pălării de iarnă pentru fete

pălării de iarnă pentru fete

Modele la modă

În diversitatea de pălării de iarnă pentru copii pentru fete, puteți obține confuz și alegerea devine mai greu. Este important să se înțeleagă că pălăria de iarnă nu protejează doar împotriva frigului, dar, de asemenea, reprezintă unul dintre acele obiecte din garderoba copiilor, în care vă puteți permite decor, culori strălucitoare și piese neobișnuite.

Până la o anumită vârstă, o pălărie de iarnă pentru un copil alege mama și el însuși este puțin interesat de ceea ce sa poarte, indiferent dacă îi place lucrul. Pornind de la 3-5 ani, copilul poate purta cu bucurie lucruri care l-au plăcut, și poate alegerea părinților. La aceasta varsta, copiii sunt deja orientate în preferințele lor, distinge culori și nuanțe, individualitatea se trezește în ele. Și dulap nu devine o excepție.

Modele de pălării de iarnă pentru fete sunt reprezentate de arme de blană și o „UMK“ pentru pălării tricotate cu o mare și texturate vâscos, din lână, pălării izolate din două straturi, Bini tricotate, șepci șosete, etc.

decorațiuni luminoase în formă de pompe, bubons, aplicatii, broderie give pălării copiilor de originalitatea și starea de spirit.

Tendințele modei moderne se aplică modelul de pălării pentru copii – viscancy Major. pompe mari, decorate cu pietre, paiete, cum ar fi timbre cu modele pentru adulți.

Întotdeauna să pălării copii de iarnă originale pentru fete cu urechi decorative, capete de Iimite animale (panda, tigering, lionok, pisica, urs), elemente decorative care dau similitudinea cu eroi de desene animate, cinema pentru copii sau cu imagini de personaje de desene animate. Astfel de capace vor dori cu siguranță copiii și purtarea lor va fi cu plăcere.

Principalele diferențe de capace pentru copii sunt confort, luminozitate, confort, detalii luminoase de finisaje, soluții de culoare.

Kituri

Caps incluse cu un fular sau calomnie a primit o largă recunoaștere nu numai la adulți, dar, de asemenea, la copii. Nu este numai convenabil, ci și permite, în general, să completeze imaginea unui copil într-un singur stil și o schemă de culori.

De asemenea, în kit poate include mănuși, mănuși. Kiturile tricotate și tricotate sunt cele mai avantajoase.

Pălării pentru fete adolescenți

Pălării de iarnă pentru adolescenți se deosebesc de mai mulți „adulți”, gamă de culori și ornamente. La urma urmei, la această vârstă, fetele se simt deja destul de adulți, au deja destul de bine formate preferințe în haine – ceea ce le place, atunci nu. Și, prin urmare, pălăria de iarnă trebuie să răspundă la gusturile lor, astfel încât adolescenții purtau pălării cu plăcere.

Citește mai mult  Totul despre aur de aur

Adolescenții adesea refuză pălării în general și vă rog când alegeți o pălărie de iarnă.

Pălării de iarnă-Bini Capace de iarnă, capac de șosete, pălării tricotate și tricotate cu diferite motive etnice, scandinave și geometrice.

Pălării de blană în diferite modele sunt, de asemenea, populare.

În legarea mâinilor de trend, Pompe mari (blană sau tricotate), combinații combinate de blană și piele, piele de căprioară și blană, țesături texturate cu blană și căptușeală modernă.

Pălării adolescente pentru iarnă se distinge printr-un decor mai discret, dar și ornamente tricotate (laces, flori, frunze, urechi și t.D.), butoane decorative, butoane, pietre, paiete, pietre, margele.

Material

Printre pălăriile de iarnă pentru fete, modelele pot fi distinse de material:

 • Blană+
 • Tricotat+
 • Tricotat+
 • Din alte țesături moderne combinate.

Pălării de blană pentru fete rămân întotdeauna relevante. Populare Furne pentru fabricarea pălării pentru copii sunt iepure, muton, nisip, nurcă, oaie de oaie. Modelul clasic este Ushans cu o lampă de pe frunte din orice blană, urechile de pe șiruri de caractere, care vă permit să protejați fața copilului de frig posibil. În interiorul capacului este prevăzut cu o căptușeală încălzită din tesatura moale și practice. Palarie-Ushanki Fox, vulpile arate spectaculos și confortabil.

Pălării tricotate sunt cele mai populare în rândul pălării de iarnă Pentru fetele din cauza versatilitatea lor, luminozitate și confort. Relevante ca de tricotat fabrică și manual. Pe produse tricotate, întreaga ficțiune de designeri se manifestă – forme neobișnuite, modele de tricotat complicate, decor luminos.

Cele mai recente tendințe de moda s-au manifestat în pălării de iarnă pentru fete în formă mare și volumetrică, Diferite modificări ale urechilor tricotate, pălării căști de protecție, kaporov.

În pălării de iarnă tricotate, materiale în amestec sunt folosite cu lână, angora, cașmir. Astfel de produse hipoalergenice, lumina si calda.

capace de iarnă tricotate sunt un analog de tricot, dar sunt realizate din diferite țesuturi sau materiale tricotate. Astfel de capace pot avea diferite modele de textură, o culoare interesantă.

Pălării de iarnă pentru fete sunt efectuate în alte țesuturi moderne – drape, fleece, velveen și t.D. Capacele de fleece se distinge prin moale, luminozitate și confort specială.

Citește mai mult  Totul despre rucsacuri pentru sac de mână

Pălării de iarnă din materialele combinate merită atenția, Nu numai piele, blană, țesătură și blană, dar și țesături de bologna ca strat superior în combinație cu blană artificială în interior, țesături de canapea cu căptușeală caldă, capace de tip patrate. Astfel de capace sunt realizate sub formă de uranoks cu provocări și un vizor, sub forma unei casca și t.Ns..

Culoare

În varietatea de culori a pălăriilor de iarnă pentru fete sunt întreaga gamă de vopsele și nuanțe existente.

Împreună cu capace monocrome de culori luminoase și blânde, combinații multicolore, luminoase și suculente, amprente, desene, modele sunt populare.

Pentru fetițele mici, capacele sunt efectuate în tonuri blânde – roz, bej, alb, perle, salată, lavandă și t.D. Și de multe ori există culori luminoase „delicioase“ – portocaliu, turcoaz, galben, verde, roșu, violet, purpuriu.

Pentru moda adolescente este caracteristic atât prezența de culori strălucitoare și o abundență de nuanțe întunecate universale – albastru, bordeaux, kaki, negru, maro.

Frecvent de multe ori pălării de iarnă pentru fete efectuate în combinație de mai multe culori.

pălării din blana sunt prezente ca în culori naturale – alb gamma, maro, negru, gri, roșu și t.Ns.., astfel încât în ​​blana pictat de nuanțe luminoase.

pălării de jucărie atrage atenția nu doar prin originalitatea lor, dar, de asemenea, culori vii, imprimeuri.

Cum de a alege?

Alegerea pălărie de iarnă pentru fete ar trebui să se facă, având în vedere următorii parametri:

 • Model+
 • Material+
 • Marimea+
 • Culoare+
 • Calitate+

Decide cu modelul, Este important să învățăm din ce material se face pălărie, Ce face parte dacă este practic în poartă, de îngrijire, hypoallergenne sau nu, va exista o pălărie foarte rece sau la cald.

Modelul capacelor trebuie selectat ținând cont de îmbrăcămintea exterioară, stilul general al stilului, precum și condițiile climatice specifice din regiunea dvs.

Dimensiunea joacă un rol important și pentru opțiunea corespunzătoare pentru copilul dvs., trebuie să măsurați capacul. Pălăria de iarnă nu ar trebui să-și strângă capul, să provoace inconveniente, să se târască pe frunte, să tragă, genunchi și t.Ns.. Elemente ale elementelor de fixare și legături nu ar trebui să fie ușor sau greu de dezbrăcat.

În majoritatea pălărilor pentru copii, este prevăzută o bandă de tragere Sau siding din interior sau pe margine pentru a regla densitatea capacelor de aterizare, protecția împotriva curățării.

În costul de culoare pentru a alege o pălărie, bazată pe preferințele părinților, copilului sau ridicați-vă la un sacou, haine de top.

Calitatea capacului determină liniile sale netede, Cusături bine tratate, calitatea de căptușeală, izolație, lipsa de pete, înăsprire, șanse. Verificați dacă nu învață culoarea poate fi realizată cu o cârpă umedă într-un loc invizibil. În cazul în care resturile de vopsea de pe șervețel, atunci o astfel de pălărie nu este pictat foarte bun. Detaliile de decor nu ar trebui să fie periculoase (obiecte ascuțite, slab prelucrate), trebuie să fie bine fixate, cusute la produs.

Citește mai mult  Ancheta de hematită de piatră

Imagini frumoase

 • Charming tricotate set de capace pentru fata cu fular. Palaria este confectionata in forma de bufnite – cu urechi Sovic, decor și imperechere texturate. O astfel de pălărie este perfect așezat pe capul copilului, cu o potrivire profundă, care protejează fiabil împotriva loviturilor și a precipitării. Gri „Sovic“ de culoare dă în plus efectul de similitudine cu imaginea. guma rotunjite moale pe frunte vă permite să trageți prea tare și strângeți capacul. Eșarfă nu este prea lung, dar lungimi suficiente pentru a se lega pe gât sau înveliți gâtului. O astfel de capac este un recomandat copiilor de uzură de la 1 la 7 ani cu haine de blană, paltoane luminoase, jachete suculente.

 • Hand-tricotat Hat, atrage atenția asupra unei combinații luminoase de culori de culori roșii, alb-negru. Punctul culminant al acestui model este finisarea unui model floral mare pe urechi, sus. Capacele capace pot fi purtate în mod liber în zilele calde de iarnă, în vreme rea este convenabil să se lege rapid sub bărbie. În partea de sus a pomponului volumetric spectaculos al unei culori strălucitoare pe un fir lung. În plus față de antetul există mănuși, legați între ei pentru purtarea confortabilă, realizată în același mod și un model floral repetat. Astfel de fete set de fete de la 3 ani și mai mult, chiar adolescenți. Este ușor combinat cu aproape orice haine superioare datorită combinației clasice de culori și versatilitate a stilului.

 • Clasic Uchan se face într-o versiune combinată a materialelor. Capacele de jachete roz roz, cu un model neobișnuit de elegant pe urechi și finisarea cu o blană albă pe interiorul urechilor și pe vizor-laitar oferă acest model o imagine delicată a copilăriei. Potrivit pentru copiii de la 7 ani și mai în vârstă. O astfel de pălărie poate fi purtată de mai multe sezoane. Este universal în purtarea și îngrijirea, durabilitatea și convenabilă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: