Pungi Francesco Molinar

Pungi Francesco Molinar

Adevărata doamnă caută mereu la excelență, care este de neconceput fără machiaj frumos, coafura magnifică, garderobă grijuliu și, desigur, accesorii. Vioara principală din gama de accesorii este de o pungă cu siguranță. Este ultima atingere care formează întreaga imagine care o structurărește și accentuează toate avantajele proprietarului acestui produs. Printre numeroasele companii producătoare de saci, marca italiană Francesco Molinar se află pe fundalul unei alte calități excelente și o gamă largă de sortimente.

Particularități

Francesco Molinar este unul dintre cei câțiva producători cu o gamă largă de produse fabricate. Eliberați nu numai pungile de linie feminină și de sex masculin, ci și accesoriile însoțitoare, perfect combinate unul cu celălalt.

Toate produsele fabricate ale mărcii sunt caracterizate de o calitate excelentă. Sub acest concept destul de capabil este ascuns ca un material folosit pentru fabricarea și coaserea însuși. Piele de înaltă calitate utilizată pentru fabricarea produselor în combinație cu croitorie impecabilă, alocă accesorii ale acestui brand. În procesul de producție, echipamentul modern instalat la întreprinderile companiei este jucat.

Avantajul indiscutabil al mărcii Francesco Molinar este designul unic și divers al pungilor de femei. Ceea ce face posibilă alegerea acestui accesoriu pentru orice ocazie, să ieșiți la restaurant, o plimbare în parc sau întâlnirea de afaceri.

Prețul acceptabil pentru pungi de piele naturală, un alt avantaj al acestui brand. Și în combinație cu rezistența la uzură face fiecare sac din investiția pe termen lung pe termen lung în propria lor imagine.

Modele

Gama de marcă este clasificată pentru o colecție de sex feminin, de sex masculin și bagaje.

Linia femeilor

Linia femeilor se remarcă, în primul rând, pungi excelente diverse în formă și design.

Pentru a crea o imagine a unei doamne de afaceri respectabile, o pungă de formă laconică, realizată din piele de înaltă calitate, a cărei textură poate fi diferită. Francesco Molinar Marca comercială produce o varietate de opțiuni care răspund nevoilor profesionale ale femeilor de afaceri. Accesorii locace, dar nu prea voluminoase care îndeplinesc toate tendințele la modă ale sacului.

Citește mai mult  Totul despre Topazakh

Variante elegante de piele lucioasă embosate sub pielea crocodilă sau clasică netedă se potrivesc perfect în garderoba unei femei de afaceri.

Pungile de sex feminin casual fabricate de companie sunt diverse în formă: de la versiunile clasice de execuție la rucsaci de trend.

Cele mai iubite de multe opțiuni de doamne prin umăr. Mici peste accesoriu cu o curea lungă, mâinile libere, opțiunea convenabilă oferind confort.

Modele din piele netedă cu o formă rigidă cu o supapă sau un buzunar moale asemănător se potrivesc perfect în stilul casual.

Sac-rucsac incredibil de confortabil, practic și, cel mai important, foarte la modă astăzi. Prezența curelelor de umăr este garantată pentru a elibera mâinile, iar metoda purtării poate fi diferită în funcție de preferințele dvs.

Rucsacurile elegante dezvoltate de companie vor cădea la gust de modă la modă.

Modelele din versiunea clasică a executării sub marca Molinară Francesco atrag aristocratic și frumusețea lor. Minimalismul în decor nu afectează calitatea materialelor utilizate. Designerii companiei au dezvoltat saci din piele de înaltă clasă mată sau strălucitoare. Ca decor, această metodă de tratament cu pielea este foarte des folosită ca embosare sub formă de siglă de desen sau companie.

Accesorii elegante de stil clasic preferă cele mai multe doamnelor.

Pentru a vizita un eveniment secular, o femeie sau o femeie de restaurant trebuie doar să aibă o geantă de mână elegantă cu ea. Colecția de ambreiaj produsă sub marca Molinară Francesco se distinge printr-o varietate de modele, perfect potrivite în imaginea unei doamne elegante. Modelele clasice de ambreiaj pot fi utilizate în timpul zilei în combinație cu un costum de afaceri.

Linia bărbaților

Bărbații nu mai puțini au nevoie de un astfel de accesoriu minunat ca o pungă. Pentru ei, compania a dezvoltat multe modele de piele, diverse forme. Dimensiunile variază de la mici, cu o supapă pliabilă până la pungi de portofoliu confortabile spațioase, concepute pentru a găzdui laptop-uri și hârtie de afaceri.

Citește mai mult  Descrierea rucsacurilor Kari

Modelele de stil laconic și stricte vor cădea pentru a gusta majoritatea bărbaților, indiferent de activitățile lor.

Linia de bagaje

Pentru călătorii, excursii de afaceri și excursii de către companie au dezvoltat o linie de bagaje. Este reprezentată de valize de manevnă ușoare, sacozoe originale prezente, saci de călătorie spațioase și confortabile, concepute pentru a păstra lucrurile în stare perfectă, nu numai pe excursii, ci acasă.

Soluții de culoare și decor

Sacii trebuie să fie nu numai de înaltă calitate și funcțională, ci și frumos decorate. Decorul este un element necesar folosit în dezvoltarea pungilor, oferă fiecărei instanțe de unicitate.

Francesco Molinar Brand Designeri folosesc diverse metode pentru decorarea pungilor.

Embossing – unul dintre modurile utilizate în design pentru aplicarea unui model de model sau a unui logo al companiei. Sacii de îmbrăcăminte sunt reprezentați pe scară largă în linia modelului de marcă.

Modelele din forma rigidă în stil de afaceri, embosată sub crocodil sau sub pielea reptilei, sunt cele mai interesante și revendicate astăzi. Accesorii folosite în modele sau culori strălucitoare de aur sau oțel nobil. Modelul interesant de piele de lac cu finisare sub pielea reptilei și a tranziției culorii gradientului.

În această opțiune, rolul fitingurilor joacă o curea cu o încuietoare de culoare aurie. Modelul spectaculos în cazul în care embossingul nu este folosit în întreaga pungă, ci doar ca o inserție, pe care se află modelul floral.

Modelul magnific a fost creat de maeștri folosind tehnici de relief cu colorare spectaculoasă. Punga este făcută din piele naturală cu o tăiere sub pielea șarpelui și este suplimentată cu inserții de lac și cu fitinguri de aur. Foarte frumos accesoriu elegant care îndeplinește cele mai recente tendințe de modă.

Citește mai mult  Ametist artificial: Ce este și cum să o distingem de piatră naturală?

O altă opțiune, în care embossingul cu colorare este concentrată pe supapa sacului, iar modelul în sine este fabricat din piele netedă. Pungă elegantă și originală pentru moda reală.

Combinația de diferite texturi ale pielii – una dintre modalitățile de a decora. Suedele nobili și pielea netedă sunt folosite în același model, perfect combinate unul cu celălalt. În unele modele, embossing cu o imprimare strălucitoare este utilizată ca inserție. Soluție interesantă de designeri de companii.

În plus față de embossing, compania utilizează o astfel de opțiune ca o combinație de culori diferite într-o singură instanță. De regulă, modelul însuși în culori pastel cu inserții și mânere luminoase la tonul inserțiilor, care pot fi amplasate ambele pe partea laterală și pe fundul sacului. Arată proaspătă și originală, ideală pentru perioada de vară.

Decorarea liniilor este folosită pe scară largă în multe modele. În opțiunile pentru șosete de zi cu zi, acestea sunt utilizate în jurul perimetrului pentru a sublinia accesoriul. La modelele clasice de ambreiaj sunt situate pe întreaga suprafață, formând un model de diamant. În unele realizări, Claps mici argintii sunt inserate la intersecția romburi ca un decor suplimentar.

Ca un decor în unele modele, lanturi cheie cu un ciucure sunt folosite ca un decor suplimentar.

Recenzii

Produse marca italian Francesco Molinary destul de mult timp se bucură de o mare cerere. Cei mai mulți admiratori ai acestui brand sărbători calitatea excelenta a tuturor accesoriilor. Design atractiv și preț acceptabil sac este un argument pentru clienții permanenți. Mulți fani din această notă de brand că sacii cu o șosetă pe termen lung își păstrează aspectul inițial, practic neschimbat.

Pungi de la marca Francesco Molinar este un design elegant în performanțe de înaltă calitate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: