Pungi din fabrică medvedkovo

Pungi din fabrică  medvedkovo

Alegerea pungilor de femei este doar uriașă astăzi. Doamnelor sunt mai greu de a alege versiunea corespunzătoare a unei astfel de diversități bogate. Astăzi vom analiza în detaliu un brand interesant, produsele din care sunt frumoase, de înaltă calitate și la prețuri accesibile.

Caracteristici, Pro și Contra

Marca internă „Medvedkovo” astăzi este insanely populară. Sub acest nume, sunt disponibile accesorii originale și feminine din materii prime de înaltă calitate.

Istoria acestei companii a început în 1972. În acel moment, ea purta un alt nume – fabrica din Moscova „Gavergery din piele”. Lansat (și eliberează până acum) această fabrică pentru femei și saci pentru bărbați, modele sportive și accesorii ale scopurilor economice.

Inițial, producătorul a stabilit un obiectiv important: pentru a produce bunuri decente și ieftine destinate reprezentanților tuturor categoriilor de vârstă.

saci de brand au un design excelent și atent, peste care cu experiență și talentați designeri de lucru. Acestea sunt vopsite în culori complet diferite, de la clasic și neutru la luminoase și suculent. În producția de accesorii pentru femei, cele mai moderne echipamente este utilizat, și sunt aplicate cele mai noi tehnologii. Intreaga gama de brand se distinge prin calitatea de neegalat de materiale si accesorii.

genți de damă minunați din fabrica Medvedkovo sunt realizate din piele naturală, din piele de catifea și diferite tipuri de textile. Piese si accesorii decorative constau din metale durabile cu pulverizare de culori diferite.

Din contra acestui brand, mulți consumatori sărbători o mică selecție de genți de mână mici. Famous brand mai multă atenție plătește pentru crearea de modele mari, și nu ca toate domnișoarei.

Gamă

Brandul rusesc oferă modern un număr mare de accesorii elegante și de modă pentru fiecare gust. Luați în considerare cele mai populare și solicitate copii ale genelor de mână de la fabrica Medvedkovo.

Designerii de mărci dezvoltă pungi de pantofi foarte frumoase și atractive de diferite dimensiuni. Acesta poate fi un element compact al unei forme geometrice sau un model spațios, cu inserții de expandare de-a lungul marginilor.

Genți de mână cu o curea alungită pot fi purtate nu numai pe umăr, ci și în mână, deoarece pe multe dintre ele puteți observa mânere scurte. Astfel de produse sunt echipate cu încuietori și nituri de fulgere.

Nici o doamnă nu va putea rezista la ghearele fermecătoare de la marca „Medvedkovo”. Acestea sunt decorate cu suprafețe strălucitoare și strălucitoare, curele cu lanț lung, amprente de flori strălucitoare și ciucuri la modă pe accesorii.

Citește mai mult  Cercei de Congo

În arsenalul mărcii nu sunt doar copii luminoase și originale, ci și lucruri monofonice calme care nu sunt cerute de elemente suplimentare. Fiecare fată va fi capabilă să aleagă un accesoriu bogat și festiv sau de afaceri.

Frumos și concis uitați backparurile de marcă. Acestea sunt echipate cu buzunare interioare pe fermoar și închiderea de sus cu butonul. Aceste lucruri se potrivesc cu ușurință în imaginea orașului în stilul casual. Mânerele în rucsacuri pot fi ajustate la discreția sa.

Brandul oferă doamnelor o selecție imensă de pungi mari cu mânere scurte. Aceste produse pot fi alese pentru orice ocazie și ocazie. Se încadrează cu ușurință în doamne, dacă alegeți un lucru potrivit pentru stil.

Pungi la modă care sunt purtate în mână, arată foarte feminin și elegant. Ei pot alege nu numai o fată tânără, ci și la modă mai în vârstă.

Frumos și elegant în imaginea Lady arată ca modele mari, asemănătoare valizelor. Acestea sunt combinate remarcabil nu numai cu costume de iluminare, ci și de multe tipuri de îmbrăcăminte exterioară.

Materialele

Celebrul marcă rusesc a devenit faimos nu numai datorită frumuseții accesoriilor fabricate, ci și cea mai înaltă calitate. Toate produsele sunt fabricate din materiale dovedite care nu își vor pierde atractivitatea chiar și după multe sezoane.

Genți de mână din piele deosebit de costisitoare și elegante de culori diferite. Ele sunt durabile și rezistente la uzură, astfel încât accesoriul preferat vă va servi de foarte mult timp. Știrile de modă își pot umple dulapul cu saci din piele cu o suprafață mată sau lacuită.

Se recomandă achiziționarea produselor originale „Medvedkovo”. Punga falsă vă poate aduce la momentul cel mai inoportun. De exemplu, pielea lacuită surogat într-o pungă falsă se poate sparge și se deforma în vremea înghețată.

Eliberează marca și modelele dintr-un înlocuitor excelent al pielii. Extern, ele nu sunt inferioare opțiunilor naturale, dar este puțin mai ieftin.

Citește mai mult  Mănuși de iarnă pentru femei

Firmele de mână de mână se bucură. Ele sunt frumoase cu atingerea datorită texturii catifele și se potrivesc perfect în multe imagini feminine.

Dar cu astfel de produse este necesar să fie foarte îngrijită. Suedele natural nu ar trebui să intre în contact cu apa. Încercați să urmați curățenia sacului, deoarece nu este atât de ușor să alegeți urme murdare și murdare.

Popular printre lucrurile la modă din materialele combinate. De exemplu, poate fi o pungă brună de piele cu o inserție de piele roșie.

Soluții de culoare

Grefele fermecătoare de la producătorul rus sunt prezentate în culori complet diferite. Puteți achiziționa un model al umbra dvs. preferată. Poate fiecare Fashionista.

Dacă vă place clasicele permanente, veți ajunge la gustul lucrurilor laconice și restrânse de culoare maro, negru, gri, albastru închis, alb și bej. Este ușor să alegeți un costum adecvat. Poate fi atât de zi cu zi, cât și de afaceri.

Pentru marca de culori amatori, produce variante suculente de roșu strălucitor, roz, galben, albastru, violet și portocaliu. Astfel de produse vă rugăm să ochiul cu frumusețea lor și să atragă atenția celor care înconjoară pe stradă.

Aspectul original poate savura o geantă cu o varietate de amprente. Designerii din fabrică dezvoltă produse unice cu compoziții florale, tropicale, geometrice și animale.

Multe pungi de dragoste, suprafața căreia imită pielea unui crocodil sau șarpe. Marca internă oferă multe opțiuni în această performanță. Poate fi ca o geantă mică dreptunghiulară pe o curea alungită și un model mare cu mânere scurte.

Decor și fitinguri

Marca produce nu numai lucruri minimaliste și stricte, ci și produsele moderne decorate cu diferite elemente ale decorului. Acestea pot fi următoarele detalii interesante:

  1. Perii mici atașate la accesorii sau mâner+
  2. Nituri metalice de culoare de argint sau de aur+
  3. Fiară modelată+
  4. Arcuri din piele atașate la mânere+
  5. Plăci metalice mari la baza mânerelor+
  6. Lanțuri mici+
  7. Trendy Bichroma+
  8. Mici arcuri metalice pe partea superioară a pungilor.
Citește mai mult  Rucsacuri pentru fete grizzly

Toate bunurile de la „Medvedkovo” există fitinguri de înaltă calitate și durabile. Este acoperit cu culoarea aurie sau argintie, în funcție de umbra sacului și de elementele sale decorative.

Dar dacă doriți ca toate componentele din funcția de pungă să fie mult timp și fără probleme, încercați să le tratați foarte atent. Nu faceți mișcări ascuțite atunci când dezbateți / fixați fulgerul și butoanele, deoarece acest lucru poate provoca deteriorarea elementelor de fixare și din piele.

Recenzii

Fabrica rusă „Medvedkovo” a funcționat cu succes de mulți ani și se bucură de popularitate radiană în rândul consumatorilor care apreciază designul de înaltă calitate și elegant. Consumatorii vă rugăm să prețuri accesibile pentru accesorii de marcă. Modelul frumos de material rezistent la uzură poate fi ales pe orice portofel.

Doamnelor de calitate impresionantă a din piele naturală și a leaterii în genți de mână de marcă. Materialul este foarte moale și plăcut la atingere. Astfel de produse arata scumpe si elegante. Cu ajutorul lor, mulți tineri doamnelor își decorează imaginile și le fac cu adevărat luxos.

Printre cumpărători sunt specimene populare care au crocante sub pielea unui șarpe sau crocodil. Ei se grăbesc și atrag atenția asupra trecătorilor.

Fashionista nu se plâng de calitatea fitingurilor din genți de mână de marcă. Castelele nu se deosebesc, iar niturile nu sunt materiale excesive. Dar acest lucru nu anulează faptul că aceste detalii ar trebui să fie foarte atenți.

Accesoriu elegant poate fi ales pentru orice imagine. Acesta poate fi un simplu set de stil Kazhal, un costum de afaceri cu linii clare, un aer praf cu o fustă largă sau o îmbrăcăminte de lux de seară în podea. Fiecare ansamblu există o instanță adecvată, cu care puteți decora și completa imaginea.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: