Mănuși de doamnă

Mănuși de doamnă

Un astfel de accesoriu important ca mănușile este un detaliu indispensabil în orice imagine de iarnă și demi-sezon. În plus, modelele de vară devin din ce în ce mai populare. Să ne ocupăm împreună, care este motivul popularității acestui obiect al dulapului și cum să vă fac propriul ansamblu de neegalat, astfel încât să se dovedească cel mai elegant și mai armonios.

Un pic de istorie

Cele mai vechi mănuși din istoria omenirii au fost descoperite de oameni de știință arheologici în timpul săpăturilor din mormântul lui Faraon Tutankhamon egiptean. La acea vreme, au servit ca o parte excepțional de funcțională a dulapului, protejând mâinile de răniri și condițiile adverse de mediu.

În Evul Mediu, acest accesoriu a fost utilizat pe scară largă, devenind un atribut obligatoriu al costumelor doamnelor seculare și al cavalierilor lor. Mănujul acordat fata tânărului, a vorbit despre escortele de la el și dorința de a crea o uniune de familie. Abandonată în fața unui mănușă cu celălalt om, a însemnat o invitație la un duel pentru a-și proteja interesele. În același timp, purtarea mănușilor a devenit parte a etichetei seculare. A fost indecent să apară în slujba în biserică cu mâini deschise, precum și un ton rău, o mână întinsă într-o mănușă pentru salutări.

Mănușile au fost, de asemenea, utilizate pe scară largă în armatele diferitelor națiuni. Deci, în Evul Mediu, cruciații purtau acoperiri speciale pe mâini țesute cu asemănarea mesajului, iar ofițerii ruși din rafturile Sagitsky au purtat această bucată de dulap ca un semn de distincție.

Vizualizări și modele

Modelele moderne ale mănușilor de femei sunt pline cu o varietate de stiluri și texturi, ceea ce face posibilă alegerea de la aproape orice ansamblu. Cele mai populare sunt modelele clasice destinate în primul rând pentru a proteja mâinile de la rece. De regulă, aceste modele de iarnă și demi-sezon sunt fabricate din piele sau textile și un strat de izolație, care încălzește perfect mâinile în îngheț. Mănușile de toamnă sunt cele mai des cusute din țesutul fin și, mai des, rolul de supliment de imagine elegant, păstrând doar parțial funcția sa principală.

Extraordinar de ușoare, modele de vară deschise – în astfel de mănuși orice fată va arăta foarte feminină și sofisticată. Lace și decor subțire de la margele și rhiss fac modele de vară de mănuși cu o completare excelentă la rochii solemne și imagini de seară aeriene pentru absolvire.

Foarte adesea mănuși au un scop pur funcțional. Deci, de exemplu, modelele de conducere sunt foarte populare. Ele sunt fabricate din piele cu inserții în zona de palmier. Împiedică mâna glisantă pe volan și face ca controlul mașinii să fie mai încrezători. În plus, în sezonul rece, atunci când mașina are nevoie de timp suficient pentru a se încălzi, astfel de mănuși vor ajuta la menținerea mâinilor calde până la temperatura optimă în cabină.

Grupul mare de mănuși reprezintă modele sportive. Foarte adesea sunt combinate de mai multe materiale și au mai multe funcții simultan. De exemplu, mănuși cu degete deschise, sau, simple, mănuși, utilizate în haltere și putere de putere. Inserțiile de la materialul care nu alunecă pe palme împiedică caderea tijei și să-și protejeze mâinile de calusuri din cochilii sportive. Aceleași modele sunt adesea folosite ca o execuție pentru dansul sportiv.

Pentru sporturile de iarnă, mănușile sunt echipate cu elemente de încălzire pe baterii sau cu baterie. Astfel de modele încălzite sunt de obicei rapide și utilizate pentru sporturi extreme, cum ar fi snowboarding, freestyle sau slalom.

Dimensiunea mănușilor feminine are, de asemenea, unele diferențe. Deci, modelele alungite vor fi adecvate la cursele de seară în combinație cu o rochie de 3/4 mânecă. De asemenea, astfel de mănuși vor fi luate luxos în imaginile în care îmbrăcămintea exterioară are un manșon de scurtare.

Modele scurte cu încheietura mâinii deschise cel mai adesea folosesc sportivii în interior. Pentru sporturile în aer liber, mănușile sunt, de asemenea, scurtate întotdeauna, datorită căreia pot fi ușor îndepărtate și puse, dar au o fixare suficient de densă pe încheietura mâinii sub forma unui buton, a unui Velcro sau a perdelei de tragere.

Citește mai mult  Tricotate tricotate

Material

Până în prezent, mănușile sunt folosite pentru a produce o varietate de materiale care dau acest accesoriu diverse proprietăți și caracteristici.

  • Din lână

Modele de lână – cea mai comună opțiune pentru sezonul rece. Deci, mănușile de oaie sunt cea mai democratică opțiune din blana naturală. În ciuda costului mic, acest material are caracteristici excelente de încălzire și rezistență la uzură.

Cashmere Mănuși – Atribut de fete elegante și destul de securizate. Deoarece fabricarea unui cashmeire de calitate naturală necesită o perioadă destul de lungă și acest lucru este un proces foarte costisitor, costul acestor produse, respectiv, va fi un ordin de mărime mai mare decât cel al mănușilor din alte materiale. Dar prețul ridicat cu mai mult decât compensat de frumusețea și delicarea mănușilor naturale cașmir, care își vor încânta proprietarul nu la un sezon.

  • Din textiles

Această categorie include multe modele de mănuși, printre care majoritatea sunt folosite ca element decorativ. De exemplu, mănușile de mătase, satin și velor sunt foarte armonios completează imaginea mirelui în cea mai importantă zi. Modelele de nunta nu au de obicei degete, asa ca punerea inelului de nunta in cel mai solemn moment nu va fi pentru mireasa. De multe ori sunt efectuate cu inserții de plasă de dantelă, ceea ce le face și mai delicate.

Tricotate, fleece și alte accesorii pentru țesături vor fi un supliment excelent al cepei de toamnă. În astfel de mănuși, mânerele de sex feminin se vor simți confortabile în vreme rece și vor fi protejate de o umiditate de vânt și de toamnă penetrată rece. Mai ales bun cu această caracteristică clarifică baloanele – în ele în orice vreme vă veți simți cald și confortabil.

  • Piele și blană

Mănuși de somn și din piele confundate de blana naturală sunt considerate cel mai cald meritat. Modelele de la Suede arată foarte solide și prezente, mai ales dacă au inserții de blană în jurul marginii. Cea mai populară blană pentru fabricarea mănușilor de sex feminin este o blană de iepure, deoarece are proprietăți excelente de economisire a căldurii și este relativ ieftin.

Mănuși Dubbed din piele Selecție specială va fi un excelent accesoriu de iarnă pentru sport (cu excepția celor în care au nevoie de echipament special). Au inserții de cauciuc pe palmele care păstrează locurile cele mai vulnerabile din abraziune, extindând astfel viața de serviciu a mănușilor, nu pentru un sezon.

Culoare

În funcție de culoarea mănușilor, ele pot fi utilizate într-o mare varietate de imagini, creând ansambluri incredibil de elegante și memorabile. Nuanțele clasice de mănuși pot fi numite negru și maro. Aceste culori sunt de bază în crearea de accesorii de iarnă și de semisezon, care pot completa bine aproape orice imagine.

Modele Bright de mănuși – alb, gri, bej, se potrivesc cel mai cu succes într-un ansamblu cu haine elegante si feminine. De exemplu, adăugarea unui cearșaf cu două rânduri triplu de mănuși albe, gri, vă puteți demonstra gustul rafinat și un sentiment de stil. mănuși de bej va fi perfect combinat cu cizme de aceeași nuanță sau usor mai inchisa. Cu toate acestea, punerea lor în combinație și cu pantofi maro, tu nu va pierde.

Neobișnuit luminos și elegant uite mănuși roșii lungi, care completează o imagine cu un strat negru, cu un manșon scurt. Adăugarea de o pălărie în imaginea de aceeași culoare, stai afară din mulțime și te prezinți altora din partea cea mai profitabilă.

Nuanțe luminoase, cum ar fi, galben, verde, roșu, burgundia, portocaliu, completează cu succes setul de tineri de îmbrăcăminte de îmbrăcăminte, constând dintr-un sacou de parc sau alaska. Nu contează ce vreme este în afara ferestrei – sizza de iarnă sau vremea rea ​​de toamnă, astfel de accesorii luminoase vă vor ridica spiritele și vă vor ajuta să vă păstrați mâinile calde.

Decor

Zborul designerului a crezut că fiecare nou sezon este din ce în ce mai fericit la modă, oferindu-le mănuși cu finisajul inimaginabil. În cele mai recente colecții, puteți întâlni modele care sunt decorate cu margele și margele, broderie și gemene. Mănuși populare cu pietre și pompon sunt, de asemenea, populare – într-o astfel de combinație, orice model va atrage atenția și va fi un accent luminos de orice imagine.

Citește mai mult  Depozitarea brățărilor

Branduri

Eleganzza

Brand din Italia, fondată în 1991 de un designer talentat Benvenuto Arno. Mark este specializată în crearea accesoriilor pentru bărbați și femei – în gama sa puteți întâlni pungi elegante și portofele rafinate, pungă strictă, serviete pentru oamenii de afaceri, umbrele, curele și mănuși. Acesta din urmă distinge designul clasic și laconicitatea formelor. Cel mai frecvent material pentru fabricarea modelelor de brand este pielea autentică, care trece mai multe etape de control al calității, înainte de a deveni materia primă pentru producerea de mănuși.

Apariția mănușilor este destul de discretă și elegantă – utilizarea în decorarea perforării, embossing și culori din piele de aceeași textură, face modele Eleganzza foarte populare printre modei care preferă calitatea italiană adevărată și designul exclusivist.

Fabretti

Un alt brand italian care ne oferă posibilitatea de a ne bucura de sofisticarea de neegalat în combinație cu calitatea. Un tip destul de modestă de mănuși nu diminuează caracteristicile lor de calitate – acestea sunt produse numai din materii prime de înaltă calitate și cu accesorii fiabile.

Interes Cauze Culoare Gamma – Printre gama Fabretti poate alege cu ușurință un model pentru orice nuanta de îmbrăcăminte exterioară, astfel încât ea, fie în armonie cu ea, sau în contrast cu succes.

Gucci

Marca care nu are nevoie de o prezentare. modele laconic mănuși de sex feminin arata destul de modeste, dar acest lucru nu mai puțin elegantă este. În mănuși Gucci, nu va sta afară din mulțime, dar cu toate acestea, ei vor sublinia în mod avantajos gustul dvs. și senzație de stil, devenind accesoriul principal al imaginii. Și doar un logo ridicular din litere întrepătrunse G mănuși vor arăta cunoscători de moda adevărat valoarea pe care o calitatea reală.

Chanel

Chanel – O companie care produce lucruri pe legămintele Great Coco Chanel. Nu este surprinzător faptul că fiecare nouă colecție este diferită de prezența anterioară a unor elemente suplimentare de decor și stil. Dar unul rămâne întotdeauna singur – loialitatea față de tradițiile și caracteristicile rafinate ale fiecărei perechi de mănuși.

Trimiteți proprietarul mănușilor de scânteie în mulțime destul de simplu – cel mai adesea modelele au o siglă mare născută pe partea din față și încadrarea de-a lungul marginii sub forma unui scaun dublu, precum și decorațiuni ale sequinelor sau arcurilor elegante.

Bauer

Compania americană, care din 1927 creează costume și echipamente pentru hochei. În prezent, modelele pentru femei au apărut în sortiment, datorită cărora fetele fragile, atunci când există un sport atât de curajos, se simt mult mai confortabil și protejat pe gheață.

Nike

Gigantul Mondial pentru producția de îmbrăcăminte sport și pantofi, care nu a fost încercată și un astfel de element ca etanșarea. Este de la sine înțeles că vorbim despre modele sport. În sortimentul brandului puteți găsi modele pentru haltere, Mitens Fitness, mănuși speciale pentru munte și de schi Beam.

Toți cumpărătorii care au cumpărat vreodată pentru clasele de mănuși Nike într-un cuvânt de spus voce care nu îndeplinesc modele mai bune și mai fiabile. Și aceste cuvinte nu provoacă îndoieli, deoarece compania a lucrat la fiecare pereche de ani de zile pentru a face cel mai fiabil și funcțional.

Cum de a alege?

Înainte de a merge la magazin pentru a cumpăra mănuși sau înainte de cumpărături on-line, aveți nevoie pentru a decide în ce scop aveți nevoie de acest accesoriu. Dacă doriți să cumpărați o protecție de încredere pentru mâinile în stupus iarna, atunci ar trebui să acorde o atenție la modelele de blană izolate din piele naturală sau piele de căprioară. De asemenea, este necesar să se țină seama de faptul că acest element se potrivește cu hainele superioare nu numai în culoare, ci și stilul.

Când cumpărați un accesoriu de primăvară de toamnă, considerați că ar trebui să fie lumină, dar, în același timp, vă protejează mâinile de la vântul și umezeala penetrantă. O alegere excelentă pentru aceste sezoane de tranziție va fi un model de piele sau mantie cu un strat subțire de izolație.

Foarte des, mănușile includ într-o rochie de nuntă. De regulă, ele sunt deja incluse în kit, astfel încât mireasa nu se confruntă cu probleme speciale cu alegerea acestui accesoriu. Dar totuși, dacă doriți să adăugați un ansamblu festiv cu mănuși, în care lipsesc, merită să încercați să faceți ca întregul arc de nuntă să fie armonios și frumos. Fiți atenți la modelul de dantelă a unui mănușă cu o buclă pentru degetul mijlociu – în astfel de mănuși va fi convenabil să purtați un inel pe deget și să păstrați buchetul mirelui.

Citește mai mult  Pungi Marino Orlandi

Când cumpărați mănuși, acordați atenție materialului din care sunt făcute. Dacă aveți alergii la lână naturală sau puf, este necesar să refuzați imediat astfel de modele și să privim mănușile din materiale artificiale – de exemplu, dintr-o piele de fleece sau artificială.

De asemenea, vizionați mănușile potrivite imaginea dvs. în general – Mitancurile Rocker vor arăta destul de ridicol în combinație cu un strat clasic elegant.

Cum se determină dimensiunea?

Cele mai multe branduri europene și ruse aderă la plasa dimensională standard, unde dimensiunile sunt notate cu literele XS, S, M, L, XL, XXL.

Dacă nu aveți capacitatea de a încerca mănușile înainte de cumpărare (de exemplu, în cazul achiziției online), puteți determina independent dimensiunea dvs. Pentru a face acest lucru, trebuie să măsurați lățimea palmei, prindeți o bandă de la centimetru în baza bazei a patru degete. Degetul mare în această dimensiune nu participă. Comparând valoarea rezultată cu datele din tabel, care este prezentată mai jos, puteți cumpăra cu ușurință mănușile de dimensiune potrivită.

Ce sa porti?

Mănușile sunt combinate cu cele mai multe haine superioare, indiferent de sezon și stil. Este important să se considere că fiecare detaliu din imagine trebuie să fie armonizat cu restul dulapului, atunci imaginea va fi elegantă și atractivă.

Dar se întâmplă că nevoia apare pentru a pune pe mănuși cu o rochie sau costum. Cum să vă înscrieți în acest caz și să alegeți cea mai corectă combinație? Principalul lucru, amintiți-vă că mănușile de femei pentru ieșirea de seară ar trebui să fie doar din țesături subțiri – catifea, mătase, satin. Textura lor devin este concepută pentru a vă completa imaginea elegantă, creați o anumită intrigă în aspectul dvs. și pentru a provoca interesul publicului persoanei dvs.

Dacă preferați să vizitați un eveniment solemn într-un costum strict format dintr-un taxedo clasic în performanța și pantalonii feminine, acesta va fi inutil pentru a adăuga mănuși scurte albe. Poate părea că o astfel de combinație este un kit cu adevărat masculin, dar cele mai recente tendințe la modă ne spun contrariul.

Când alegi o rochie elegantă de seară, ar fi cumpărat bine mănuși alungite la cot sau ușor deasupra. Dar ele vor fi potrivite numai dacă nu există mâneci sau sunt foarte scurte.

Imagini frumoase

Foarte feminină și imagini elegante – Poncho roșu cu mâneci scurte în combinație cu mănuși de piele neagră din piele. Combinația clasică roșie și neagră de flori face o ansamblu aproape eternă. O rochie scurtă accentuează ușurința picioarelor feminine și adaugă cea mai mare mai multă feminitate. Un ansamblu frumos pentru vizitarea unui birou în care nu există cod strict de îmbrăcăminte.

Din nou culoarea roșie. Nu este nimic de genul că este atât de des prezent la spectacole la modă, și nu în zadar celibriti îl include din ce în ce mai mult în imaginile sale. El simbolizează pasiunea și întruchiile în ansamblul femeilor îndrăzneață și dorința de a ieși și de a atrage atenția. Ca și în această imagine – combinația de mănuși roșii și aceeași pungă peste umăr desenează imediat toate vederile, fiind un accent luminos în imagine. Blana de blană Mustleda este un subiect de bază în kit, precum și pantaloni negri slabi. În general, această combinație va fi adecvată atunci când se deplasează în cinematografie, la cumpărături sau la o plimbare prin orașul de iarnă.

În această imagine, totul este foarte armonios – un pulover mare de împerechere, o fustă scurtă directă de culoare bej-maro și accesorii care sunt un accent al întregii imagini. Burgundia Culoare, fiind principalul, foarte rafinat privi pe mănuși și pe o eșarfă și pe gleznă. Ambreiajul volumetric completează cu succes acest ansamblu elegant.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: