Modele pentru capace

Modele pentru capace

Astăzi, când o întreagă industrie de modă lucrează la crearea unei mari varietăți de haine și pălării, nu slăbește interesul în lucrul de ac. La urma urmei, purtând o pălărie asociată cu acele de tricotat cu mâinile tale mult mai plăcut, în plus, acest lucru va fi cu adevărat exclusiv. Rămâne doar pentru a decide cu privire la modelul, Sayer pentru a obține în scaun și de a ajunge la locul de muncă.

Tipuri de modele

Există un mare număr de modele diferite, care sunt potrivite pentru capace de tricotat. Fiecare dintre ele are avantajele sale și este interesant în felul său. Alegerea desenului depinde de gradul de gherghef: nou-veniți este mai bine să alegeți o versiune mai simplă, tricotat cu experiență pentru orice, chiar si modele mai complexe și complicate.

Un cusătoreasă incepator pentru a crea o frizură este în valoare de a alege modelul cel mai simplu. Acesta este un buchet, în care, în rândurile impare, toate balamalele sunt pronunțate faciale, și chiar și – implicat. Dacă sunteți strâns unită, atunci rezultatul este o pânză chiar și netedă, la care se poate coase ulterior un element decorativ.

În mod alternativ, un capac poate fi realizată cu un hanorac mai dens, care arată în mod egal pe ambele părți. În acest caz, toate buclele, indiferent de serie, trebuie să tricot facial. Trebuie amintit că acest model se întinde foarte bine că este necesar să se ia în considerare la calcularea buclelor. Acest desen arată mai bine de la firele groase.

Newbies vor stăpâni cu ușurință modelul simplu „putanka” (El este încă numit „orez” sau „perle”). În exterior, desenul seamănă cu o pietricele mici axampy sau cereale (de aici și numele titlurilor). În procesul de lucru, trebuie doar să alternezi buclele faciale și nevalide, luându-le în fiecare rând nou, nu în desen, ci prin schimbarea (pe site pentru a efectua o buclă insolubilă și invers). Rețineți că „confuzia”, ​​ca o băutură bilaterală, bilaterală.

Model popular și simplu de îmbrăcăminte – cauciuc. Se poate face de către tot produsul sau numai marginea sa (va fi strânsă, nu va fi înfășurată). O bandă de cauciuc este alternativ bucle faciale și invalous (pot exista numere diferite), rezultând în dungi verticale: convex – din bucle feței, concave – de implica.

Caracteristica distinctivă a acestui model este elasticitatea, ceea ce este, fără îndoială, un avantaj pentru un capac. Dacă luați mai mici ace de tricotat pentru locul de muncă, veți obține o pânză mai contrastante.

Cele mai multe tipuri de benzi de cauciuc universale sunt 1×1 și 2×2. În rânduri chiar, astfel de modele, cum ar fi desen. Este de remarcat faptul că opțiunea 2×2 arată mai bine pe capete în vrac (de exemplu, Sind tricotate, mai ales dacă face fără sudură).

Puteți experimenta folosind 3×2, 4×5 și de tone de tricotat.D. La cererea Dumneavoastră. Principalul lucru este de a face rezultatul final.

Dacă doriți să faceți un lucru hoter, utilizați dublu guma. Rețineți că aveți nevoie de două ori mai multe fire, deoarece capacul va fi cu două straturi. Primul rând al unui astfel de model se potrivește pur și simplu: o buclă facială, o altă greșeală. Desenul principal începe de la al doilea rând: o buclă este efectuată de partea din față, iar ulterior este îndepărtat, iar firul trebuie să fie ținut înainte de web. Toate rândurile ulterioare până la capăt sunt pronunțate.

Guma engleză este deja mai complicată – se referă la desene de brevete. Acesta este un grup de modele în care sunt folosite buclele cu NAKUD. În banda elastică engleză, legăturile inițiale ale rândului în 1×1, în toate celelalte rânduri ale buclelor remarcabile, plasați, fără țesut, cu acul pe ac, iar buclele faciale tricot ca de obicei.

Alte desene de brevete sunt așa, oferim astfel de exemple ca o gumă de perle și „fagure” (într-o versiune mare și mică).

O veche începător va fi ușor de realizat o varietate de modele geometrice bazate pe o anumită locație a buclelor faciale și insolne. Acesta este un desen al „șahului”, reprezentând pătrate alternative care pot fi de diferite dimensiuni: 2×2, 3×3, 4×4 și t.D. (Dar nu trebuie să le faceți prea mari). Deci, pentru a asocia „șahul” 4×4, în primul rând sunteți legat alternativ 4 bucle faciale și 4 iromsive, trei tije ulterioare tricotate în desen. În al cincilea rând de pe site-ul buclelor faciale, invalitate și viceversa. Capul cu acest model va fi destul de dens, nu va fi înfășurat nici măcar fără gumă în jurul marginii.

Un alt exemplu de model geometric este un diamant, care sunt efectuate în conformitate cu o schemă specifică.

Interesant, capacele asociate cu dungi transversale sau diagonale arată, Acest lucru este valabil mai ales pentru modelele volumetrice – clema de pălărie sau sold. În primul caz, mai multe rânduri sunt legate cu un bug, iar apoi în locul buclelor faciale sunt efectuate în focar și câteva tije, în figură – acesta este numărul necesar de benzi care pot fi diferite grosimi. Dungi diagonale tricot excan foarte greu, baza modelului este alternanța buclelor faciale și nevalide, care, cu fiecare ulterior, sunt transferate treptat.

Priviți vreodată modele de relief. Astfel de capace arată mai voluminoase și atrag atenția. Acestea sunt toate panglicele preferate (sau modelele ARAN), care sunt obținute ca urmare a țesării benzilor faciale formate dintr-un număr diferit de bucle, cu un anumit interval. Dacă două pigtails sunt situate în apropiere și le traversează în părțile opuse, un alt desen se va dovedi – o panglică complexă. Aceste modele sunt deosebit de îngroșate de panza, deci este perfect pentru pălării calde de iarnă.

Imită panglica la modă cu recent desen „spikes”. Inițial, banda transversală este legată de o centrată oblică mare și după ce i se atribuie un capace Tula.

Alte opțiuni pentru modelele cu relief convexe – Acestea sunt o varietate de hamuri, rhobs, bule, malinka, fluturi, frunze, precum și tricotat cu un efect cu bule (în care pânza din față cu un ac auxiliar se duce la pliu, ca și cum ar fi acoperit cu bule mari).

Multe meșteșuguri iubesc modelele de deschidere. Acestea sunt o varietate de valuri, șerpi, ochiuri, „coada de păun”, frunze de deschidere, romb, pomi de Crăciun și t.D. Baza acestor desene este folosirea Nakidov. Aceste modele sunt efectuate pe scheme simple. De regulă, acestea sunt folosite la crearea pălării ușoare de vară. Multe găuri mici oferă o ventilitate bună a pălării și a panamilor.

Dacă doriți să faceți un produs similar pentru offsenare, aveți grijă de un strat suplimentar – un fel de căptușeală.

Pălării frumoase și originale cu modele de jacquard, care implică utilizarea firelor multi-colorate (două sau mai multe). Datorită acestui produs, se dovedește cald și neprodus. În acest fel puteți obține o varietate de imagini: acestea sunt ornamente abstracte, animale, plante, personaje de desene animate și multe altele.

Pentru muncă, firele sunt necesare aceeași calitate și grosime care nu polneau după spălare (altfel se va deteriora întregul desen)). Acele de tricotat nu ar trebui să fie prea groase, în caz contrar pânza să se desprindă și să întindă broverele pe rândurile greșite.

Astăzi, modelele populare norvegiene și scandinave s-au întors la modă, Deprimarea înghețată în saltul de reni, asteriscile simple, fulgi de zăpadă conceptual, Crăciunul și diamantele obișnuite. Capacele bărbaților tricotate, de regulă, jacquard geometric, feminin – floral. Pornirea ochilor de lucru poate tricota așa-numitul model leneș când se efectuează cel mai simplu ornament „pe ochi”.

Tricotatorii profesioniști pot arăta fantezie și pot veni cu propriul desen, creând astfel un lucru unic.

Mulți au auzit despre patchwork – Cusut de mozatri, Dar nu toată lumea știe că există analogul său tricotat. Această tehnică se numește enterlak. Clapetă legată, conectarea între ei, formează o cârpă frumoasă colorată. Sarcina principală aici tricotat fără tăiere.

Scheme

Luați în considerare în detaliu tehnica de tricotare a unor modele.

„Celule mici”

În primul rând, toate buclele sunt pronunțate de Facial. În al doilea – alternativul facial cu Nakida, rândul trebuie terminat pur și simplu cu bucla îndepărtată. În al treilea rând, Nakids involuntar facial și eliminat sunt alternativ, este necesar să se termine seriile. Cel de-al patrulea rând începe cu NAKID, următoarea buclă este îndepărtată fără țesut, o buclă cu un atașament tricotat. În al cincilea – alternativ două faciale cu eliminarea lui Nakud. În cea de-a șasea – buclă împreună cu Facial Nakid Knit, apoi un Nakid, o buclă, fără a spune, îndepărtați. Al șaptelea rând se face ca al treilea. În continuare este repetarea a 3-6 rânduri.

„Reţea”

Model popular „împlecid” ceva asemănător cu panglicele, dar are o altă ordine de intersecție. În acest exemplu, numărul total de bucle este multiplu de șase cu excepția marginii. Cele două rânduri inițiale sunt efectuate cu o plină de viață. În al treilea rând după margine la fiecare 6 bucle, ne traversăm reciproc (3×3), astfel încât panta spre partea stângă. 4-6 rânduri tricot în desen. În al șaptelea rând, există trei bucle faciale, iar apoi din nou, ca în al treilea rând, vom intersectam la fiecare 6 bucle, dar acum formăm deja o pantă spre partea dreaptă. Cea de-a opta tricot tricot în desen și pornind de la al nouălea rând, modelul este repetat.

„Fluture”

Acest model frumos embosat este fabricat din fire groase, dar ușoare. Desenul este format din defalcare, care sunt strânse de cârpă, creând o ușurare asemănătoare unei siluete fluture.

Numărul de bucle este mai mare de zece plus patru.

În primul rând două balamale, fața, cele cinci buclele următoare decolează, fără a fi tesat, din nou cinci balamale faciale obișnuite. Completați un număr de două balamale faciale. Al doilea rând este realizat prin desen. 3-9 rânduri sunt efectuate în mod similar cu primul și al doilea. În al zecelea rând la fiecare cinci broșe, trebuie să colectați din partea frontală (buclă nevalidă), traduceți-le în acele de tricotat din stânga și apoi întregul grup pentru a rămâne împreună cu apărarea cu.

Cum de a alege fire?

Dacă vă decideți să vă legați în mod independent o pălărie frumoasă, atunci firele selectate corect este jumătate din rezultatul de succes.

Cumpărarea fire, să examineze cu atenție eticheta. Există, de obicei, este indicat prin densitatea de tricotat (câte bucle și rânduri sunt necesare, astfel încât pânza pătrat se obține 10×10 cm) și ce dimensiunea spițelor trebuie utilizate atunci când se lucrează. Pentru a efectua un model jacard, este important pentru a afla dacă acest tip de fire cu ochiuri. Analizeaza consumul de fire: ceea ce ei sunt mai subtiri, fire mai puțin va merge la capacul.

Înainte de începerea lucrului, se întindă o bucată mică și în cele din urmă să definească densitatea de tricotat și fire de consum.

Fiecare model specific este conceput pentru un anumit fir. De exemplu, din fire de bumbac subțire (,, „violet“ „Iris“ „Lilia“) tricot capace ajurata subțire. Fire netedă pe o bază de lână este potrivit pentru împletituri în vrac, și mohair pufos și Angora nu au nevoie de modele estompate – ele arata foarte bine, conectate printr-un accident vascular cerebral simplu ciorap. Grosimea nevoiaș spițelor depinde și de textura de fire.

Culoarea firelor are, de asemenea, semnificațiile pentru a selecta un model de capac. Deci, modelele araniene (țesătură complicată de panglici, hamuri, împletite) se uită la panza luminoasă. Dar din firele Melange este mai bine să faceți cu ușurință capacul cu o bandă de cauciuc obișnuită, o plină de viață sau un vâscos.

Imagini frumoase

  • Capacul capului etanș este o combinație de două tipuri de cauciuc. O plantă largă este făcută cu o bandă simplă de cauciuc – sub formă de alternanță de facial și fiare (1×1). Partea principală a produsului este legată de dungi largi. Fâșile concave din buclele neplabile treptat se îndreaptă treptat la nu, apropiindu-se de partea de sus a capacelor, care adorizează pomponul negru pufos din blana naturală. Tricotarea capului ecou a texturii jachetei gulerului și gri închis combină culoarea ochiului fetei. Pompon se face în aceeași culoare ca un pulover. Toate acestea reprezintă un întreg creează o imagine armonioasă a tineretului.

  • Setul fermecător de pălării strânse, precum și masivă eșarfă-clemă este fabricat din fire groase. Învelitoarea capului este asociat cu un model la modă „impletituri“, care este în special câștigătoare arată în culoare lila deschis. Acest desen face un capac volumetric, care este armonie cu caracteristicile mari ale feței fetei. guler de blană Minunat de îmbrăcăminte exterioară adaugă tot ansamblul de chic.

  • lumină elegant ia potrivit pentru primăvară caldă și începutul toamnei. umbră plăcută de roz combinat cu fete de păr și reîmprospătează culoarea ei la fata ei. Învelitoarea capului se face printr-o plasă ajurata aeriană, iar marginea sa este tratată cu o bandă de cauciuc, care este o alternanță consecventă a două faciale și trei fiare de călcat, care ia. Nepăsător mutat de partea ia, fete de îmbrăcăminte, realizate din fire de aceeași textură și culoare, părul liber și un zâmbet misterios a crea o imagine romantica blând.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: