Inele de aur alb

Inele de aur alb

În prezent, selecția decorațiilor pentru doamnele drăguțe este doar superba. Ridica cercei perfecte, pandantive și inele pot chiar cea mai exigentă doamnă tânără. Astăzi vom vorbi despre inelele de aur alb atractive și luxoase.

Caracteristici metalice

Aurul alb se bucură astăzi de popularitate de invidiat printre doamnele de toate vârstele. Multe acest metal pare neobișnuit, dar de fapt totul este foarte simplu. Argintul sau paladiuul este adăugat la aliaj. Aceste impurități oferă aur o umbră spumantă.

Nichel Adaugă la aur. Dar, după un timp, sa dovedit că cauzează diverse reacții alergice și de la această materie primă trebuia să refuze.

Puțini oameni știu, dar pentru fabricarea de inele frumoase este extrem de rar a folosit aur pur. De la sine, acest metal este foarte moale și ușor deformat. Înainte de a crea decorațiuni, aurul este diluat cu diferite elemente suplimentare care dau puterea de aliaj.

Adăugat frecvent platină. Ea face din aliaj foarte durabil și fiabil. Dar o astfel de bijuterii vor fi mult mai scumpe decât toate celelalte opțiuni.

Astăzi aurul nu poate avea numai alb, ci și roz, albastru, verzui sau roșu umbra. Metalul alb arată armonios cu toate aliajele altor culori. Mulți bijutieri iubesc să combine diferite nuanțe într-o singură decorare, oferindu-i un aspect fabulos. Necesitatea unor astfel de inele nu vor putea rezista!

Cum să ridici?

Bijuterii provoacă încântare și admirație pentru fiecare modă. La selectarea produselor similare ar trebui să fie foarte responsabil. Totul depinde de scopul achiziției și preferințelor doamnei.

  • Dacă cumpărați inele destinate ceremoniei de nuntă, ele trebuie să fie omogene. Aceasta înseamnă că prezența unor părți decorative suplimentare și a pietrelor mari este exclusă.
  • Dacă veți face o ofertă de mână și inimă, atunci trebuie să alegeți un inel de logodnă frumos. Trebuie să fie decorată cu o pietriș. Acest articol este selectat în conformitate cu preferințele doamnelor și a florilor sale preferate.
  • Pentru șosetele de zi cu zi, este mai bine să achiziționați un produs mai concis și mai elegant, lipsit de stripare excesivă. Nu este rău să te uiți la opțiunile de flacără cu pietre mici, gravură și modele.
  • Dacă intenționați să alegeți o decorare pentru runde seculare sau evenimente solemne, atunci ar trebui să acordați atenție copiilor la modă și vizibilă cu pietricele multi-colorate. Puteți purta cercei potrivite cu astfel de inele. Setul similar transforma efectiv arcul de seară.

Determină calitatea metalului și puritatea sa se poate face cu ajutorul unei probe. Aliajele acestui aur pot avea următoarele eșantioane: 375, 500, 585, 750. 375 de produse de probă sunt linia cea mai mică. Acestea se disting prin prețul disponibil, deoarece nichelul este diluat, ceea ce poate provoca reacții alergice. Marcarea 500 pe inele este extrem de rară. Există argint și cupru în astfel de copii, astfel încât culoarea lor are o nuanță urâtă gălbuie.

Cele mai frecvente sunt eșantioane de aur 585 de aur alb 585. Se distinge prin caracterul practic și estetica. În inele cu etichetare 750 există un procent mare de metale prețioase. Din această materie primă, cea mai interesantă bijuterii cu modele complicate.

Citește mai mult  Jack Wolfskin Rucsacuri

Astăzi, fraudatorii oferă adesea produse 925 de eșantioane pentru aur natural. De fapt, această ștampilă se referă la argintul auritat.

Decorul trebuie să fie perfect în dimensiune. Inelul prea apropiat va livra o mulțime de senzații neplăcute și prea liber poate fi ușor de pierdut.

Soiuri de modele

Astăzi, doamnele pot alege absolut orice inel de aur alb. Poate fi un accesoriu larg și luminos sau un produs laconic fără inserții suplimentare. Vom analiza mai multe dintre cele mai populare modele de decorațiuni spectaculoase.

Populară până în prezent și inele cu simboluri religioase. Acestea includ produsele „salvați și salvați”. Specimene similare din aur alb arată deosebit de lumină și armonios. Acestea pot fi completate de o rugăciune ortodoxă în partea interioară sau exterioară. Bijutierii completează adesea astfel de accesorii smalț de ton întunecat pentru a evidenția literele de pe suprafață.

Fetele tinere doar adora inele cu semnul infinit. Ele se disting prin aspectul lor concis și atractiv. Un astfel de produs în aur alb este ideal pentru un cadou iubit, ca un simbol al iubirii veșnice.

Modelul frumos și elegant poate fi făcut din aur galben sau roșu având o cale de metal alb pe suprafață. Astfel de decorațiuni combinate arată foarte originale și interesante, mai ales dacă au un design netrivial.

Nu pot fi ignorate și decorațiuni clasice fără inserții și pietre. Ele se disting prin designul lor restrâns și concis. Ele pot fi atât strălucitoare, cât și mată. Totul depinde de preferințele doamnei. Accesorii similare pot fi selectate atât pentru fiecare zi, cât și pentru afaceri, atât de solemn (nunta).

Pe rafturile magazinelor de bijuterii puteți găsi o cantitate imensă de inele duble. Au pus pe un deget. Specimene similare de aur alb sunt adesea completate de cristalele Swarovski sau Diamonds.

Incredibil de blând și sofisticat pe Finchik-ul doamnei, inelele deschise. Ele pot avea modele complet diferite și complicate, interlinguri spectaculoase și ornamente. Astfel de modele vor fi relevante atât pentru șosetele obișnuite, cât și pentru evenimentele festive și de nuntă.

Decorațiile groase și de suflare sunt deosebit de populare în rândul persoanelor în vârstă. Ele sunt foarte solide și scumpe pe o doamnă matură. Dar ei nu ar trebui să poarte degete subțiri și lungi sau prea chubby.

Restabilite și concisuri de acces plat. Ele sunt adesea alese pentru celebrarea nunții. Mai ales luminos și elegant pe Finchik-ul doamnei va căuta produse cu diamante.

Tendința acestui sezon este inelele Falange. Ele pot fi făcute în design tradițional sau au forme complet neașteptate. Puteți găsi multe opțiuni sub forma literei X sau Snake încadrarea doamnelor.

Rafinat și luxos caută decorațiuni cu pietre prețioase și semi-prețioase. Pe fundalul metalului alb, multe pietre arată spectaculos.

Astăzi, cuplurile din dragoste aleg adesea cazuri similare pentru implicare. Strălucirea nobilă a aurului și a pietrei va deveni adăugarea perfectă a costumelor solemne. De exemplu, poate fi inele de nunta de neegalat cu sapphire stephire. Se crede că această bijuterie este un simbol al iubirii și loialității.

Pietrele pot avea culori și nuanțe diferite. De la negru la roz blând. În aur alb, aproape orice piatră arată armonios. De exemplu, foarte solid și scump într-un astfel de inel va arăta ca un negru misterios onyx.

Citește mai mult  ECCO Review Backpack

Forma pietricelor poate fi, de asemenea, diversă. Ornamentele de aur cu minerale de formă geometrică sunt considerate clasice permanente: pătrat, rotund, triunghiular și diamant.

Combinație cu pietre

Cu safir

În aur alb, safirul pare incomparabil. Această piatră are un albastru adânc, care este contrastant și distins puternic pe fundalul metalului prețios al tonului luminos. Cele mai saturate și mai atractive sunt inelele cu safir, completate de diamante și fianuri în culoare.

Cu smarald

Mineralele verzi naturale sunt perfect combinate cu toate metalele cu lumină nobilă. Acesta poate fi nu numai din aur alb, dar, de asemenea, argint sau platină. Dacă vă plac nuanțele calme și armonioase, atunci ar trebui să acordați atenție inelelor cu smarald.

Se crede că acest mineral este în măsură să dea proprietarului o stare de spirit bună și armonie cu el însuși.

Cu topaz

aur alb arata armonios cu topaz. Această bijuterie este caracterizată de frigul său extern. Aer de culoare albastru sau albastru intens de topaz arată în mod eficient într-un tandem cu metale prețioase. Inel cu un astfel de detaliu va fi soluția perfectă pentru femei de afaceri și motivante.

Cu Ruby

Produsele cu Rubin se încadrează în dragoste la prima vedere. Modernă Fashionista adoră pur și simplu această piatră pentru culorile și nuanțele sale magice capabile să facă o chică diferită și să strălucească.

Cu ametist

Dacă doriți să creați o imagine cu adevărat regală, atunci ar trebui să vă uitați la inelele de aur interesante cu Ametist. Această piatră are o culoare purpurie nobilă, care poate fi aproape transparentă sau densă și saturată. Pe fundalul metalului alb, mineralul arată foarte feminin și romantic.

Cu grenadă

Evulele senzuale și pasionate vor cădea cu siguranță la gustarea decorațiilor cu o grenadă. Această bijuterie are o culoare roșie suculentă și bogată, trezind jucătorul și sexualitatea proprietarului lor.

Accesorii fabricate din aur alb cu o grenadă vor deveni o soluție excelentă pentru multe doamne, dar dacă decideți să purtați un inel cu un set de afaceri, atunci ar trebui să alegeți un model cu o pietriș mic și neobișnuit.

Cu acvamarină

Astăzi în decorarea tendințelor cu Aquamarin. Inelele de aur alb nu fac excepție. Astfel de specimene se vor potrivi în multe seturi de îmbrăcăminte datorită îngrijirii lor și a culorii calme.

Cu perle

Doamnelor nu pot rezista perla fermecătoare! Această piatră este întruchiparea sensibilității și a luxului. Este armonizată cu toate metalele prețioase, dar pe fundalul aurului alb arată deosebit de atractiv.

Cu citrină

În doamnă inele vor arăta o citrină bună. Cu aur ușor combină orice fel de piatră frumoasă. Acest lucru se aplică opalului fabulos. Astăzi, doamnelor se îndreaptă din ce în ce mai mult la accesorii cu opal australian și roz.

Cu moissanit

Tandemul de aur alb cu MOISSANITE arată misterios și atractiv. Astfel de inele vor deveni o soluție ideală pentru modă, preferând imagini elegante și restrânse.

Cu agitat

Agate este recunoscută în mod corect de unul dintre cele mai misterioase pietre. El are magnetism magic, care este dificil de rezistat. Ornamentele de aur cu această piatră sunt potrivite pentru doamnelor de afaceri și de încredere.

Citește mai mult  Albastru Topaz: Tipuri de piatră, proprietăți și domenii de utilizare

Cu ruhathofaza

Doamnelor mai în vârstă se vor potrivi inele feminine cu o astfel de piatră ca Ruhathopaz. Ei sunt capabili de a sublinia feminitatea și eleganța proprietarului lor. decoratiuni similare pot fi alese și o fată tânără în cazul în care sunt echipate cu o pietricică mică, completate cu Fianit sau cristale Swarovski.

modele exclusive

Astăzi, modelele de inele de femei sunt izbitoare prin colectorul lor. Cererea mare foloseste ornamente exclusive, care diferă în design-ul original.

Un număr mare de opțiuni atractive pentru doamne ofera brandul rusesc Sokolov. Acesta poate fi inele în formă de inel în formă de fluturi, păsări, animale diverse, flori și chiar călcâi pentru copii. Ultima opțiune va fi un cadou excelent pentru o viitoare mămică.

Compania produce nu numai produse de laconic, fără inserții, dar, de asemenea, modele saturate cu o varietate de pietre. De exemplu, inele cu colibri păsări de curte sau de păun, realizate din amestecuri mixte de diferite culori și dimensiuni.

De la sortimentul chic merită evidențiază inelele originale de șarpe, strângând în mod îngrijit doamnele. Astfel de decorațiuni sunt prezentate în aur alb și galben și argint.

Produsele cu suspendare sunt în mare cerere. Ele arată foarte neobișnuit, dar nu diferă în special practic, deoarece suspendarea se poate agăța de păr și îmbrăcăminte.

Celebrul marcă Tiffany produce dușuri uimitoare cu o navigare de diamante. Pietricele prețioase pot fi făcute sub forma unei piste pe suprafața produsului sau se află pe diferite secțiuni ale decorului. Multe cupluri fac apel la astfel de modele pentru o ceremonie de nuntă sau un angajament. Inelele de nuntă ale acestei firme sunt caracterizate de sensibilitatea și concisitatea lor.

Gama de brand este foarte bogată. Găsiți o decorare interesantă poate oricare la modă. Dar costul produselor corporative ale lui Tiffani este de obicei destul de ridicat.

Este imposibil să rezistăm produselor mărcii Valtera reprezentate de ornamente de elită cu pietre mari și suprafețe de smalț. În cataloagele companiei puteți găsi modele excelente de deschidere sau copii sub formă de flori și animale.

Mai ales luminos și atractiv, decoratiuni de marcă de designer, suplimentate prin însămânțarea diamantelor.

Îngrijirea aurului alb

Dragă inima inelului va servi cât mai mult posibil, dacă se crede că este atent și frumos. Încercați să evitați șocurile și frecare, ceea ce poate duce la apariția zgârieturilor și a jetoanelor. Acest lucru se aplică nu numai metalului, ci și pietrei cu care este echipat.

  • Dacă produsul trebuie să fie curățat, atunci trebuie să fiți construit în soluția de săpun convențional. Săpun recomandat Înlocuiți șamponul sau agentul de spălat vase.
  • Doar coborâți lucrurile în acest amestec și apoi ștergeți cârpa moale. Dar nu este necesar să se presată cu degetele cu degetele pe decorare, deoarece în acest fel piatra din inel este adesea zgâriată.
  • Acoperirea de rodiu, care sunt acoperite cu decorațiuni, este șters în timp. Doar o zi veți observa că inelul dvs. este de dorit. Apoi produsul va necesita lustruire. Pentru a face acest lucru, trebuie să decorați un bijutier cu experiență care se va întoarce la el un aspect atractiv.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: