Pălării tricotate pentru copii

Pălării tricotate pentru copii

Pălăria copiilor … fraza care cauzează generația mai în vârstă o asociere persistentă de tot cu două trei tipuri de pălării acestor copii. Lână cu două culori, cu un Mesky – versiunea de primăvară de toamnă, în partea de sus a cărei altul a fost pus pe primul an – un iepure rotund cygic sau luxos, pe baza căruia o gumă a fost întinsă „, astfel încât să nu umflate în urechi „. Mai era o opțiune „băiat” – un rezervor de pălărie al tuturor aceleiași cygii maronii. Copiii erau asemănători, dar nu le-au umflat în urechi – asta e sigur.

Actuala generație de copii a fost norocoasă, Pălării moderne pentru copii combină perfect frumusețea și originalitatea totul cu aceeași preocupare cu privire la căldura și sănătatea copiilor, nu atât de copii, nu la toți copiii.

Modele

Gama de modele de capace moderne pentru copii este atât de largă încât este dificil să se menționeze toate opțiunile, dar este ușor să găsești cea care va aranja și mama și copilul ei.

 • Pălărie cu urechi. Ce ar putea fi mai frumos și mai confortabil de mers pe jos? Doar un copil într-o pălărie cu urechi – pisoi, bearish, broască… Ei sunt, de asemenea, copiii cuiva. Da ce să vorbesc despre copii, dacă poți întâlni cu ușurință pălăria cu urechile de pe adolescentă, și, uneori, chiar și pe o fată complet adultă. De exemplu, pe Paris Hilton. Aparent, în sufletul este încă un copil.

 • Pălăria cu pompom. Cu mare. Sau cu două, dar mici. Sau în general cu trei-patru. Pe partea de sus a pictorului sau înecat pe dantelă. Genul clasic real, niciodată veniți. Recent, la modă a devenit un mare pompon de blană pe o pălărie tricotată.

 • Pălărie cu clape de ureche. În anii ’80 ai secolului trecut, un model masculin de o astfel de pălărie a fost extrem de popular cu elevi de vârstă, atât fete, cât și băieți. Mentalii de astăzi nu sunt deloc ca opțiunile de la iepurele alb-alb. Ele sunt luminoase sau delicate, cu o blană moale colorată, cu o țesătură de echitatie cu amprente amuzante sau chiar tricotate.

 • Cască. Model combinând în același timp cap și eșarfă. Foarte convenabil pentru copii aproape independente care vizitează grădiniță și îmbrăcat în mod independent,. Într-o astfel de pălărie, nu vă puteți griji cu privire la faptul că copilul va uita pentru a pune pe o esarfa sau într-un fel, va fi greșit. Într-o astfel de pălărie, oferind adiacente dens la cap și gât închis, nu se poate face griji cu privire la starea de sănătate a copilului. Cu toate acestea, trebuie menționat faptul că copiii înșiși nu întotdeauna place acest model de capace.

Citește mai mult  Bezodok-chalma: Caracteristici, Culori, Vizualizări

 • Cap-Kapor. Găsit rar, dar minunat model de diademă copii pentru fete. În general, cavitatea clasic este un hibrid de o muratura și pălării de sex feminin, legat cu panglici sub bărbie, această opțiune poate fi văzut în benzi istorice. Cu cât este mai interesant copilul tau va arata într-o astfel de forma originală.

 • Beret. Tricotate, pâslă, lână, blană – aceasta este o opțiune feciorelnică, atât vara, cât și pentru sezonul rece mai.

 • Cap-eșarfă. A nu se confunda cu o pălărie-casca. La capacul eșarfă, de regulă, o parte occipitală lungă, care se întoarce în jurul gâtului. Desigur, un astfel de model spectaculos este mai potrivit pentru copiii mai mari.

 • Amuzant, Nimic asemănător capacelor – în spiritul desenului de desene animate despre Asterix și Obelix (sub forma unei casca din Viking, cu coarne și panglici), sub forma unei coi de gladiator (cu o cască largă de centură) sau a cavaler (cu o înălțare și coborâre în caz de ridicare la rece „). Pălării amuzante sub formă de animale (girafe și albine, furnici și vaci, pisici și iepurași). Pălării amuzante cu coroane sau pălării, imitând cozi sau pigtails.

 • Pălării duble. Foarte cald, pentru o mai mare încredere parentală în păstrarea Ciadului prețios.

 • HATTS cu Vizor. Element convenabil destinat protecției suplimentare a ochilor împotriva vântului și precipitațiilor reci.

 • Capace cu Tit. Drăguț, garantând un confort și mai mare datorită izolației duble a părții frontale.

 • Pălării cu ornament. La fel ca adulții, bucurați-vă de popularitate bine meritată, deoarece Jacquard Norvegian sau modelele leneșe sunt ferm asociate cu micul nou și cel nou fericit, un copac de Crăciun și daruri.

 • Capacele complete cu eșarfă. Unele dintre cele mai căutate specii care vor asigura copilul cald și confort în combinație cu o vedere frumoasă și elegantă.

 • Panama. Pălărie de vară ușoară cu textile mici sau câmpuri de fire.
 • Capac. Headgear cu un vizor. Una dintre cele mai populare varietăți – capac de baseball.
 • Bandană. Schi, tăiat în așa fel încât să închidă fruntea. Opțiune elegantă pentru părinții avansați și copilul la modă.

În plus, pălării pot fi cu legături, cu panglici, pe butoane, pe butoane ..

Material

Pentru fabricarea pălăriilor copiilor, numai materialele naturale încearcă să le utilizeze.

 • Fire. Versiune excelentă și caldă în orice moment al anului – Lână, în funcție de ce fel este și care este aleasă grosimea firelor. Dizabilitățile lânii includ posibilitatea de disconfort atunci când poartă (alegerea unui capac de lână, atenția, indiferent dacă nu se aprinde), posibilitatea de alergii la un copil, complexitatea îngrijirii (lână pură se rostogolește rapid și se așează repede după spălare). În mod alternativ, încercați capacul din așa-numitul semid (lână cu acrilic în părți egale). Pentru un sezon mai cald, este perfect potrivit pentru capacele legate de bumbac, bambus, iarbă, fire revetate.

Citește mai mult  Bratari personale

 • Blană. Blană naturală (iepure, raton, nisipuri) – un material minunat și frumos pentru capacele copiilor, merită doar să acorde o atenție la respectarea unei astfel de căi de condiții meteorologice curente, astfel încât copilul să nu se supraîncălzească, la urma urmei, În capacul fierbinte, poate fi mai ușor. Uneori puteți întâlni o pălărie de blană tricotată pentru copii. Aceasta este o opțiune foarte interesantă, dar este posibil ca dezvoltarea inversă a evenimentelor să fie posibilă – copilul poate îngheța într-un astfel de model, deoarece este mai ușor să sufli de vânt.

 • Textile. Fleece, bumbac, tricotaje, blugi. Dintre acestea, sunt obținute pălării răcoroase, care pot fi făcute cu propriile mâini cu implicarea copiilor ca părțile interesate.

Piele intoarsa. Practic, aceste materiale merg ca vârful pentru pălării-ushanok.

Materialele artificiale pentru fabricarea pălăriilor copiilor încearcă să nu fie foarte des, deoarece acestea sunt rău „respirație” și nu au cele mai bune proprietăți de izolare termică.

Culoare

Culoarea capului capului cu o altă circumstanțe egale ale alegerii ar trebui să fie armonizată cu restul hainelor. Culorile tradiționale pentru copii foarte mici – roz pentru o fată și albastru pentru un băiat – sunt încă populare printre părinți, și într-adevăr Pastel Gamma se potrivește perfect cu nou-născuții.

Copiii mai mari preferă culori mai bogate: galben, portocaliu, albastru strălucitor, verde, în care copiii înșiși devin ca niște flori înflorite strălucitoare. Foarte frumos, dar, desigur, nu prea practice capace albe, în special blană.

Adolescenții apreciați dreptul de a se alege ca un tip de căptușeală (și, uneori, prezența sa în sine) și culoarea sa. În acest caz, un compromis rezonabil este important între cerințele uneori destul de contradictorii ale unui copil aproape adult (de la nuanțe acide la tonuri monocrome sumbre) și îngrijirea părintească despre sănătatea sa.

Modelele

Ca și înainte, pălării pentru copii tricotate cu modele – Arana complicată, o deschidere elegantă, sunt foarte populare, sunt întotdeauna la modă jacquard, poze haioase. Acum există un număr mare de diferite tipuri de fire, din care este garantată o pălărie unică pentru copii, dacă cineva știe cum să tricot în familia ta.

Ei bine, dacă nimeni nu tricot în familia ta, atunci industria textilă va veni la salvare – va trebui doar să alegeți cel care vă va bucura de copilul dvs. și vă va permite să fiți calm.

Cum de a alege?

Dacă mai devreme, cumpărarea unei pălării pentru un copil, părinții nu au de gând să aleagă, astfel încât cea care a venit în mărime a fost dobândită, acum situația sa schimbat dramatic. Alegerea unei pălării pentru copilul dvs. (sau cu el), în primul rând, sunt definite cu un stil și o culoare, Și apoi căutați dimensiunea dorită (coase, tricot sau cumpărare).

Citește mai mult  Bandaje pe cap - adăugați accente la imagine

Definiția corectă a dimensiunii capului copiilor eliminați va ajuta la evitarea unor probleme absolut inutile – de la presiune excesivă asupra capului (în cazul mărimii prea mici) la „strangularea în urechi” (dacă dimensiunea este definită incorect la cea mai mare parte). Nu este mai puțin importantă alegerea corectă a dimensiunii unei pălării pentru un nou-născut – dacă capul este prea mare, atunci când întoarceți capul copilului, țesătura poate face dificilă respirația.

Determinați dimensiunea necesară a capacului copiilor este destul de simplu – trebuie doar să măsurați panglica centimetru circumferința capului copilului deasupra sprâncenelor, urechile, capturarea părții occipitale cele mai convexe. De fapt, aceasta este dimensiunea capacului viitor. Acum practica etichetării de către producătorii de căi de conducere a copiilor printr-o indicație de vârstă, care este calculată de un număr de sau alta, dar este destul de mare și nimeni nu este o aprobare de revelație pe care toți copiii sunt diferiți, prin urmare – „Trebuie să măsoară”.

Din păcate, nu este întotdeauna măsurați capacul. Un copil poate fi prea mic pentru următoarele (până în anul), sau o căptușă este cumpărată în absența unui copil sau, acum foarte relevantă, în magazinul online. Cunoscând capul, creșterea și vârsta, aceste date pot fi corelate cu datele tabelelor standardizate (de exemplu, pentru a vedea vânzătorul sau pe Internet) și le corectează, dacă este necesar.

 • De exemplu, ați decis să cumpărați pălăria preferată a fiicei dvs. de doi ani. Știți circumferința capului, priviți la masă și determinați că, cel mai probabil, va avea nevoie de 49 de dimensiuni. Cu toate acestea, în același tabel, vedeți că datele sunt indicate cu creșterea medie la această vârstă de 86-92 cm, iar bebelușul este foarte miniatural și chiar o pălărie de vară – atunci este mai bine să comandați 48 de dimensiuni. Dacă am fi cheltuit pe pălăria de iarnă, atunci ați putea să vă opriți la 49, deoarece opțiunile calde sunt mai bune de cumpărare mai libere, astfel încât să nu pună cap și sub ea, dacă este necesar, s-ar putea purta încă unul, mai mult Ușoară.

Tendințe de modă

Opțiunile clasice pentru pălăriile copiilor, desigur, nu își vor transmite pozițiile durabile, dar toate bModelele originale și culorile capacului copiilor câștigă.

 • Ce poate fi amuzant mai drăguț copil? Doar copilul într-o pălărie amuzantă imită două coadă de lux!
 • Pentru a ne vizita sa uitat la … Giraffik? Girafă? Girafenok? În general, fiica mică girafă.
 • O opțiune complet non-standard și o soluție interesantă – o pălărie tip cu vulpi și în schema de culori corespunzătoare.
 • Iată o viking viitoare formidabilă!

Imagini elegante

 • Mickey Mouse pe o plimbare.

 • Doar pisica.

 • Ursul cu urechi amuzante.

 • Multe pompe nu se întâmplă.

 • Elegant, la modă, nobil!

 • Absolut uimitor chanterelle și nu mai puțin uimitoare cavitate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: