Pandantiv „Inima oceanului”

Pandantiv "Inima oceanului"

Fashionista moderna iubesc decoratiuni luminoase si atractive care transforma imaginea si fac mai spectaculoasa. Poate fi atât produse și accesorii tradiționale cu istoria. La a doua opțiune, este foarte posibil să luați un pandantiv „inima oceanului”, care a devenit cunoscut lumii după eliberarea filmului „Titanic” în 1997.

Ce este?

În 1997, filmul „Titanic” a fost lansat pe ecrane, ceea ce povestește despre accidentul de același nume și despre dragostea celor doi pasageri – Rose și Jack. O pandantiv de fată mare și frumoasă a prezentat mireasa ei bogată, pe care nu a iubit-o. Suspendarea spectaculoasă Putem observa în acea scenă, unde artistul sărac Jack vopsește trandafirul gol.

Decorația celebră este o inimă majoră de albastru dens și albastru. Piatra are o tăietură de cristale strălucitoare. Acest accesoriu nu este cu adevărat invenția cameronului. Pandantivul în sine și piatra fabuloasă au prototipuri reale.

Istoria decorului

Această piatră este, de asemenea, numită „speranță”. El este diamantul mai rar al culorilor uimitoare. Experții susțin că era la început mai mare. Forma dvs. interesantă și dimensiunea pietricelor dobândite ca urmare a tăierii.

Pandantiv frumos pentru film a fost făcut din piatră – tanzanită. Depunerea acestui mineral a fost găsită lângă pantele faimosului vulcan Kilimanjaro (Tanzania).

La început, această piatră fermecătoare a fost folosită ca înlocuitor ieftin pentru safir albastru. Situația sa schimbat după lansarea faimosului film din 1997. Publicitatea excelentă și de înaltă calitate a făcut un mineral neplăcut popular. Curând promovarea decorului a fost implicată în faimosul brand Tiffany.

Inițial, minerale purta un nume simplu – cyingita. Dar acest cuvânt a fost foarte asemănător cu „sinuciderea” (zoisite / sinucidere).

Tiffany Marketers a decis că ar putea dăuna campaniilor lor. După aceea, piatra a devenit tanzanită. Acest nume a primit în onoarea țării în care a fost descoperită.

Producția oficială a mineralei în lumina sub numele nou a coincis cu moda pentru stilul etnic american. Acest fapt a făcut tanzanite și mai popular și de dorit.

James Cameron a căutat mult timp pentru o decorare decentă pentru filmul său. El a refuzat safirele care le păreau prea plictisitoare și plictisitoare. Nu-i plac directorul și diamantele albastre că el a chemat prea întunecat. Căutările lungi au condus James la Tanzanita, care și-a manifestat culoarea unică.

Citește mai mult  fular galben

Caracteristici și avantaje

Un pendant luminos și atractiv se mândrește cu un număr mare de povestiri și legende diverse care le-au înconjurat. Unii spun că faimosul bijutier Cartier a venit cu legenda că piatra albastră este blestemată. Alții – că a fost furat de la statuia cadrului zeului și acum tot ce va purta mineralul – mor.

Ceea ce este într-adevăr, și că ficțiunea este necunoscută. Doar un singur lucru este cunoscut: frumusețea pietrei fascinează și se îndrăgostește de simțurile sale. Caracteristica principală a Tanzanita este destul de posibilă pentru a-și numi calea istorică și misterul său. „Inima oceanului” dă imaginea nu numai romantismul și luminozitatea, ci contribuie, de asemenea, la note magice unice.

Accesorii renumiți din lume are următoarele avantaje:

 • Are o istorie bogată+
 • Diferă de designul său unic și suculent+
 • Se va uita perfect la multe seturi de îmbrăcăminte ale doamnelor și să sublinieze individualitatea luminoasă a proprietarului dvs+
 • Puteți cumpăra un pandantiv de acoperire din materiale prețioase sau puteți alege un produs mai accesibil (bijuterii) pentru un preț amuzant+
 • Potrivit ca tineri la moda și fete mai mari sau femei mai în vârstă+
 • Faceți o imagine a doamnelor mai feminină și vizibilă+
 • Poate transforma seturi simple constând din haine într-un stil restrâns și strict.

Modele

Până în prezent, există un număr mare de copii ale decorațiilor uimitoare. Luați în considerare citiți mai mult: Care sunt modelele originale și copiate.

Original

Directorul de film James Cameron a ales o tăietură romantică pentru o piatră în formă de inimă. Un astfel de aspect spectaculos nu a putut atrage o atenție specială la modă. Produsul original este realizat din tanzanite ieftine, pe care James le-a plăcut mai mult decât alte pietre prețioase.

Copii

Astăzi, piața accesoriilor este plină de copii ale celebrului decor. Ele pot fi atât de înaltă calitate cât și nepoliticos. În loc de tanzanită în astfel de copii, se folosesc diferite cristale. Pentru tăieturi folosesc pietre de modă

Nu credeți că copiile vor fi foarte ieftine. Costul este influențat de procesul de a face aliajul unei forme speciale și este mult timp și consumator de timp.

Materialele

Copiile bijuteriilor populare sunt fabricate dintr-o varietate de materiale. Luați în considerare cele mai populare:

 • Adesea în producția de „inimi ale oceanului” folosește o piatră populară numită Fianit. Este inegantantă și este cultivată în mod artificial. Pentru cultivarea sa, oxidul de metal utilizează. Fianiți pot conține toate nuanțele de pietre prețioase reale.
Citește mai mult  Face jante pentru păr cu mâinile tale

 • Blue Fianits ușor de confundat cu safires. Pentru margini, pietricele folosește pietre transparente miniaturale.

 • Pentru lanțul și jantele folosesc adesea argintul. Se distinge prin aspectul său nobil și atractiv, un astfel de metal are nevoie de îngrijire specială și o curățare obișnuită.

 • Acele specimene în care stilul de epocă atașat de argint este foarte popular.

 • Decorarea de argint cu Fianit albastru arată bogat și fermecător. Această decorare nu va putea lăsa indiferentă nici o modă.

 • Astăzi există o cantitate mare de bijuterii, repetând designul faimosului coulon. Astfel de opțiuni se disting prin costul lor scăzut și arată foarte ieftin.

Ce sa porti?

Pandantivul speologic și armonios din „Titanic” se uită într-un ansamblu cu alte bijuterii făcute în același stil. La suspendarea puteți alege cerceii și inelul pe ton.

Astăzi puteți achiziționa un set de accesorii „Inima oceanului”. Ei arata feminin si luxos. În aceste seturi, inelul și cerceii sunt perfect combinate cu un caulist și echipate cu pietre de dimensiuni mai mici sau similare.

Decorațiuni minunate Alegeți multe tinere celebre tinere. Acest lucru original clipește adesea pe piese roșii și evenimente seculare.

Stele iubesc să combine pandantivul cu o rochie întunecată pentru ieșirea de seară sau costumul alb la modă. Suspensia atractivă va fi sexy și puternic se uită într-un ansamblu cu o rochie sau o bluză.

Este mai bine să alegeți costumele care au un gât adânc.

Se recomandă să ridicați mai multe îmbrăcăminte laconică. Nu trebuie să purtați lucruri cu un pandantiv cu multe detalii și elemente suplimentare, deoarece „inima oceanului” va deveni principala concentrare a doamnelor.

Imagini spectaculoase

Fashionul modern cunosc perfect istoria sufletului de conducere a lui Jack și a crescut din filmul „Titanic”. Ea este cea care ridică o dorință de a dobândi o decorare frumoasă cu care sunt conectate atât de multe secrete și experiențe de dragoste. Luați în considerare un citiți mai mult: cu ceea ce rochii pandantivul va arăta deosebit de spectativ și armonios.

 • Accesoriu poate fi purtat nu numai cu rochii de seară superbe, dar și cu haine mai simple. Puteți pune pe un vârf monocrom al unei fuste sau model albastru negru sau întuneric, cu un model – creion și completați imaginea unui produs albastru strălucitor. Sus merită alegerea cu o gât mai deschisă, astfel încât accesoriul să fie vizibil.
Citește mai mult  Pungi pentru femei pentru fitness

 • Pentru a crea o imagine feminină și flirtă care merită aleasă o bluză albă sau o cămașă cu mânecă lungă, precum și o fustă ușoară sau pantaloni luminoși. Pe fundalul unui ansamblu proaspăt și moale, va fi incredibil de spectaculos și atractiv pentru a arăta „inima oceanului”. Mai ales bun va arăta în fundalul unui neckline adânc cu un cadru de dantelă.

 • Excelent se va uita la accesoriu și o rochie albă feminină. Stilul tinuta poate fi diversificat, dar mai ales armonios cu o inima va arata o rochie cu umeri deschisi. Un astfel de ansamblu va fi o soluție bună pentru un eveniment solemn sau nuntă.

 • Multe actrițe și cântăreți preferă să completeze costumele simple ale pandantivului în stilul restrâns. Imaginea poate fi modestă, dar va transforma cu ușurință „inima oceanului”. Această tehnică simplă folosește adesea cântăreața Selin Dion (artistul coloanei sonorei principale la „Titanic”). Se pune pe bluze monofonice simple, cămăși sau broaștele și le decorează cu un accesoriu luminos.

Recenzii

Cele mai multe dintre recenziile despre decorarea spectaculoasă părăsesc fanii faimosului film. Cumpărătorii cu mare plăcere aleg acest accesoriu uimitor, care este realitatea reală a viselor pentru copii și tinerești. Astăzi este sigur să spunem că lucrarea lui James Cameron nu are vârsta.

Multe doamnelor dobândesc „inima oceanului” cu ajutorul magazinelor online rusești, a platformelor de cumpărături chinezești sau prin firme de designer bine cunoscute. Puteți achiziționa un produs popular din recordul joasă sute de ruble! Desigur, astfel de decorațiuni nu vor fi prea luminoase, iar calitatea lor va fi foarte diferită de original. Dar astfel de opțiuni sunt ideale pentru frumusețile tinere.

Femeile și femeile tinere aleg mai des accesorii în aur de argint sau uimitor de aur alb. Cumpărătorii mulțumiți au remarcat strălucirea unică a unor astfel de bijuterii și atractivitatea lor. Modesta a fost remarcat faptul că atrag atenția bărbaților cu un astfel de accesoriu.

Doamnelor avertizează despre diferitele dimensiuni ale lui Coulon. Există opțiuni foarte miniaturale (1 cm). Copiile originale au dimensiuni mai mari (3,5 cm), astfel încât să acorde o atenție deosebită dimensiunilor inimii, astfel încât să nu fie dezamăgiți.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: