Pungi iubesc Moschino

Pungi iubesc Moschino

Tăierea accesoriilor, decorate cu multe detalii, sunt destinate fetelor, în toți cei care își dețin propriile opinii. Marca italiană Love Moschino creează pungi pentru doamne strălucitoare, cu un sentiment de gust dezvoltat, pentru care auto-expresia ocupă unul dintre primele locuri din viață.

Particularități

Curaj, discrepanță, energie de neoprit – astfel încât să puteți caracteriza colecțiile de dragoste Moschino. Marca vine împotriva regulilor și a normelor stabilite, modifică existența și solicită noi tendințe de modă. Acesta este spiritul de brantă al mărcii, care nu vrea să semene cu nimeni. Cu toate acestea, dragostele Moschino de dragoste combină feminitatea, sexualitatea și eleganța.

Saci de marcă atenția inerentă la detalii. Marca de tranzacționare se concentrează pe o combinație de bijuterii, stiluri și culori. În cazul decorului, designerii combină un număr mare de elemente, le plasează asimetric pe suprafața pungilor, creând iluzia haotică și tulburări creative. Deoarece pungile permit ca fata să iasă în evidență, să găsească cea care va spune despre natura proprietarului.

Colecțiile sunt concentrate asupra modei curajoase care experimentează aspectul lor extern și viața auto-aleasă. Deoarece accesoriile sunt caracterizate prin luminozitate și originalitatea designului. O varietate de modele și culori simplifică căutarea accesoriilor și selectarea lor tinutelor specifice.

Modele

Dragoste Moschino dezvolta pungi pentru diferite stiluri de viata de zi cu zi: purtarea, petreceri, de călătorie, întâlnire romantică. Fiecare dintre situațiile necesită un accesoriu special, iar designerii de brand să ia în considerare acest lucru atunci când în curs de dezvoltare colecții. Deci, saci mari și în miniatură, care diferă în formă, dimensiuni și dimensiuni apar în linia.

Compania oferă mai multe tipuri de accesorii:

Cumparatori

saci Volumetric, cum se spune numele lor, sunt potrivite pentru cumpărături. Accesoriile sunt caracterizate prin capacitatea. Ele pot pune documente de lucru, jurnal, sac de cosmetice sau cumpărate în centrul comercial. Curea groasă nu se lipește în umăr, deoarece sacii sunt confortabile pentru o lungă perioadă de timp.

umăr Peste

Modelele de dimensiuni medii, echipate cu o curea sau lanț lung subțire. Potrivit pentru purtarea de zi cu zi, va arăta cu o jachetă din piele în combinație cu pantaloni de bumbac și pantofi. Accesoriile au o formă dreptunghiulară, închideți folosind un dispozitiv de fixare magnetică.

Citește mai mult  Inel de aur alb cu diamant

În mână

O caracteristică distinctivă a unor astfel de pungi este prezența unei curea scurtă. Accesoriile sunt purtate în mână, le completează imaginile de zi cu zi. A prezentat ambele pungi mari care înligonează formatul A4, cât și relativ mici în care pot fi puse numai elementele necesare.

Ambreiaje

Dragostea Moschino Miniatura Sacov sunt create special pentru imagini de seara. Accesoriile sunt purtate în mână, dar pot fi, de asemenea, echipate cu o curea subțire lungă. În interiorul telefonului, cheile, portofelul, cosmeticele de bază ale modeiului.

Rucsacuri

Accesorii casual axat pe fetele active, care petrec mult timp pe picioarele lor și caută să mâini libere. Modelele sunt decorate cu ilustrații răutăcioase, sunt combinate cu aproape orice fel. Le puteți purta atât în ​​timpul verii, cu tricou și pantaloni scurți, și cu o jachetă de iarnă încălzit.

Într-o categorie separată, aveți posibilitatea să evidențiați saci în formă de jachete. Au pătruns în lume la modă, aceste accesorii a provocat o furtună de emoții de la cumpărători. Prospețimea și originalitatea soluției de designer, nebunia estetică, revoltă și de descărcare de gestiune – toate acestea despre saci neobișnuite prezente în linia de brand.

Modele imita pungi din piele și posedă toate atributele inerente în haine de top. Accesoriile sunt decorate cu mâneci, gulere, revere, buzunare cu nituri în picioare, fulgere. lanțuri decorative pot fi folosite, tăiate modele la partea de jos, elementele asimetrice. Pe părți de accesorii, chiar și lapeluri și curele cu plăci masive.

Soluții de culoare

Colecția de nuanțe de bază – negru, alb și roșu. În combinație cu ceilalți, ei personifică pasiunea, rugina de emoții și experimentele. Dragostea Moschino Girl îi place experimentele, deoarece accesoriile sunt completate de inserții și elemente contrastante expresive. În plus, designul unei pungi este combinat de culori care diferă în doar câteva tonuri.

Pentru a crea o imagine blândă, accesoriile nuanțelor albastre și roz vor fi potrivite. Pungi vor fi combinate cu rochii luminoase, completate de pliuri, centură, arcuri și manevri.

Avantajul modelelor monofonice întunecate este că sunt ușor de selectat subiecții dulapului.

Mark oferă preferință culorilor pastelate, simbolizând tinerii spiritului și a sensibilității naturii fetei. Love Moschino utilizează și inserții geometrice color. În jurul suprafeței accesoriului rhombus, trapezoids și poliedra de diferite culori dau o rigoare și eleganță.

Citește mai mult  Totul despre Ruthenium

Modelul va fi adecvat în viața de zi cu zi, completează blugi, cardigan, sacou și pantofi.

Decor și fitinguri

Multe modele din ultima colecție sunt decorate cu inimi, care rezonează cu numele dragostei Moschino. Accesorii sunt completate de fitinguri, desene, amprente. Saci mici cu o inimă mare de la un material strălucitor vor face parte dintr-un costum de partid. Inserția brevetului pe un fundal monofonic oferă accesoriu la umbra conceptualității, minimalist. Cu un astfel de accesoriu va arăta o rochie scurtă, sandale sau pantofi.

Ca element de decor, inscripțiile sunt utilizate pe scară largă pe toată suprafața sacului. Acesta poate fi localizat fraze neutre, nume de marcă, formule matematice sau expresii de benzi desenate. Elementele sunt prezente pe diferite modele de pungi, precum și pe rucsacuri. Alegerea unui astfel de accesoriu, doamna va difuza comunitatea de modă despre neglijență, tineret și încredere interioară.

Un alt grup de elemente decorative utilizate de designeri de marcă – dungi în vrac și broderie. În cea mai mare parte sunt situate pe rucsacuri. Pe modelele descrise flori, fete cu geantă de mână în mână, numele companiei.

Folosit pentru a decora pungi și fitinguri. În limba fulgerului sunt suspensii masive, piesele metalice sunt situate în partea din față a mărcii. Pungi-ambreiaje sunt echipate cu lanțuri lungi în loc de stilouri, o clapetă masivă. Niturile pot fi localizate pe accesorii, cusături contrastante.

Cum de a distinge originalul din fals?

Accesorii de la faimosul brand subliniază statutul proprietarului și fac parte din comunitatea modernă. Cu toate acestea, prețul ridicat te face să te gândești dacă să cumperi o replică pentru o geantă din dragoste Moschino.

Falsurile sunt cusute în China și la prima vedere aproape nu diferă de original. Astfel de accesorii au aceleași forme și modele, decorate cu elemente decorative similare. Replica poate fi găsită la cea mai apropiată considerație pentru o serie de semne.

  • Preț. Criteriul în care originalul este imediat diferit de fals. Pungi de dragoste Moschino nu pot costa mai puțin de 150-300 de euro, în timp ce costul replicării este de 2-3 ori.
  • Material. Dragostea saci Moschino sunt cusute din piele de înaltă calitate, moale și delicată la atingere. În același timp, suprafața accesoriilor false este mai dură și mai solidă. Fitinguri, lanțuri decorative, elemente de fixare sunt, de asemenea, realizate din metale de calitate scăzută, deoarece pot rugina sau oxidează în procesul de șosete.
  • Elemente decorative. Prin achiziționarea unei pungi, trebuie să examinați cu atenție dungile, desenele, inscripțiile și inelele cheie. Dimensiunea și poziția acestor părți pot diferi de la original, iar culorile – să fie mai decolorate.
  • Siglă. Accesoriile originale sunt întotdeauna completate de numele mărcii. Absența acestui element sugerează că sacul este cusut în China. O altă opțiune – când există un logo, dar diferă în formă sau slab făcută. Trebuie să comparați fonturile, literele înclinate, lățimea pieselor.
  • Cusătură. Fire de fire, articulații inexacte – un semn că sacul este fals. Astfel de accesorii pot sparge rapid, pierd caracteristicile estetice și, ulterior, arata neclintit. În acest caz, modelele vor înceta să fie o expresie a stării ridicate a proprietarului, iar replica va deveni imediat vizibilă.
Citește mai mult  Care sunt culoarea diamantelor?

Accesorii originale de dragoste Moschino servesc mai mult, sunt durabile și rezistente la uzură. În plus, pungile arată curat, efectuate în culori saturate și toate elementele decorative se completează armonios reciproc.

Recenzii

Fetele care aleg Accesorii de dragoste Moschino, marchează originalitatea designului produsului. Potrivit lui Modnitz, imaginea originală poate fi creată numai datorită adăugării sacului său de brand. Acest lucru este suficient pentru a începe atragerea atenției pentru a deveni centrul partidului.

Modelele casual, după cum sa menționat de fanii dragostei Moschino, sunt caracterizați de eleganță și au un design mai riguros. Astfel de pungi aleg aderenți de stil clasic, femei de afaceri și doamne, care apar adesea în fața audienței. În acest caz, accesoriile originale încalcă orice costum și vă permit să arătați decente la un eveniment solemn.

Idly, la modă și gamă largă, varietate de modele și soluții de culoare. Multe fete caută o pungă pentru o anumită rochii, costum sau imagine iubită de zi cu zi. Dragostea Moschino găsește un loc în inimile celor care merg cu îndrăzneală împotriva tendințelor majoritare, deoarece produsele acestui lucru diferă dramatic de produsele altor mărci.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: