Inel dublu

Inel dublu

Acum câțiva ani, fete si baieti cu incantare acceptat o noutate – inele duble interfalangiene. Forma lor creativă și istoria antică au apreciat tinerii, precum și cinema. În mod natural, acum nu este un accesoriu în aer liber, dar se bucură de nu mai puțin popular decât înainte.

Companiile de bijuterii renumite și producătorii de masă creează produse incredibile care subliniază că starea vă va permite să completați colecția cu o decorare interesantă și, cel mai important, în mod armonios în stil casual.

Caracteristici și avantaje

Soiurile de date ale inelelor rezumă opțiunile falimenare adorând un deget și modele care sunt puse pe primele falange ale celor două degete adiacente. De asemenea, designerii creează copii triple și cvadruple.

Designul este după cum urmează: cu andocare laterală două inele vândute cu partiții sau lanț, pentru fiecare falangă, raportul său este destinat fiecărei falanx.

O altă opțiune – Mensmen cu design original. Aici degetele nu sunt împărțite și decorate cu fluturi mari, mașini sau pur și simplu plăci decorate cu diamante sau inscripții.

Produse uzate pe degete medii și fără nume sau în medie și indicatoare. Proprietarii lor notă că produsele sunt foarte confortabile.

Indiferent de metalul utilizat, inele decorate cu pietre sau pietre naturale, fără îndoială, aceste decorațiuni sunt spectaculoase, originale și elegante.

Produsele sunt atât de mari încât designerii rămân spații mici pentru fantezie. Astfel, accesoriul va fi capabil să devină un accident vascular cerebral final în imagine și va ajuta chiar să atragă atenția asupra sexului opus. Dacă este necesar, va ascunde defectele pielii.

Istorie

Primele inele duble feminine au fost găsite în timpul săpăturilor arheologice din Kazahstan. Au aparținut fetelor din Asia antică. Cu câteva mii de ani în urmă, aceste produse au fost decorate cu o placă groasă, Carredik și alte pietre. Ei, potrivit istoricilor, au servit ca un simbol al comunicării dintre începerea spirituală și o coajă corporală, de atunci, filosofia țărilor din Orientul vechi se baza pe dualism.

Citește mai mult  Câte rucsac școlar ar trebui să cântărească?

Acum, inele duble – doar bijuterii elegante, care sunt numite și o cârpă elegantă. În limba engleză, se numesc inele multi-degenere. Acesta este un fel de armă de sex feminin care nu va fi capabilă să spargă capul, dar va hack cu ușurință inima masculină.

Modele moderne

Varietatea de forme și soluții de proiectare este impresionantă, astfel încât fiecare fată va ridica decorarea perfectă și va încânta noutatea reală și la modă.

Pe un deget

Aceste variante de inele sunt multi-straturi și se referă la clasic. Produsul este mai des executat în stil minimalist. Design cu pietre, de obicei, scăzut. Stropi mici de perle, cristale sau diamante doar împodobesc ideea inelului, care nu este eclipsată de strălucirea lui.

Este pus pe ambele falange diferite și una. Inelele în sine pot fi subțiri sau lățâie cu diametre diferite. Legat între ei cu lanțuri sau placă subțire.

Inelele opționale au o formă rotundă clasică. Unii bijutieri creează copii cu fețe, iar unele decorează cu spikes.

Modelele cu lanț se bucură de o mare cerere. Ele sunt practice, lăsați 1 mm pentru a regla dimensiunea, deoarece inelul mai mic nu este închis și se pare rafinat pe mână. În plus, completați perfect arcul informal.

În orice caz, opțiunile multistrat vor se potrivi fetelor cu degete subțiri și lungi, dar și pe mânerele ușor chubby vor arăta originale.

Designerii recomanda pentru a alege milimetrică un produs mai mult decât diametrul degetului, astfel încât inelul a trecut cu calm prin articulația.

Pe două degete

Aceste modele sunt ca Castet. Ei nu au nici o partiție, cu circumferința inelelor nu sunt închise întotdeauna. În funcție de ideea de design, părțile laterale sau din partea superioară a degetelor rămân deschise. Inele sunt opțional situate pe aceeași linie. Asimetria este, de asemenea, permisă.

Citește mai mult  rucsaci japoneze și elevi

În conexiunea feței, inelul se fixează cu o placă decorativă, de exemplu, sub formă de aripi de înger, diferite animale (bufnite, dragoni, șerpi, șopârle, scorpion), flori și ramuri cu frunze. Există cruci, inimi, pene, chei și săbii.

7

Fotografii

În plus față de funcția decorativă, decorul poate transporta un sens care va inspira. Acesta poate fi semnul tau zodiacal sau de orice altă imagine.

Nuntă

Inele duble de aur sau argint cu pietre ridica mirese pentru logodna. Aceste modele neobișnuite au devenit ceva mediu între clasicele de dezosare și decorațiunile scumpe. În plus, ei vor fi bine combinate cu dulapul casual și de seară.

Material

Produsele duble destinate în fiecare zi sunt fabricate din metale hipoalergene de bronz și ieftine. Decoratiunile de seara gourmet si modelele de marca sunt create din aur, argint, mai putin adesea platina.

Când bijutierii inspiră cinema

Inel – Subiect preferat în filmele genului Fantasy. Acesta este realizat de proprietăți magice, de exemplu, poate deschide un portal sau este sursa principalei forțe eroi. În filmul senzațional din „Universul Cinematic Marvel”, personajul principal ar putea deschide portaluri pentru un inel dublu. Accesorii magice Dr. Strange se face într-o formă concisă cu un model de relief.

Probabil, pentru prima dată, modelul dublu a fost văzut pe degetele actritei Lauren Conrad în seria TV „Hollywood Hills”. După Rihanna, Megan Fox și alte personalități au fost cucerite în decorațiuni neobișnuite.

Producătorii

Multe branduri de bijuterii creează decorațiuni de înaltă calitate și elegante. Uneori acestea sunt lucrări reale de artă. Acest lucru va oferi marca Cartier și Amarem.

Citește mai mult  Bag-Kangaroo

În colecțiile companiilor de bijuterii Sokolov, sunt prezentate copii romantice de aur și argint cu fanitice de formă fantezie. Ei vor ajuta la evidențierea fetelor tinere din mulțime și subliniază individualitatea lor.

Swarovski oferă un model elegant pentru două degete Vittore. Produsul elegant este acoperit cu un rodiu de metal prețios, deci în timp nu se va întuneca și va încânta strălucirea minunată pentru o lungă perioadă de timp.

Decorațiile originale produc brand Refossi. Modelele sunt decorate cu tot felul de pietre și sunt prezentate în diferite culori.

Cui se va potrivi?

Inelele duble Falangie și fuziune cumpără de obicei tineri. Pe femeile mature, o astfel de decorare pare prea îndrăzneață.

Produse concepute pentru a decora degetele lungi. Pe scurt, arată ridicol.

Fetele cu o palmă frumoasă se vor potrivi oricărei forme ale inelului. Restul sunt recomandate modele elongate sau forme asimetrice. Astfel încât decorarea nu va arăta prea greoaie și va împușca degetele. Lățimea medie adecvată a inelelor și modelelor, decorate cu pietre sau cu inserții interesante.

Deoarece inelele atrag în mod necesar atenția asupra mâinii, atunci manichiura ar trebui plătită. El trebuie să fie concis și monofonic. Unghiile ascuțite și lungi nu sunt binevenite, ca un lac strălucitor sau strălucitor, stuc.

Fetele tatuțe rafinate decorează imagini de stradă și seară. Inelele sunt relevante la partidele informale.

Rochii din tricotaje, blugi, diverse cămăși și alte lucruri potrivite pentru styling casual.

Este demn de remarcat faptul că inelele duble – produse independente. Ei nu au nevoie de adăugare la alte accesorii.

Preț

Produsul la modă poate fi achiziționat pentru 100 de ruble, probabil de o calitate discutabilă. Saloanele de bijuterii vor fi evaluate mai scumpe, dar destul de accesibile, mărcile principale ratează creațiile lor în sute și mii de dolari.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: