Inele de argint cu aur

Inele de argint cu aur

Fiecare fată caută să arate luxos. În aceste scopuri, multe dintre ele subliniază imaginile lor cu decorațiuni elegante. Cele mai luminoase accentuează statutul său va ajuta bijuteriile din metale prețioase.

Cu toate acestea, nu toate fetele își pot permite modele scumpe, motiv pentru care opțiunea mai bugetară este foarte populară – inele de argint cu aur.

Particularități

Dorința de a avea în propriul dvs. set de decorațiuni ca multe dintre cele formate din metale prețioase, bântuie jumătate jumătate a umanității au fost mult timp. De la crearea primei bijuterii, prima lor prioritate a fost aceea de a sublinia statutul proprietarului lor.

Cu cât arterierul a fost făcut de inel și pietrele mai scumpe au fost folosite în acest proces, cu atât mai frumos și produsul a fost scump. Și aici este principala problemă care nu permite multe femei practice să dobândească bijuterii similare – prețul său.

Nu este un secret că cel mai scump metal este aurul. Este, de asemenea, modul cel mai elegant și luxos pentru a sublinia arcul de sex feminin. Doar peste 100 de ani în urmă bijutieri, înțelegerea dorința multor fete de a avea produse de aur în setul lor, a inventat un astfel de mod de a proces, în care produsul a fost realizat dintr-un metal mai puțin costisitoare – argint, și de mai sus a fost acoperit cu aur pulverizat. O astfel de combinație nu sa uitat mai rău decât bijuterii din aur de obicei, dar în același timp, costa mult mai puțin decât prețul său fix.

Cel mai adesea, această metodă este utilizată în legătură cu fabricarea inelelor, deoarece acestea au o suprafață mare de procesare și necesită cea mai mică duritate de bijuterie. Multe fete atrag modele similare, nu numai din cauza prețului seducătoare, dar, de asemenea, datorită stabilității unei astfel de combinații de la oxidare și coroziune.

Citește mai mult  Toate rucsaci despre pentru fete adolescente

Metode de fabricare

În prezent, în industria bijuteriilor, având în vedere marele cereri, există multe modalități de a păstra argintul. Cel mai frecvent este cel în care se aplică electroliza. Acesta este un mod tradițional la care inelul de argint finit este imersat în lichid electrolitic împreună cu mai multe petale de aur. Ca urmare a expunerii la curent electric, ionii de aur sunt soluționați pe suprafața produsului.

Următorul mod este cel mai rapid. Se află într-o ardere specială, în care utilizarea aurului și a mercurului. Acesta din urmă ca urmare a evaporării expunerii la căldură și a aurului rămâne pe suprafața inelului.

Utilizarea tehnicilor speciale de progres tehnic bazat pe amestecuri în formă de gel sau prin pulverizarea aurului pentru a decora orice dimensiune.

După inel, indiferent de metodă, este aurit, este atent lustruit, de exemplu, folosind agat și dobândește o strălucire orbitoare.

Merită să ne amintim că inelul de argint va fi considerat atare numai dacă au fost utilizate cel puțin 92,5% din argint și nu mai mult de 7,5% din alte metale, care au un total de 2,5 microni. În caz contrar – inelul este făcut prost.

Avantaje și dezavantaje

Aceste produse au următoarele avantaje:

  • Disponibilitate, care se datorează unui preț democratic și unui sortiment mare+
  • Astfel de inele au o masă mică în comparație cu modelele de aur pure și, prin urmare, oferă o purtare confortabilă chiar și pentru o lungă perioadă de timp+
  • Nu mai rău decât alte bijuterii prețioase. La tot timpul, cele mai multe produse finite vor fi extrem de dificil de distins de bijuteriile simple de aur și, în unele cazuri, sau cu o comandă individuală, puteți alege opțiunea de gilding combinată cu argint+
  • Dacă este necesar, repararea unui astfel de inel va costa mult mai ieftin+
  • Lucrarea de argint este mult mai convenabilă și, prin urmare, inelele aurite pot avea în mare parte cea mai spectaculoasă aspect+
  • Au un proces simplu de curățare.
Citește mai mult  Mănuși de schi

Dar, ca în toate, există dezavantaje din astfel de accesorii:

  • Un astfel de produs nu va fi durabil. Gildingul este rapid purtând, din cauza a ceea ce uneori inelul își pierde aspectul frumos+
  • Decorarea necesită o circulație delicată, deoarece suprafața sa poate suporta daune mecanice și deformare.

Ca rezultat, se poate observa că beneficiile acestei achiziții sunt mult mai mult. Cu atitudine atentă, va fi capabil să devină o „perlă” a oricărei imagini feminine.

Cum să curățați și să vă îngrijiți?

Orice decorare prețioasă necesită o atenție sporită. Nu este suficient doar pentru a cumpăra un inel, așteptând că nu mai efort de la proprietarul său. Accesorii cu actura necesită trepidate și regulate, dar în același timp o îngrijire ușoară pentru ei.

Dacă se observă contaminarea minoră pe produs, uneori uneori este suficient doar să o ștergeți cu piele uscată. Dacă nu vă ajută, merită să tratați un inel cu un disc de bumbac, care trebuie să fie predeterminat în alcool etilic sau Turpidar. O astfel de procedură nu este capabilă să dăuneze produsului, ci, dimpotrivă, va curăța suprafața de la praf și poluare grasă, și returnează, de asemenea, strălucirea.

În plus, există magazine unde puteți achiziționa în mod specific instrumente suplimentare pentru curățarea și lustruirea accesoriilor lor din metale prețioase.

Trebuie amintit că decorarea argintului este deosebit de frică de umiditate și temperatură, astfel încât ideea de a le lua în vacanță în țările calde sau de a le depozita în baie poate duce la un trist pentru accesoriu la consecințe.

Pentru a asigura produsul său de neegalat, merită periodic înmuiere într-o soluție din oțet, dar nu mai mult de 15 minute.

Citește mai mult  Pălărie neagră

Soiuri de modele

Recent, inelele de argint cu smalț de aur sunt extrem de populare. Mulți bijutieri reprezintă atenția femeilor interesate modele unice care vor deveni o completare excelentă la viața lor seculară și de zi cu zi.

Nuntă

Inelele de nuntă placate cu aur sunt o opțiune excelentă pentru nou-născuți. Raportul unui preț scăzut cu aspect uimitor va permite unui cuplu iubitor să-și conecteze inimile fără costuri imense și nervi care pot dezvălui conversațiile despre împrumut sau perioada de acumulare pe termen lung.

Cu piatră prețioasă

Dați un aspect mai luxos al produsului va permite includerea oricăror pietricele prețioase. Cele mai populare sunt opțiunile cu cuarț mistic, cu chihlimbar și piatră lunară. Primul va da produsului o strălucire incredibil de frumoasă și chiar misterioasă, cea de-a doua va da o mâner de sex feminin, iar acesta din urmă subliniază perfect ochiul strălucitor al proprietarului său.

Biserică

Aur argintul placat este adesea folosit în fabricarea credințelor bisericești. În special inelul comun „Salvați și salvați”, unde inscripția este gravată pe interiorul produsului. Aceasta este o opțiune bugetară care își poate permite orice enoriașer al Bisericii și doar un credincios.

Titan

Aceasta este o opțiune pentru cei care doresc să sublinieze imaginile lor de prețul cel mai masiv, dar democratic al accesoriului. Inele similare sunt utilizate în mod activ de fete în ceapă de stiluri de înaltă tehnologie sau militari.

O gamă largă de inele de argint cu gilding va permite fata să aleagă cea mai potrivită opțiune care va putea să sublinieze nu numai imaginea, ci și feminitatea și frumusețea mânerelor ei.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: