Moonstone: Caracteristici, tipuri și utilizare

Moonstone: Caracteristici, tipuri și utilizare

Moonstone este un mineral natural foarte frumos aparținând grupului de piese de rezervă de potasiu. Numele lui a primit datorită sclipitoarelor blânde de argint și nuanțe albastre, care sunt similare cu strălucirea lunii. De asemenea, are un alt nume – adorabil, care este legat de locul primei sale detectări pe Muntele ADULA, în Elveția.

Fondândă în vivo pietre neprelucrate arată mai puțin atractivă, iar reflecțiile lor în lumină sunt mai slabe. Curățarea purificată și prelucrată, arată mult mai luxos, mai strălucitoare arată strălucirea, atrage și fascinează privirile.

Acest tip de spatul de câmp poate fi găsit în cuarț și locuințe de minereu ale tipului alpin. Astăzi, se întâlnește rar, așa că este foarte apreciat.

Istorie

În cele mai vechi timpuri, oamenii au crezut că o seceră de o lună descrescătoare a fost reflectată în piatra lunară actuală.

Istoria apariției mineralelor este legată de numeroase povești și legende.

 • În versiunea indiană Pentru prima dată, această piatră a găsit un om sărac care, fără a avea unghiul său, a fost forțat să se rătăcească în țară. Odată într-un duș puternic, a căzut în peșteră și a găsit o bijuterie frumoasă care a luat cu el. Datorită aspectului său, săracii au început să însoțească norocul și a reușit să obțină bogăție și onoare.
 • În China, legenda este comună că această piatră este darul lunii. Într-o zi, un comerciant a venit la Buddha, oricine se formează recent recent pe marginea ruinei și brusc în mod neașteptat de bogat. El a spus povestea că fiul său bolnav, în timpul lacului, a găsit o piatră de la care a venit lumina și a adus acasă. Odată cu apariția de a găsi în familie, au început să apară minuni: boala retrasă de la fiu, tranzacționarea a crescut în sus – vânzările au crescut. Cu toate acestea, un bărbat era preocupat dacă este posibil să dețină această piatră în timp ce contează pentru o persoană și poate că este într-un fel legat de diavol? Inspectați cu atenție o piatră miracolă,

Buddha a spus că nu există niciun motiv de îngrijorare, deoarece acesta este darul Lunii și este complet sigur. Dar numai aceia al căror suflet și inima le pot deține. Piatra trebuie depozitată cu atenție, exprimând astfel recunoștința față de Lună pentru ajutor. Dar pierderea sau refuzul de a folosi piatra lunii vor lua în considerare pentru nelegiuire și pedepsire, luând darurile înapoi.

  • În Grecia, ei cred că acest cristal este un dar din țara mitică a hiperboreei, în care domnește bun și abundență. Are oameni de a revela și de a oferi abilități extrasensesorii. Minerale atrage atenția datorită proprietăților unice estetice, magice și de vindecare.

  Unde sunt minate?

   În condiții naturale, adorabil poate fi detectat sub formă de pietre de până la 10 centimetri având o structură de placă.

   Domeniile Adulyara sunt în Australia, Brazilia, Burma, Madagascar, Mongolia, Tanzania, Noua Zeelandă, Norvegia. În India există soiuri sale cu efect de asterism (preaplin de culoare în formă de stea). Cele mai multe cristale de înaltă calitate sunt găsite pe insula Sri Lanka, dar rezervele sunt deja uscate, astfel încât costul lor este destul de mare. În Statele Unite (Virginia), în pietricele de râu găsite specimene similare de calitate cu pietre din Sri Lanka.

   În Rusia, mineral a fost găsit în Urali (Muntele Mookrusha), în Siberia (Inaglinsky Array), în Ciukotka (depozit Karamken), în regiunea Pribaikal (Naryn-Kunta depozit).

   Vizualizări

   Moonstone este de mai multe soiuri.

   • Adural. Acesta este evidențiată într-un aspect separat, deși este de multe ori numele său ca un întreg pentru a desemna minerale. Este cel mai valoros dintre toate tipurile. Are o structură transparentă, cu iluminare puternică, are o strălucire de-alb mat sau pal culoare albastră, diferită de strălucirea altor tipuri de minerale. Numai el se caracterizează prin adâncimea fascinantă tridimensională a cristalului.

   Există pietre cu efect de ochi feline, când apare o iluzie optică atunci când reflectă grinzile luminii și apare o imagine în piatră, ca o ochi de pisică.

   • Albitul. Are o umbra albă sau cenușie cu o strălucire de sticlă, unele situații pot fi o strălucire de aur. Este rară în formă pură, găsită de obicei cu alte minerale de calciu.
   Citește mai mult  Rucsacuri originale Anello

   • Amazonite. În viața de zi cu zi numită verde Moonstone. Are o umbra verde verde sau albastru-verde. În natură, cel mai adesea găsite cu stropi de albite albe. O aspect omogenă este foarte rară, deci este mai apreciată.

   • Belorit. Minerale translucide cu strălucirea perlă și luminiscența curcubeului, turnarea nuanțelor albastre și galbene. Și-a luat numele în locația sa de pe țărmurile Mării Albe.

   • Labrador. specii întunecate spat sălbatice, cristale întâlni și complet negru. revarsarile Foarte frumos: ele pot fi nuante de aur, verde, albastru sau albastru. A fost descoperit pentru prima dată în Canada, în peninsula cu același nume, așa că am primit un astfel de nume.

   • Oligoclase. bijuterie translucidă care are complet diferite nuanțe, este mai frecventă în gama roz, cu includerea de impurități de aur. refracta perfect razele de lumina.

   • Sanidine. sticla de cristal transparent asemanator. Se întâmplă mai des decât nuanțe de alb, galben sau roșu. Mai puțin de multe ori există mostre de o nuanță albastră cu un preaplin tridimensional, astfel încât valoarea este foarte mare.

   Proprietăți

   Adyur atrage farmecul său unic și are caracteristici unice. Valoarea sa pentru o persoana este suficient de mare și variat. El dă echilibru calm și sincer, ajută la restabilirea sănătății și fericirii găsi în viața personală.

   Proprietăți medicale

   Despre efectul benefic al pietrei asupra corpului este cunoscut din cele mai vechi timpuri. Faimoasa scurgere persană medievală Avicenna în scrierile sale a descris practica utilizării interne a dozelor mici de pulbere flutter a pietrei lunare pentru tratamentul multor boli.

   Minerale are un efect de vindecare asupra corpului, astfel încât decorațiunile de la ea este mai bine să nu poarte haine și astfel că are contact direct cu pielea. Utilizarea permanentă contribuie:

   • Activarea activității creierului+
   • Eliminarea edemului și a inflamației+
   • Slăbesc atacurile epilepsiei+
   • Normalizarea tractului gastrointestinal și a sistemului urogenital+
   • Îmbunătățirea activității sistemului inimii și sângelui+
   • Eliminarea suferinței în bolile oncologice progresive+
   • Un curs mai ușor de sarcină și naștere.

    Adorabilul are un efect liniștitor, reduce nivelul iritabilității, anxietății și temerilor. Pentru somn puternic și calm, ar trebui să fie pus sub pernă.

    Healerii populari cred că este posibil să se trateze o piatră la distanță: pentru că trebuie să puneți o instanță decojită pe fotografia pacientului și să cereți facilitarea stării sale.

    Proprietăți magice

    Adyar în onoruri în psihic, deoarece sporește capacitatea de previziune. Este mai puternică decât proprietățile sale magice în zilele de luni. Connoissele de magie asigură că cristalul este înzestrat cu puterile magice ale Lunii și Pământului și pot:

    • Echilibrează câmpul energetic al proprietarului său+
    • Atrage norocul+
    • Calmează experiența spirituală+
    • Protejarea împotriva impactului negativ asupra energiei, inclusiv deteriorarea și ochiul rău+
    • Îmbunătățiți farmecul și atractivitatea proprietarului+
    • armonizați condiția chiar și în situații foarte dificile.

     Magic Moonstone se manifestă în probleme de inimă. Vă permite să înțelegeți sinceritatea simțurilor partenerului. În cazul în care acestea nu sunt reciproc, atunci umpleri minerale, avertizând că astfel de relații vor aduce dezamăgire și este mai bine să-i oprească. În cazul în care luminiscența talisman devine mai luminos, indică reciprocitatea și armonia perechii. O astfel de relație țară va proteja în toate dificultățile și testele de viață.

     Se crede că piatra lunar se alege proprietarul, inima pură și suflet. El protejează pe deplin proprietarul și acei oameni care sunt aproape de el și drumuri. Puteți apela întotdeauna la bijuterie într-un moment dificil, și se va auzi cu siguranta. În perioada de lună plină, trebuie să te ridici pe teren, suspendat iluminat, comprimat în palma stângă a pietrei, și cere pentru cea mai importanta dorinta.

     Dar este important să ne amintim despre respectarea de precauție. Nu se poate cere răul talisman sau pedeapsa pentru alte persoane. Dacă îl aplicați cu o astfel de solicitare, piatra privează o persoană de favoarea sa: el într-un fel de incomprehensibil dispare sau pur și simplu își pierde magia și nu funcționează.

     În direcția Feng Shui, talismanul este, de asemenea, foarte popular: acesta personifică elementul de apă și este folosit pentru a activa fluxurile de energie în partea de sud-vest a casei unde se află zona de iubire și căsătorie. Plasarea unei bijuterii în această zonă va face să netezească certurile și necazurile familiei și va contribui la o atmosferă caldă și spirituală.

     Citește mai mult  Umbrelă

     Pentru a restabili armonia sinceră și normalizarea stării sale emoționale foarte eficiente Practici meditative cu minerale. Pentru a face acest lucru, alegeți momentul confidențialității și calmului în casă. Cea mai bună opțiune este de a conduce meditația în timpul întunecat la lumina lunii, înainte de culcare. Ar trebui să fie localizat convenabil și să ia moonstona în mâini.

     Dacă există o vedere neprelucrată disponibilă, este mai bine să o utilizați, dar și adulsul purificat va fi de asemenea potrivit.

     Procesul de amestecare cu Moonstone

     Ar trebui să închideți ochii și să vă concentrați complet pe minerale. Este necesar să vă imaginați razele argintii ale luminii emise de ea. Treptat, razele sunt mai largi, transformându-se într-un puternic flux de lumină, îndreptat spre Lună. Și lumina lunii subțiri vine de pe Lună, ceea ce dă un sentiment de răcire. El penetrează și își dă energia. Se simte furnicături ușoare în degetele mâinilor, apoi valul calm și delicat pătrunde în întregul corp. Frunzele de tensiune și apare o bucurie luminată.

     Este recomandabil să cheltuiți meditația În mai multe repetiții timp de 10-15 minute. Dacă după meditație este planificată, mascota poate fi pusă sub pernă. Dacă tot trebuie să faci afaceri, atunci ar trebui să existe o tranziție lină la ei – aproximativ un sfert de oră după practică de a fi într-o stare relaxată (se întinde sau stai, puteți să visezi și doar atunci când mergeți la domiciliu oferte.

     Care se potrivește?

     Moonstone este o credință excelentă. El armonizează statul interior și ajută la multe aspecte ale vieții.

     El oferă proprietarilor buni, îmbunătățește condiția materialului. Se recomandă să aveți un talisman atunci când organizați noi proiecte de afaceri și semnarea tranzacțiilor financiare. În astfel de situații, este mai bine să purtați o brățară cu un mineral sau un inel pe mâna dreaptă.

     Piatra este capabilă să dezvolte talentele și darul oratoriei. Se potrivește oamenilor de profesii creative: poeți, scriitori, muzicieni, artiști, actori, jurnaliști, educatori. El inspiră, creează o atmosferă favorabilă pentru gândurile și fanteziile creative. Pentru dezvăluire și menținerea talentelor lor ar trebui să fie purtate inel cu adulis.

     Cu evenimente profesionale importante (performanță pe scenă, concert, competiție), puteți să-l puneți pe Talisman lângă fotografia dvs.

     În materie de viață personală, GEM sa dovedit, de asemenea, bine, protejează sentimentele romantice. Se poate da obiectului iubirii de a spori emoțiile. Oamenii singuratici vor face o oportunitate mai ușoară să se familiarizeze și să se întâlnească cu iubirea reală. Acestea sunt recomandate în zona inimii purtând un amulet sau o broșă cu o moonstonă.

     De obicei, decorațiile făcute din pietre sunt populare cu femeile, dar bărbații adorande sunt perfect potriviți. El are o proprietate importantă – apărarea proprietarului pe drum. Un bărbat, o mulțime de timp petrecut în spatele volanului, puteți da un lanț cheie cu un mineral, care va servi drept o credință excelentă. Dacă un om este lipsit de atenție feminină și nu a întâlnit a doua jumătate, el este, de preferință, să poarte un inel cu bijuterie pe mâna dreaptă, iar apoi atenția din partea de sex frumos va fi asigurată. Purtarea peștilor pe mâna dreaptă va proteja un om de afaceri de la conflicte și va neutraliza negativul concurenților.

     Energia talisman este potrivită pentru oameni diligenți, puternici și încrezători. Persoanele infantile și capricioase Piatra nu va dezvălui magia lui.

     În astrologie, se crede că piatra lunară nu este potrivită pentru toate semnele zodiacului: el este contraindicat cu coafurile și Capricornul, și pentru raci, scorpioni și peștii este perfect. Ei le dau calmă și noroc în toate zonele, neutralizează trăsăturile de caractere negative. Purtarea pentru alte caractere este permisă, va ajuta:

     • Taurizează să scape de o dispoziție tristă și să ridice un sentiment de încredere în puterea lor+
     • Gemeni pentru a câștiga expunerea și calmul+
     • Leii devin mai înțelepți și găsesc calea cea bună+
     • Devies pentru a găsi fericirea familiei+
     • Cântărește să facă soluții adevărate și să depășească obstacolele+
     • Sagetator cu ușurință pentru a rezolva orice probleme+
     • Varsatorul protejat împotriva bârfei și invidios.

     Moonstone este supus controlului lunii, deci se potrivește oamenilor născuți noaptea, mai ales luni.

     Cum să distingem de fals?

     Pentru a aplica proprietăți terapeutice și magice, este foarte important să alegeți un adevărat adorabil. Destul de des, falsiile sale din sticlă și plastic. Asigurați-vă că autenticitatea mineralelor poate fi chiar vizibil, știind caracteristicile și descrierea acesteia. Piatra naturală, spre deosebire de un analog artificial, are o structură eterogenă, există mici fisuri și bule în ea. Este transparent sau translucid, iar în interior există o secțiune transversală a unei culori albastre sau albastre. În ea poate fi includerea altor culori, Dar între ele va fi o tranziție lină. Când lumina lovit de piatră se manifestă glossy straluceste.

     Citește mai mult  Lanțul de țesut de ancorare

     Imitație caracterizează culori omogene mai strălucitoare, fără strălucire. La transformarea unei pietre artificiale cu 10-15 grade, razele luminoase nu sunt reflectate și este mult mai ușoară decât bijuteria naturală.

     O altă caracteristică a originii naturale a GEM – prezența capacității ridicate de căldură. Materialul sintetic când este comprimat în palma palmeului, acesta va fi considerabil cald. O piatră reală cu o astfel de manipulare va economisi răcitate și nu va fi încălzită.

     Unde este folosit?

     În bijuterii, mineralul a început să folosească din cele mai vechi timpuri. Frumusețea produselor depinde de prelucrarea sa. Translucid purificat Adulyars Purl de tonuri albastre care sunt similare cu lumina lunii. Metoda clasică este măcinarea metodei Caborhon. Acesta vă permite să sublinieze deversând licăritoare blând și obține copii excelente – pe partea de sus a convexe, și mai jos sunt netede, care sunt ulterior utilizate în decoratiuni.

     piatra Luna se face: cercei, pandantive, broșe, inele, coliere, inele, brățări cheie. Pentru încadrarea, argintul este cel mai des folosit, deoarece calitățile minerale sunt mai bine manifestate în total, și se creează impresia de strălucirea întărită. jante de aur sunt utilizate mult mai rar, dar se pare foarte nobil. revarsarile Adulyar sunt foarte spectaculoase, atrage ochii chiar și cu cea mai mică schimbare de iluminat.

     Produse din pietre arata foarte rafinat, astfel încât hainele trebuie să le potrivească. Foarte elegant va arata o picătură strălucitoare pe o rochie neagră. Combinația nobilă va fi de la un costum clasic, cu un pandantiv privind suspendarea și pietre în pâlpâinde cercei.

     Decorațiile de vecinătate nu ar trebui purtate în mod constant, timp optim – în intervalele de pe Luna Nouă la Luna plină. Pe o lună descrescătoare, mineralul poate afecta negativ bunăstarea proprietarului.

     Prețurile pentru produsele din Moonstone vor diferi foarte mult, acest lucru se datorează originii și calității sale. Pietre transparente de dimensiuni mari cu efecte albastre, albe sau efectul de ochi feline sunt mai scumpe.

     În decor, un suvenir a fost folosit ca un material divers – Suvenirurile la Labrador sunt fabricate din ea, se aplică în interiorul finisajului și mobilierului.

     Reguli de îngrijire

     Moonstone este foarte fragilă, suprafața poate fi deformată de la cele mai mici șocuri, deci are nevoie de îngrijire și depozitare atentă. Înainte de a efectua lucrările gospodăriilor casnice, este necesar să se elimine decorațiile, deoarece mineralul este sensibil la detergenți și picături de temperatură. Pentru el, curățarea mecanică este inacceptabilă, deoarece pot apărea zgârieturi. Îndepărtați adorabilul un disc mai bun, într-o soluție slabă de săpun și apoi în stare caldă.

     Pentru a menține vibrațiile necesare, mascota trebuie curățată o dată pe lună și de evacuare sub o presiune slabă a apei la rece. După aceea, trebuie să fie acuzat de lumină lunară, plecând noaptea pe pervaz.

     Asigurați-vă că curățați pietrele care au fost utilizate pentru tratament sau purtând alți oameni pentru a îndepărta energia nesănătoasă sau a altcuiva.

     Semnalul de curățare și reîncărcare poate servi ca un sentiment de proprietar al unei energii minerale schimbate sau slăbite.

     Dacă bijuteria este stocată într-o cutie cu alte decorațiuni, trebuie să fie înfășurată într-o cârpă moale.

     Cu o utilizare frecventă a îngrijirii adulice și respingătoare, ea își poate pierde strălucirea, dar poate fi restabilită de supus re-șlefuirea și lustruirea Gemului.

     Proprietarii pietrei lunare reale simt întotdeauna o legătură invizibilă cu el. Regulile de îngrijire elementară și reîncărcarea în timp util vor păstra frumusețea și strălucește luciul unui mineral, ceea ce va fi întotdeauna un asistent credincios.

     Pentru proprietățile lui Moonstone, consultați următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: