Portofele mari de sex feminin

Portofele mari de sex feminin

Portofele spațioase ale femeilor – acesta este un accesoriu indispensabil în viața de zi cu zi. Toate doamnele au un lucru multifuncțional în care puteți stoca facturi de hârtie, monede și chiar documente. Un astfel de produs este capabil să asculte destul de mult timp, abordare serios.

Particularități

Principala diferență față de modelele mici – bancnotele sunt vopsite, nu pliate,. Portofelul datorat dimensiunilor sale nu este pierdut într-o pungă de sex feminin. Produsele sunt foarte convenabile pentru a păstra. De obicei, ele sunt produse cu o mulțime de compartimente pentru bani de hârtie, lucruri mici. Există mici buzunare interne sau externe pentru stocarea cardurilor cu discount, verificări, note cu mărci importante.

În multe modele există sucursale pentru documente: pașapoarte, permis de conducere, cărți de vizită. Ei vor sta într-un singur loc, nu pierdeți, dacă este necesar, îl puteți obține rapid, fără a pierde timpul în căutare.

Vizualizări și modele

Principalele modele sunt două: secțiuni și plicul de pliere. Prima opțiune oferă acces liber la buzunarele suplimentare interne. Al doilea stil se distinge prin eleganță, concis și har.

Punctele de vedere portofele mari:

 • Portmoneu – Proiectat pentru documente și bani, are multe ramuri. Anterior considerată o opțiune exclusiv de sex masculin, dar astăzi există, de asemenea, poșete pentru femei. Acestea diferă de numai culori și decorațiuni de sex masculin.
 • Ambreiaj – Big Handbag Wallet. Este aproape întotdeauna echipat cu o curea scurt sau lung detașabil, oferind confort în timpul utilizării produsului. În portofel, în plus față de documente importante și bani, telefonul și alte doamne se va potrivi.
 • Wallet – Este numit așa datorită faptului că acesta este utilizat pentru stocarea lucrări. În portofel există mai multe secțiuni pentru bancnote și documente, dar nu oferă buzunare pentru trivia.

Castelul este de trei tipuri diferite:

 1. În primul rând – buton, cel mai adesea se găsește în modele în cazul în care sucursalele merg.
 2. a doua vedere – Latching încuietori cu două mânere. Opțiunea clasică în produse cu două cercevea.
 3. În al treilea rând de vedere, cel mai de încredere – fermoar. Nu se va deschide în mod independent, astfel încât banii și alte documente nu vor cădea din portofel.

zece

Fotografii

Exista modele cu forme neobișnuite: ovale, inimi, fructe, dulciuri. Acestea sunt cele mai potrivite pentru fete glamour, folosite într-un cadru informal. Pentru imaginea unei femei de afaceri este mai bine să aleagă forme clasice, stricte. Deci, o femeie nu va părea colegii și partenerii lor speciale frivol.

Materiale, colorat și accesorii

Materiale clasice pentru a face Wallet: Reptile din piele – Șerpi, crocodil, Cellery și piele de porc. Produsele non-mai puțin populare din patina de piele. accesorii similare sunt destul de scumpe, ei nu își pot permite fiecare femeie.

Modelele mai ieftine produc de la dermatin, eco-piele, plastic, piele de căprioară, velur și sintetice. Cu produse textile trebuie să contactați cu atenție, altfel va trebui să efectuați spălarea frecventă. Cea mai bună soluție este o acoperire a portofelului cu un strat special de murdărie-repellent.

Black Big Wallet – Gen clasic. Decorarea internă este luminoasă.

Culori la modă de accesorii: roșu și burgund, smarald și verde, bej, roz și lavandă, albastru, portocaliu, khaki. Cele mai adesea găsite amprente de legume și animale, abstractizare, fotografii de celebrități și diverse inscripții.

Decorați portofelele prin inele cheie cu un logo-ul casei de modă – Creatorul unui lucru elegant. Piese metalice, lanțuri, pietre, diverse gravuri și broderii frumoase efectuează ca decor.

opt

Fotografii

Cum de a alege?

Înainte de a merge la magazin, trebuie să decideți de ce este proiectat portofelul (plimbări, întâlniri de afaceri, utilizare zilnică) și stabiliți un buget. Modelele din piele naturală sunt mult mai scumpe decât textilele.

Pentru a alege un portofel fiabil, trebuie să acordați atenție:

 • Cusut de coasere. Nu ar trebui să existe fire proeminente, cu dispozitive de fixare angajate și descărcate, precum și orice deformări.
 • Disponibilitatea departamentelor necesare pentru stocarea banilor de hârtie, documente, monede.
 • Conforturi. Este important ca produsul să se afle bine în mână fără a provoca dificultăți la deschidere.
 • Marimea. Este necesar să verificați dacă modelul selectat este plasat în sac. În caz contrar, va trebui să cumpărați un ambreiaj de portofel.
 • Design – culoare, formă, fitinguri.

Femeile lasă feedback pozitiv pentru portofele mari, noting capacitatea și fiabilitatea lor, capacitatea de a stoca nu numai bani, ci și documente importante.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: