec pentru oamenii de sex masculin. Proprietarul său îi atașează nu numai puterea fizică, dar, de asemenea, face puternică într-un plan intim.
  • Amuletul atrage bogăția și este considerat un simbol al fertilității.
  • Previne pridvorul de deteriorare proprietarului și Schalza, este considerat a fi un talisman.
  • Fangul lupului dă o persoană care o poartă, o atracție specială pentru sexul opus.
  • Exacerbează un sentiment de justiție de la proprietar și este un simbol al calmului.
  • Mascotul dă proprietarului un sentiment de independență, face o intuiție inteligentă, exacerbează.
  • Ajută la trecerea la un scop prețuit, adaugă încredere în abilitățile sale.

Copiii ObEreg

De asemenea, colții de lupi servește, de asemenea, protecție pentru nou-născuți de la ochi răi, gânduri negre, invidie și daune. Nu este o coincidență faptul că părinții anteriori au atârnat un dinte de lup peste un leagăn pentru copii.

Citește mai mult  ARAPHAK: Tendințe de modă

Pentru ca copilul să crească dinții puternici și sănătoși, el a fost dat lui GNAW WOLF FANG. Și mamiferele copiilor obraznici și furaje au atârnat mascota pe gât, pentru că, potrivit legendei, el este capabil să se calmeze, să facă un copil disciplinat.

Wolf Klyk – Acesta este în primul rând un amulet masculin. Se crede că ajută la stabilirea climatului în echipă. El a fost dat tânărului care vine la serviciu în armată. El a permis tânărului să devină lider, apărat în cazurile în care trebuia să arate curaj și curaj.

Pentru femei

Doamnelor, uneori, sa bucurat de mascota unui lup de lupi pentru atitudinea unui om iubit. Fetele tinere purtând un colț de lup, el contribuie la achiziționarea celei de-a doua jumătăți. Fata cu un astfel de farfier devine centrul atenției masculine.

Această influență talisman poate fi explicată prin dedicarea specială a lupilor, care, de foarte mult timp, pierzând favorit. De aici, credința că lupul Fang contribuie la crearea unei familii solide și vă permite să păstrați dragostea pe tot parcursul vieții.

Cum să purtați farmecul?

Dacă aveți un pandantiv de lup de lupi, în mod natural, pe gât, dacă brățara este pusă pe încheietura mâinii. Talismanul se potrivește atât femeilor, cât și bărbaților.

Efectul fertil al suprapunerii asupra bunăstării proprietarilor: după o anumită perioadă de timp, pielea se va transforma și după două până la trei săptămâni va fi mai bună decât condiția generală.

Amolet de la dintele real de lup este foarte fragil, necesită purtarea exactă. Este dăunător pentru a friga soarele de vară și expunerea la apă.

Citește mai mult  Totul despre metalele nobile

În general, dintele de lupi vă protejează protecția fiabilă. În situații dificile, vă va da putere, calm, noroc în viață.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: